P-ar-A-Z-I-T-I-I
P-ar-A-Z-I-T-I-I
Parazitii ! Maine au concert in Ploiesti :twisted:
Roace. Metallica, Ozzy, Iron Maiden, SOD, Judas Priest, Gun's, Pantera, AD/DC... si Soare din Ferentari (va recomand Becali din Pipera :lol: ).
pacat ca sunt in Spania si nu pot ajungeParazitii ! Maine au concert in Ploiesti :twisted:
House RULZZZZ !!! 8) 8) 8) , Hip-Hop
, Manele :o , ... rock :x :evil:
ska, raggae, alternative, muzica lenta veche , vama veche
E pus la Discutii libere!majoritatea care asculta hip-hop asculta si manele din pacate :roll:
ce zici :lol: :lol: ? ...va rog eu cand mai vreti sa ziceti bancuri...scrieti la topicul destinat bancurilor :lol:
ps: apropo....topicul acesta trebuia pus la Discutii libere
Numai gandul ca un stelist ar putea asculta manele ma face sa-mi pierd calmul. Cum ramane dar cu chestiile "Steaua-mereu superiori, Dinamo+rapid=mereu inferiori" Cum suntem superiori daca o parte din suporterii stelisti asculta manele? :evil:
eu cred ca nu mai e nevoie sa-mi exprim preferintele muzicale (vezi avatar)
Progressive, electro, techno, trance.
hai cu maneaua ![]()
![]()
![]()
n-am nimik cu celelate genuri de muzica numai cu rockul am avut intotdeaua.
merita impuscati astia care se transforma prin rockoteci.nu sunteti sanatosi la cap.
Si ce-ar fi sa vina altii care sa sustina sus si tare ca manelistii trebuie impuscati ?! Ar mai fi necesar primul glont sau prima bata in cap si ne-am trezi cu un genocid de toata frumusetea !
Hai sa o lasam mai moale cu ideeile radicale. E o chestie de respect reciproc...
Dan_BKL esti manelist ???
sincer ce parere iti lasa un rocker dala imputit cand il vezi ca se transforma prin rockoteci?
Mai imputit decat un manelist nu poate sa fie... Dar hai sa incheiem discutia asta aici, ca nu avantajeaza pe nimeni.
da si indiferent ce s-ar spune despre manele ramane muzica no1
Si Adrian idolul copiilor,si inflatia mai mare ca si oricand,si coruptia la fel...Traiasca Romania care se dodolotzeste spre UE in ritm de manele!!...cat "o sa mai dea prosteala"(sa folosesc un termen manelist)rapidistii(a se citi manelisti) romanilor?
Armanovici, manelistii si creatiile lor vor dispare, timpul nu-i va ierta. La fel ca pe orice curent care nu are o baza reala...
Problema la urma urmei este urmatoarea:"nu este de vina canta ci vinovatii sunt cei care asculta"
Zise micutul asta ![]()
![]()
![]()
:wink: ce micutz mah? ![]()
Numai gandul ca un stelist ar putea asculta manele ma face sa-mi pierd calmul. Cum ramane dar cu chestiile "Steaua-mereu superiori, Dinamo+Rapid=mereu inferiori" Cum suntem superiori daca o parte din suporterii stelisti asculta manele? :evil:
Doamne, nici nu stiu cum sa incep, dar voi termina repede... crezi ca superioritatea o demonstram prin ce genuri de muzica asculta suporterii?
Pierde-ti calmul, ca si eu ascult manele din cand in
cand, dar nu sunt manelist.
"Cum suntem superiori daca o parte din suporterii stelisti asculta manele? :evil:" Ce are una cu alta?
Eu zic mai bine asa: pacat ca Steaua are suporteri care sunt de parere ca genul muzical pe care il asculta ii face superiori fata de altii. Hai mai bine sa ascultam Beethoven sa vezi ca o sa fim mai tari ca suporterii lui Napoli,Lecce,Lazio etc; o sa scrie de noi peste tot! OMG
(mentionez ca nu am nimic impotriva cu nici un gen de muzica si am lasat mesaj pentru ca ceea ce am vazut m-a uimit teribil)
Moderatorilor, daca intra vreun caine paici ne facem de cacao daca citeste ce topicuri sunt deschise la discutii libere.
orice in afara de manele. prefer totusi bethoven, bach,mozart, vivaldi, haydn(nu stiu daca am scris corect), 2pac, eminem, sash si buddha bar.
un NU categoric manalelor.
hai si eu; vangelis, peter Gabriel, faithless, tiesto, muzica trance s.a.m.d.
si daca tot s-a tratat subiectul manele, gusturile nu se discuta, fara in cazul meu.
CLUBBING RULZZZZ.....
Numai gandul ca un stelist ar putea asculta manele ma face sa-mi pierd calmul. Cum ramane dar cu chestiile "Steaua-mereu superiori, Dinamo+Rapid=mereu inferiori" Cum suntem superiori daca o parte din suporterii stelisti asculta manele? :evil:
Doamne, nici nu stiu cum sa incep, dar voi termina repede... crezi ca superioritatea o demonstram prin ce genuri de muzica asculta suporterii?
"Cum suntem superiori daca o parte din suporterii stelisti asculta manele? :evil:" Ce are una cu alta?
Eu zic mai bine asa: pacat ca Steaua are suporteri care sunt de parere ca genul muzical pe care il asculta ii face superiori fata de altii. Hai mai bine sa ascultam Beethoven sa vezi ca o sa fim mai tari ca suporterii lui Napoli,Lecce,Lazio etc; o sa scrie de noi peste tot! OMG
(mentionez ca nu am nimic impotriva cu nici un gen de muzica si am lasat mesaj pentru ca ceea ce am vazut m-a uimit teribil)
Moderatorilor, daca intra vreun "caine" paici ne facem de cacao daca citeste ce topicuri sunt deschise la discutii libere.
1. Manelele nu sunt un gen muzical, sunt o specie de rahat specifica doar Romaniei.
2. Cand vine vorba de manele, muzica este pentru mine este un criteriu de apreciere. Asa cum un european al secolului 21 se considera superior unor triburi de prin padurile Amazonului care mananca carne cruda si insecte, umbla goi, se vopsesc cu sange, se spala doar cand ploua.... uite asa si eu ma consider superior lui guta, minune, salam, vijelie sau oricarui individ ce asculta si prefera manelele :idea:
3. Nu am nimic cu genurile muzicale si cu cei ce asculta alta muzica decat mine. Atata timp cat asculti pop, rock, jazz, blues, rap etc. e OK, in momentul in care asculti manele..... te privesc cu alti ochi(ca sa nu fiu mai dur)
exact...si eu la fel...dar prin unele tari ( uitati-va la Locatia mea ) manele sunt la moda...
Moderatorilor, daca intra vreun ""caine"" paici ne facem de cacao daca citeste ce topicuri sunt deschise la discutii libere.
1. Manelele nu sunt un gen muzical, sunt o specie de rahat specifica doar Romaniei.
2. Cand vine vorba de manele, muzica este pentru mine este un criteriu de apreciere. Asa cum un european al secolului 21 se considera superior unor triburi de prin padurile Amazonului care mananca carne cruda si insecte, umbla goi, se vopsesc cu sange, se spala doar cand ploua.... uite asa si eu ma consider superior lui guta, minune, salam, vijelie sau oricarui individ ce asculta si prefera manelele :idea:
3. Nu am nimic cu genurile muzicale si cu cei ce asculta alta muzica decat mine. Atata timp cat asculti pop, rock, jazz, blues, rap etc. e OK, in momentul in care asculti manele..... te privesc cu alti ochi(ca sa nu fiu mai dur)
Asa si!?!?! pana la urma cu ce se face superior un suporter care nu asculta manele de un altul care asculta, caci despre asta era vorba?
Iar cand este vroba despre ascultat, ascult o manea la luna. Puteai "sa fi mai dur", oricum nu ma derajeaza opinia ta si nici nu te consider superior pe stadion sau in afara lui pentru ca tu nu suporti manelele si eu da. Ai adus argumente care nu au nici o legatura cu "Cum suntem superiori daca o parte din suporterii stelisti asculta manele?". Crezi ca lumea sau oricine altcineva apreciaza.. iaute domne stelistii nu asculta manele si ceilalti da. Nu inteleg criteriu, ideea de departajare pentru care ai adus argumentele alea 1,2,3.