ia spuneti mai nostalgicilor, deschidem un topic "amintiri din copilarie" la discutii libere sa vorbim despre astea? Ca asa m-a luat si pe mine un dor de cand eram pulete de nu mai stiu de mine.
La scoala aveam echipa de fotbal a clasei toti baietii ramaneam dupa ore sa jucam, partea buna era ca aproape toti eram din cartier, sau din cartierul vecin, eram toti vorbiti dinainte ce sa spunem acasa daca ne intreaba de ce am venit la 9 seara desi aveam ore pana la 5.
Scuzele gen, sa spalam clasa, am avut atelier, am fost de seriviu pe scoala, am plantat pomi, ne pregatim pentru un campionat de fotbal/baschet si am ramas sa ajutam scoala sa vopseasca terenu. Astea fiind printre cele mai soft.
In clasa a VI, in a prima saptamana era sa o belesc rau de tot, cineva imi daduse programul de la meciul Steaua-AS Roma din 1985 din CCE, si am venit cu el l-a scoala sa il arat tuturor, si la o ora eu comentam cu alti baietii in spatele clasei despre Steaua si despre fotbal si uista aia de diriga mi-a confiscat programul, si i l-a dat directorului, l-am recuperat abia dupa ce am venit cu cineva din familie la scoala. Oricum pana sa mi-l confiste am fost super show ca l-am aruncat la altul, si tot asa vreo 2 minute pana cand mi-a dat diriga un coreseu de dreapta de am zis ca imi zboara capu.