FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mutu jucatorul anului????

«1235»
sirclaus22.12.2005 19:11

Comentariu ala'Dragomir..: Dupa lungi dezbateri am decis ca Mutu e cel mai bun jucator roman..deoarece a trecut peste suspendarea de 7 luni,s-a insurat,si si-a facut loc la Juventus..

Mda.. ma rog il felicit si il respect ca a putut trece peste acea suspendare , ca s-a insurat si bla bla bla... Dar,,, de ce jucatorul anului??? adik ce a facut el in fotbal timp de un an?? sau Chivu?? de ce nu se uita si in ograda din tara?? akik Mirel sau Fl.Petre care cara in spate echipe cu un nume ..ei nu conteaza?? de ce numai stranierii pot primi aceasta distinctie???si mai e ceva?? ce a facut Andone ca sa fie incununat cel mai bun antrenor?? ce???? a castigat o cupa??? RAHAT...turcesc

~A fi suporter e un drept al tuturor A reusi e onoare pentru putini~

Motanu D22.12.2005 19:28

Asta e bataie de joc. Mafiotul de Nicu Gheara isi premiaza finul si slugile.

Nici nu merita luat in considerare acest circ ieftin !

AGRESSIVO198+122.12.2005 20:53

Daca facea si un copil anul asta voi va dati seama ca lua Balonul de aur? merita nu?

Motanu D22.12.2005 20:56

Da... cum sa nu merite. Iar daca Roanldinho si Lampard nu ar fi fost multumiti nu aveau decat sa i-o zica lui Mutu...

Virgil23.12.2005 04:05

Nu desemneaza Mitica jucatorul anului.Acest titlu se acorda in urma unei anchete mai largi facute de ziare de specialitate.

De pilda Gazeta Sporturilor,unde Mirel al nostru i-a surclasat pe toti.Incepand cu Mutu si Dorinel Munteanu.Chivu e clasat spre coada.Acolo unde e locul unuia care nu prea a jucat anul asta.Iar atunci cand a jucat,a facut-o de nota 4.

Sa inceteze odata cu nepotismele,cu rudeniile,cu prieteniile si cu subordonarea.Cel mai bun fotbalist al anului curent este Mirel Radoi !

misha23.12.2005 04:09
Nu desemneaza Mitica jucatorul anului.Acest titlu se acorda in urma unei anchete mai largi facute de ziare de specialitate.

De pilda Gazeta Sporturilor,unde Mirel al nostru i-a surclasat pe toti.Incepand cu Mutu si Dorinel Munteanu.Chivu e clasat spre coada.Acolo unde e locul unuia care nu prea a jucat anul asta.Iar atunci cand a jucat,a facut-o de nota 4.

Sa inceteze odata cu nepotismele,cu rudeniile,cu prieteniile si cu subordonarea.Cel mai bun fotbalist al anului curent este Mirel Radoi !

cel mai bun fotbalist este Mirel Radoi, insa am senzatia ca o sa i se acorde din nou lui Mutu titlul acesta :evil: :evil:

Virgil23.12.2005 04:10

Defineste exact senzatia si-ti spun eu de la ce ti se trage si cat e de adevarata.

misha23.12.2005 04:16
Defineste exact senzatia si-ti spun eu de la ce ti se trage si cat e de adevarata.

pe gsp conteaza si voturile reporterilor gazetei, voturile presedintilor din primul esalon, votul capitanilor si voturile antrenorilor

eu nu cred ca presedintii, antrenorii si capitanii vor vota cu Mirel Radoi ...bine asta e parerea mea..sper sa ma insel :roll:

sorin_77723.12.2005 04:24

Eu cred ca ai da lu Mutu distinctia de Jucatorul anului 2005 este ca si cum ai vopsi un kkt, ma scuzati dar ar trebui sa vada si un jucator ca Dorinel Munteanu care la varsta lui a facut performanta in Europa cu Steaua si CFR... Nu mai zic de Mirel Radoi care e un jucator complet si a dovedit ca poate la fel de bine sa joace pe orice post. Maine il vedem atacant... Cum poate un jucator care a jucat un sfert din cat a jucat Mirel Radoi sau Dorinel in 2005 sa ia acest titlu? Cum poate sa fie notat un jucator care intra in minutul 80 al meciului?!?!? :? :? :? Pentru ca asociatia cazurilor este destul de elocventa...

Virgil23.12.2005 04:25

pe gsp conteaza si voturile reporterilor gazetei, voturile presedintilor din primul esalon, votul capitanilor si voturile antrenorilor

eu nu cred ca presedintii, antrenorii si capitanii vor vota cu Mirel Radoi ...bine asta e parerea mea..sper sa ma insel :roll:

Tot senzatie ? :lol:

In alegerea lui Mutu cred ca vor cantari greu golurile pe care le-a dat si forma constant buna.Poate si faptul ca e finul lui Nicu si alte de-astea.

Probabil ca daca magarusul de Piturca nu l-ar fi impidicat pe Radoi sa vina la nationala,lucrurile ar fi fost judecate altfel.

Piti esti un gunoi !

misha23.12.2005 04:27

Tot senzatie ? :lol:

n-are voie omul sa aiba o parere diferita... :roll:

Virgil23.12.2005 04:29

Hai mai,chiar nu stii de gluma ? :cry: Sigur ca are voie.

sorin_77723.12.2005 04:33

Misha iti aduc la cunostinta ceva din regulament:

Extras din regulamentul forumului fcsteaua.ro

"1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie. "

Daca continui sa procedezi asa vei primii un avertisment chiar acum de Craciun...

misha23.12.2005 04:35
Hai mai,chiar nu stii de gluma ? :cry: Sigur ca are voie.

stiu de gluma, dar mi se pare ca ma "luati peste picior" doar pentru ca sunt fata :evil:

misha23.12.2005 04:37

@Sorin_777 ..chiar nu imi pasa..poti sa-mi dai si ban :roll:

Virgil23.12.2005 04:38

Atunci te rog sa ma scuzi .

Virgil23.12.2005 04:42

Uite,ca se inveselim atmosfera,eu iti ofer de Craciun o felie de cozonac si un paharut cu vin. :)

misha23.12.2005 04:45

vezi ca esti offtopic ..ai grija sa nu primesti avertisment :D ..si apropo nu beau ..si nu-mi place cozonacul :lol:

Virgil23.12.2005 04:47

Trebuia sa-mi inchipui.Bine,atunci iti ofer tot ce doresti tu.Uite,de pilda putina liniste.Nu o sa mai scriu propozitii cu subinteles,la cele scrise de tine.Sa ai o zi excelenta! :)

dbd23.12.2005 06:38

bai ce aveti mai cu fata !? :evil: 8)

Mutu ??? nu cred...eu zic nesu... :)

sorin_77723.12.2005 07:12

Nu are nimeni nimic cu fata, numai ca din toate postarile din acest topic doar 5% fac referire la subiect, deci offtopic...

Maine vom vedea daca il mai pastram... In cazul in care Mutu nu va iesi la GSP Jucatorul anului atunci... CLOSE!

cristianotopeanu23.12.2005 08:41
Daca continui sa procedezi asa vei primii un avertisment chiar acum de Craciun...

Lasati fata in pace :P. Pe de alta parte, nu cred ca ai fost serios, pentru ca ai scris ca "vei primii", ceea ce nu corespunde dintr-un anumit punct de vedere :).

dbd23.12.2005 11:06

:lol: :lol: :lol:

lupta intre admini si moderatori :lol: :lol: :lol:

dar chiar si eu acu sunt offtopic...si Cristian mai devreme...toata lumea !!!

inchide topciu asta !!!

AGRESSIVO198+123.12.2005 11:08

Mutu chiar a fost MUT anul asta in ale fotbalului(monden nu?

dbd23.12.2005 11:12

din cate am auzit chiar vor sa o stearga de la juve...

«1235»