Salut,ne strangem si noi cu totzii ?aveti de gand lucrul asta ?la intrare in stadion sa ne strangem cu totii?daca da..dati si voi un semn... uite id meu...****
Bafta
Vinde ! Pleaca ! Mori !
![]()
Salut,ne strangem si noi cu totzii ?aveti de gand lucrul asta ?la intrare in stadion sa ne strangem cu totii?daca da..dati si voi un semn... uite id meu...****
Bafta
Vinde ! Pleaca ! Mori !
![]()
Deci:care aveti de gand sa va strangeti,strangeti-va si voi cu totii si neaaparat si cautati-l si pe milly vanilly asta mic.
incredibil.....
Gigi Becali aproape de a devenii actionar la Dinamo !
Finantatorul Stelei este aproape de a-s implinii visul din copilarie , pe cand era junior la Dinamo. Acela de a devenii conducatorul clubului pe care il iubeste de o viata cu toate ca soarta a facut ca el sa aterizeze tocmai la clubul rival.
Gigi Becali negociaza intens cu Vasile Turcu pentru a-i prelua actiunile in schimbul celor 4 milioane de euro pe care actionarul dinamovist vrea sa-i recupereze.Actualul patron al Stelei a luat aceasta hotarare dupa ce si-a dat seama ca razboiul cu fanii stelisti nu poate fi castigat si se pare ca decizia finala de a renunta la Steaua in favoarea lui Dinamo a luat-o dupa o discutie cu finul sau Cristi Borcea care l-a convins sa i se alature la conducerea cainilor.
gsp.ro
Off topic..dicutam si noi despre meciul cu Brasovul sau punem botu` la toate mizeriile scrise de gsp de 1 aprilie ?
Salut,ne strangem si noi cu totzii ?aveti de gand lucrul asta ?la intrare in stadion sa ne strangem cu totii?daca da..dati si voi un semn... uite id meu...*****
Bafta
Vinde ! Pleaca ! Mori !
in fata stadionului Dinamo ne strangem,cu totii:D
exact ce am spus euprotestele fac rau echipei si NU lui Jiji
si daca cineva are alta parere decat tine nu inseamna automat ca e prost, imbecil, fara judecata sau nu gandeste prea mult.
e o parere. poate sa fie gresita si nimic mai mult
insa este posibil sa fie adevarata si atunci nu stiu despre ce castig mai e vorba
de faptul ca voi ingropati Steaua si Jiji se imbogateste, iar restul suporterilor sufera?
nu stiu ce fel de stelisti pot sa se numeasca stelistii care doresc raul echipei si o denumesc Fc Steaua, Fc Steaua, FC fecali, etc
pur si simplu cred ca o asemenea abordare e total gresita
din nou: e doar o parere si nimic mai mult si e chiar o parere proprie si personala si in nici un caz apersonala
scuze....dar 100% tu esti ****.........sau pur si simplu prea****
cu Dinamo au ingropat suporterii echipa??
cu Pandurii au ingropat suporterii echipa??
Daca pana acum nu ti-ai dat seama ca Steaua nu are absolut nici un viitor cu Becali in frunte si ca suntem condamnati mediocritatii care este opusul a ceea ce inseamna Steaua...atunci dute la pascut **** !
Fericita o sa fie ziua in care o sa intelegem ca nu are niciun rost sa le raspundem unor copii care au vise umede cand posteaza pe aici. Nu are rost sa dam cu batul pentru ca ori varsta isi spune cuvantul, ori sunt batuti de soarta si irecuperabili. In ambele cazuri nu rezolvam nimic.
Cat despre gramatica si ortografia Limbii Romane... aici chiar este trista treaba. Din bun simt ar trebui sa verifici de 2 ori mesajul inainte sa ii dai "Send", nu pentru ca asa ti-a spus unul sau altul. Te doare sufletul cand vezi atata nepasare si bataie de joc.
Scopul acestui topic era sa discutam despre "Steaua - Brasov", meci ce se va disputa vineri de la ora 18.30. Pentru off-topic exista alte locuri mai potrivite.
Meciul are toate premisele unui rezultat favorabil pentru soarta echipei: sanse reduse de a lua puncte, numar redus de suporteri (de rezultat) si continuarea protestului. Daca doriti sa faceti cu adevarat ceva util atunci veniti in numar cat mai mare vineri pe stadion si strigati-va acolo durerea, nu pe forum.
s-ar putea sa-mi fii tu fiu...
in fine
am scris majoritatea suporterilor...e
majoritatea e subiectul in cazul asta
nu suporterilor
intr-adevar la voi prin sud se obisnuieste sa se faca asemenea greseli...
quod erat demonstrandum
Ba da fiule,reciteste ce ai scris,despre cum sunt majoritatea contestatarilor.Contestatarii" sunt" de alta parere,caci sunt mai multi,nu doar unul...........mama ei de limba romana!!!!!!
fiu....mama...tata....
aici se vb despre meci..certativa si voi pe mess undeva:)![]()
intr-adevar la voi prin sud se obisnuieste sa se faca asemenea greseli...
quod erat demonstrandum
Tocmai ma pregateam sa iti raspund ca nu contestatarii il fac pe Hagi oligofren, pe Boloni (stii ce a reprezentat omul asta pt Steaua?) bozgor; nu contestatarii dau bani arbitrilor; nu alearga ei dupa jucatorii Gloriei Bistrita cu sacose cu bani, etc etc etc.
Dar dupa aia am vazut ca ne iei cu fraze celebre ardeleano-banatene de superioritate :"la voi prin sud". Da, frate, noi astia din sud (si nu numai de aici) nu suportam sa ne vedem clubul calcat in picioare de un schizofrenic fan_dinam0 care se foloseste de Steaua pentru bani si imagine.
Cat despre Steaua-Brasov: sper sa dea Kape un hattrick, dar sa pierdem cu 4-3. El sa se duca la mondiale si la un club tare din vest (pe gratis, sa nu ia Jijica vreun ban), iar noi sa nu ne calificam in cupele europene. Intelegeti o data pentru totdeauna, oamenilor! Cu fiecare euro primit de la UEFA, ciobanul ala nebun isi prelungeste sederea la Steaua cu inca un an. De un an si jumatate nu mai investeste deloc! Doar scoate bani! E falit aproape! Acum e momentul sa intre in faliment pentru totdeauna. Cadea-r-ar toate oile din lume peste el.
A... si sa ii dea tot stadionul peste bot. Atat!
@kla2005 ti-am adresat si eu un un post. E pe pagina precedenta pe la mijloc asa... poate ai ceva de adaugat
aici iti dau perfecta dreptate
parca de la meci la meci joaca mai prost
mie mi-a placut meciul cu CFR. plecau in pase scurte din propriul teren si numai norocul orb al franarilor a facut sa nu fie victoria a noastra...
exact la fel cred si eu ca ar trebui sa fie: sa piarda cu 10-0 daca e de pierdut, insa sa-si dea viata pe teren, sa vedem o pasa, o centrare, un sut mai de Doamne-ajuta
M-am uitat aseara la Benfica - Liverpool...absolut excelent
Eu inca sper ca vom incepe sa jucam...asa's eu, indiferent de cum joaca si pe ce loc e Steaua nu pot sa o sustin.
Tata, D-zeu sa-l ierte, s-a enervat asa de rau pe jocul Stelei ca un campionat intreg nu s-a mai uitat la niciun meci...eu nu pot
sunt nebun daca stiu ca are meci Steaua si nu stiu ce se intampla...
Pai sustine-o. Ca, pana acum, ai spus doar niste lucruri generale fara sa aduci vreun argument. Doar ca facem rau echipei. Care echipa?Sa-ti aduc si eu un argument la "care echipa?" Aia de se apara 80 de min cu mare putere Otelul. Aia care nu are niciun sut pe poarta in meciul cu Pandurii. Aia injosita in groapa. Mai vrei? Asta e echipa Steaua? Sacrificiu? Spirit e lupta? Sunt prezente pe teren? Eu nu le-am vazut. Puteau sa piarda cu 10-0 dar sa-i vad ca-si rup picioarele pe teren pentru asta. Nu sa se plimbe ca niste gloabe pe acolo.
PS: Aici se discuta despre Steaua-Brasov.
[editat]
Pleaca ciobane pleaca ciobane du-te si lasa-neeeeee ![]()
de cate ori sa-ti mai spunem f***-** natia ta de reptila Pleacaaaaaaaaa odata k ne-am saturat pana peste cap de tine.gUIE Migi(V'P'M) ![]()
Steaua-Brasov 1-2 ![]()
![]()
Argaseala,cel mai slab om dintr-un staff al unei echipe de fotbal din Europa.Da,stiu ca trebuia sa postez in alta parte,dar ma uit la preturile biletelor.Pai,in Vinerea Mare,intrarea trebuie sa fie cel putin gratuita,tot pe baza de CI/BI,dar frica fata de contestatari este mult prea mare.
Doamne ajuta sa plece ciobanu
sa ii distruga pe aia ![]()
incredibil.....
Gigi Becali aproape de a devenii actionar la Dinamo !
Finantatorul Stelei este aproape de a-s implinii visul din copilarie , pe cand era junior la Dinamo. Acela de a devenii conducatorul clubului pe care il iubeste de o viata cu toate ca soarta a facut ca el sa aterizeze tocmai la clubul rival.
Gigi Becali negociaza intens cu Vasile Turcu pentru a-i prelua actiunile in schimbul celor 4 milioane de euro pe care actionarul dinamovist vrea sa-i recupereze.Actualul patron al Stelei a luat aceasta hotarare dupa ce si-a dat seama ca razboiul cu fanii stelisti nu poate fi castigat si se pare ca decizia finala de a renunta la Steaua in favoarea lui Dinamo a luat-o dupa o discutie cu finul sau Cristi Borcea care l-a convins sa i se alature la conducerea cainilor.
gsp.ro
toti ziceti ca Steaua nu joaca nimik, jucatorii zic ca nu joaca din cauza fanilor, atunci o sugestie, poate totusi ar merge:
Hai sa incercam un meci sa incurajam cu toii echipa, sa-l lasam in dracu pe Becali si pur si simplu sa incurajam echipa, si in acest caz daca echipa nu-si da sufletul pe teren atunci chiar ca sunt imbecili toti jucatorii!
Sunt convins ca cu suporterii in spate cintind, FC Steaua Bucuresti, caci asa scrie pe panou , poate invinge astazi si in fiecare meci..!
Hai sa incerci tu sa te impusti in cap. Daca supravietuiesti, incercam si noi, daca nu, asta e.
abia astept meciu , PLEACA CIOBANE PLEACA CIOBANE DU- TE SI LASA NEEE ne vedem la tribuna 2
toti ziceti ca Steaua nu joaca nimik, jucatorii zic ca nu joaca din cauza fanilor, atunci o sugestie, poate totusi ar merge:
Hai sa incercam un meci sa incurajam cu toii echipa, sa-l lasam in dracu pe Becali si pur si simplu sa incurajam echipa, si in acest caz daca echipa nu-si da sufletul pe teren atunci chiar ca sunt imbecili toti jucatorii!
Sunt convins ca cu suporterii in spate cintind, FC Steaua Bucuresti, caci asa scrie pe panou , poate invinge astazi si in fiecare meci..!
Si eu sunt convins ca te-ai nascut ****! ![]()
multi cetateni de tribuna 1
Szekely s-a accidentat grav si va lipsi pana in vara.
Da' Banel cand se accidenteaza?
Brasovul nu a mai castigat pe terenul Stelei din 1970
Chiar daca propriul stadion mai mult i-a incurcat decat i-a ajutat pe stelisti, pentru adversara de diseara, arena din Ghencea e un adevarat blestem. Ultima data cand Brasovul a castigat pe terenul Stelei s-a intamplat in 1970, scor 2-1, iar ultima oara cand "stegarii" au smuls un egal s-a intamplat acum 7 sezoane.
sursa: stelisti.ro
Brasovul nu a mai castigat pe terenul Stelei din 1970
Chiar daca propriul stadion mai mult i-a incurcat decat i-a ajutat pe stelisti, pentru adversara de diseara, arena din Ghencea e un adevarat blestem. Ultima data cand Brasovul a castigat pe terenul Stelei s-a intamplat in 1970, scor 2-1, iar ultima oara cand "stegarii" au smuls un egal s-a intamplat acum 7 sezoane.
sursa: stelisti.ro
Nu-i tarziu sa mai pice un mit. Noi suntem invatati sa realizam recorduri negative..
Szekely s-a accidentat grav si va lipsi pana in vara.
Macar isi revine pana la Mondialul din Africa de Sud.