Pai eu nu sunt responsabil pentru ce vorbesc altii.
Eu vorbesc in numele meu.
Al meu si al prietenului meu imaginar. ![]()
Pai eu nu sunt responsabil pentru ce vorbesc altii.
Eu vorbesc in numele meu.
Al meu si al prietenului meu imaginar. ![]()
@Maye
Nu-l crede pe Adrian, el imi baga vorbe-n gura pe care eu nu le-am spus niciodata. Eu am spus doar ca echipe ca Manchester obiectivele supreme sunt Liga Campionilor si castigarea campionatului intern.
Ca nu pun pret pe Cupe sau Supercupe am spus eu. Si asta este un adevar. E ceea ce vad eu la TV, nu dictez eu sau creez obiective.
Si pana la urma argumentul lui Adrian e "asa spune Ronnie". Noi vorbim de ce spun eu sau de echipele astea?!
Sa castigi Premier League este mult mai important decat sa castigi Supercupa Europei sau Cupa UEFA.
De ce? Nu stim. Inca asteptam raspunsul lui Ronnie.
p.s.
Probabil pentru ca te duce direct in CL, alt raspuns nu gasesc.
Asteapta tu raspunsul mult si bine.
Daca nu iti plac strugurii, eu iti propun sa mananci pere, ca sunt bune. Mie imi plac.
hahaha, ma crap de ras.
Imi permit sa va spun ca sunteti off topic.
Promit sa fac si un topic despre fructe, dar hai totusi sa vorbim aici despre fotbalul din Insula.
Merci!
Gerard Houllier si-a dat acordul sa preia pe Aston Villa.
Van Persie se pare ca va lipsi 6 saptamani dupa accidentarea suferita recent.Pacat...
Adrian si Roonei parca sunt 2 copii mici si tot cer sa fie albitrati de Maye...
Adriane da Liverpool este ce-a mai tare ever
Rooney da MUFC este ce-a mai tare ever
Sunteti multumiti acum?
))
Desi eu cred ca ce-a mai tare din aceasta galaxie este Steaua 86 ![]()
Rooney da MUFC este ce-a mai tare ever
O arata si statisticile ![]()
Sa vezi cum jubileaza Ronnie daca reuseste sa se impuna Steaua.
Daca? Le dam 3 acolo si 5 aici
Revenind la subiect eu vad Tottenham o super echipa. L-au adus si pe van der vaart au un lot excelent si ii vad chiar peste Liverpool sau MUFC (strict ca lot). Parere personala desigur. Cat despre Gareth Bale pfff un talent extraordinar si nu pare genul cocalar care sa isi ia arfe. Sunt curios ce randament o sa dea ca mijlocas stanga.
Si Newcastle are echipa bunicica nu face furori dar cred ca nu se vor face de ras. Dezamagirea sezonului sunt dispuns sa pun pariu ca va fi City
Revenind la subiect eu vad Tottenham o super echipa. L-au adus si pe van der vaart au un lot excelent si ii vad chiar peste Liverpool sau MUFC (strict ca lot). Parere personala desigur.
Tin sa te contrazic.
Spurs nu sunt peste Utd ca lot.
Hai sa ne uitam peste primul 11 al celor 2 echipe.
Portar
Van der Sar vs Gomes - Avantaj Utd
Linia de fund
Neville-Ferdinand-Vidic-Evra vs Kaboul-Dawson-King-Assou Ekotto - Avantaj clar Utd
Linia de mijloc
Valencia-Carrick-Scholes-Giggs vs Lennon-Palacios-Van der Vaart - Bale - Aici as vedea egalitate. Se completeaza experienta cu tineretea.
Atac
Rooney - Berbatov vs Defoe - Crouch - Egalitate din nou
Cele mai importante rezerve
Hargreaves,Brown,O`Shea,Anderson,Nani,Park,Owen,Hernandez,Fletcher,Gibson.
Gallas,Bassong,Woodgate,Corluka,Bentley,Modric,Jenas,Krancjar,Pavlyuchenko,Keane
Inclin sa dau si aici egalitate.
Spurs stau mai bine pe atac, Utd pe mijloc si aparare.
Deci cu ce este mai bun lotul lui Spurs?
Si hai cu date reale , nu cu conceptii propri
Sper sa confirme Tottenham sezonul asta si in Premier League,si in UCL.Au un lot bun,dar nu cred ca peste United.Mie imi plac in special cei doi croati de la mijloc,Modric si Krancjar.
N-o sa faca mare branza Tottenham, o sa vedeti.
Am urmarit discutia dintre Ronnie si Adrian de la distanta si am ajuns la concluzia ca Ronnie e frustrat pe Liverpool, cum e Mucescu pe Steaua.
Hai, frate, las-o in pace. Liverpool a facut mai multe ca United in Europa in ultimii ani.
Ce ? Vidic&Ferdinand peste Carragher&Agger ? cred ca nu vezi bine. Iti amintesc eu de greselile din ultimele 4 meciuri directe intre Liverpool si Manchester ale lui Vidic cand facea pipi Torres pe el ? de Ferdinand nu mai zic ca nu a mai facut nimic important de vreo 2 ani incoace. Fundas central mai praf ca Vidic nu am vazut de foarte mult timp.
Vedeti voi peste 2 etape cum va pica dormeza in cap, drept si de sus, pe Old Trafford, ca in vremurile bune (1-4 anyone?).
http://www.youtube.com/watch?v=neqyaG5R0UQ
Fundas stanga ? ce tot vorbiti de Evra fratilor ? l-ati vazut jucand pe Fabio Aurelio ? ![]()
Ce s-a intamplat la golul 2 al lui Liverpool ? a venit Gerrard care era cu 3 metrii in spatele lui Evra si l-a luat la viteza.
Tin sa te contrazic.
Spurs nu sunt peste Utd ca lot.
Hai sa ne uitam peste primul 11 al celor 2 echipe.
Portar
Van der Sar vs Gomes - Avantaj Utd
Linia de fund
Neville-Ferdinand-Vidic-Evra vs Kaboul-Dawson-King-Assou Ekotto - Avantaj clar Utd
Linia de mijloc
Valencia-Carrick-Scholes-Giggs vs Lennon-Palacios-Van der Vaart - Bale - Aici as vedea egalitate. Se completeaza experienta cu tineretea.
Atac
Rooney - Berbatov vs Defoe - Crouch - Egalitate din nou
Cele mai importante rezerve
Hargreaves,Brown,O`Shea,Anderson,Nani,Park,Owen,Hernandez,Fletcher,Gibson.
Gallas,Bassong,Woodgate,Corluka,Bentley,Modric,Jenas,Krancjar,Pavlyuchenko,Keane
Inclin sa dau si aici egalitate.
Spurs stau mai bine pe atac, Utd pe mijloc si aparare.
Deci cu ce este mai bun lotul lui Spurs?
Si hai cu date reale , nu cu conceptii propri
Deci din doua premise avem concluzia.
1.Manchester are lot mai puternic decat Totenham.
2.Liverpool are lot mai bun decat Manchester.
C:Liverpool e mai tare ca Totenham.
Am urmarit discutia dintre Ronnie si Adrian de la distanta si am ajuns la concluzia ca Ronnie e frustrat pe Liverpool, cum e Mucescu pe Steaua.Hai, frate, las-o in pace. Liverpool a facut mai multe ca United in Europa in ultimii ani.
Tu vorbesti? Tu nu esti in stare sa recunosti nici ca Liverpool a terminat pe 7 sezonul trecut. Tu dintr-o femeie goala si Torres gol l-ai fute pe spaniol.
Tu dintr-o femeie goala si Torres gol l-ai fute pe spaniol.
Tare asta!
Da, si tu pe Vidic. Amirite ?
Ba, eu nu l-as fute pe Vidic. Da' e bine ca tu recunosti ![]()
Controlati-va limbajul, ca apar injuraturi pe prima pagina, la banda de noutati de pe forum, si ne facem de rahat.
Ce ? Vidic&Ferdinand peste Carragher&Agger ? cred ca nu vezi bine.
Sper ca glumesti, nu? Carragher si Agger nu se ridica in niciun moment la clasa lui Ferdinand si Vidic. Carragher e depasit in ultimii ani total iar Agger nu a fost niciodata un mare fundas.
Fundas stanga ? ce tot vorbiti de Evra fratilor ? l-ati vazut jucand pe Fabio Aurelio ?
Si aici tind sa cred ca ai scris la misto. Fabio Aurelio a fost liber de contract vara asta si nu am vazut sa fi fost contactat de Barcelona sau Real.
PS: Si nu compara jucatorii lui Manchester dupa 1-4 cu Liverpool. Ala a fost un accident, toti au jucat prost in acel meci.
Gandeste-te ca pana acum 2 ani Liverpool nu marcase niciodata in fata lui Manchester timp de vreo 7-8 sezoane. Nu marcase!!!
Fabio Aurelio a fost liber de contract vara asta si nu am vazut sa fi fost contactat de Barcelona sau Real.
Fabio Aurelio e un jucator bun,poate nu ca Evra,dar e mai bun ca acesta pe faza ofensiva.Nu inseamna ca daca un jucator nu a fost ofertat de Real sau Barca nu e valoros...
Tin minte ca si tie iti placea de Fabio Aurelio,te mirai ca nu isi gaseste o echipa cand era pe lista de transferuri.
@Ronnie
1.In ultimii 10 ani (2000-2010), performantele europene ale lui Liverpool sunt superioare celor de la Manchester, pentru ca au o Cupa UEFA si doua supercupe ale Europei in plus(ambele au cate un CL castigat si cate o finala pierduta).
Pe plan intern, Manchester si-a dominat rivalii. Au fost vreo 7 sezoane consecutive fara victorie in derby.
2.Fara suparare, dar daca Fletcher este jucator de clasa(cum ziceai mai demult), atunci si Carragher, Jhonson(acum 2 ani a fost cel mai bun fundas lateral din Premier League), Kuyt sunt jucatori de clasa. Eu, unul, nu-l vad pe Nani peste Kuyt; olandezul compenseaza tehnica mai slaba prin o capacitate extraordinara de efort si o determinare iesita din comun. De Valencia nici nu mai zic, e mult mai slab.
3. Agger este mai slab decat Vidic sau Ferdinand, dar diferenta dintre ei nu e asa de mare cat vrei tu sa insinuezi.
4.Asta cu Evra, cel mai bun fundas stanga este o chestie pur subiectiva. Fiecare are alt jucator preferat. Cu siguranta este unul din cei mai buni fundasi laterali din lume.
Tin minte ca si tie iti placea de Fabio Aurelio,te mirai ca nu isi gaseste o echipa cand era pe lista de transferuri.
Imi place si acum Fabio Aurelio, dar imi pare mult sub Evra.
@MoWeed
Eu zic ca Valencia este peste Nani sau Kuyt, iar Flatcher este unul dintre cei mai buni mijlocasi centrali din Europa la ora actuala. Nu o fi vreun Gerrard sau Xavi, dar este foarte util.