Oli trebuia sa plece acum,nu sa ne prelungeasca agonia.Trebuia sa plece pentru ca este un antrenor fricos,pentru ca nu stie sa-si motiveze echipa,pentru ca nu are cojones in fata patroului si multe alte motive. Va spun sincer ca presimteam ce se va intampla cu Oli pe banca,chiar daca "rezultatele" il scot,dar ca joc echipa nu joaca NIMIC.Iar daca vine Hagi,nu o sa mai fim la pamant,ci sub pamant. Revenind la transferuri,problema e urmatoarea la acest club: totul se face dupa ureche si dupa pohtele lui Jiji.Adica,exista jucatori care-i vrea neaparat Oli(vezi g Coman,ov Petre),jucatori dupa care umbla MM(in acest sezon Badea,Elton,Thereau) si jucatori adusi de Jiji in conditii obscure(Lovin castigat la pocher si din cate am inteles si transferul lui Croitoru e in ceata,pentru ca Oli nu-l place). Aici e greseala majora a lui Oli,degeaba are tactica in cap daca nu are jucatorii cu care sa o aplice,trebuia sa ceara anumiti jucatori sau ameninta cu plecarea.Nu s-a gandit o strategie pe termen lung,nu s-au luat in considerare factori ca accidentarile,blazarea unor jucatori si limitele altora. Desi nu l-am sustinut niciodata pe Oli si nici nu o voi face(nu consider ca e potrivit pentru echipa noastra) motivul pentru care Steaua a fost la pamant in acest sezon este pur si simplu lipsa de jucatori:jumatate din echipa lui Protasov a fost mai mereu accidentata(uitati-va ca am avut un nr constant de 5-6 titulari absenti) iar cei care i-au inlocuit au fost transferuri esuate. Aceasta e adevarata cauza: n-am avut cu cine,nici pe banca tehnica,nici pe teren.
Nu inteleg ce crede Oli ca face daca ramane aceste 8 etape.Eu sunt un optmist de fel,dar trebuie un miracol ca sa prindem locul 2 la modul cum jucam.Asa ca Oli,ai putina onoare si da-ti DEMISIA.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
P.S. Aud stiri despre plecarea lui Iacob,din nou uitam cate a facut acest jucator pentru noi,acest om a avut 2 accidentari grave intr-un singur an iar noi ne asteptam sa fie imediat acelasi jucator din era Protasov.Se vede ca nu e refacut fizic,plus ca mai e aruncat si in angrenajul lui Oli,asa ca mari sanse sa marcheze oricum nu are. Si mai aud ca-l dam la Dinamo,daca este asa,inseamna ca ne meritam soarta,pentru ca de prea multe ori nu ne pretuim jucatorii,una e sa dai jucatori care nu au facut mai nimic pentru Steaua(oprita) si alta e sa dai jucatori de valoare(doar Dica are mai multe goluri in europa decat Iacob din era moderna a Stelei)