O sa revina expresia aia in tribune ... "Joaca Steaua, zici ca-i Barcelona ... " ![]()
O sa revina expresia aia in tribune ... "Joaca Steaua, zici ca-i Barcelona ... " ![]()
O sa revina expresia aia in tribune ... "Joaca Steaua, zici ca-i Barcelona ... "![]()
"Si cine-o fi antrenor,zici ca-i Guardiola!" ![]()
Ce sa zic,se vad deja investitiile masive facute de cioban in transferuri,cele 8 milioane cu care vrea sa domine campionatul...Care campionat...Sa fim seriosi...
O sa luam Cupa Satelor ![]()
O sa luam Cupa Satelor![]()
e bun si locul doi, nu trebuie sa fii asa de vanitos
ne trebuie scouteri mai buni.de ex la Sheriff Tiraspol.Aia se duc in tarile sarace,gasesc jucatori buni si ieftini,si ii vad cu milioane de euro...
Daca nu jucatori de 2-3 milioane.Mai ales fundasi ne trebuie...ca dupa parerea mea de la mijloc in sus avem oameni.. ![]()
ne trebuie scouteri mai buni.de ex la Sheriff Tiraspol.Aia se duc in tarile sarace,gasesc jucatori buni si ieftini,si ii vad cu milioane de euro...
Daca nu jucatori de 2-3 milioane.Mai ales fundasi ne trebuie...ca dupa parerea mea de la mijloc in sus avem oameni..
Nu uita de mijlocasi...
Sa joci cu titirezu de toja sau cu petarda de plesan?
mnda....Dorel Stoica la Steaua...dupa scula de Tudorov.......am inceput prin a crede in asa zisul nou proiect al Stelei....dar incet , incet, incep sa cred ca Piti e un contestatar al ciobanului infiltrat si vrea sa-i dea lui nea Gigi lovitura de gratie in campionatul ce vine:)...doamne ajuta ![]()
Sa nu il judecam.Chiar daca e liber de contract , din moment ce a jucat 8 ani la CSKA Sofia si a fost si capitan nu cred ca e jucator slab.Din ce am vazut despre el inscrie destul de mult..
asa si Baciu & Banel sunt de vreo 6 ani la Steaua ( si inca sunt).........
Decat nea Jelev, Tall si Parpas... mai bine nenea Stoica ![]()
Avem echipaaa / avem valoareee / Steaua Olteneasca, este cea mai tareee ![]()
Da,avem echipa...Banel,Dodel si cu Dorel/Joaca mai ceva ca Lionel !!! ![]()
A mai trecut o saptamana si Piturca tot nu a semnat... ![]()
Si maine este reunirea lotului.
O sa semneze...stati linistiti ![]()
Da,avem echipa...Banel,Dodel si cu Dorel/Joaca mai ceva ca Lionel !!!![]()
nu e rea gluma, dar ca sa sune ca o manea, ar trebui mai trebui lucrata un pic :
Da, da, da, avem echipa/Toti dusmanii se oftica
Banel, Dodel si cu Dorel/Mai ceva ca Lionel ! ![]()
acum asta e, facem si noi haz de necaz
Piturca n-a semnat si nu va semna cu Steaua! Becali nu-i face contract nici lui Piti, care intra in galeria selecta a antrenorilor de incredere ai lui Becali - alaturi de Olaroiu, Zenga si Stoichita.
Piturca l-a pus pe Becali sa se lupte cu tancurile armatei si sa o tina pe Steaua in Ghencea. Altfel nu ramane. Un lucru e sigur - Piturca va conduce primul antrenament al Stelei din aceasta vara. Becali nu-i face contract lui Piturca. Munca la negru il va umple insa de bani pe noul antrenor al Stelei - care ii va lua aproape un milion si jumatate lui Becali, daca va castiga titlul.
Articolul e luat dupa sport.ro
Daca e adevarat, atunci e clara treaba
. Ar putea ramane in picioare varianta cu sabotarea lu Jiji ![]()
A mai trecut o saptamana si Piturca tot nu a semnat...![]()
Pregateste-ti demisia!
Nu vine Piturca, imi pariez postul de moderator...
Decat nea Jelev, Tall si Parpas... mai bine nenea Stoica
Avem echipaaa / avem valoareee / Steaua Olteneasca, este cea mai tareee
Zhelev si-a facut treaba la Steaua si nu poate fi considerat sub Dorel Stoica momentan!
Zhelev si-a facut treaba la Steaua si nu poate fi considerat sub Dorel Stoica momentan!
Nu mi se pare ca Zhelev si-a facut treaba la Steaua...cam era depasit la toate fazele.Sa fim sinceri in retur am avut o aparare varza...
poate ca zhelev nu da parpas mie unu mia placut...daca imi amintesc bine a gresit grav o singura data in primu meci in care a jucat titular dar dupa ce sa obisnuit a jucat binisor :-s
Daca am ajuns sa-l laudam pe Zhelev si pe Parpas, atunci suntem vai plua noastra.
Nu sunt de laudat Zhelev sau Parpas,dar nici cu Dorel Stoica n-avem cum sa stam linistiti...
Nu sunt de laudat Zhelev sau Parpas,dar nici cu Dorel Stoica n-avem cum sa stam linistiti...
Cu atat mai bine. ![]()
leo Strizu transferurul Stelei cu asta ramanen deci Piturca nu vine
Nu mi se pare ca Zhelev si-a facut treaba la Steaua...cam era depasit la toate fazele.Sa fim sinceri in retur am avut o aparare varza...
Parerea mea:
Zhelev > Parpas > Baciu > Tudose!
Da intr-un fel ai dreptate aici...Baciu inainte isi facea treaba da i s-au cam urcat fitele in cap.