misto nume ai ... esti nou nu ???
pai suporterii asculta hip-hop manele...cred :?
misto nume ai ... esti nou nu ???
pai suporterii asculta hip-hop manele...cred :?
Dimpotriva! Eu cred ca asculta Rock si Pop...
majoritatea care asculta hip-hop asculta si manele din pacate :roll:
ce zici :lol: :lol: ? ...va rog eu cand mai vreti sa ziceti bancuri...scrieti la topicul destinat bancurilor :lol:
ps: apropo....topicul acesta trebuia pus la Discutii libere ![]()
te cam insheli ![]()
:evil: MAFIA....PARAZITI.....50CENT.....SNOOP.....EMINEM...si la chefuri manele ca nu oi sta toata noaptea sa dau din cap,o sa ma doara gatul(sunt si eu om),da favoritele le-am insirat in fata aia-i baza.v-am pupat pe portofele mesajul sa terminat. :twisted:
Discutie care se cuvine a fi purtata la discutii libere...
Va multumesc..
Normal ca ROCK.
Afara cu manelistii din tara !
initiem o campanie SPUNE NU MANELELOR???...
![]()
buna idee....... ![]()
sigur exista in tara asta si stelisti care asculta manele...adica pana la urma si fotbalistii asculta manele...cred ca, din pacate, manele asculta cel mai mult suporterii, dar mi-as dori ca sa fie mai multi rockeri...rock rulz
Rocku` care indoiaie sau rupe mijlocu!!! Metal up!!!
punk's not dead!!!
Rock forever: MetallicA, Ramms+ein, Sepultura, Judas Priest, Nightwish, trecand prin U2 (ce frumos a fost pe Stade de France), Coldplay, DM venind pana la electro DM ,fratii chimici (nu European Drinks
) si jazz
punk's not dead!!!
It just smells bad ![]()
asa mai voi cu rocku! acum imi place mult mai tare de voi decat inainte... :lol: "partidu' te vrea tuns, roackere!"
muzica de bach!! ![]()
r'n'b ..cel mai mult apoi hip hop...apoi pop.,punk..si ultimu rock dar fff rar ..nu populara ..yuck
eu unul nu ascult altceva in afara de hip-hop...cateodata ( dar rar ) dance...
Ma gandeam ce raspunsuri ar genera o astfel de intrebare pa forumul rapidistilor...?!?:lol::lol::lol:
:lol:
:lol: ![]()
cu guta pana la moarte!!! :lol: :lol: :lol:
te cam insheli
Zise micutul asta ![]()
rock (mai putin chestiile hard facute din teribilism), ska, jazz si alte muzici facute nu in ideea de a castiga bani.
Manele frate... asta ma tine aproape de Romania
))!