Mai recicleaza si Ajax.![]()
Da!!! ![]()
Mai recicleaza si Ajax.![]()
Da!!! ![]()
venirea lui Guti in Istanbul
http://video.fanatik.com.tr/Guti-Istanbuld...1690.htm?auto=1
http://www.ntvspor.net/videogaleri/futbol/...ti-istanbulda/1
si cateva zvoniri din prese....
presedintele Galatei negociaza cu clubul O.Marseille pentru transferul lui Hatem Ben Arfa...
mijlocasul ceh Jan Polak de la Anderlecht spre Galatasaray...
Asamoah Gyan 90% o sa semneze pentru Fenerbahçe....
au declarat din siteul oficial al lui anderlecht ca polak negociaza cu galatasaray
presedintele Galatei negociaza cu clubul O.Marseille pentru transferul lui Hatem Ben Arfa...
Am inteles ca si Milan l-ar vrea pe Ben Arfa.
Am inteles ca si Milan l-ar vrea pe Ben Arfa.
Newcastle United il vrea ,il vrea si Werder Bremen daca o sa plece Mesut Özil , si cum ai spus tu si Milan il vrea....parerea mea nu cred ca o sa vina la noi.....
Nu cred ca Ben Arfa va ajunge la voi, toate echipele pe care le-ai enumerat mai sus sunt mult mai atractive decat Galatasaray, acum sincer ![]()
Compara campionatul Angliei, Italiei si Germaniei cu cel al Turciei... poate banii sa il atraga la voi ca pe plan competitiv mai greu.
Newcastle United il vrea ,il vrea si Werder Bremen daca o sa plece Mesut Özil , si cum ai spus tu si Milan il vrea....parerea mea nu cred ca o sa vina la noi.....
Nu se stie,s-ar putea ca voi sa-i oferiti mai multi bani...
Poate pana la urma Ben Arfa va ramane la Marseille...
E un jucator bun,dar nu mi se pare asa disciplinat,in primul rand din punct de vedere tactic.
Atacantul Gary Hooper de la Scunthorpe la Celtic.
Nu cred ca Ben Arfa va ajunge la voi, toate echipele pe care le-ai enumerat mai sus sunt mult mai atractive decat Galatasaray, acum sincerCompara campionatul Angliei, Italiei si Germaniei cu cel al Turciei... poate banii sa il atraga la voi ca pe plan competitiv mai greu.
se intareste si campionatul nostru nu suntem asa de jos....normal ca italia,anglia,germania mai buni jucatori acolo...dar conditii si salariii nu prea este mare diferenta intre ei....
Fundasul stanga spaniol Marcos Alonso a parasit clubul Real Madrid si a semnat un contract valabil trei ani cu Bolton Wanderers, a anuntat, marti, gruparea engleza pe site-ul sau de internet.
"Este un jucator tanar si interesant, care are calități incontestabile. Cred că avem, acum, un adevarat talent in mainile noastre", a declarat managerul clubului britanic, Owen Coyle, referitor la spaniolul in varstă de 19 ani.
Marcos Alonso, care poate juca si mijlocaș stanga, a sosit la Real Madrid cand avea 9 ani, dar in echipa mare nu a aparut decat la un meci, in aprilie, impotriva formatiei Racing Santander.
Bunicul lui Alonso a jucat la Real Madrid in anii '50-'60, iar tatal lui Marcos a evoluat cinci ani la FC Barcelona, in anii '80.
(ProSport)
Ailton Almeida de la Copenhaga la Apoel.
Raul, oficial la Schalke 04 pentru 2 ani.
http://www.schalke04.de/aktuell/news/einze...schalke-04.html
Cica Luke Young de la Aston Villa e aproape de un transfer la Liverpool.
Raul, oficial la Schalke 04 pentru 2 ani.http://www.schalke04.de/aktuell/news/einze...schalke-04.html
parerea mea este o greseala sa mearga in germania....dar a plecat ca sa joace in cl.mai bine venea in Turcia ![]()
mai bine venea in Turcia![]()
Corect, mai bine mergea cu bunul sau prieten, Guti, la Besiktas ![]()
Marcus Berg imprumutat de Hamburg la PSV. super transfer.
Marcus Berg imprumutat de Hamburg la PSV. super transfer.
S-a mai zis ![]()
Foarte bun transferul lui Celtic.
Atacant, 22 de ani. Viitorul e al lui.
Asta e o palma pentru aia care spun ca e o prostie sa transferi din ligile inferioare.
Asta e o palma pentru aia care spun ca e o prostie sa transferi din ligile inferioare.
Pai depinde si ce transferi si din ce Liga transferi.
De exemplu Championship bate la 0 multe ligi din Europa, inclusiv a noastra minunata Liga.
De exemplu Championship bate la 0 multe ligi din Europa, inclusiv a noastra minunata Liga.
Nu stiu daca Daniel-Ionut e de acord! ![]()
Treaba lui.
Nu conteaza oricum. ![]()
Lukovic de la Udine la Zenit.
Nu stiu daca Daniel-Ionut e de acord!![]()
Cert este ca, Championship este peste Rusia! restul e cancan... ![]()