FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce muzica asculta suporterii nostri?

«1345»
dbd08.01.2006 04:53

daca nu poti sa iti dai seama atunci hai sa le numaram... :twisted: ...oricum tot va iesi castigatoare una... :twisted: ...de ce nu s-a facut un poll ? la acest topic ?

razvan3l24_|_08.01.2006 05:25

asa zic si eu ca trebuia sa se faca un poll era mai brici cu un poll :oops::P :x

alex ripper08.01.2006 17:09
Majoritatea suporterilor Stelei asculta Rap Hip-Hop  R'n'B si manele

Eu ascult muzica RAP

de unde stii tu ce asculta majoritatea? esti lider de opinie cumva ? :wink: :lol:

Ultras_Fever09.01.2006 06:32

bah da voi nu ascultati Gica Petrescu, la betii merge cel mai bine...omu' asta canta numai de bautura si femei :twisted: :wink: :twisted:

IONUTZ-CIPRIAN09.01.2006 07:59

:evil: >>>Nu prea asculta, ca pe ala nu pot sa dea din cap si sa oracaie pana le ies mintile!!!>>> :twisted:

dbd09.01.2006 11:24
bah da voi nu ascultati Gica Petrescu, la betii merge cel mai bine...omu' asta canta numai de bautura si femei

nu l-ai vazut la stiri in ce hal e ...

dar la bautura merg manelele ...(chiar daca nu le sufar)

ManiaCU09.01.2006 12:10
.... uite asa si eu ma consider superior lui guta, minune, salam, vijelie sau oricarui individ ce asculta si prefera manelele...

:lol: :lol: :lol: cu ce te consideri tu superior indivizilor respectivi :twisted: manelarii s-au realizat , si-au facut vile , au cele mai tari masini , femei fara numar :D incultii respectivi s-au realizat singuri fara ajutorul lu mamica si taticu... tu ai ceva conturi in banca sau vile cu piscina ??? Nu cred :wink: Tu probabil ai mandria ta de rocker :roll: si cam atata ... poate ma inviti si pe mine la o moseala :lol: :lol: :lol: am auzit ca este super cool :twisted:

Gusturile nu se discuta fratilor deoarece muzica nu are nici o treaba cu fotbalul. 8)

«1345»