FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Brasov 1-0 (1-0)

«123456»
clausblaus01.04.2010 09:16

Un meci egal.Steaua nu joaca nimic,brasovenii nu sunt cu nimic mai presus!

"Xochi"

"" CITAT(CiprianPH @ Mar 31 2010, 09:44 PM)

Si cum se face ca majoritatea sunt recent inregistrati ca useri? Si cum se face ca majoritatea posteaza numai cand e vorba sa ia apararea ciobanului? Si cum se face ca toti cunosc "logica pastorala" ?

Si cum se face ca de la 1 sept pana acu sa ai doar 54 de postari:)) ""

Doar 54 dar bune,intelege lumea ce se spune in propozitie,spre deosebire de hieroglifele tale.

spiridusu01.04.2010 09:21

hai toti becaliotii ca in 2003 cand striga tot Lia Manoliu Gigi becaliii Gigi beecaliii

kla200501.04.2010 11:24

exact ce am spus eu

protestele fac rau echipei si NU lui Jiji

si daca cineva are alta parere decat tine nu inseamna automat ca e prost, imbecil, fara judecata sau nu gandeste prea mult.

e o parere. poate sa fie gresita si nimic mai mult

insa este posibil sa fie adevarata si atunci nu stiu despre ce castig mai e vorba

de faptul ca voi ingropati Steaua si Jiji se imbogateste, iar restul suporterilor sufera?

nu stiu ce fel de stelisti pot sa se numeasca stelistii care doresc raul echipei si o denumesc Fc Steaua, Fc Steaua, FC fecali, etc

pur si simplu cred ca o asemenea abordare e total gresita

din nou: e doar o parere si nimic mai mult si e chiar o parere proprie si personala si in nici un caz apersonala :w00t:

abtinete cu astfel de pareri. nu prea intereseaza pe nimeni niste imbecilisme debitate fara a judeca. Ori esti orb ori nu gandesti prea mult, chiar nu vezi ca DA protestele il afecteaza!??? chiar nu vezi ca DA, protestand echipa nu ia puncte si automat ciobanul nu va primii bani?? DAAAAAAA!!! Protestele au efect si trebuiesc continuate neconditionat!!!

ontopic: Steaua - Brasov 0 - de la 0 in sus!!

kla200501.04.2010 11:34

sunt curios de ce taman miticii se leaga ce limba romana a altora???

voi vorbiti de agramati???

voi care ati inventat un Jiji si un vanghelie?

mai fac oamenii greseli, insa ce e in Bucale depaseste orice imaginatie.

ar trebui sa va vedeti de propriul comportament si dupa aia sa va luati de altii care nu au decat o alta parere decat voi.

probabil ca in momentul in care omul nu mai are argumente apeleaza la atacuri josnice

vedeti, sunteti foarte aproape de idolul vostru Jiji de pipera pt ca si el la fel face!

MoWeed01.04.2010 11:55

Vezi ca eu m-am legat si sunt brasovean.

clausbaus e bacauan.

Mai lasa-ne cu impresiile astea....

Si oamenii din Bucuresti care te-au criticat, pe langa faptul ca stiu sa vorbeasca si au valori morale superioare majoritatii romanilor, nu lucreaza pentru aia care ne fura aurul de la Rosia Montana. Patriotule...

RaDoooI01.04.2010 12:12

Ne vedem la "Tribuna Sud" :steag_sah_mic:

saptemai01.04.2010 12:12

iar retardul asta de kla2005?

dovada ca e retardat: "se leaga ce limba romana a altora"

mai departe: "de faptul ca voi ingropati Steaua si Jiji se imbogateste, iar restul suporterilor sufera?"

http://4.bp.blogspot.com/_xxJWs1i2nc0/SSmT...nt+to+suffering

mai departe: "nu stiu ce fel de stelisti pot sa se numeasca stelistii care doresc raul echipei si o denumesc Fc Steaua, Fc Steaua, FC fecali, etc"

nu stii pt ca NU INTELEGI pt ca, dupa cum am demonstrat mai sus, esti un retardat.

asta de ce n-a primit ban inca? daca nu pentru ineptiile pe care le produce, macar pentru suferintele sale vav de "mitici".

RobYnho01.04.2010 12:19
exact ce am spus eu

protestele fac rau echipei si NU lui Jiji

si daca cineva are alta parere decat tine nu inseamna automat ca e prost, imbecil, fara judecata sau nu gandeste prea mult.

e o parere. poate sa fie gresita si nimic mai mult

insa este posibil sa fie adevarata si atunci nu stiu despre ce castig mai e vorba

de faptul ca voi ingropati Steaua si Jiji se imbogateste, iar restul suporterilor sufera?

nu stiu ce fel de stelisti pot sa se numeasca stelistii care doresc raul echipei si o denumesc Fc Steaua, Fc Steaua, FC fecali, etc

pur si simplu cred ca o asemenea abordare e total gresita

din nou: e doar o parere si nimic mai mult si e chiar o parere proprie si personala si in nici un caz apersonala :w00t:

Incredibil ! Nemaipoment ! Senzational ! Fenomenal !

Toate cele 26 postari ale tale contin aceasta parere infecta. Dar mai lasa'ne, ba, nene !

Mai esti si o clona obosita. Numa' sa te verifice baietii mai in detaliu.

Xochi01.04.2010 12:21
Un meci egal.Steaua nu joaca nimic,brasovenii nu sunt cu nimic mai presus!

"Xochi"

"" CITAT(CiprianPH @ Mar 31 2010, 09:44 PM)

Si cum se face ca majoritatea sunt recent inregistrati ca useri? Si cum se face ca majoritatea posteaza numai cand e vorba sa ia apararea ciobanului? Si cum se face ca toti cunosc "logica pastorala" ?

Si cum se face ca de la 1 sept pana acu sa ai doar 54 de postari:)) ""

Doar 54 dar bune,intelege lumea ce se spune in propozitie,spre deosebire de hieroglifele tale.

Hai bah nu te mai da asa de destept ca nu esti.Si in 54 de postari ale tale nu cred ca nu ai nicio gresala.Sa fim seriosi.DESTEPTULE:))=))

clausblaus01.04.2010 12:32

mai fac oamenii greseli, insa ce e in Bucale depaseste orice imaginatie.

ar trebui sa va vedeti de propriul comportament si dupa aia sa va luati de altii care nu au decat o alta parere decat voi.

probabil ca in momentul in care omul nu mai are argumente apeleaza la atacuri josnice

vedeti, sunteti foarte aproape de idolul vostru Jiji de pipera pt ca si el la fel face!

Tinere,dupa umila mea parere(apersonala!!!),tu nu faci altceva decat o mica furtuna intr-un pahar cu apa.Te plangi ca nimeni nu-ti intelege parerea,diferita de a majoritatii,fara sa aduci argumente in sprijinul afirmatiilor tale,dar culmea,ne acuzi pe noi ca am ramane fara argumente si ca am rectiona violent verbal.Total gresit.Cauta un picut in arhiva si vei gasi articole mai mult decat lamuritoare pentru orice persoana care se vrea a fi intreaga la minte si cu ochii larg deschisi.

Unde mai pui ca te si contrazici,vrei ca Becali sa ramana fara bani si sa plece,dar in acelasi timp vrei castigarea campionatului,calificarea in CL si implicit umplerea conturilor ciobanului.

Unde este logica ta?

Fane01.04.2010 12:35
Unde este logica ta?

Pai crezi ca el stie ?

clausblaus01.04.2010 12:36
Hai bah nu te mai da asa de destept ca nu esti.Si in 54 de postari ale tale nu cred ca nu ai nicio gresala.Sa fim seriosi.DESTEPTULE:))=))

Inteligentule,eu am ceva mai multe postari,cum de nu ai verificat?

Si nu ai decat sa le recitesti si de ce nu sa le si corectezi.Spor la treaba!

Ar fi cazul sa terminam cu astfel de discutii. Suntem off-topic!

nyykk01.04.2010 13:05
V.P.M.... asta zic si eu....dar ... hai sa fim realisti....nu ne dorim sa piarda Steaua doar pt faptul k nu i-ar fi bine lu Fecali....... asa stitzi ca daca nu luam campionatul ....ne am dorit asta ...si sperati sa nu ne facem de ras.... oricum ....... de restu ....putin ma doare... dar... sustzinetzi echipa.... deci... strigatzi pentru culori ...nu pentru conducatori..... O sa merg la Tribuna *SUD*... si o sa cant anti Gigi.......... dar imi doresc si sa sustzin pe Steaua.... pt ca nu ne putem dori sa ii fie rau Stelei...pt ca ne ar fi rau noua ...daca intr-adevar Steaua suntem noi!!!

Prietene eo zic intai sa inveti limba romana si dupaia sa vorbesti de Steaua,dute la loja asteapta-l pe cioban,ii zici de doua ori,sa traiti domnu Becali nu am nimic cu dvs nu sunt huligan,si poate intri gratis la fotolii...si cand mai vorbesti,vorbeste in numele tau,nu in numele suporterilor (NU NE DORIM SA PIARDA Steaua DOAR PT FAPTUL K NU I-AR FI BINE LU FECALI)

whizah01.04.2010 13:15

Pentru o clipa am avut impresia ca am nimerit la "Coltul vesel"....

kla200501.04.2010 13:23

hmmmmmmm

majoritatea contestatarilor care au intrat in jocul asta e de alta parere decat mine

si povestea cu banarea mea e veche

daca trebuie sa fiu banat pentru ca am o parere diferita asta e

din divergenta de opinie se naste progresul...insa poate nu e cazul aici

vorba unuia de mai sus: e o furtuna intr-un pahar cu apa

m-am facut membru pe acest forum pt ca exista niste torrente pe care as vrea sa le dau jos si atat si am indraznit sa comentez sa imi sustin parerea pt ca am crezut ca e un forum de opinie...poate m-am inselat

in ceea ce priveste agramarea unora: va rog nu confundati greselile de scriere cu agramarea.

poate va dati seama dupa ce veti pune mana pe o gramatica a limbii romane

atentie: NU cred ca sunt cel mai corect in exprimare, insa cred cu tarie ca nu sunt agramat!

ar trebui sa intelegeti ca injurand pe cineva si aruncand cu gunoi in tot ceea ce face cineva nu va face cinste, ci dimpotriva va coboara foarte mult in ochii celorlalti, iar mesajul vostru nu va trece mai departe de noroiul si trivialul in care duceti discutia.

clausblaus01.04.2010 13:32
hmmmmmmm

majoritatea contestatarilor care au intrat in jocul asta e de alta parere decat mine

va rog nu confundati greselile de scriere cu agramarea.

NU cred ca sunt cel mai corect in exprimare, insa cred cu tarie ca nu sunt agramat!

Ba da fiule,reciteste ce ai scris,despre cum sunt majoritatea contestatarilor.

Contestatarii" sunt" de alta parere,caci sunt mai multi,nu doar unul...........mama ei de limba romana!!!!!!

Xochi01.04.2010 13:37
Inteligentule,eu am ceva mai multe postari,cum de nu ai verificat?

Si nu ai decat sa le recitesti si de ce nu sa le si corectezi.Spor la treaba!

Ar fi cazul sa terminam cu astfel de discutii. Suntem off-topic!

Chiar nu ma intereseaza cate ai u,am zis un nr da vad cati trebuie facultate;)Si cu asta am incheiait

Bogdan01.04.2010 13:42
m-am facut membru pe acest forum pt ca exista niste torrente pe care as vrea sa le dau jos si atat si am indraznit sa comentez sa imi sustin parerea pt ca am crezut ca e un forum de opinie...poate m-am inselat

Pai sustine-o. Ca, pana acum, ai spus doar niste lucruri generale fara sa aduci vreun argument. Doar ca facem rau echipei. Care echipa?

Sa-ti aduc si eu un argument la "care echipa?" Aia de se apara 80 de min cu mare putere Otelul. Aia care nu are niciun sut pe poarta in meciul cu Pandurii. Aia injosita in groapa. Mai vrei? Asta e echipa Steaua? Sacrificiu? Spirit e lupta? Sunt prezente pe teren? Eu nu le-am vazut. Puteau sa piarda cu 10-0 dar sa-i vad ca-si rup picioarele pe teren pentru asta. Nu sa se plimbe ca niste gloabe pe acolo.

PS: Aici se discuta despre Steaua-Brasov.

lucvald-190201.04.2010 13:53

Tovarase kla

clausblaus01.04.2010 13:55

Pai da Bogdane,nu au sustinere de la suporteri,nu joaca.La fel o sa se intample si cu Brasovul si toata vina este a contestatarilor.

Echipa nu joaca nimic pentru nu are valoare,este asa greu de inteles?Ce legatura au contestatarii cu faptul ca Nicolita da o centrare buna la 15 meciuri?Sunt contestatarii de vina ca mijlocasul cu un singur picior se invarte ca titirezul in jurul propriei axe?Si exemplele pot continua.

@xochi

Sfatul meu e sa te lasi la "mana ta"!

Nu stiu daca eu am nevoie de facultate,dar tu ai cu siguranta nevoie de clasele primare.

Cel "acuzat"de tine ca are doar 54 de postari era Ciprian PH parca,eu am intervenit in discutie si tu ai trecut pe aratura fara sa intelegi ca ti s-a schimbat interlocutorul.Dar este prea complicat pentru tine!

Xochi01.04.2010 14:03
Pai da Bogdane,nu au sustinere de la suporteri,nu joaca.La fel o sa se intample si cu Brasovul si toata vina este a contestatarilor.

Echipa nu joaca nimic pentru nu are valoare,este asa greu de inteles?Ce legatura au contestatarii cu faptul ca Nicolita da o centrare buna la 15 meciuri?Sunt contestatarii de vina ca mijlocasul cu un singur picior se invarte ca titirezul in jurul propriei axe?Si exemplele pot continua.

@xochi

Sfatul meu e sa te lasi la "mana ta"!

Nu stiu daca eu am nevoie de facultate,dar tu ai cu siguranta nevoie de clasele primare.

Cel "acuzat"de tine ca are doar 54 de postari era Ciprian PH parca,eu am intervenit in discutie si tu ai trecut pe aratura fara sa intelegi ca ti s-a schimbat interlocutorul.Dar este prea complicat pentru tine!

Nuj dak la facultate ai invatat ce inseamna "subiect inchis" dar ma rog....

Fan FC Steaua01.04.2010 14:48
Nuj dak la facultate ai invatat ce inseamna "subiect inchis" dar ma rog....

De ce aduci facultatea in discutie cand tu nu cunosti nici macar gramatica de baza care se invata in clasele I - VIII?

Cand zici ca ar fi frumos "sa lom campionatul", la cine te referi? La tine si la familia Becali? Daca da, va cred! Singurul obiectiv al suporterilor stelisti ar fi indepartarea nepotismului si ciobanului de la echipa noastra. El si familia lui au pus mana ilegal pe echipa noastra, si au transformat-o in echipa lor. Ii intereseaza doar banii! Acum intelegi? Ni se rupe de campionat, ni se rupe de rezultate. Asta nu mai e echipa noastra, e echipa clanului Becali!

Eu sper la un 0 - 3 si eventual un infarct al oierului.

saptemai01.04.2010 14:48

bai, io stiu doar de un singur Steaua-Brasov, si ala e la hochei.

daca vreo entitate sportiva, in cazul nostru Fc Steaua, a uzurpat numele, traditia si pozitia fotbalistica a Stelei, dati-mi voie sa nu-mi pese de ceea ce face in Liga lu' mitica susnumita uzurpatoare impotriva brasovenilor.

mai mult, cred ca am toate drepturile sa sper, sa sprijin si sa ma bucur la eventualele ei esecuri.

Fc Steaua - Brasov: dupa cum merita vremelnicul creditor al primeia

radusteaua2301.04.2010 14:52

cu toti la tribuna sud :)

Xochi01.04.2010 15:09

....

«123456»