bv...dar ma intreb daca e cineva care a asculta M. Jackson ??? :roll:
bv...dar ma intreb daca e cineva care a asculta M. Jackson ??? :roll:
dar ce iti place la Elvis ? :?
Cam asta ...

@draculasblood
Da,inca imi place foarte mult Michael,chiar daca nu am fost niciodata un ascultator fanatic..Inca il ascult..
@tuturor
Acult dance,imi place muzica anilor 80-90,Queen(Freddie was the best)

Uneori ascult si populara(o sa radeti de mine) dar la un sprit merge:)
Numai muzica buna! :wink:
In special ROCK! Printre trupele preferate ar fi:
Rammstein, REM, Queen, Timpuri Noi, FatBoySlim, Depeche Mode, System of a Down, Zdob&Zdub, RHCP,AC/DC si multe altele. ![]()
@cristianotopeanu & armanovici
ok...va respect preferintele ...
...cat despre popular si eu mai ascult la spriuri...dar nu pot sa spun ca ma omor...iar Elvis si Michael ii respect pentru glasul care il au ...dar nu imi place stilul ... ![]()
Acu` ma descopar si eu asta e ! Si eu sunt cu Michael Jackson , cristianotopeanu stie ![]()
bv...sa stiti ca am un coleg in clasa care a trait in Canada 3 ani...si este un fan adevarat a lui Michael...vine imbracat exact ca el...
dar scuze era vorba despre suporterii stelisti... ![]()
Adica asa :

sau chiar asa

drum n bass. ![]()
grinch exact ca in prima...
da man , gata m-ai dat de gol :lol: , sunt manelar infect ,imi "place" manelele la nebunie.....si nu am 100 de kg , nici kiar aja ....78 am :wink:
glumeam mah si eu
shtiu man .....
si eu :wink:
deci pana la urma care este muzica cea mai ascultata de suporterii stelisti ?
@draculasblood ...ce-i cu intrebarea aia :lol: :lol:
suporterii Stelei asculta mai multe genuri de muzica
nu o sa poti spune niciodata ca acestia asculta doar X sau Y :lol: :lol: ...din ce s-a postat aici nu poti sa-ti dai seama care e cea mai ascultata..doar mama omida iti poate spune :lol:
Cred ca ar trebui intrebata si "omida" ce aculta si tot nu ne-am elucida (adica e imposibil de generalizat)
.
De elucidat s-ar putea elucida,dar ar fi o pierdere de timp!!!
pai atunci de ce s-a mai deschis topicu' ? :wink:
Draculasblood,am impresia ca tu incerci sa faci spam!
:lol: :lol: :lol:
nu...
ontopic : am inceput sa ii privesc altfel pe aia cu manelele...
Majoritatea suporterilor Stelei asculta Rap Hip-Hop R'n'B si manele
Eu ascult muzica RAP
Eu ascult de toate in afara de manele...dar cel mai mult ascult rock alternativ..
:evil: Noi am luat in seama pe cei de varste cuprinse intre 14-30 ani (poate) dar pe cei mai in varsta nu-i baga nimeni in seama, ei ce muzica asculta, ca sunt si ei suporteri ai Stelei!!!Eu zic ca asculta DOLANESCU!!Eu ascult RAP!!! :twisted:
Portishead si Massive Attack cand sunt nerovs 8)
Therion si My Dying Bride cand sunt calm :twisted: :twisted: :twisted:
guta si minune cand sunt beat :?
ce-i cu intrebarea aiasuporterii Stelei asculta mai multe genuri de muzica
nu o sa poti spune niciodata ca acestia asculta doar X sau Y Laughing Laughing ...din ce s-a postat aici nu poti sa-ti dai seama care e cea mai ascultata..doar mama omida iti poate spune
ma refeream la CEA MAI ascultata ! intelegi ? :lol:
daca citesti cu atentie postul meu...o sa vezi ca am raspuns si la aia :roll: