Ai dreptate, Bogdan4Steaua. Justa afirmatie....
Ai dreptate, Bogdan4Steaua. Justa afirmatie....
Si cine il merita? Care dintre jucatorii nostri joaca asa bine ca si el si la o echipa puternica care are un cuvant de spus in lumea fotbalului european si mondial?
Pai cred ca pe acest topic s-au mentionat macar 4 jucatori care au jucat per ansamblu mai bine ca el ! Si nu conteaza unde joci ci cum...
Ti-am zis ca il judeci pe Mutu prin prisma trecutului... te stiam obiectiv !
Poate si tocmai datorita faptului ca a reusit sa treaca peste acele clipe a meritat acest premiu.
Nu contest valoarea celor mentionati de tine, dar nici nu pot afirma ca sunt peste Adi. Intr-adevar nu e tot una sa fii fundas, mijlocas sau atacant, dar Mutu ne-a adus victorii pe care nu le poti contesta nici tu...
Apropo, ce zici de premiul acordat lui Chivu? :wink:
Daca Mutu totusi a facut ceva pentru acel premiu, Chivu nu merita nici sa fie nominalizat... A castigat de fapt imaginea lui Chivu, pentru ca, atunci cand nu a fost accidentat, acesta a pus serios umarul la caderea Romei...
Si cine il merita? Care dintre jucatorii nostri joaca asa bine ca si el si la o echipa puternica care are un cuvant de spus in lumea fotbalului european si mondial?
Pai cred ca pe acest topic s-au mentionat macar 4 jucatori care au jucat per ansamblu mai bine ca el ! Si nu conteaza unde joci ci cum...
Ti-am zis ca il judeci pe Mutu prin prisma trecutului... te stiam obiectiv !
Ba deloc, dar nici nu am fost printre cei care il acuzau pentru un impuls pe care l-au avut multi jucatori si inca il au. De la capitolul cocaina majoritatea il blameaza si uita ca a facut destul de multe pentru noi.
Plus ca nu stiu unde dai cu "nu conteaza unde joaca". ba conteaza. Si, nu tin deloc, nici macar 1% cu Juventus pentru ca joaca Adi acolo, deci pot sa fiu foarte obiectiv.
Ma distreaza faptul ca in ancheta celor de la GSP, Chivu aduna voturi pentru deceptia anului si pana la urma a fost votat sportivul anului(nu de catre aceiasi organizatori e drept).
In ceea ce priveste jucatorul anului, cred ca sondajul de pe GSP reflecta intr-o mare masura opinia suporterilor(nu neaparat stelisti). Radoi a obtinut mai mult decat Mutu+Dorinel si daca nu ma insel de vreo 6 ori mai mult decat Tamas. :wink:
Ce legatura mai are si Tamas acum nu stiu...E normal ca Radoi sa adune mai mult din moment ce a jucat mai mult timp la nationala decat cainele nostru. Dar si fundasul vostru a dovedit destul amandrie prosteasca care l-a si costat in definitiv.
Iar ne-am apucat sa vorbim de Tamas ?! Cred ca un moderator ar trebui sa deschida un topic si pentru el... Vad ca e subiect permanent de discutie...
Cand mi-ai reprosat ca lista mea contine doar stelisti am crezut ca tu l-ai vedea pe Tamas pe acea lista. Poate nu am dreptate in aceasta privinta.
Oricum, Tamas nu are ce cauta pe acea lista in opinia mea.
Pai tot voi nu incapeti de el desi acum ca nu mai e la Dinamo. Sau nu v-a placut ca v-a "refuzat", ca a spus ca nu il intereseaza Steaua? Dar hai ca nu mai continui.
Dar de unde povestea aia cu Tamas la Steaua... Ala e zvon de presa... Si zau ca ala nu avea loc decat pe banca.
Mai dar inseamna ca voi nu prea mai aveti nevoie de jucatori, din moment ce toti au loc doar pen banca...
Pai doar n-o sa-i tinem in picioare !!!
Si, sincer, pe Tamas nu-l vad titular la Steaua... Pe altii da, dar nu pe el !
S-a mai discutat acest lucru. Si eu sunt de parere ca Tamas nu ar fi titular la Steaua. Nu este un jucator slab, dar nu am incredere in constanta lui. Dar sa nu mai discutam despre Tamas ca o dam in offtopic din nou.
Tu nu il vezi pe Tamas, altii nu il vad pe Mutu sau Chivu, banuiesc ca si Ronaldo sau Robinho tot pe banca vor sta din moment ce Real joaca "bine" acum...
Nici eu nu sunt de aceeasi parere cu reddog in aceasta privinta, insa fiecare are dreptul la propria parere si eu unul i-o respect.
Reddog, se vede ca esti dinamovist. Te-ai obisnuit sa vezi titulari jucatori scosi din forma doar pentru ca au nume...
Adica daca un fotbalsit e la pamant el ar trebui sa joace doar pentru ca-l cheama X si a castigat Y trofee ?!
Merci de respect. Am scris doar ca voi sunteti momentan poate prea plini de voi ca sa nu vedeti ca si alti romani au valoare in special cei de la nationala. Si nu doar cei stelisti...
mai sunt si stelisti de valoare care puteau castiga trofeul da nu-i vede pitipurca
Tu pe cine vezi fotbalistul anului in afara lui Mutu? Si cred ca iti cam place sa ai tu ultimul cuvant, ca vad ca la fiecare topic nu te lasi pana nu inchizi tu replicile
.
Hai ca am lipsit destul de mult in ultimul timp, dar ca admin, iti rezerv tie ultima replica daca insisti. Eu nu vad alt jucator care sa fi meritat acest titlu. Su cu asta ti-am raspuns sper...
mai bine se numea topicu Mutu ANULUI(in materie de fotbal)
Mut dar bun, din pacate pentru cel care continua sa il conteste.
Au aparut rezultatele detaliate ale voturilor pentru jucatorul anului:
VOTUL CITITORILOR
Topul jucătorilor
1. Rădoi / 3187
2. Mutu / 1474
3. D. Munteanu / 609
4. Cociș / 364
5. N. Dică / 340
6. Măldărășanul / 271
7. Tamaș / 219
8. Boștină / 194
9. Chivu / 173
10. V. Iacob / 168
11. T. Bălan / 159
12. Cl. Niculescu / 127
13. Mazilu / 112
14. Fl. Petre / 59
15. Ogăraru / 38
16. V. Moldovan / 33
17. G. Coman / 32
18. Buga / 31
19. D. Coman / 29
20. Pașcovici / 26
21. Zicu / 24
22. D. Niculae / 21
23. G. Bucur / 17
24-25. Ilyeș / 12
/ Raț / 12
VOTUL REDACTORILOR
Topul jucătorilor
1-2. Mutu / 130.5
/ Rădoi / 130.5
3. D. Munteanu / 123
4. Măldărășanul / 48
5. N. Dică / 45
6. Cociș / 44
7. Tamaș / 41
8. Mazilu / 39
9. V. Iacob / 24
10. Boștină / 19
11. Cl. Niculescu / 16
12. Buga / 9
13. Nicoliță / 8
14. Ilyeș / 6
15. D. Coman / 5
16-18. Fl. Petre / 4
/ Ogăraru / 4
/ Mărgăritescu / 4
19-20. Chivu / 2
/ Zicu / 2
21. T. Bălan / 1
VOTUL PREȘEDINȚILOR
Topul jucătorilor
1. Mutu / 32
2. Rădoi / 31
3. D. Munteanu / 24
4. Cociș / 19
5. Mazilu / 16
6. N. Dică / 15
7. Măldărășanul / 14
8-9. Cl. Niculescu / 8
/ Chivu / 8
10. D. Coman / 6
11-13. Todoran / 5
/ Tamaș / 5
/ T. Bălan / 5
14-16. V. Moldovan / 4
/ Negrean / 4
/ Fl. Lungu / 4
17-21. Paraschiv / 3
/ Pașcovici / 3
/ G. Bucur / 3
/ C. Tănasă / 3
/ Bădoi / 3
22. G. Curcă / 2
23-30. Tilincă / 1
/ Nicoliță / 1
/ Mărgăritescu / 1
/ L. Mihai / 1
/ Jula / 1
/ Fl. Petre / 1
/ D. Goian / 1
/ Ad. Ilie / 1
VOTUL TEHNICIENILOR
Topul jucătorilor
1. Mutu / 51
2. Rădoi / 35
3. Chivu / 24
4. Măldărășanul / 22
5. N. Dică / 21
6. Mazilu / 16
7. Fl. Petre / 7
8. Ilyeș / 6
9-13. Cociș / 5
/ Boștină / 5
/ T. Bălan / 5
/ Tamaș / 5
/ Mărgăritescu / 5
14-15. D. Munteanu / 4
/ D. Niculae / 4
16-17. V. Iacob / 3
/ Pancu / 3
18-25. Buga / 2
/ Raț / 2
/ Nicoliță / 2
/ Cl. Niculescu / 2
/ Zicu / 2
/ Lazăr / 2
/ D. Coman / 2
/ Neșu / 2
26-28. Todoran / 1
/ Tilincă / 1
/ Moți / 1
VOTUL CÂPITANILOR
Topul jucătorilor
1. Mutu / 46
2. Rădoi / 29
3. Boștină / 28
4-5. Mazilu / 17
/ N. Dică / 17
6. D. Munteanu / 14
7. Măldărășanul / 12
8. Cociș / 11
9. T. Bălan / 9
10-11. Zicu / 8
/ Tamaș / 8
12. Chivu / 6
13-14. Todoran / 5
/ D. Coman / 5
15. Fl. Petre / 4
16-17. Cl. Niculescu / 3
/ V. Moldovan / 3
18-22. D. Niculae / 2
/ Raț / 2
/ G. Coman / 2
/ Neaga / 2
/ Ghionea / 2
23-27. D. Goian / 1
/ M. Tudor / 1
/ Ilyeș / 1
/ E. Nae / 1
/ Ogăraru / 1
P.S.: 24 de tehnicieni l-au votat pe Chivu jucatorul anului. 8O
reddog unde esti sa citesti ce vor cititorii?nu mafia.(inca o data nr de voturi pt Radoi)