@strezahuzum
1. Pana acum am vrut sa tac, dar nu prea reusesc sa ma mai abtin. Ce inseamna pentru tine "o echipa care sa merga bine"?
2. De ce gasesti doar partile proaste pe care le-am obtiunut cu Olaroiu?
1. Mai bine taceai decat sa te ratoiesti. Dar semeni cu idolul tau la perfectie in privinta asta.
O echipa care incanta ochiul si una care sa nu-ti dea senzatia de chin si oboseala meci de meci. Una care are mai multe scheme ofensive decat "bubuiti mingea in fata" si in care jucatorii care nu stiu sa faca o preluare sunt lasati pe banca.
2. Pai exista si asa ceva ? Eu credeam ca am tinut-o numai in succese cu Oli... ca asa a zis el si la faimoasa emisiune de pe Telesport...
Zi-mi si tu partile alea bune... mie imi cam scapa... dar fara aia cu "am castigat titlul" si "semifinala UEFA" ca le-am auzit de 500.000 de ori. Vorbesc de sezonul asta.
Da, ca Rosenborgul era tare de tot.
Nu mah, erau praf. Dar i s-a facut mila de ei lui Radoi cel de 10 milioane de $ si a bagat mingea in poarta proprie de vreo 2 ori, plus ca golul 3 cam tot pe-o greseala de-a lui am luat-o. Dar sunt convins ca tot vina lui Oleg a fost si acolo.
Si pun pariu ca dupa meci te-ai dat mare stelist pe la toti prietenii, iar dupa meciul cu Dinamo vorbeai numai de Barcelona sau Liverpool ca fiind marile tale dragoste.
Baietica, aici cam sari peste cal. Nu mai paria ca ai sa pierzi. Pentru cultura ta generala si pentru ca pe viitor sa nu mai aud ca "nu esti stelist adevarat daca iti permiti sa critici" afla ca meciul care m-a facut sa ma indragostesc definitiv de echipa asta a fost un Borussia Dortmund - Steaua , 3-5, in 96. Exact, am pierdut. Probabil ca habar n-ai, dar in meciul ala, Steaua a jucat excelent. Chiar daca a pierdut. Am fost mandru de baieti atunci, pentru ca desi pierdusera, au luptat si jucat fotbal, nu turca! Suporterul autentic e mandru de echipa lui, si cand pierde. Dar cu o conditie. Sa dea tot ce pot pe teren, si sa joace fotbal.
Si locul 1 la final.
Ce zic eu si ce pricep unii. Mah, Protasov a iesit in clasamentul turului pe 2, iar Olaroiu in al returului pe 3. Daca se pleca de la zero (ca in sezonul asta), Steaua iesea pe 3! Pricepi? Asa ca Olaroiu n-a castigat nici o branza. A reusit sa profite de certurile din ograda javrelor si cam atat. Daca nu exista avansul ala mare, frumos si gras luat pe vremea lui Oleg cel ratangiu de obiective, nu castiga Steaua nimic, nu pupam nici CL, etc.
Ca Elton o fi mai breaz.
Daca tu consideri ca piticul nu e mai valoros decat panarama de Ov. Petre, inseamna ca vedem fotbalul in moduri extrem de diferite si nu mai are rost sa despicam firul in 16. Sa fie limpede, nu m-a orbit Elton-mania in asa hal incat sa cred ca e un fel de Ronaldinho sau Cristiano Ronaldo. Dar cred ca pot afirma cu destula certitudine ca e mai valoros decat alde Banel, Lovin, Coman & company.
Echipe care au batut si Dinamo si Rapid. Dar normal, tu nu vezi aceste lucruri.
Asa e, nu am vazut cand Nationalul, Ceahlaul sau Poli Iasi au batut pe Dinamo. Trimite-mi caseta, sunt curios sa vad ce-am ratat. A, sau poate vorbeai de Otelul? Care i-au batut pe Dinamo intr-o partida in care problema principala a javrelor era "in ce insule sa ma duc in vacanta asta" ?
Cine ne-a adus in semifinalele Cupei UEFA?
Echipa, adica Olaroiu impreuna cu 11 alti jucatori.
Cine ne-a eliminat cu o echipa de fete(Rosenborg)?
Aia care ne-au dat golurile, plus marele nostru capitan. Are si Protasov partea lui de vina? Da, are ca nu s-a uitat in globul de cristal ca sa prevada prestatia lui Mirel din meciul ala.
Cine ne-a adus in Liga?
Badea, in proportie de 70-80%.
Si intrebarile ironice pot continua. Dar stii vorba aia a lu' MM, noua ne place sa fim aroganti, ca asa ne sta bine!
Alt idol ? MM Stoica, un clasic in viata. Apropo de aroganti, nu stiu cine e arogant, antrenorul care pierde cu Timisoara, rateaza cam toate obiectivele (vad ca fraza asta le place mult celor care-l critica pe Oleg) si apoi declara senin ca ramane "sa suferim impreuna" sau fraierul platitor de bilete
?
A bon entendur salut!