da cine il ia ca juve vrea un jucator de valoare(ma irita ca nu imi explica nimeni pt ce e fotbalistul anului)
da cine il ia ca juve vrea un jucator de valoare(ma irita ca nu imi explica nimeni pt ce e fotbalistul anului)
pentru a-i da speranta dupa acea nefericita intamplare...
cui? lu Mutu :lol: :lol: :lol: nascut talent moare speranta(fara munca)
sper sa nu fii penalizat ca ai atata dreptate :wink:
Superb modelul pe care l-ar da astfel tuturor juniorilor din tara asta..adica te droghezi ca ultimul aurolac, jumatete de sezon nu joci, prinzi 10 meciuri la Juve dintre care 3-4 titular, mai ratezi o calificare cu natzionala si GATA ! Esti jucatorul ANULUI
Da, perfecta dreptate ai. Din pacate, generatia de "gazetari" lingai si-a dat verdictul. A, si mai sunt si altii care au contribuit....
Dupa performantele echipei nationale din ultima vreme, nimeni nu ar merita titlul de "Jucatorul anului". Totusi, Mutu a jucat multe meciuri titular la Juventus, campioana Italiei. Si asta nu e putin lucru...
:lol: ma faci sa rad, cate meciuri a jucat titular?
Daca nu era suspendat aproape jumatate de an poate ca ar fi meritat titlul de cel mai bun jucator al anului(pentru golurile de la nationala si pentru faptul ca face parte din lotul lui Juve). Insa in conditiile de fata, eu unul as merge pe Mirel sau Dorinel.
da..foarte fain..tot Mutu..:evil: pan' la urma am avut dreptate :cry:
ma acu asta e ... oricum nici ca nu are talent nu putem zice !!!
Eu unul nu mai dau doi lei pe aceste festivitati de premiere organizate in tara noastra.
Am ramas mut de uimire si la gala "10 pentru Romania" cand am vazut ca sportivul anului a fost ales Chivu. Inteleg ca au votat oamenii de rand si nu inteleg cum poti premia un jucator care a fost mai mereu accidentat si mai nou este criticat si de presa italiana pentru evolutiile slabe.
Astfel de gale sunt in general regizate. Nu a votat si nici nu a fost intrebat un singur cetatean !
Mie mi se pare corecta decernarea acestui titlu lui Mutu. Spuneti-mi voi altul din nationala noastra care se descurca si la una dintre echipele de top ale Europei unde marcheaza goluri...Daca aveti un dinte contra lui Adi datorita trecutului lui alb rosu va inteleg, dar nu lasati aceasta "ura" sa va intunece judecata obiectiva. E jucator de nota 10 pentru Romania.
Reddog, de data asta e clar ca nu ai dreptate. Cred ca tu esti cel care-l judeca gresit pe Mutu din cauza trecutului !
Daca aveti un dinte contra lui Adi datorita trecutului lui alb rosu va inteleg, dar nu lasati aceasta "ura" sa va intunece judecata obiectiva. E jucator de nota 10 pentru Romania.
Ce treaba are Mutu cu Dinamo si cu situatia actuala? Putea juca si la Rapid sau Steaua, parerea era aceeasi despre el.
Ma refeream la cei care contesta faptul ca a fost decernat cel mai bun anul acesta. Multi stelisti de pe aici au ce au cu el pentru acest trecut de care aminteam. Nu am particularizat, am generalizat. Si cand am facut-o stiu si de ce am facut-o.
Numai un prost judeca un jucator dupa echpele la care a mai activat.
Corect, dar nu e lipsa de acesti "prosti".
Mutu ar trebui sa fie numit jucatorul ultimelor 6 luni in Romania. Daca e sa votam jucatorul anului, hai sa ii dam nota 1 pentru primele 6 luni si nota 10 pentru urmatoarele 6(cu indulgenta, dar treaca de la noi). (10+1)/2=5.5.
Cred ca sunt multi jucatori care merita peste 5.5. Doua exemple: Radoi si Munteanu.
Sa fie coincidenta ca sunt ambii stelisti? :roll:
Nu ai putea sa mai scoti inca unul pe lista? Cu toate ca Mutu le da clasa ambilor...
Din punctul meu de vedere si Maldarasanu sau Petre au fost peste Mutu. Dincolo de golurile date la nationala - care nu au folosit la nimic - performantele sale sunt aproape nule. Dupa ca va prinde echipa constant la Juve si va si marca... atunci da, mai vorbim... dar asa...
Ma intreb daca nu cumva au inhalat diverse pulberi si cei care l-au votat pe Mutu
Motane, vezi ca si-a cam intrat in joc si a si marcat pentru baba.Unde ai fost in ultimele saptamani?
Degeaba a jucat el bine la nationala unde ne-a castigat meciuri daca ceilalti au fost sub nivelul asteptarilor.
Acum ce vrei sa fac... sa amintesc de meciul cu Olanda in care Mutu a fost omul meciului ?
Da Mutu a prins echipa in ultima vreme dar dupa un meci bun nu devii Maradona !
Eu cred ca Mutu a primit un titlu pe care nu-l merita.
Si cine il merita? Care dintre jucatorii nostri joaca asa bine ca si el si la o echipa puternica care are un cuvant de spus in lumea fotbalului european si mondial?
Sa fie coincidenta ca sunt ambii stelisti? :roll:Nu ai putea sa mai scoti inca unul pe lista? Cu toate ca Mutu le da clasa ambilor...
Contesti cumva valoarea celor doi jucatori mentionati de mine mai sus? Am mai spus-o si o repet: Mutu a dat goluri la nationala in ultimele luni, este un jucator bun, dar hai sa gandim altfel: daca nu se droga ca tampitul, poate eram acum calificati pentru ca ne-a lipsit mult in cateva meciuri importante. Mutu a fost inger si demon pentru echipa nationala.
Si nu mi se pare normal sa ii compari dupa numarul de goluri marcate. A fi fundas sau mijlocas implica o mai mare responsabilitate. Daca un atacant pierde mingea nu e o tragedie, insa daca un fundas face o gafa, lucrurile sunt mult mai grave(vezi episodul neplacut pentru noi din meciul cu Rosenborg).
Nimeni nu contesta valoarea lui Mutu, insa nu merita acest premiu. Nu anul acesta. Tocmai pentru evenimentele din prima parte a anului.
Apropo, ce zici de premiul acordat lui Chivu? :wink: