din punctul unora de vedere distrugerea echipei Steaua Bucuresti inseamna distrugerea patronului...voi chiar credeti ca un afacerist de genul lui Jiji poate sa nu supravietuiasca???
asta a facut de toate in viata si un faliment nu il sperie, din contra, eu cred ca e in stare sa distruga toata echipa numai pentru a nu da satisfactie unora...
ganditi-va numai la faptul ca poate sa ii treaca prin cap sa nu o mai inscrie in campionat (putin probabil, pt ca si-ar pierde valoarea) si sa o ingroape de tot pt ca asa ii vine lui.
sunt de acord ca toti trebuie sa isi exprime opinia, chiar daca in sapatamana patimilor sunt unii care ii doresc moartea lui Jiji...si chiar de n-ar fi saptamana patimilor nu cred ca e in regula sa doresti moarte cuiva..."cel care e fara de pacat sa arunce primul piatra"
ma rog, asa cum bine a remarcat cineva e parerea mea personala
insa sa nu credeti ca voi detineti adevarul suprem
cand doi se cearta (nordul cu sudul) intotdeauna castiga al treilea (Jiji) si cel mai mult pierde echipa care se zbate ca pestele pe uscat.
sa nu va luati voi dupa presa ca e echipa de locul 10.
eu sunt convins ca daca publicul ar fi sustinut echipa acasa am fi fost iar invincibili pe Ghencea.

Vad ca ai putine in comun cu logica. Unde sau cand a spus cineva ca daca pierde Steaua, se distruge Becali? Daca stii asa de bine ce fel de afacerist e Becali, ar fi trebuit sa stii ca la toate afacerile care nu i-au mai adus bani, A RENUNTAT! A fugit ca un las, asa cum ii e caracterul.Asta e si Steaua pentru el. O sursa de bani, daca nu chiar unica ce i-a mai ramas. Asta nu intelegi, ca fara banii din Champions League e terminat! Si atunci cum sa-mi doresc sa ia Steaua titlul?
Suferi de niste confuzii grave in materia cenusie. De unde si pana unde doreste cineva distrugerea echipei Steaua? Probabil te referi la lipsa de performante a actualului lot de jucatori, care NU inseamna clubul Steaua. E doar echipa de seniori a clubului si atat. Si e o echipa jalnica. Oricum nu presa a spus ca jucatorii Stelei sunt slabi. Ci "anonimi" ca Lita Dumitru( ai idee ce-o fi facut si el pe la Steaua?), Ilie Dumitrescu, Gabi Balint sau Gheorghe Hagi.
Oricum, daca tu ai impresia ca se face o echipa mare cu jucatori dati afara de Timisoara, de echipe anonime din Cipru, din jucatori veniti gratis din celebrul campionat american sau cu jucatori care stau accidentati 2 ani din 3, esti complet in afara fenomenului.
Dar cu Dinamo in tur, de ce n-am fost invincibili? Ca publicul a sustinut echipa?