Greenyes eu niciodata nu am avut nimic cu ungurii sau cu alte etnii eu am avut ceva cu separatisti (care din inamplare erau unguri). Cat despre ce spun este foarte simplu romanii din ucraina nu pot pentru ca nu ii lasa ucrainienii pe cand la noi ungurii si evreii pot pentru ca ii lasam noi, mai pe scurt NOI suntem vinovatii ! Cand base apare langa lazlo tokes sau cum s-o scrie si sta ca un catelus nu poti sa vi sa imi spui mie ca fac si dreg ungurii, daca erau "trasi de maneca" la timp nu se ajungea aici end of story. poti sa vi cu cate discursuri patriotice vrei, ne-am facuto cu mana noastra ca am fost prosti.
Personal i-am admirat pe evrei pentru ce au reusit sa faca si nu doar in Romania, avem de invatat de la ei ! Iti dau un sfat:cunoaste-ti dusmanul.
La faza cu vina noastra iti dau dreptate dar trebuie sa nu uitam la cum s-a ajuns aici pentru ca din nefericire cine a ajuns sa ne reprezinte, si cine le-a dat nas minoritarilor nu prea au treaba cu neamul romanesc. Cine a decis pentru noi dupa 89? ilici (la origini tigan amestecat cu evreu), Petre roman, - tacsu comunist notoriu,daca nu ma insel nkvd-ist, brucan - evreu comunist, mugur isarescu - evreu (de curand ne-au ingropat cu fmi-ul, el si ai lui, romani sau nu), iar lista poate fi foarte lunga de romani cu radacini straine de neamul romanesc si care se comporta ca atare, la care se adauga cozile de topor din popor, astia intrand in categoria tradatorilor de neam.
Ideea este ca astia, indiferent de natia lor, s-au manifestat pur anti Romania. Sa fii roman nu inseamna automat sa fii doar nascut in Romania. A fi roman e mult mai mult.
Ce ma deranjeaza pe mine: daca le dadeam peste bot la unguri sau evrei, "acelora dintre ei", se gaseau oameni ca strezahuzum si ca multi altii (vezi si reactia "romanilor" dupa mesajul afisat de baietii de la Sud ungurilor, cand ungurii erau in tara si se pisau pe noi, cu jandarmii langa ei) ca vezi d-le ce calai suntem.
Din pacate romanul a fost inzestrat cu bunatate, dar prea multa, suntem prea toleranti, prea .... iar cand am iesit din acest tipar s-au gasit de fiecare data romani de bine sa ne arate cu degetul. Uite ce fel e atacat Maresalul Antonescu pentru ca a avut curajul sa se duca peste dusamn in casa anticipand ca daca dusamnul nu e mort o sa revina mai puternic si o sa ne distruga. Timpul i-a dat dreptate dar Maresalul inca e atacat pentru ca a indrazanit sa faca pentru apararea tarii ci alte natii "razboince" fac doar pentru a se extinde, ataca pe altii la ei in casa. Aia is mari si tari, luptatori; noi cand ne-am dus peste dsuamn in casa pentru ca intai a intrat dusmanul peste noi, suntem criminali si mai stiu eu ce. Asta e problema!!! Asta eu nu pot sa inteleg!!!!
Ca tot suntem pe topicul Miscarii Legionare. Sunt dovezi care atesta faptul ca Miscarea Legioanra a luptat impotriva raului neamului romanesc, indiferent daca erau de natura romanesca sau straina, mai mult, i-a sprijinit pe unii dintre ei (au sprijinit studentii evrei) si uite cum e atacata Legiunea!!!!????? Pai daca Miscarea Legioanara facea ce au facut horty si ai lui in Ardeal cu romanii nostri, cu taranii fara aparare, cu copii, cu mamele insarcinate, daca faceau ce au facut evreii in Basarabia, si dupa in puscariile comuniste...ce masa se intampla????? Eram zburati ca neam de pe pamant, de catre "romanasii" care ii plang mai mul pe evrei si alte minoritati decat drama neamului romanesc?????
Din nefericire cei 75 de ani de comunism asta au facut, ne-au denaturat ca natie. Asta e pierderea cea mai mare pe care o deplang si cei care au supravietuit inchisorilor comuniste, pierdere identitatii nationale, mai presus de orice pierdere materiala, fizica sau de alta natura.
Din fericire pentru mine mi-a dat Dumenzeu sansa ca in ultimii ani sa identific dusamnul neamului romanesc si multi dintre ei, chiar foarte foarte multi isi au radacinile in regimul criminal comunist de care inca nu am scapat, referitor la cei cocotati la putere.
CUm spunea si Mihai. Din nefericire neamul romanesc a fost condus in marea majoritatea a timpului de interesele fortelor externe iar cand un roman adevarat, ca Mihai EMinescu, ca Maresalul Anontescu, ca Zelea Codreanu, a luat fraiele neamului in mainile proprii, nu stiu cum masa se face dar toti au sfarsit nu ca eroi, desi pentru romanul care-si cunoaste trecutul, ei sunt eroi, ci ca niste cirminali- Maresalul Anontescu, ca un extremist - Zelea Codreanu, ca un curvar sifilitic, etc - Mihai Eminescu. Si iar nu stiu cum se face dar toti acesti mari romani au fost omorati de forte straine neamului romanesc.
Si da, Romania de astazi nu-si cunoaste dusmanul desi este calarit de acest dusman de 75 de ani.