Am terminat pe locul 1..POSIBILI ADVERSARI:
Slavia Praga, Lokomotiv Moscova, Litex Loveci, Basel, Heerenveen, Stuttgart sau Bolton.
SA VINA BOLTON...SA UMILIM ENGLEZI DIN NOU!!!
Am terminat pe locul 1..POSIBILI ADVERSARI:
Slavia Praga, Lokomotiv Moscova, Litex Loveci, Basel, Heerenveen, Stuttgart sau Bolton.
loool
Betis peste Valencia
)
sunt varza Betis acum , au castigat un meci de la inceputul sezonului, cu Chelsea ATAT ![]()
PS: pana acuma
Grupa G Shakhtar(il luce..il accesibilul...il nenorocim)
aici a castigat rapid grupa nu shakhtar
daca ar fi sa aleg as spune locul 1 si adversar sa ne fie Bolton in 16-imi...
Stie cineva ce adversar poate avea Dinamo? :twisted: :twisted: :twisted:
Marfa titlul din PROSPORTUL de astazi (nr 15 dec 2005)!!! :lol: :lol: :lol:
sincer eu as vrea cu rosemborg din nou , ar fi cea mai mare revansa a noastra , stadionul s-ar rupe , nu ar mai scapa bulanosii aia , apoi ca o a doua varianta ,as vrea thun sau basel , pt ca suntem in lupta directa cu ei pt locul 15 ( doua in Liga ) ![]()
Cred ca ar trebui un adversar un pic mai puternic care sa vina cu fite la Bucuresti(gen Lens),astfel s-ar mobiliza mai mult baietii.Pe Rosenborg nu-i vreau ca astia au prea mare noroc ...
....Pe Rosenborg nu-i vreau ca astia au prea mare noroc ...
Dar de unde atata noroc si pe acesti norvegienii... ?!?!!?
Cred ca le dam sigur 3-0 pe Lia Manoliu in fata a cel putin 50.000 de oameni... ![]()
Cred ca le dam sigur 3-0 pe Lia Manoliu in fata a cel putin 50.000 de oameni...![]()
Sper sa ai gura aurita Sorine....dar eu raman la ideea ca astia sunt de evitat..
Stie cineva ce adversar poate avea Dinamo? :twisted: :twisted: :twisted:
Dupa parerea mea, Dinamo nu are nici un adversar in Cupa UEFA si asta nu fiindca sunt buni si nu le sta nimeni in cale
.
Sincer eu nu-mi fac probleme de genul acesta.
Avem o echipa foarte puternica si putem invinge pe oricine.
Ca sa ne distram,pentru ca aceasta banuiesc ca a fost intentia simpaticului Armanovici,as alege-o pe Marseille.Sau pe Stuttgart.Ca sa le demonstram francezilor sau nemtilor,ca pana acum nu au avut cu cine juca.
Din Romania.
Sper sa ne clasam pe primul loc,ca sa-i batem pe nemti.Ca la Marasti,Marasesti si Oituz in Marele Razboi.
PS.Armanovici zi o vorba. ![]()
Nu udinese. In rest oricare ca trecem peste ei. Chiar daca nu jucam in Ghencea sa nu uitam ca Lia manoliu este mai mare ca Ghencea si Stelisti sunt destui ca sa umple stadionul. Parca as vrea rosenborg. nu pot sa aud la TV rosenborg. parca as vrea sa ii capacim putin.
Anul trecut toti spuneam la unison: "NU VALENCIA !!!" si Valencia a fost...
Acum spunem "NU UDINESE !!!" oare cine va fi ?!?! :wink:
Da mai Sorin, da' in vara am zis toti Rosenborg, si Rosenborg a fost... atata doar ca nu i-am eliminat.
Stii cum e, ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se-ntample...
foarte adevarat Sorin dar sa fim realisti. oricine isi doreste sa joace cu o echipa mai slaba sau cu una iesita din forma
sunt sigur ca vom termina pe locul 1 si oricum sa vedem si celelalte echipe care mai ies pe locul trei...ca nu e completa lista...
@virgil
O Vorba
@tuturor..scuze..greseala apartinea Site UEFA unde era trecut Stuttgart si eu pe locul 1.m-am zapacit si eu si am citit Sahtior...intelegeti si voi ca eram fericit dupa ce castigase OM( o echipa de-a mea de suflet,nu stiu de ce,doar de saptamana asta) :twisted:
Am terminat pe locul 1..POSIBILI ADVERSARI:Slavia Praga, Lokomotiv Moscova, Litex Loveci, Basel, Heerenveen, Stuttgart sau Bolton.
eu tocmai bolton n-as vrea.ca de altfel si lokomotiv. chiar si fara stuttgart ar fi bine.
vedem maine.
Nu avem potentiali adversari la fel de puternici ca si cei de anul trecut. Nu conteaza cu cine cadem: daca ne facem jocul putem depasi acasa orice formatie din Cupa UEFA, iar in deplasare suntem "greu de ucis".
Hmmm, de Litex Loveci ce spuneti? :twisted:
Indiferent de adversar, sper ca Lia Manoliu sa vibreze sub acest arhicunoscut Forza Steaua din piepturile a 50.000 de ros-albastrii............brrrrrrrrr mi se face pielea de gaina cand ma gandesc.
@virgil
O Vorba
Multumesc.
eu as vrea sa picam cu Basel , pentru. a ne salta direct coeficientul UEFA...
si heerenven ar fi buni , ca sa le aratam cateilor ca se poate...
nu as vrea sttutgard sau moscova...
deci basel , sau heerenveen
bafta alor nostri
daca am pica cu bulgarii,ar fi unii foarte fericiti...sunt niste polite de platit :lol: :lol: :lol: :twisted:
Eu cred ca o sa dam de cehi, Slavia Praga. oricum avem o revansa de luat ca astia dupa acel 1-4 din Cehia si 1-1 in Ghencea.
Apropo, stiti cu cine a picat Dinamo? Cu Manchester U.
sa vina oricine ca tot fotbal se joaca..trebuie depasita mentalitatea asta de Balcani cum ca daca am juca cu Betis o furam,asa ca mai bine picam cu alta mai slaba..tot 11 oameni joaca in teren si indiferent cum se numesc pot fi batuti..mentalitatea de oameni mici si neimportanti nu are loc la Steaua
Eu nu m-am referit cu cine vreau sa cadem ci cu cine cred ca vom pica. Oricum Steaua joaca mai bine cu echipele mari decat cu alea mai mici. Asa ca si eu zic ca orice echipa ne-ar iesi in cale o vom elimina.