FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Brasov 1-0 (1-0)

«123456»
andyro31.03.2010 09:39

Din cate stiu, mereu se specifica asta in comunicate (chiar si inainte de inchiderea PS), e o formulare standard. Ce vor sa spuna e ca trebuie sa treci pe langa T2 ca sa ajungi la portile de la PS, si ca n-o sa iti dea voie sa treci pe la tribuna oficiala/pe langa intrarea oaspetilor.

godsaveultras31.03.2010 09:46
Din cate stiu, mereu se specifica asta in comunicate (chiar si inainte de inchiderea PS), e o formulare standard. Ce vor sa spuna e ca trebuie sa treci pe langa T2 ca sa ajungi la portile de la PS, si ca n-o sa iti dea voie sa treci pe la tribuna oficiala/pe langa intrarea oaspetilor.

da,corect! e vorba de formularea anuntului.insa e ilogic cand anunta "pret bilete peluze" cand practic doar una este deschisa,sau am devenit si noi ca spurcaciunile din groapa si avem stadion cu 3 peluze?! de fapt ar trebui sa nu ne mai mire nimic.

Mihai31.03.2010 13:42
din punctul unora de vedere distrugerea echipei Steaua Bucuresti inseamna distrugerea patronului...voi chiar credeti ca un afacerist de genul lui Jiji poate sa nu supravietuiasca???

asta a facut de toate in viata si un faliment nu il sperie, din contra, eu cred ca e in stare sa distruga toata echipa numai pentru a nu da satisfactie unora...

ganditi-va numai la faptul ca poate sa ii treaca prin cap sa nu o mai inscrie in campionat (putin probabil, pt ca si-ar pierde valoarea) si sa o ingroape de tot pt ca asa ii vine lui.

sunt de acord ca toti trebuie sa isi exprime opinia, chiar daca in sapatamana patimilor sunt unii care ii doresc moartea lui Jiji...si chiar de n-ar fi saptamana patimilor nu cred ca e in regula sa doresti moarte cuiva..."cel care e fara de pacat sa arunce primul piatra"

ma rog, asa cum bine a remarcat cineva e parerea mea personala

insa sa nu credeti ca voi detineti adevarul suprem

cand doi se cearta (nordul cu sudul) intotdeauna castiga al treilea (Jiji) si cel mai mult pierde echipa care se zbate ca pestele pe uscat.

sa nu va luati voi dupa presa ca e echipa de locul 10.

eu sunt convins ca daca publicul ar fi sustinut echipa acasa am fi fost iar invincibili pe Ghencea.

:steag_cruce_invers:

Vad ca ai putine in comun cu logica. Unde sau cand a spus cineva ca daca pierde Steaua, se distruge Becali? Daca stii asa de bine ce fel de afacerist e Becali, ar fi trebuit sa stii ca la toate afacerile care nu i-au mai adus bani, A RENUNTAT! A fugit ca un las, asa cum ii e caracterul.Asta e si Steaua pentru el. O sursa de bani, daca nu chiar unica ce i-a mai ramas. Asta nu intelegi, ca fara banii din Champions League e terminat! Si atunci cum sa-mi doresc sa ia Steaua titlul?

Suferi de niste confuzii grave in materia cenusie. De unde si pana unde doreste cineva distrugerea echipei Steaua? Probabil te referi la lipsa de performante a actualului lot de jucatori, care NU inseamna clubul Steaua. E doar echipa de seniori a clubului si atat. Si e o echipa jalnica. Oricum nu presa a spus ca jucatorii Stelei sunt slabi. Ci "anonimi" ca Lita Dumitru( ai idee ce-o fi facut si el pe la Steaua?), Ilie Dumitrescu, Gabi Balint sau Gheorghe Hagi.

Oricum, daca tu ai impresia ca se face o echipa mare cu jucatori dati afara de Timisoara, de echipe anonime din Cipru, din jucatori veniti gratis din celebrul campionat american sau cu jucatori care stau accidentati 2 ani din 3, esti complet in afara fenomenului.

Dar cu Dinamo in tur, de ce n-am fost invincibili? Ca publicul a sustinut echipa?

Xochi31.03.2010 15:06

Bah nu mai fiti si voi asa de rai chiar nu va ganditi la Steaua.Nu cer sa va ganditi la Becali si cer sa va ganditi la jucatori .Haideti sa sustinem echipa sa lom si noi campioatu.Sa fim fular-campionii .Sustinand echipa reusim sa lom campionatu si nu injurandui ....

radusteaua2331.03.2010 15:31

xochi sustine tu echipa si lasa ne pe noi Fc Steaua nu Steaua pt ce sa ia campionatul sa ia ciobanu bani din Liga sa ne facem de ras iar in europa sa i bagam bani ciobanului sacrificam 1 sezon 2 3 sa scapam de cancer

Stanici31.03.2010 15:31
Bah nu mai fiti si voi asa de rai chiar nu va ganditi la Steaua.Nu cer sa va ganditi la Becali si cer sa va ganditi la jucatori .Haideti sa sustinem echipa sa lom si noi campioatu.Sa fim fular-campionii .Sustinand echipa reusim sa lom campionatu si nu injurandui ....

Bai asta. Vezi postarea de mai sus. De unde si pana unde e cineva rau?

Stelisti, da, suntem. Rai? Cu muistul care distruge Steaua.

MoWeed31.03.2010 16:08

Cum se face ca mare parte din cei care vor sa-l lasam in pace pe fecali sunt de-a dreptul agramati?

navodarean31.03.2010 16:24

@Bogdan si spiridusu : prieteni dragi, eu nu am cum sa-l scriu, pentru ca nu sunt din Bucuresti => nu pot sa ma duc la meci.

Am dat o idee. Nu va convine, ciripiti in alta parte.

LDS31.03.2010 17:03
ma rog, asa cum bine a remarcat cineva e parerea mea personala

Eu tot astept cu nerabdare ziua in care cineva isi va expune parerea sa impersonala.

CiprianPH31.03.2010 17:44
Cum se face ca mare parte din cei care vor sa-l lasam in pace pe fecali sunt de-a dreptul agramati?

Si cum se face ca majoritatea sunt recent inregistrati ca useri? Si cum se face ca majoritatea posteaza numai cand e vorba sa ia apararea ciobanului? Si cum se face ca toti cunosc "logica pastorala" ?

ViNdE pLeAkA mOrY31.03.2010 18:25

vineri sal muim mai bn ca niciodata unde ne esti locu :D

SuperstaR1831.03.2010 19:03

Cois, cand tu vei inceta sa mai driblezi limba romana (ce ti-o fi facut saraca?), atunci voi inceta si eu sa ii mai dau la mumu cretinoidului din loja.

Ca sa tragem o paralela: daca tu lucrezi undeva (oriunde) si ai un sef tembel care isi bate joc de toate valorile pe care tu le apreciezi, normal ca vei face orice incat sa il sabotezi, sa zboare din pozitia aia. NU?

PS: de fapt lasa, uita tot ce am zis! hai sa incurajam Steaua sa lOm titlul cu numarul 24! Free Gigi, forza Steaua si Banel! Arsenal de Romania! ii ciuruim!

Xochi31.03.2010 19:41

Faceti ce vreti pana la urma nu ma intereseaza pe mn.Dar era ce va fr sa lom si noi campionatu.

Xochi31.03.2010 19:46
Si cum se face ca majoritatea sunt recent inregistrati ca useri? Si cum se face ca majoritatea posteaza numai cand e vorba sa ia apararea ciobanului? Si cum se face ca toti cunosc "logica pastorala" ?

Si cum se face ca de la 1 sept pana acu sa ai doar 54 de postari:))

liquid squad31.03.2010 19:53

Bate brasovul.mari curve alea de la casele de bilete am ajuns la 17:45 si casele erau inchise.MU.IE Becali

ViNdE pLeAkA mOrY31.03.2010 20:24

liquid squad adevarat alea de la casele de bilete sunt cu trebuie aia si mi-e mi sa intamplat sa intarzii 5 min si nu mi-a dat bilet

RaMs3s31.03.2010 20:48

pe mine una blonda la meciu cu gazu m-a mintit. i-am cerut id-ul si cica " e pe bilet" si cand ma uit...dezamagire . Nu era :wall:

nyykk31.03.2010 21:56

Bha mioarelor,voi vreti campionat ? stati o frecati pe net,si la meciuri veniti doar cand e soare afara si va mai aduceti aminte ? duceti-va la t1 sa incurajati echipa sa fiti campioni :ce_oameni:

r0bb3rt001.04.2010 05:49

V.P.M.... asta zic si eu....dar ... hai sa fim realisti....nu ne dorim sa piarda Steaua doar pt faptul k nu i-ar fi bine lu Fecali....... asa stitzi ca daca nu luam campionatul ....ne am dorit asta ...si sperati sa nu ne facem de ras.... oricum ....... de restu ....putin ma doare... dar... sustzinetzi echipa.... deci... strigatzi pentru culori ...nu pentru conducatori..... O sa merg la Tribuna *SUD*... si o sa cant anti Gigi.......... dar imi doresc si sa sustzin pe Steaua.... pt ca nu ne putem dori sa ii fie rau Stelei...pt ca ne ar fi rau noua ...daca intr-adevar Steaua suntem noi!!!

Mihai01.04.2010 05:55
Faceti ce vreti pana la urma nu ma intereseaza pe mn.Dar era ce va fr sa lom si noi campionatu.

O intrebare: ce-ai cu limba romana? Esti analfabet?

Bogdan01.04.2010 06:39

si acum, toata lumea cu mine: Haide Steaua, haide Steaua haideeeee, haide Steaua haide Steaua haideeeee

SuperstaR1801.04.2010 07:04

Vrem titlul 24 am zis! Champions League, am zis! Sa vina meleoanele de la UEFA sa isi faca si ne=a Gigi Maybachu'! Sa vina si Beckam sa isi faca si fanii infocati poze cu el! Si sa alerge Banel-Duracel dupa Raul ca sa faca schimb de tricouri. Da, da! Vrem gloria din Champions League (si banii mai mult, fie vorba intre noi!). Da` si un loc 2 e bun, ca ne duce in CL.

Hai sa incurajam echipa! Hai Toja mai iesi din Player, da-le un gol la spurcati!

Hai Tanase, lasa lautarii!

Forza Steaua, forzaaa maneleeee! Sa LOM titlul, cum spune tovarasul Xochi si altii ca el. Sa moara nazistii de la SUD de oftica!

Acum serios, cum pot exista atatia spalati pe creier? Deci problema asta ma intrece :|

Daniel-Ionut01.04.2010 07:06

Chitrosilooooor... 4.35 cota la Xp/1f deci trebuie sa castige Steaua! :D

*Alecs*01.04.2010 08:52

Chitros esti tu. Noi bagam X/2 cota 17.

S.Mariuss01.04.2010 09:01

jos T2 baietzi :) pacat k se intra iar cu buletinul :( nu cred k vom fi multi

«123456»