Extrem de dubios chiar.
Sper sa ne tina la curent Dani.
Extrem de dubios chiar.
Sper sa ne tina la curent Dani.
Pai daca mai pleaca Veloso si Liedson, il mai pui si pe Vukcevic , cam raman in curu gol.
+ Pedro Mendes.
Pacat,ca n-are echipa rea Sporting,dar nu stiu ce s-a intamplat sezonul asta,de au mers asa rau in campionat...
S-a oficializat.
Moutinho la Porto.
http://www.fcporto.pt/Noticias/Futebol/not...40710_53586.asp
Mai mult, Sporting l-a imprumutat pe Pedro Mendes la ... Servette Geneva.
http://www.sporting.pt/Noticias/Futebol/Fu...40710_62683.asp
Mai mult, Sporting l-a imprumutat pe Pedro Mendes la ... Servette Geneva.
WTF?Astia-s nebuni?Chiar nu inteleg ce se vrea la Sporting...Cum naiba sa-l dai si pe Mendes,la Servette...
S-a oficializat.
Da,de fapt erau 11 milioane,exact jumatate din clauza de reziliere a contractului.+25% dintr-un eventual transfer daca acesta depaseste 11 milioane.
O miscare interesanta,stiu ca Sporting are o scoala de fotbal care scoate fotbalisti pe banda rulanta(Luis Figo, Simao Sabrosa, Hugo Viana, Ricardo Quaresma sau Cristiano Ronaldo printre multi altii),dar sa te desparti de sufletul echipei e prea mult.Probabil ca e foame mare de bani...
Probabil ca foame mare de bani...
Da,dar performanta n-o sa mai faca prea curand.Pacat...
Acum sa-i mai dea si pe Liedson sau Vukcevic... ![]()
Sunt foarte convins ca vor pleca si Liedson si Veloso.
Da,de fapt erau 11 milioane,exact jumatate din clauza de reziliere a contractului.+25% dintr-un eventual transfer daca acesta depaseste 11 milioane.O miscare interesanta,stiu ca Sporting are o scoala de fotbal care scoate fotbalisti pe banda rulanta(Luis Figo, Simao Sabrosa, Hugo Viana, Ricardo Quaresma sau Cristiano Ronaldo printre multi altii),dar sa te desparti de sufletul echipei e prea mult.Probabil ca e foame mare de bani...
O fi si conducatorii de acolo ca Jiji.
Conform celor de la The Sun, Manchester United a facut o oferta de 35m de lire pentru Wesley Snijder
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport...nited-list.html
Ar fi un transfer excelent pentru Manchester.
Middlesobrough a facut o achizitie excelenta!!! Kris Boyd de la Rangers, jucator care a marcat 101 goluri in 143 de meciuri pentru scotieni!
http://www.mfc.co.uk/articles/20100706/kri...t_70638_2085146
Da,si nici nu e un jucator in varsta.
Referitor la Sneijder,nu cred sa plece de la Inter.Oricum,suma vehiculata mi se pare foarte mare...
Abdul Kader KEðTA la echipa Katar Al Saad pentru o suma de 8 mil 150 mii de euro....
Nu cred ca-l da Inter pe Snijder. Deja au pierdut mult cand a plecat Mourinho, ar fi culmea sa-si dea unul din cei mai buni jucatori
Daca se va oferi acea suma vehiculata, totul e posibil.
Abdul Kader KEðTA la echipa Katar Al Saad pentru o suma de 8 mil 150 mii de euro....
Pai cum de l-ati dat pe asta?Nu era un jucator rau si deocamdata vad ca n-ati adus nimic in loc...
Da chiar... unde sunt marile transferuri anuntate de Galatasaray? ![]()
Pai cum de l-ati dat pe asta?Nu era un jucator rau si deocamdata vad ca n-ati adus nimic in loc...
nici eu nu stiu de ce l-au vandut pe keita...era bun jucator....
Da chiar... unde sunt marile transferuri anuntate de Galatasaray?![]()
vad ca te bucuri foarte mult ca inca nu a adus ai nostri nici un jucator....dar nu uita ca mai este aproape 2 luni pana cand o sa se termine perioada de transferuri...putina rabdare...dupa ce o sa vina transferurile eu o sa ![]()
nu uita ca mai este aproape 2 luni pana cand o sa se termine perioada de transferuri...putina rabdare...
Nu v-ati invatat minte dupa inceputul de sezon 2007-2008, atunci cand ati jucat cu noi? Ati avut parte numai de transferuri bune dar care au ajuns la echipa cu putin timp inainte sa inceapa sezonul.
Dimitro Chygrynskiy s-a reintors la Sahtior Donetk,de la Barcelona.Ucrainienii au platit pentru el undeva pe la 15 milioane de euro,dupa ce-l vandusera cu 25 de milioane.Au facut un profit bun! ![]()
Mista de la Deportivo La Coruna la Toronto FC.
Suedezul Kennedy Bakircioglu de la Ajax la Racing Santander.
Fundasul lui Lorient, Laurent Koscielny a semnat cu Arsenal.
Cam batran pentru Arsenal, are deja 24 de ani ![]()
Si cam necunoscut. Eu unul nu am auzit nimic, vreodata , despre el.
Dar daca a auzit Arsene. ![]()
Adevarul este ca de o mare parte din jucatorii de la Arsenal nu auzisem nimic pana sa se transfere acolo. Om vedea. Oricum, se zvoneste ca ar fi costat vreo 8 milioane de lire sterline si nu cred ca Arsene ar cheltui banii astia aiurea....
Asta e inca un semn ca Gallas e cam pe duca...
El e Koscielny.