Va dati seama daca i-am batut cu Piti la timona(pentru necunoscatori cel mai slab antrenor avut de Steaua in ultimele decenii) ce o sa le facem acuma!
Va dati seama daca i-am batut cu Piti la timona(pentru necunoscatori cel mai slab antrenor avut de Steaua in ultimele decenii) ce o sa le facem acuma!
Totusi, sa nu ii subestimam. Au mai capatat si ei experienta pe plan international. Este extrem de important sa obtinem un rezultat favorabil in deplasare. Pentru ca este clar ca in retur olandezii s-ar baricada in aparare.
dar stie cineva unde vom juca in primavar europeana ...( ma refer sigur )...
Echipa olandeza la ora actuala nu este in forma foarte buna,insa are un jucator de super clasa:Klaas Jan Huntelaar.Acest jucator este principalul pericol pentru poarta noastra fiind considerat alaturi de Dirk Kuyit marea speranta a fotbalului olandez.E putin probabil insa sa-l mai vedem in dubla cu noi pentru ca marile cluburi au pus ochii pe el si doresc sa puna mana pe el in minimercatto.
ura !!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alte stiri in favoarea noastra ???
hertha achizitioneaza pe datorie pe Ronaldo zidane raul si Ronaldinho...( masuri de aparare pentru meciul cu rapid ) :lol: :lol: :lol:
Cosmin Olaroiu: "Juventus si Chelsea sunt cele mai bune echipe din lume in acest moment. Ca ele as vrea sa joace Steaua
CE VA SPUNE ACEST LUCRU???
SUNT JUVE SI Chelsea ECHIPE OFENSIVE?
Juventus???Dar pe Barcelona a uitat-o? Chelsea nu prea are concurenta in anglia. Sunt la multe puncte de celelalte echipe si profita de momentele proaste ale adversarelor directe.
Steaua nu are nici potentialul nici sprijinul material necesar sa viseze macar sa ajunga la nivelul lor.
Nu-ti trebuie sprijin material pentru a visa.Visele nu costa.Potential avem pentru a visa.
Doar pentru a visa. Asta orice echipa isi permite. dar trebuie bani pentru a concretiza visele in realitate.
Iar pe langa bani,multa pricepere si foarte multa sansa.
Sansa de obicei aveti mai multa decat noi in Europa, dar priceperea tine si de unii jucatori profesionisti care lipsesc cu precadere in fotbalul romanesc.
Eu vreau sa avem in continuare sansa(noroc),pentru ca sansa apartine aproape mereu celor puternici.
De fapt cu oricine am fi nimerit in grupa,tot sansa s-ar fi numit ca avem.Pentru ca eram la acel moment cei mai puternici sau cel putin egali fata de cele mai puternice echipe calificate in grupele Cupei UEFA.
Sansa de obicei aveti mai multa decat noi in Europa, dar priceperea tine si de unii jucatori profesionisti care lipsesc cu precadere in fotbalul romanesc.
Stii ce e ciudat? Ca voi va mascati neputinta, afirmand ca "Steaua are mai mult noroc" (?!). Eu stau si ma intreb daca ghinionul vostru ce dureaza de 15 ani se va mai termina vreodata, pentru ca norocul nostru (a se citi valoarea) se pare ca se prelungeste....
ca posibili adversari ai Stelei daca trecem de Olandezi pot fi cei de la Betis in frunte cu ATENTIE: Adrian Mutu!!!
Conform GSP care a preluat o stire dintr-un cotidian de Sport Italian:
Mutu ar putea fi cedat la Betis Sevilla
Atacantul Adrian Mutu ar putea fi cedat de clubul Juventus Torino la formația Betis Sevilla, in schimbul mijlocașului Joaquin Sanchez, a anunțat, azi cotidianul Corriere dello Sport. Antrenorul italienilor, Fabio Capello, il dorește in mod expres pe internaționalul spaniol, cotat la 20 de milioane de euro. Pentru a micșora suma de transfer a lui Joaquin, torinezii au propus o sumă de bani și cedarea lui Mutu. Betis Sevilla ocupă ultimul loc in clasamentul campionatului spaniol și este calificată in 16-imile de finală ale Cupei UEFA, după ce a ocupat locul trei intr-o grupă a Ligii Campionilor din care au mai făcut parte formațiile Liverpool, Chelsea Londra și Anderlecht Bruxelles.
Interesant nu.... ?
:evil: Interesanta stire,sper ca spre binele lui Mutu sa nu fie adevarata sau daca ar fi,sa nu se faca acel schimb,saracu iar ar avea o cadere,de la JUVENTUS la Betis!Ar fi naspa de el!Si daca ar ajunge totusi la Betis nu ar trebui sa ne fie frica de el!BAFTA Steaua in EUROPA!!! :twisted:
Mutu nu o sa joace impotriva noastra pentru ca deja a jucat in cupele Europene pentru Juventus,chiar,daca nu ma insel marcand in poarta lui Rapid Viena.
Pana una alta, Mutu nu va pleca nicaieri (iar credeti ce zice presa ? :twisted: ). Iar eu raman in continuare la parerea ca ar trebui sa evitam sub orice forma Betis daca vrem sa avem vreo sansa in UEFA !
Poate vrea Betis sa ne evite si se lasa eliminati de AZ Alkmar... :lol:
Chiar, AZ Alkmar astia mai sunt in forma de anul trecut? Au mai pierdut din jucatori?
Oricum ar fi,Mutu nu are dreptul in acest sezon sa joace pentru Betis in UEFA,deoarece a jucat deja pentru Juve.
Si cu Betis si cu Alkmaar o sa fie greu. Dar se poate. Anul trecut credea cineva ca eliminam Valencia?
Cu echipele mai slab cotate mereu am avut probleme sper ca nu si in Europa unde cred ca vom trece de herenveen dar va fi putin mai greu cu Betis(cu ei cred ca o sa picam).
Betis chiar a parasit ultimul loc in clasament dupa ce a invis pe teren propriu in ultima etapa... Totusi cred ca se vor axa mai mult pe campionatul intern... Eu prefer Betis din acest punct de vedere...
Dar de ce totusi mereu ne este greu cu echipe din spania si italia,indiferent de locul pe care il ocupa in clasament?Betis chiar a parasit ultimul loc in clasament dupa ce a invis pe teren propriu in ultima etapa... Totusi cred ca se vor axa mai mult pe campionatul intern... Eu prefer Betis din acest punct de vedere...
Si eu imi pun intrebarea asta. Mai ales de ce nu inscriem pe terenul lor chit ca mancam bataie...
Pt ca Spania si Italia sunt cele mai puternice campionate. Ce, tu ai vrea sa ai probleme cu echipele din Islanda sau Lituania? :twisted:
gone si daca echipa din spania sau italia e pe ultimul loc noi tot avem probleme,de ce?