FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri internationale , Iunie - Septembrie 2010

«1141516171828»
red&blue_boy12.07.2010 11:42
Cine stie cati ani are de fapt? :))

O avea cati Rigobert Song ! :))

RobYnho12.07.2010 15:12
Știrea care a facut senzație in Romania, transferul lui Cristian Daminuță de la Inter la AC Milan ,a fost confirmată in urmă cu citeva minute de impresarul fotbalistului, Cristea Opria.

"În urmă cu puțină vreme, Daminuță a parafat un contract pe 5 ani cu AC Milan. Pentru el s-au platit 5 milioane de euro, ceea ce inseamnă că jucatorii ceilalți, intrați in transferurile care impreună insumează 7 milioane de euro, valorează două milioane de euro", a declarat Opria pentru GSP.ro Fotbaliștii la care face referire managerul sunt Fossati și Filkor

gesepe

:))

MoWeed12.07.2010 17:27

=))))

Daminuta ala nici 5 milioane de lei vechi nu face

AG12.07.2010 17:55

tatuatu ma ? :) ce'ai ma, e cel mai bun fundas, din italia.. da'mi doua palme

red&blue_boy12.07.2010 17:56

Cred ca mai credibila ar fi asta:

Inter cerea 8 mil pe cei 2 tineri dar le-a transmis celor de la Milan ca scad pretul la 7 mil daca il i-a si pe Daminuta :D

:D

RobYnho12.07.2010 17:59
=))))

Daminuta ala nici 5 milioane de lei vechi nu face

Cum nu ? Cica rupe club-urile. E baietas.

Daniel-Ionut12.07.2010 19:01
:D Sa nu va aud peste 2 ani cand va juca titular la Milan, ca uaauu Daminuta :w00t:
red&blue_boy13.07.2010 04:57

Arevalo Rios de la Penarol s-a transferat la Cagliari.

Daniel-Ionut13.07.2010 09:26

Artur Boruc de la Celtic la Fiorentina. Mai lipsesc doar testele medicale.

http://it.violachannel.TV/dettaglio-ultimo...-per-boruc.html

Pedro Mosquera o speranta a Madridului, a semnat cu Getafe.

http://www.getafecf.com/index.php?option=c...8&Itemid=22

Dupa ce sezonul trecut a fost imprumutat la Fiorentina, jucatorul Barcei, Kerrison, a fost imprumutat in Brazilia natala la Santos.

http://www.santosfc.com.br/multimidia/vide...lt.asp?id=72184

RobYnho13.07.2010 09:32
Cristea Opria, impresarul lui Cristian Daminuță, spune că fotbalistul de 20 de ani va fi imprumutat de AC Milan la o formatie la care să joace in mod constant, iar din sezonul viitor, agentul lui Daminuță speră ca jucatorul să devină unul dintre oamenii de bază ai formatiei lui Silvio Berlusconi.

"Ieri s-a semnat contractul, la ora 17:00, cu AC Milan. Daminuță a costat 5 milioane de euro. Cind l-am dus la Modena, era si Milanul interesat, dar oferta celor de la Modena a fost mai bună si am decis să meargă acolo.

Contractul e mai bun, cîștigă destul de bine pentru virsta lui. Nici o echipă din Divizia A nu putea plati salariul pe care i-l dă Milanul.

Cineva nu l-a vrut la Dinamo pe Cristi, cineva din interiorul clubului, d-asta nu a jucat Daminuță acolo. Dacă vrei să vezi calitățile unui jucator, trebuie să-i dai sanse să joace. Nu să-l pui să joace 3 sau 7 minute.

Cred că va ajunge mare, iar cei care nu i-au dat sanse vor regreta. Acum sigur va fi dat la o echipă să joace, pentru că nu are meciuri in picioare, iar de la anul sper să facă pasul la echipa mare.

Îi mai am pe Torje sub contract, Luchin, Mera, Cisovsky. Dacă se mai lasă din suma e posibil să plece Torje, dar antrenorul, din cite stiu, contează pe el. Torje nu poate pleca decit pe mai mult de 2 milioane de euro, poate juca oriunde, suma cerută de Dinamo, 4 milioane de euro, e cam mare, dar el e valoros, a confirmat la Dinamo, asa că nu e exclus.

sunt discutii pentru Luchin cu echipe din strainatate, nu din Liga 1. Iar cu Cisovsky nu e nimic, nici o discutie cu Steaua".

sport.ro

Daniel-Ionut13.07.2010 09:36

Ba, tu ti-ai facut contract sportroprosportgsp ? :D

RobYnho13.07.2010 09:44

Daca tot am adus vorba de patrupedul ala, era normal sa informam lumea pe unde o mai arde. :))

ebonyc13.07.2010 13:39

Stirea asta cu Daminuta la Milan a facut senzatie... de voma. La 20 de ani cat are e obosit ca la 35, probabil asa se explica transferul. Si 5 milioane de euro. O fi vazut Inter ca face probleme si au zis sa-l paseze la AC Milan sa le faca si alora ravagii prin club. Ce sa zic, la asa ocazie ii doresc succes, desi nu-l am deloc la inima. Maine-poimaine il ia Barca pe Mitea.

Daniel-Ionut13.07.2010 15:26
Maine-poimaine il ia Barca pe Mitea.

Apropo de Mitea... asta nu mai joaca de un an, zice ca vrea echipa, da nu la Craiova ca este mica :thumbdown:

DEPRAVATULE!

blindica13.07.2010 19:38

offtopic: Omiteti faptul ca Andreea Tonciu poate relansa jucatori spre marile cluburi ale Europei.

Ronnie14.07.2010 15:09

Henry, de la Barcelona la New York Red Bulls.

RobYnho14.07.2010 15:48

Robinho si Suarez pe lista lui Il Muce.

red&blue_boy14.07.2010 19:19

Ozil si Khedira pe lista lui Mourinho.

Juventus e interesata de un schimb cu Wolfsburg,Diego contra Dzeko.

Ac Milan ar fi interesata de Podolski,dar bineinteles ca italienii n-au bani. :dry: Suma vehiculata ar fi de vreo 12 milioane.Bine ca au avut de Daminuta...

red&blue_boy15.07.2010 09:28

Fundasul grec Papastathopoulos,de la Genoa,e aproape de un transfer la Milan.

bodrumdan_barkahan15.07.2010 10:06

guti la besiktas pentru 2 ani....

red&blue_boy15.07.2010 10:51
ady.fcsb15.07.2010 12:47

Interesant ce se intampla la Besiktas . Dar cred ca anul asta e al lui Fener

bodrumdan_barkahan15.07.2010 14:29
Interesant ce se intampla la Besiktas . Dar cred ca anul asta e al lui Fener

siau facut si un antrenor bun pe shuster...si se zice ca saptamana viitoare o sa semneze si raul...si incearca sa il aduca si pe robinho...

si fener are echipa buna...dar ai nostri inca nu au luat nimik in afara de Cana....

dar a promis presedintele ca o sa mai faca inca 4 transferuri straine...

Maye15.07.2010 14:39

Gregory van der Wiel va ajunge la Bayern.

red&blue_boy15.07.2010 18:51
siau facut si un antrenor bun pe shuster...si se zice ca saptamana viitoare o sa semneze si raul...si incearca sa il aduca si pe robinho...

si fener are echipa buna...

Raul la Besiktas?Ar fi prea de tot,nu cred...

Fenerbahce ce-a mai adus,in afara de Stoch?

Gregory van der Wiel va ajunge la Bayern.

Ar fi o mutare foarte buna pentru Bayern.

«1141516171828»