Vad ca exista cativa baieti rataciti pe forum care nu stiu cum naibii il lauda pe Olaroiu, probabil ca fotbalul pentru ei inseamna sa te aperi cu penultima clasata.
E batjocura ce fac cu Elton Oli si Becali. Il pun doar la 3-0 pentru noi, de parca e un circar, doar ca sa distreze "derbedeii" din tribune. Pustiu mai exagereaza cu driblingurile dar scoate usor 2 jucatori din joc, iar la 3-0 joaca si el mai la misto pentru ca este constient ca trebuie sa mai joace si pentru spectatori. Geniul de Olaroiu pe care voi il laudati a spus ca vrea sa bazeze jocul Stelei din sezonul viitor pe Elton. Parca am mai avut noi jocul bazat pe un jucator, Dica se numeste. S-a accidentat si s-a dus dracului totul, iar acum ne bazam pe Elton care este firav si se intra marlaneste la el in Liga lui Mitica. Eu sunt fan Elton, dar trebuie inceput cu el titular si nu trebuie sa devina superstar, desi e clar ca este iubit pentru ca aduce aminte de traditia Stelei prin jocul sau. Echipele mari din lume nu se bazeaza mai ales pe un singur jucator, ci pe mai multi si aceia de valoare. Asta imi arata cat fotbal stie Oli, cat se lamenta ca daca avea doi Dica trecea de grupele CL. Geniule, nu poti sa treci de grupe stand cu fundul in poarta, nici sa te avanti ca nebunul, ci cu un joc echilibrat, dar nu unul de contratac mereu, contratac peste contraatac. Steaua in CL a avut posesia cea mai slaba si asta spune tot. Cum sa dam gol cand noi tot fugeam dupa minge, nu cu mingea.
Azi echipa a jucat slab in prima repriza, iar in repriza a 2-a executiile individuale superbe ne-au scos, exact cum Cernea ne-a salvat in prima. Tactica lui Oli a fost penibila, ma intreb ce facea daca era 3-1 la pauza pentru National? Cel mai grav lucru la Steaua, in afara tacticii lui Oli, este ca jucatorii nu pot sa combine cat de cat bine doar dupa ce este 3-0, la 0-0 bubuie mingile, stau 20 sec sa preia mingea etc.
Jucatori remarcati in acest meci: Cernea, Croitoru, Iacob, Lovin, Petre Marin si chiar Elton pe sfarsit.
Sper sa terminam pe 2 anul asta, sa scapam de lepadaturile din club(de Becali nu mai sper), sa ne luam antrenor si sa luam 24.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.