FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cosmin Olaroiu

«1161718192029»
RedStar18.04.2007 09:51

Nu-i reprosa lui Oli ca nu sunt jucatori la echipa. Oricum tactica lui e numai cu un atacant de careu. De Litu si Simion nu au rupt gura targului nici la UTA si nici la Jiul.

Daca vrei sa reprosezi cuiva ca nu sunt jucatori la echipa reproseaza lui Gigi. Oli a adus si el ce-a putut cu cat a putut.

forever_STEAUA18.04.2007 09:55

Si atunci de ce nu schimba tactica?! Daca vede ca asta nu functioneaza nici sa stea el in cap?! Iti spun eu de ce : pentru ca se teme de esec... Se multumeste cu un egal (un egal e mai bine decat o infrangere, nu?), ii e foarte frica sa riste si pe deasupra nu isi recunoaste greselile...

RedStar18.04.2007 10:02
Si atunci de ce nu schimba tactica?! Daca vede ca asta nu functioneaza nici sa stea el in cap?! Iti spun eu de ce : pentru ca se teme de esec... Se multumeste cu un egal (un egal e mai bine decat o infrangere, nu?), ii e foarte frica sa riste si pe deasupra nu isi recunoaste greselile...

Cum nu a schimbat tactica? Tu la ce te uiti la meci, la imaginile cu Gigi????

De cateva etape joaca numai cu un singur fundas defensiv si cu doi atacanti.

forever_STEAUA18.04.2007 10:06

Cu cati fundasi defensivi joaca? Dar mijlocasi defensivi? Ca nu i-am vazut din cauza imaginilor cu Jiji...

La meciul cu Bistrita: Goian si Baciu, la mijloc Para si Radoi

La meciul cu dinamii: Baciu si Radoi, la mijloc Para si Lovin

Singura exceptie a fost meciul cu raped. ATAT!

Motanu D18.04.2007 10:15

Acuma inteleg... echipa ia goluri pentru ca jucam cu un singur fundas defensiv ! Ceilalti nu-s nici defensivi, nici ofensivi. Sunt jaloane.

RedStar18.04.2007 10:26
Cu cati fundasi defensivi joaca? Dar mijlocasi defensivi? Ca nu i-am vazut din cauza imaginilor cu Jiji...

La meciul cu Bistrita: Goian si Baciu, la mijloc Para si Radoi

La meciul cu dinamii: Baciu si Radoi, la mijloc Para si Lovin

Singura exceptie a fost meciul cu raped. ATAT!

Paraschiv a fost mijlocas dreapta....

forever_STEAUA18.04.2007 10:29

Paraschiv e mijlocas defensiv toata ziua. Altceva nu stie si nici nu trebuie pus sa faca... Numai tu si Oli ati avut impresia ca Para a fost mijlocas dreapta...

Motanu D18.04.2007 10:32
Paraschiv e mijlocas defensiv toata ziua. Altceva nu stie si nici nu trebuie pus sa faca...

A mai existat un mare antrenor, Piturca, care a incercat cu Paraschiv mijlocas dreapta. A esuat lamentabil, dar a realizat asta si l-a folosit apoi la inchidere.

Banuiesc ca Oli l-a trimis pe dreapta in disperare de cauza... altfel nu-mi explic

forever_STEAUA18.04.2007 10:38

Intr-adevar nu avea solutii pentru postul de mijlocas dreapta...

c.ronaldo1718.04.2007 10:58

Nici Chelsea Londra nu are solutii, dar este in finala UCL. Ei joaca la mijloc deseori cu Lampard, Ballack, Essien si Makelele, toti jucand cat mai central. Si noi cred ca am putea acest lucru, adica sa jucam cu Para si Petre mijlocasi, si Radoi mij. defensiv, iar cu Elton mij. ofensiv.

Pastrand proportiile. :-D

Bogdan4Steaua18.04.2007 12:35

RedStar, sa fim seriosi. Ov. Petre 1 milion euro, Stancu 700.000, Coman 200.000(+Cristea), Andrey 250.000. Peste 2 mil euro. Chiar crede cineva ca Oli are aceasta suma si mai mult, ca a investit-o la Steaua fara nici o garantie? O fi Oli investitorul din umbra si noi nu stim...

Sa presupunem, prin absurd ca ai dreptate. Daca tot dorea sa investeasca 2 milioane euro, ce il oprea sa aduca jucatori adevarati?

Chiar si cu materialul pe care il are, Oli nu a reusit nimic la nivelul calitatii jocului. Jucam meci de meci cu doi inchizatori, bubuim mingi la intamplare, nu avem nici o idee de joc. Tinem pe banca jucatori gen Croitoru si Ochirosii, dar insistam cu Stancu, Banel, Lovin sau Bostina. O fi Oli baiat studios, dar mi-a demonstrat ca este incapabil sa scoata echipa din criza pe care tot el a provocat-o. Nu isi asuma responsabilitatea, cauta mereu scuze.

Dragoshel18.04.2007 16:51

Chiar nu stiu ce sa mai cred. Astazi citeam articole peste articole ca Olaroiu pleaca de la Steaua indiferent de rezultatul din aceasta seara, iar acuma vad ca Olaroiu a fost convins de Gigi Becali sa ramana la Steaua pana la vara.

Eu cred ca au fost doar zvonuri din presa..... voi ce ziceti?

Bogdan4Steaua18.04.2007 17:32

A declarat Becali la TV Sport Special ca s-a intalnit cu Oli si ca l-a convins sa ramana pana la vara. Eu continui sa cred ca va pleca in curand. Oli nu este capabil sa castige toate meciurile pana la final, desi cu totii ne dorim numai victorii.

Wally18.04.2007 19:54

Prefer sa retrogradam decat sa ramana Olaroiu pana la vara! El trebuie sa plece chiar acum...nici o secunda mai tarziu!!!

c.ronaldo1718.04.2007 19:55

Daca nu pleaca de la Steaua dupa acest meci, este un mare porc Oli....

cristian01418.04.2007 20:08

Pleaca [...] de personaj infect ! PLEACA ! Nesimtitule ! Ia-ti si jumatate de echipa, du-te la Poli joaca finala si lasa-ne !

Extraordinar ! In timp ce MM Stoica se zvarcolea pe banca, acest om infect zambea suav de suferinta si neputinta celui din dreapta sa. S-a ajuns prea departe, cel mai probabil vom rata Cupa UEFA dupa 3 ani de participari consecutive in primavara !

Multumim pentru nimic ! Ma lipseam de 4-1 de la Kiev si acum spun cu mana pe inima ca a fost total intamplator, si mare parte datorita lui Dica, ma lipseam sa fim umiliti acasa de Lyon si Real Madrid, ma lipseam de toate astea ! Ne-ai distrus !

Sper ca pleci multumit !

c.ronaldo1718.04.2007 20:10

Oare?! Pleaca?!

I.N.Money18.04.2007 20:20

Totusi lasul nu a venit la conferinta de presa,parca ne-a surprinde aceasta atitudine.Olaroiu ne-a nenorocit pur si simplu,greu poti sa iti gasesti cuvintele in acest moment.Este monoton sa ii mai ceri demisia acestui om...

Esti un las Olaroiule,sa iti fie rusine pentru atittudinea ta din aceasta seara si pentru ce ai facut Stelei.

c.ronaldo1719.04.2007 03:44

Este cel mai prost sezon intern al Stelei din mileniul 3.

cristian01419.04.2007 06:26

Atît ar trebui sã-i plãteascã Becali lui Olãroiu dacã-l demite înainte de expirarea contractului. Douã sînt motivele pentru care Gigi Becali evitã sã renunțe de acum la Olãroiu. Primul: e greu de gãsit un antrenor care sã preia echipa doar pentru 8 etape, urmînd apoi sã-i cedeze locul lui Hagi, așteptat în Ghencea la varã. Al doilea motiv, o clauzã din contractului lui Oli. Conform unor surse autorizate, patronul e obligat sã-i achite tehnicianului o jumãtate de milion de euro dacã îl demite înainte de finalul angajamentului!

Sursa : GSP

Acum realizez de ce radea Oli aseara pe banca in timp ce MM isi musca pumnii de ciuda. Nesimtirea lui se justifica oarecum, macar daca nu poate continua pe banca Stelei, atunci sa fie demis si sa primeasca jumatate din milionul lui Becali. De ce sa plece singur si sa dea dovada de bun simt in al 12-lea ceas ? No way. E mai usor sa mergi din esec in esec, pana la exaspererarea tuturor..si sa astepti cu sufletul la gura vestea ce mare : demiterea.

Penibil Olaroiule !

Si cand ne gandim ca lui Walter nu i s-a oferit nici macar un contract pe care sa-l semneze..a fost aruncat ca o masea stricata, in timp ce acestui individ i se ofera un munte de bani. Iata si motivul stransei prietenii intre Gigel si Cosminel.

predatorpulse719.04.2007 08:06

Oli trebuia sa plece acum,nu sa ne prelungeasca agonia.Trebuia sa plece pentru ca este un antrenor fricos,pentru ca nu stie sa-si motiveze echipa,pentru ca nu are cojones in fata patroului si multe alte motive. Va spun sincer ca presimteam ce se va intampla cu Oli pe banca,chiar daca "rezultatele" il scot,dar ca joc echipa nu joaca NIMIC.Iar daca vine Hagi,nu o sa mai fim la pamant,ci sub pamant. Revenind la transferuri,problema e urmatoarea la acest club: totul se face dupa ureche si dupa pohtele lui Jiji.Adica,exista jucatori care-i vrea neaparat Oli(vezi g Coman,ov Petre),jucatori dupa care umbla MM(in acest sezon Badea,Elton,Thereau) si jucatori adusi de Jiji in conditii obscure(Lovin castigat la pocher si din cate am inteles si transferul lui Croitoru e in ceata,pentru ca Oli nu-l place). Aici e greseala majora a lui Oli,degeaba are tactica in cap daca nu are jucatorii cu care sa o aplice,trebuia sa ceara anumiti jucatori sau ameninta cu plecarea.Nu s-a gandit o strategie pe termen lung,nu s-au luat in considerare factori ca accidentarile,blazarea unor jucatori si limitele altora. Desi nu l-am sustinut niciodata pe Oli si nici nu o voi face(nu consider ca e potrivit pentru echipa noastra) motivul pentru care Steaua a fost la pamant in acest sezon este pur si simplu lipsa de jucatori:jumatate din echipa lui Protasov a fost mai mereu accidentata(uitati-va ca am avut un nr constant de 5-6 titulari absenti) iar cei care i-au inlocuit au fost transferuri esuate. Aceasta e adevarata cauza: n-am avut cu cine,nici pe banca tehnica,nici pe teren.

Nu inteleg ce crede Oli ca face daca ramane aceste 8 etape.Eu sunt un optmist de fel,dar trebuie un miracol ca sa prindem locul 2 la modul cum jucam.Asa ca Oli,ai putina onoare si da-ti DEMISIA.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

P.S. Aud stiri despre plecarea lui Iacob,din nou uitam cate a facut acest jucator pentru noi,acest om a avut 2 accidentari grave intr-un singur an iar noi ne asteptam sa fie imediat acelasi jucator din era Protasov.Se vede ca nu e refacut fizic,plus ca mai e aruncat si in angrenajul lui Oli,asa ca mari sanse sa marcheze oricum nu are. Si mai aud ca-l dam la Dinamo,daca este asa,inseamna ca ne meritam soarta,pentru ca de prea multe ori nu ne pretuim jucatorii,una e sa dai jucatori care nu au facut mai nimic pentru Steaua(oprita) si alta e sa dai jucatori de valoare(doar Dica are mai multe goluri in europa decat Iacob din era moderna a Stelei)

forever_with_steaua19.04.2007 11:48

Fratilooor...stiu cat de "multe" a faqt Oli la Steaua in ultima vreme...dar e adevarat...daca pleaca acum Oli,nu cred ca vom gasi un antrenor bun care sa-l inlocuiasca,si nici unul care sa vrea sa antreneze Steaua doar pana in vara...si asa raul e faqt...eu nu cred ca vom ajunge pe locul 2...poate nici 3u' nu mai avem sanse sa-l luam..pentru ca atat crfu' cat si Rapid vor trage cat pot de mult sa joace la anul in Europa...Sa speram ca doar sunt eu pesimista...dar meciul de aseara mi-a dovedit ca ne puteam astepta la ce e mai rau de la echipa sezonul asta...

Sa speram sa se termine odata criza asta la Steaua,si sa revenim ceea ce suntem de fapt...CAMPIONI!!!

c.ronaldo1719.04.2007 11:50

@forever_with_steaua

Mai prost ca Oli nu exista...

nemilosul19.04.2007 12:07

Olaroiu inca 3 ani la Steaua

sa va pregatiti sa ne trezim mai de dimineata la anul`

c.ronaldo1719.04.2007 12:09
Antrenorul Stelei, Cosmin Olãroiu, a anunțat cã va rãmîne la echipã. "M-am gîndit sã-mi dau demisia, dar nu vreau sã las echipa la greu", a declarat Cosmin Olãroiu la conferința de presã. Olãroiu a semnat un nou contract cu Steaua pe o perioadã de trei ani.

No comment, un nesimtit de antrenor...

«1161718192029»