FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri internationale , Iunie - Septembrie 2010

«1121314151628»
red&blue_boy08.07.2010 05:18
Asta e inca un semn ca Gallas e cam pe duca...

Pai ar cam fi cazul, e cam trecut decarul tunarilor! :)

Ronnie08.07.2010 09:56

Conform The Sun, e batalie mare intre cele doua echipe rivale din Manchester pentru transferul lui Mario Balotelli, iar Chelsea e aproape sa il aduca pe Fernando Torres.

red&blue_boy08.07.2010 10:24

Simon Kjaer cica s-ar fi transferat la Wolfsburg...Stiam ca el si cu Cavani de la Palermo s-au inteles cu Tottenham...

Ronnie08.07.2010 10:27

Kjaer e unul dintre cei mai promitatori fundasi centrali, m-as mira sa se duca la Wolsburg. Ma astept de la el ca atunci cand pleaca de la Palermo sa faca pasul cel mare la o echipa importanta din Europa.

red&blue_boy08.07.2010 10:38

La fel cred si eu.Si cand a fost vorba ca merge la Tottenham,ma gandeam,pacat ca n-a ajuns la o echipa mai mare.Dar barem era vorba de Premier League...

http://www.calciomercato.com/mercato/bild-...ioni-al-palermo

http://www.vfl-wolfsburg.de/aktuell.html

Maye08.07.2010 14:05

Deci Kjaer a semnat cu Wolfs.

Kjaer-Friedrich... superba aparare!

bodrumdan_barkahan08.07.2010 15:36

mijlocajul lui sunderland Lorik Cana la Galatasaray pentru 4 ani...

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/7277.php

ady.fcsb08.07.2010 18:42

Asta e marele transfer al Galatei? :D

bodrumdan_barkahan08.07.2010 19:20
Asta e marele transfer al Galatei? :D

si eu sunt dezamagit......nici nu auzisem de jucatorul asta.....

bodrumdan_barkahan08.07.2010 19:30

se spune ca a venit si juan pablo pino de la monaco la galatasaray....dar inca nu e nimik oficial.....numai pot sa spun nimic.astazi sa spus ca o sa vina alexis sanches si johan mensah....dar numai cred in presele astea deloc :hmmm:

ady.fcsb08.07.2010 19:41

Nici-o sansa. Sanchez probabil va merge la o echipa mult mai mare pt ca este un jucator foarte foarte bun. Dar daca ,cine stie,va veni la Galata ,vor da o lovitura grea.

Cana este un jucator bun,nu stiu cum de nu ai auzit de el.

red&blue_boy08.07.2010 20:16
si eu sunt dezamagit......nici nu auzisem de jucatorul asta.....

Ei,mai aveti timp de transferuri ! :)

Nu e chiar rau Cana...

Maye08.07.2010 21:12

Cana e bun prieteni.

Nu degeaba a fost capitanul lui OM.

bodrumdan_barkahan09.07.2010 07:28

la wikipedia lui aly cissokho scrie ca sa transferat la galatasaray

http://en.wikipedia.org/wiki/Aly_Cissokho

Nici-o sansa. Sanchez probabil va merge la o echipa mult mai mare pt ca este un jucator foarte foarte bun. Dar daca ,cine stie,va veni la Galata ,vor da o lovitura grea.

Cana este un jucator bun,nu stiu cum de nu ai auzit de el.

sincer nu am auzit frate.....

daca sanchez va venii in la Galatasaray atunci inseamna ca Liga turciei sa intarit ( parerea mea) e mare jucator

red&blue_boy09.07.2010 08:05

Ar fi un transfer foarte reusit,Cissokho e un jucator interesant.

Eduardo,portarul titular al Portugaliei la Campionatul Mondial,s-a transferat la Genoa,parca de la Braga.

http://www.genoacfc.it/index.php?option=co...2&Itemid=31

Maye09.07.2010 09:11

Cissokho ar fi idiot sa lase OL pentru Galata.

bodrumdan_barkahan09.07.2010 09:58
Cissokho ar fi idiot sa lase OL pentru Galata.

Galatasaray este mai mare decat Lyon....asta a declarat keita cand a comparat doua echipe...compararea asta nu este cu lotul...cu potentialul echipelor, cu suporterii cu istoria cluburilor..cu traditiile cluburilor...

Maye09.07.2010 10:37

Fugi ma de aici!

ebonyc09.07.2010 12:00

Atat timp cat Valdivia si Villanueva s-au transferat in Arabia nu m-ar mira transferul lui Sanchez la Galata.

ebonyc09.07.2010 12:39
Ca ne-a dat gol?

Baaaaaaaaaa!!! Asta e atitudine caineasca. Noi trebuie sa ne mandrim ca am ajuns in semifinala aia, nu sa ne suparam ca ne-a dat ala gol. Si, la o adica, nu numai el ne-a dar gol. Riggot si golu' ala cacacios dat de el nu va enerveaza?

Eu am boala pe aia care n-au vazut ca Macarone s-a sprijinit de Nesu ca de scara ca sa ajunge la mingea aia. Trebuia o pereche de :cool: pentru arbitrii.

bodrumdan_barkahan09.07.2010 13:17
Fugi ma de aici!

tu ai fost in cluburile astea de faci comparatia asta mai bine decat el????

Nicolae Dica la manisaspor :)

http://www.manisaspor.org.tr/haber.php?c=u&id=743

Ronnie09.07.2010 13:29

Galatasaray e cea mai mare echipa din lume. Orice jucator si-ar dori sa joace acolo. Se aude ca dupa mondial Xavi ar dori sa-si incheie cariera acolo.

Maye09.07.2010 14:01
tu ai fost in cluburile astea de faci comparatia asta mai bine decat el????

Hai sa o lamurim si pe asta, ca prea iti lauzi echipa si deja ma deranjezi.

Tu, daca te-ai duce la o echipa noua, nu ai lauda aceastanoua echipa ca e peste ultima?

Orice jucator face asta pentru a-si atrage simpatiile noilor suporteri si a presei din acel stat.

Asa ca las-o mai moale, cu marele Galata, ca esti prea subiectiv.

Nu ai priceput nici asa?Hai ca iti explic si altcumva.

In timp ce Lyon juca semifinala de cupa europeana, Galata lua bataie de la Bursaspor, care devenea campiona.

Nici asa?

In sezonul 2008-09, Steaua a trecut de Galata cu 3-2 la general.

In acelasi sezon, in grupe, Steaua - Lyon 3-7.

Merci ca ai inteles!

Si cu asta Stop Off Topicului!

bodrumdan_barkahan09.07.2010 15:37
Hai sa o lamurim si pe asta, ca prea iti lauzi echipa si deja ma deranjezi.

Tu, daca te-ai duce la o echipa noua, nu ai lauda aceastanoua echipa ca e peste ultima?

Orice jucator face asta pentru a-si atrage simpatiile noilor suporteri si a presei din acel stat.

Asa ca las-o mai moale, cu marele Galata, ca esti prea subiectiv.

Nu ai priceput nici asa?Hai ca iti explic si altcumva.

In timp ce Lyon juca semifinala de cupa europeana, Galata lua bataie de la Bursaspor, care devenea campiona.

Nici asa?

In sezonul 2008-09, Steaua a trecut de Galata cu 3-2 la general.

In acelasi sezon, in grupe, Steaua - Lyon 3-7.

Merci ca ai inteles!

Si cu asta Stop Off Topicului!

voi comparati un meci cu celalalt...sau ca a terminat o echipa in clasament cu cealalta echipa...atunci hai sa o luam asa...

Cluj,Unirea si Vaslui este mult mai mare decat Steaua ca au terminat in anul asta clasamentul peste Steaua...asa e????

Galatasaray e cea mai mare echipa din lume. Orice jucator si-ar dori sa joace acolo. Se aude ca dupa mondial Xavi ar dori sa-si incheie cariera acolo.

esti cel mai mare om comic din lume.......

Ronnie09.07.2010 16:16
Cluj,Unirea si Vaslui este mult mai mare decat Steaua ca au terminat in anul asta clasamentul peste Steaua...asa e????

Cu durere-n suflet, dar Vaslui, Unirea si CFR sunt echipe mult peste Steaua.

«1121314151628»