FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Posibili adversari in UEFA(primavara)

«12346»
strezahuzum16.12.2005 07:56

Daca ar fi dupa preferinte ... Bolton ( jucam in general bine contra echipelor britanice ) sau Heerenven ( ca sa le aratam javrutelor ce s-au umplut de ridicol dupa declaratiile lor pompoase cum se joaca fotbal adevarat :twisted: :twisted: ). Apoi Basel, ca sa impingem pe elvetieni in jos si sa ne asiguram locul 15 in clasamentul UEFA.

Dar, asa cum s-a mai spus, mai bine sa jucam cu oricine, lipsiti de complexe gen "nu cu astia ca sunt prea tari pentru noi".

Bogdan4Steaua16.12.2005 09:12

Presimt ca vom juca cu Litex Loveci. Iar Rapid cu Bolton. Acum e live tragerea la sorti pe Eurosport.

Bisquit16.12.2005 09:25

Am cazut cu Herenven.....destul de binisor..

Suntem aproape de optimi..... :lol:

Bogdan4Steaua16.12.2005 09:26

Am picat cu Heerenveen. Sper sa le aratam cainilor cum se trece de Heerenveen. Rapid a picat cu Hertha Berlin.

Mar_is16.12.2005 09:30

Dupa heerenven cine urmeaza?

tre sa le aratam la dinamovisti cum se joaca fotbal :)

iancu dragosh16.12.2005 09:31

A fost o tragere favorabila. De asemenea e bine ca jucam primul joc in deplasare. in mod normal ar trebui sa luam o optiune inca de acolo. I-am vazut cu Levsky si cred ca vom marca in deplasare dupa mult timp.

Asadar vesti bune. Baietii sa se duca in vacanta linistiti, sa se pregateaca serios dupa ceea si sa fie concetrati la maxim in timpul meciurilor. Ne vedem la urmatoarea tragere la sorti.

razvan198316.12.2005 09:33

rapid daca trece va juca fie cu Thun, fie cu Hamburg

razvan198316.12.2005 09:34

Steaua va juca cu invingatoarea dintre Betis si Alkmaar

Bogdan4Steaua16.12.2005 09:34

Noi cu Betis sau AZ Alkmaar.

nick200516.12.2005 09:38

Excelent ca am picat cu olandezii! Trebuie sa ne concentram si trecem mai departe! Baietii vor avea o vacanta linistita. Va avea timp berechet si Oli sa studieza echipa si sa gandeasca o strategie pentru retur.

Bogdan4Steaua16.12.2005 09:44

Este crucial sa nu ii privim de sus. Acesta e singurul lucru care ne poate impiedica sa trecem peste cei de la Heerenveen. Suntem clar peste ei. Sa il vedem la treaba pe Oli.

Virgil16.12.2005 09:54

Unul dintre posibili a devenit certitudine.Heerenveen.Sortii i-au fost potrivnici.

ManiaCU16.12.2005 10:52

Acum a venit momentul sa ne afirmam 8) Eu zic ca avem toate sansele din lume sa castigam Ueffa ! La ce aparare avem nici Barcelona nu cred ca ne dadea gol aseara :roll: ... oricum Herrenven nu trebuie subestimata chiar daca suntem mai buni :o

dbd16.12.2005 13:19

stati un pic ...deci daca trecem de heerenveen pe urma unde ajungem in optimi...sau cum ???

Virgil16.12.2005 13:23

Da,in optimi.Apoi urmeaza sferturile de finala,semifinalele si finala.

armanovici16.12.2005 13:41

Mai este inca mult de lucru..ca si anul trecut vom juca in primavara dupa o vacanta prelungita,ceea ce nu e bine,olandezii sunt bine pregatiti chiar daca la prima vedere sunt usor de batut..Nu trebuie subestimati...Si sper ca Oli a invatat ca la Steaua NU SE JOACA CU FRICA,nu se joaca catenaccio...Noi ATACAM nu ne APARAM!

Si Rapid a picat bine cu Hertha...mi s-a parut o formatie de batut aseara..parerea mea este ca vom avea in urmatorul tur tot doua echipe din Romania!!

by the way...cu cine a cazut Dinamo?

Motanu D16.12.2005 13:47
by the way...cu cine o cazut Dinamo?

Cu Dinamo 2 :twisted: :twisted: :twisted:

Virgil16.12.2005 13:56

@ armanovici

Ce sa mai zic ? Esti un mistocar si aproape jumatate.

bebeto16.12.2005 14:09

olandezii sunt redutabili doar la aparare.e f bine ca jucam primul meci acolo.fiinca olandezii se vor deschide cit de cit la ei acasa,si vor primi o boaba doua.altfel aici se puneau cu fundu-n poarta si ne complicau viata.

mie de ceilalti olandezi mi-e teama.oricum sa trecem de primii intai si dupa aceea gasim noi ac si pt cojocul alkmaarului.(sau Betis!?)

FORZAA Steaua!!!PE EI PE MAMA LOR!!!SI NU VA OPRITI DECIT CIND VA VEDETI CU CUPA IN MINA!!!

_________DARE THE IMPOSSIBLE___________________

armanovici16.12.2005 14:12

@virgil-off topic

Tot ce e posibil sa fiu mistocar dar 100% nu sunt o jumatate..din cate stiu eu sunt complet..in toate compartimentele...de vreo 6 ani mi-am gasit si jumatatea...asa ca NO WAY...sunt INTREG!

@tuturor-jumate-on topic..

Dinamovistii se plang ca impotriva noastra in europa(deplasare) toate echipele au jucat cu rezervele...pesemne ca nici Sampdoria nici Hertha nu si-au dorit calificarea...Si-a dorit-o Marseille:)

@tuturor-100% on topic

Mi-as dori o finala cu Bolton sau macar o semifinala impotriva lor..Sunt mare admirator al lui Sam Allardyce...

Bogdan4Steaua16.12.2005 20:54

Nu puteam pica cu o echipa romaneasca in 16-imi. Regulamentul nu permite acest lucru.

armanovici16.12.2005 21:11

Cosmin Olaroiu: "Juventus si Chelsea sunt cele mai bune echipe din lume in acest moment. Ca ele as vrea sa joace Steaua

CE VA SPUNE ACEST LUCRU???

SUNT JUVE SI Chelsea ECHIPE OFENSIVE?

Motanu D16.12.2005 21:49

Chelsea si Juve nu sunt echipe ofensive. Pentru ca totusi, cea mai buna aparare ramane... apararea. Insa marea lor calitate e ca dau 2 goluri din jumatate de ocazie.

Fotbalul lor nu e neaparat defensiv si nespecataculos (ok, cel inventat de Mourinho e cinic, recunosc...) ci mai degraba realist. Cine nu risca nu castiga; cine risca prea mult pierde.

De aceea nu ma deranjeaza comparatia cu cele 2 echipe, atat timp cat ne propunem sa avem eficienta si contraatacurile lor.

Daca insa Olaroiu sau oricine altcineva va propune un fotbal cinic Stelei, bazat doar pe joc defensivo-speculativ atunci cred va pleca repede de pe banca.

Teoctist17.12.2005 12:52

Cred ca facem inconstient o speculatie crezand ca daca Oli,nominalizandu-le pe cele doua superchipe ca fiind cele mai bune,va incerca sa se apropie de stilul lor de joc.

Pentru ce ar face-o ? Steaua are propriul ei stil,ceva in stilul Ajax-ului cand domina fotbalul european,care place ochiului si mai ales e eficient.Cu unele exceptii.

dbd17.12.2005 14:08

apropo de Heerenveen jucase cu Dinamo nu ???

si facuse 0-0 in Stefan cel Mare ???

dar Steaua, din cate imi aduc aminte, jucase cu heerenveen un amical pe vremea lui Piturca...si jucase in deplasare...castigasem cu 4-1 ...3 goluri marcate de Claudiu Raducanu si unu de falemi ( ambi la Vaslui acu ) :lol:

«12346»