Pai gand romanii au luat atidune bine meritata impotriva agresorilor (s-au nimerit sa fie evreii cei vizati) AI SARIT DE CUR IN SUS, ca uite criminalii???? Sau erau criminali doar pentru ca erau romani legionari?
Din pacate pentru tine, aia s-au nimerit sa fie romani necrestini, nu evrei! Nu trebuie sa fii ortodox ca sa fii roman, nu e lege. Stramosii nostri, parintii neamului, nu erau crestini. Acum du-te si da-ti cutit pentru ca, uite, i-ai dezamagit si tradat pe ei!
Auzi ca aia erau agresori. De ce erau agresori? Ca aveau bani? PENIBIL!
In ziua de azi oamenii ca ei ar fi respectati si tratati super, ca sunt oameni de afaceri, ca aduc bani, produc, etc. Atunci erau doar evrei.
Cand am atacat "marele urs" sa ne luam Basarabia inapoi (desi marea greseala a fost cedarea atat a Basarabiei cat si a Transilvaniei fara lupta) iar sariti: ce am cautat noi acolo? in barlogul ursului?
Nu, nu. Nu o da asa. Noi nu am atacat urss ca sa ne luam Basarabia inapoi. Noi am atacat urss pentru ca asa a vrut Germania. E o diferenta foarte mare.
Dar ce am cautat noi in Muntii Tatra??? ce am cautat peste teritoriile din vestul tarii???? Aia nu se mai pune????? Ce logica aveti????
Iarasi, acolo am mers pentru ca ne-au obligat altii. Noi nu am facut nimic de buna voie.
Dar lasa, voi plangeti de curul minoritatilor, de curul evreilor omoriti ca reactie normala de aparare
Bai, a fost Romania in razboi cu evreii si nu stiu eu? Cand?Poate in viitor. Asta cu "ne-am aparat" sa le-o spui taranoilor americani care de fiecare data cand vad un mexican nu stiu sa zica altceva decat "took our jobs!" de parca locul de munca ti-e asigurat de Dumnezeu!
Evrei in sus, evrei in jos. Sunt curios daca ati intalnit vreodata vreun evreu. Pun pariu ca nu.
Da' imi place cum ai schimbat subiectul greenyes si cum te-ai folosit de un lucru normal cand e vorba de supravietuirea unui stat si l-ai transformat intr-o scuza penibila.
Romania nu trebuia sa fie agresiva fata de romani, fie ei evrei, catolici, ortodocsi sau scientologi. Romania trebuia sa fie agresiva in relatiile cu celelalte tari, sa nu se lase calcata in picioare, sa nu stea capra.
Cu ce te ajuta ca omori evrei? Ok, scapi Romania de evrei, sunt mai multe locuri pentru romani la scoli, mai multe locuri de munca, etc. Cine merge la scoala? Cine merge la munca? Trebuie sa se si doreasca lucrurile astea. Da' daca romanul se multumeste cu ce are, chiar daca e putin, n-am ce sa spun.
noi putem trai si cu ungurul, si cu rusul, si germanul, NUMAI SA AIBA SUFLET"!!!!
Problema era ca restul tarilor nu aveau "suflet". Ele si-au urmarit interesele, ca sa le fie lor bine.
Eu chiar sunt curios sa imi spuneti cum ar fi castigat Romania interbelica din exterminarea evreilor romani.
p.s.
Si ca sa vin cu o completare, sa va arat cum e romanul, sa va povestesc despre niste prieteni de-ai mei, baieti si fete.
Copiii astia(desi unii sunt mai in varsta ca mine), cand au terminat facultatea s-au apucat de alta. DE CE?
Pentru ca nu au vrut sa munceasca. Voi intelegeti ce spun? Omul a facut studii europene, master, tot. Si cand a terminat s-a apucat de chinetoterapie!!! Fara legatura intre ele. A facut-o a doua doar de chichi.
Unul are 27 sau 28 de ani si nu a muncit o zi in viata sa. Sta toata ziua. Iar parintii lui nu sunt deloc bogati, desi ii fac toate poftele.
Alta, a facut 2 mastere doar pentru a se apuca de doctorat in momentul cand a vazut ca exista posibilitatea ca legatura ei cu facultatea sa fie taiata. A stat toata vara vorbind despre cum se angajeaza, cum o sa foloseasca ce a invatat la masterele alea, si a ajuns sa faca doctorat - la care a mai intrat si pe pile, ca asa se face, fix in locul unui bun prieten de-al meu care chiar a invatat, chiar stie economie, doctrine, tot. Ba, guess what!, tipa nu-i evreica, e doar o romanca ortodoxa care s-a dus sa ia locul altui roman pentru ca a putut. Si macar daca ar face ceva productiv dar, chiar din gura ei, "stau toata ziua". Asta face ea la doctorat
Si, sa nu uit, i-a facut cont de facebook profesorului care i-a pus pila. SUPERB!
Mai cunosc astfel de exemple destul de multe. Va pot da nume, dar nu cred ca ar ajuta cu ceva.
Bag mana in foc ca si voi stiti multe astfel de exemple.