Imi pierd vremea, dar what the heck, sunt in pauza de masa oricum ![]()
Afla stimabile ca la momentul respectiv acest film chiar nu putea fi gasit pe net. Asta se intampla in anul 2008. L-am cautat disperat, mi-am pus si prietenii straini sa-l caute si nu l-au gasit. Cautand si tot cautand m-am convins ca e interzis si mi-a ramas in cap acest fapt.
Mare mi-a fost surprinderea cand ai recomandat link-ul respectiv dar in acelasi timp m-am bucurat ca pot sa-l vad. Ca intampalrea asta iti da apa la moara ma lasa rece.
Bine mah, bine, inchidem subiectul. Eu nu ma dau mare guru pe net, asta nu pricepi matale. Iti zic doar atat : inainte sa faci afirmatii din astea categorice, mai verifica o data, mai gandeste inainte sa apesti butonul "Adaugati raspuns".
Frate daca tu esti roman, dar refuzi totul care este de parte romanilor, refuzi eroii neamului, sau ii improsti asa subtil cu noroi, nu accepti surse romanesti dar te inchini la cele straine, ori esti de rea credinta, ori esti spalat pe creier.
Greu mah cu legionarii astia mititei, greu de tot. Cand vad cum vorbesti fara sa ai habar si spui niste aberatii atat de evidente, ma umfla rasul. Hai sa-ti dau un pont : du-te pe threadul ala cu sugestii literare, uita-te la ce autori am recomandat eu, si mai repeta aberatia aia ca "nu accept surse romanesti". Bine, la tine "surse romanesti" inseamna Goma & alti legionari, asa ca nu ma mira nimic.
Si daca tot ma freci la cap cu "eroii neamului" pune mana si vezi situl asta http://www.geocities.ws/huzumstreza/index.htm . Pentru 100 de puncte, ghici cine a pus mana si l-a facut, cine s-a chinuit sa adune materiale, complet benevol si fara sa urmareasca vreun castig. Poate ca unii au alte idei despre cine au fost adevarati eroi - daca reusesti sa pricepi atata lucru, poate mai exista sperante chiar si pentru mataluta.
Pe mine ma doare sufletul de neamul meu si numai atat mai ales ca la noi minoritatile au drepturi ca in nici alta tara din lume.
Iarta-l Doamne, ca nu stie ce spune. De-aia ignoranta e o binecuvantare. Bah, de Catalonia ai auzit vreodata ? Mai scoate capul dintre aberatiile lui Goma si mai citeste si altceva. Minoritatea catalana are drepturi in cadrul statului spaniol la care minoritatile din Romania nici nu s-au gandit sa le ceara.
Cand mai pui si ca minoritarii astai s-au dat la crime impotriva noastra, atatat din randul ungurilor cat si al evreilor, si cand vad pe unii "romani" ca le plangg de mila imi vina sa turbez.
Ia-o mai usurel, sa nu patesti ceva, mititelule
.