FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Premier League 2010-11

«1121314151646»
Robert Aeroth19.09.2010 14:24

Care e mai buna intre Utd si Liverpool ?:)))))))))

Ronnie19.09.2010 14:26

Super-Berbatov!!!

Manchester United 3-2 Loserpool!!!

0 ocazii 2 goluri pentru amaratii astia.

Kellerman19.09.2010 14:28

Eu nu inteleg ce a vrut sa faca Hodgson cu N'Gog si cu Agger...

Daca Liverpool avea un tactician capabil, daca mai era Benitez, o manca de viu pe United.

Berbatov asta incepe sa semene cu Inzaghi... da goluri din nimic.

Ronnie...te rog nu incepe, stiu ca ai orgasm dar nu a fost chiar intr-o directie meciul. Ca nici voi in afara de bara plangaciosului nu ati avut nimic concret.

Maye19.09.2010 14:30

loserpool.gif

Ronnie19.09.2010 14:34
Ronnie...te rog nu incepe, stiu ca ai orgasm dar nu a fost chiar intr-o directie meciul. Ca nici voi in afara de bara plangaciosului nu ati avut nimic concret.

Poate ti s-a oprit tie curentul, dar a mai avut Nani o situatie singur singurel cu Reina in prima repriza. Plus alte sanse ale lui Rooney, Scholes... Liverpool nu s-a apropiat nici macar de poarta. Au dat 2 goluri la probabil singurele suturi pe poarta.

*Alecs*19.09.2010 14:34

Senzational Berbatov! Executii de clasa!

Man United era iar sa-si faca viata grea pentru a treia oara in acest sezon, dar de data asta au ramas concentrati si au reusit un ultim asalt decisiv.

Torres, Jamie si cu Roy

S-a pisat Berba pe voi!

:clap:

Kellerman19.09.2010 14:37

Lasa ca daca era 2-2 nu se supara nimeni.

Mult mai echitabil egalul fara de ce s-a intamplat pe teren.

Berbatov e un fel de Inzaghi, talent 0, bulan 100%.

Ronnie19.09.2010 14:38
Lasa ca daca era 2-2 nu se supara nimeni.

Mult mai echitabil egalul fara de ce s-a intamplat pe teren.

Bai ce meci ai vazut tata? Liverpool a jucat doar 10 minute meciul acesta.

Maye19.09.2010 14:40

Eram sigur ca o sa ne spui ca era mai corect egalul.

Ma juuuuuuur!!!

Kellerman19.09.2010 14:41

Da, si United a fost doar Berbatov, ca in rest 0.

Marele talent Berbatov nu cred ca a fugit mai mult de 1 km astazi.

Maye19.09.2010 14:42
Liverpool a jucat doar 10 minute meciul acesta.

Nu a jucat nici 10 minute.

Au transformat un penalty si o lovitura libera.

Nu mi s-a parut ca au jucat.

loserpool2_sbi9swl4.jpg

Kellerman19.09.2010 14:43

Degeaba vi cu poze dinalea, a fost o victorie din bulanul lui Berbatov, egalul era mai echitabil, punct.

Cu Benitez nu pierdea niciodata meciul asta.

*Alecs*19.09.2010 14:47

Ce as vrea sa am si eu talent 0 si sa dau gol din foarfeca sau asa usor cu capul de langa oh my God, it's Jamie Carragher the legend defender with over 600 matches for Liverpool, I can't believe it.

Maye19.09.2010 14:48

Cat de rau te roade? :D

Liverpool_badge.jpg

Kellerman19.09.2010 14:54

Nu ma roade, ma amuza.

Oricum, un lucru e clar, tot Chelsky castiga campionatul, pentru ca Liverpool nu are antrenor si United nu are jucatori.

Iti spun eu ca altul era rezultatul astazi cu Benitez antrenor si cu Fabio Aurelio si Kuyt in teren.

Ziceam de Lucas pentru ca meciul asta trebuia jucat cu el, clar. De ce ? pentru ca nu poti juca cu Meireles si Poulsen intr-un meci cu United, sunt jucatori buni cei doi, DAR NU CU UNITED!!!

Maye19.09.2010 14:58

Lasa mai Kellerman, castigati cu Sunderland si nu o sa mai fiti pe locul 16.

Sau poate va pregateste Steve Bruce ceva :P

Robert Aeroth19.09.2010 15:01
loserpool.gif

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

)))))))))))))))))))))

Ronnie19.09.2010 15:02

Daca juca Lucas probabil Liverpool castiga Premier League inca din etapa asta matematic, asa bun e brazilianul. :D

Mergea si N'gog titular :D

Kellerman19.09.2010 15:05

N-ai inteles nimic.

Spuneam ca pentru meciul asta era mai potrivit Lucas decat cei doi (meireles si poulsen) cu Gerrard in centru.

Si te rog, termina cu suferintele, ca nu a fost atat de clara victoria asta a voastra.

Ronnie19.09.2010 15:07

Mereu cand pierzi cel mai bun e jucatorul care nu a jucat.

Si mai ales cand e vorba de Lucas, acest De Rossi de Liverpool... :D

Robert Aeroth19.09.2010 15:07
Nu ma roade, ma amuza.

Oricum, un lucru e clar, tot Chelsky castiga campionatul, pentru ca Liverpool nu are antrenor si United nu are jucatori.

Iti spun eu ca altul era rezultatul astazi cu Benitez antrenor si cu Fabio Aurelio si Kuyt in teren.

Ziceam de Lucas pentru ca meciul asta trebuia jucat cu el, clar. De ce ? pentru ca nu poti juca cu Meireles si Poulsen intr-un meci cu United, sunt jucatori buni cei doi, DAR NU CU UNITED!!!

Scuze si iar scuze, Utd au jucat mai bine si au dat si mai multe goluri. Recunoaste ca Utd a fost mai buna :whistle:

Kellerman19.09.2010 15:08

A fost mai buna din cauza lui Hodgson.

Si oricum repet inca odata, nu a fost o victorie atat de clara si meritata incat sa puteti spune "bai, looserpool astia sunt varza". Da, sunt varza, dar aproape ca v-au facut-o.

Robert Aeroth19.09.2010 15:09
A fost mai buna din cauza lui Hodgson.

Si oricum repet inca odata, nu a fost o victorie atat de clara si meritata incat sa puteti spune "bai, looserpool astia sunt varza". Da, sunt varza, dar aproape ca v-au facut-o.

:console:

Daniel-Ionut19.09.2010 15:11

Joaca Liverpool, zici ca'i Barcelona / si Hodgson zici ca'i Guardiola

Pacat... mai echitabil era un egal.

red&blue_boy19.09.2010 15:25

Imi pare rau ca a pierdut Liverpool,ma gandeam ca pot tine barem de egal...Dar,avand in vedere prestatia in ansamblu,United a fost mai buna,meritand poate pana la urma si victoria...Din pacate,asta e...Liverpool au fost inexistenti in prima repriza.Diferenta e la mijloc,unde fostii Xabi Alonso si Mascherano erau mult peste actualii Poulsen si Meireles...

Exagerezi aici,referitor si la Berbatov si la Inzaghi...Ce sa mai,pe un atacant il evidentiaza golul,iar astia doi dau goluri si basta...Nu cred ca Berbatov n-are si talent...

Cu Benitez nu pierdea niciodata meciul asta.

Lasa-ma cu Benitez,mare antrenor,ca n-a fost in stare sa ia un campionat cat a stat la Liverpool.Nu se castiga un campionat doar invingand United...

«1121314151646»