City ce face, isi intareste singurul compartiment in care sta foarte bine?
City ce face, isi intareste singurul compartiment in care sta foarte bine?
Pai City isi cumpara numai atacanti, ca de obicei... am vazut o stire cum ca "ar pofti" si la Drogba.
Vor sa faca spectacol si sa atraga cat mai multi fani.
Nici eu nu pot sa pricep cum vor juca impreuna Drogba, Balotelli, Tevez, Adebayor, Bellamy, Santa Cruz, Robinho, Jo si Caicedo.
Sokratis Papastathopoulos de la Genoa la Milan.
http://www.acmilan.com/NewsDetail.aspx?idNews=124699
Mido s-a intors la Boro.
Vor sa faca spectacol si sa atraga cat mai multi fani.Nici eu nu pot sa pricep cum vor juca impreuna Drogba, Balotelli, Tevez, Adebayor, Bellamy, Santa Cruz, Robinho, Jo si Caicedo.
arabul ala nu cred ca se priecepe prea mult la fotbal...cumpara fotbalisti cu nume dar la un post isi cumpara multi fotbalisti cum ai spus si tu....
o zvonire ca sami khedira spre Real Madrid...si mesut özil il vrea Real Madrid,juventus si man.united...
inca o zvonire de la noi..grafite spre fenerbahçe....dar fener intai trebuie sa scape de guiza...
Era de asteptat ca Joe Cole sa ramana tot in Premier League,in ciuda unor zvonuri care-l dadeau pe la Milan sau mai stiu eu unde.Un transfer bun facut de Liverpool.
Merci pentru informatie.
Cred ca Pino e un jucator destul de ok,tanar...
npc frate...
ce parere aveti de pino in general in site...eu am vazut doar rezumatele meciurilor care a jucat...si e bine ca este tanar...l-au adus in locul lui keita ce ziceti ce parere aveti ???
dar fener intai trebuie sa scape de guiza...
Pai de ce sa scape de Guiza? Nu mai e bun acum?
ce parere aveti de pino in general in site...eu am vazut doar rezumatele meciurilor care a jucat...si e bine ca este tanar...l-au adus in locul lui keita ce ziceti ce parere aveti ???
Pino e inca baiat tanar, dar poate sa creasca.
Pai de ce sa scape de Guiza? Nu mai e bun acum?
Pino e inca baiat tanar, dar poate sa creasca.
majoritatea fanii fener nu il iubeste si nu il vrea sa il vada in echipa...pentru ca rateaza mult si nu e bun de nimik...poate nu sa adaptat in fotbalul turcesc...ce performanta a facut anul trecut in campionat nu la luat nici nationala spaniei...
situatia din ziua asta stiti cum e la fener...fanii lui fener vor sa scape de el cum vreti voi sa scapati de Becali...
e lafel situatia....
Nici eu nu pot sa pricep cum vor juca impreuna Drogba, Balotelli, Tevez, Adebayor, Bellamy, Santa Cruz, Robinho, Jo si Caicedo.
Probabil ca daca cei de la City vor reusi sa-l aduca si pe Balotelli,si eventul Drogba,pe care eu unul nu cred ca-l pot lua de la Chelsea,vor si renunta la o parte dintre atacantii avuti,ar fi culmea sa-i tina pe toti...
Cum mai ziceam,e un jucator ok,tanar,cum zice si Maye care poate sa mai creasca.Depinde si cum se va adapata la voi si la presiunea ce e in Turcia.In schimb,nu cred ca trebuia sa renuntati la Keita...
fanii lui fener vor sa scape de el cum vreti voi sa scapati de Becali...e lafel situatia....
Saracul Guiza!Asa rau a ajuns?
Pacat de el,nu era un jucator rau...
Cica pana la urma,Eduardo de la Arsenal s-a inteles cu Sahtior.
Probabil ca daca cei de la City vor reusi sa-l aduca si pe Balotelli,si eventul Drogba,pe care eu unul nu cred ca-l pot lua de la Chelsea,vor si renunta la o parte dintre atacantii avuti,ar fi culmea sa-i tina pe toti...
Cum mai ziceam,e un jucator ok,tanar,cum zice si Maye care poate sa mai creasca.Depinde si cum se va adapata la voi si la presiunea ce e in Turcia.In schimb,nu cred ca trebuia sa renuntati la Keita...
pe keita l-au vandut ca sau gandit ca ia venit varsta la 30 anul viitor si nu o sa mai poate sa il vinde la atatea bani...conducerea a schimbat politica de transfer la noi...numai vor sa cumpere jucator invarsta si cumpara jucatori tineri si talentati care poate in anii urmator sa le vanda cu mai multi bani..exemplu pe keita anul trecut l-au cumparat cu 8 mil euro si anul asta l-au vandut tot cu 8 milioane...dar pe pino l-au cumparat cu 2.5 mil euro si peste cativa ani poate il vinde cu mai multi..nu se stie nimik nu e garantat nimik dar vedem...
Saracul Guiza!Asa rau a ajuns?
Pacat de el,nu era un jucator rau...
da frate asa a ajuns chiar..dar prin internet si forumuri fanii galatasaray si besiktas spune ca platim noi salariul lui guiza si sa nu vinde fenerbahçe:))
Real ofera 22 de milioane de euro pe Maicon.
Celebrul portar Aouate si-a prelungit contractul cu Mallorca.
Fundasul Andrea Ranocchia de la Genoa la Inter.
Jucatorul de 22 de ani va mai ramane inca un sezon la Genoa.
Real ofera 22 de milioane de euro pe Maicon.
Mai inainte se auzea ca Real ar fi oferit vreo 28 de milioane...
Cica Milan a respins o oferta de la Real pentru Tiago Silva,de 15 milioane plus Van der Vaart sau M.Diarra...
Eduardo la Sahtior Donetk de la Arsenal.
Va castiga 50.000 £ pe saptamana si a semnat pe patru ani.
Se pare ca Sahtior a platit pentru el 7.5 milioane £.

Heiko Westermann de la Schalke 04 la Hamburg pentru 7.5 milioane €.
Fundasul a semnat un contract pe 4 ani.
Smecher tricoul.
Tipic.
Danny Wilson de la Rangers la Liverpool.
Hamburg l-a imprumutat pe atacantul Berg la PSV.
Hamburg l-a imprumutat pe atacantul Berg la PSV.
Asta e super jucator!
E ala de a facut senzatie la campionatul ala european de tineret?
Exact, chiar el, suedezul.
http://www.psv.nl/Nieuws/Nieuwspagina/Tran...SV-afgerond.htm
Se pare ca Arsenal este dispusa sa-l cedeze pe Fabregas pentru 60 de mil, pe Camp Nou.
Se pare ca Arsenal este dispusa sa-l cedeze pe Fabregas pentru 60 de mil, pe Camp Nou.
e bun fotbalist foarte bun...dar totusi mi se pare mult 60 mil....
Oddo si-a prelungit contractul cu Milan.
Nu e stire.
E stire doar daca are sub 33 de ani.
Pffff. Si era la limita. Are 34. ![]()