daca nu poti sa iti dai seama atunci hai sa le numaram... :twisted: ...oricum tot va iesi castigatoare una... :twisted: ...de ce nu s-a facut un poll ? la acest topic ?
daca nu poti sa iti dai seama atunci hai sa le numaram... :twisted: ...oricum tot va iesi castigatoare una... :twisted: ...de ce nu s-a facut un poll ? la acest topic ?
asa zic si eu ca trebuia sa se faca un poll era mai brici cu un poll ![]()
:x
Majoritatea suporterilor Stelei asculta Rap Hip-Hop R'n'B si maneleEu ascult muzica RAP
de unde stii tu ce asculta majoritatea? esti lider de opinie cumva ? :wink: :lol:
bah da voi nu ascultati Gica Petrescu, la betii merge cel mai bine...omu' asta canta numai de bautura si femei :twisted: :wink: :twisted:
:evil: >>>Nu prea asculta, ca pe ala nu pot sa dea din cap si sa oracaie pana le ies mintile!!!>>> :twisted:
bah da voi nu ascultati Gica Petrescu, la betii merge cel mai bine...omu' asta canta numai de bautura si femei
nu l-ai vazut la stiri in ce hal e ...
dar la bautura merg manelele ...(chiar daca nu le sufar)
.... uite asa si eu ma consider superior lui guta, minune, salam, vijelie sau oricarui individ ce asculta si prefera manelele...
:lol: :lol: :lol: cu ce te consideri tu superior indivizilor respectivi :twisted: manelarii s-au realizat , si-au facut vile , au cele mai tari masini , femei fara numar
incultii respectivi s-au realizat singuri fara ajutorul lu mamica si taticu... tu ai ceva conturi in banca sau vile cu piscina ??? Nu cred :wink: Tu probabil ai mandria ta de rocker :roll: si cam atata ... poate ma inviti si pe mine la o moseala :lol: :lol: :lol: am auzit ca este super cool :twisted:
Gusturile nu se discuta fratilor deoarece muzica nu are nici o treaba cu fotbalul. 8)