@Ronnie - Barca a batut pe Real cu 5-0. Ramos a fost eliminat in min 93 la scorul de 5-0, se pune ?! Ce ti se pare asa anormal ca Barca a marcat impotriva Realului atunci cand albii erau in inferioritate. Eliminarile au fost corecte. Ce voiai, sa tranteasca restul partidei doar ca aveau aia eliminati sau poate lua D. Alves mingea in brate si fugea cu ea sa se restabileasca echilibrul numeric astfel incat sa nu mai fie Mourinho&co. bosumflati ca au un eliminat. Cand aplici o tactica foarte agresiva ( pentru ca altfel n-ai cum sa-i opresti pe adversari ) risti sa ai jucatori eliminati. Credeam ca stii asta de la football manager. Mourinho o stia si el la fel de bine si d-aia a pus presiune pe arbitrii, lamentandu-se ca mereu primeste eliminari.
Stiu ca, fiind fanul echipelor eliminate de Barca, e greu sa accepti unele chestii dar sa spui ca jocul Barcelonei e banal si ca e doar un joc tampit de pase intre fundasi si mijlocasi in propria jumatate... 
Cat despre argumente, jocul Barcei e cel mai bun argument, este de necombatut si poate d-aia nu il accepti tu si il elimini inca din start atunci cand cineva zice : Jocul Barcei este cel mai ... si joaca cel mai... etc . Dar pentru o discutie pe aceasta tema, cred ca am destule argumente. Nu trebuie decat sa mi le ceri.
Alte chestii de notat:
- Messi e cel mai bun fotbalist din lume la ora actuala, fara discutie. Trebuie sa aseptam momentul retragerii din fotbal ca sa putem spune daca a fost cel mai bun din toate timpurile sau nu.
- Barcelona e cea mai buna echipa de fotbal din lume, la ora actuala. La fel, va trebui sa asteptam si sa vedem cat timp ii va tine pe catalani aceasta forma ca sa putem spune daca e cea mai buna echipa din istorie.
Numai bine.