FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Brasov 1-0 (1-0)

«12346»
Fane30.03.2010 12:26
pacat ca joaca Steaua meciurile de acasa in Ghencea

eu cred ca daca jucau oriunde altundeva unde sa nu existe protestatari Steaua ar fi fost la cel putin 6 puncte de restul echipelor

on topic: 2-0 pt Steaua

degeaba tot protestati ca nu faceti rau nimanui altcuiva decat echipei si ii dati apa la moara la cioban sa isi mai faca reclama...si sa-l mai dea televiziunile pe sticla cum taie el si spanzura la Steaua...parerea mea.

Desigur..este doar parerea ta.

Tz3pI30.03.2010 12:28

@kla2005 esti penibil. Cum poti sa spui ca din vina noastra nu joaca Steaua? La Tg. Jiu nici nu au fost prezenti baietii, tot din vina noastra a jucat Steaua in halul ala? Ghencea e casa Stelei, cum adica sa joace in alta parte? Tu te auzi?

*Alecs*30.03.2010 12:48
Nebunilor,ce va mai place la fotolii :D

Sa stii ca meciul se vede frumos, dar din pacate in vremurile astea nu vedem fotbal in Ghencea.

Oricum, nu sunt facut pentru acvariul ala, cel putin nu acum si cred ca niciodata. E anost un meci daca nu simti si atmosfera, daca nu esti in mijlocul actiunii. Dar, deocamdata, daca asta e singura solutie prin care pot merge pe stadion, o accept pana la urmatoarele verdicte. E mai bine decat sa-l vad de acasa.

Daca vrei facem schimb de bilete :D

Fane30.03.2010 12:52
Daca vrei facem schimb de bilete :D

Nu,nu :D:thumbsup:

Arian30.03.2010 13:24

Brigada de arbitri la Steaua - Brasov

Partida Steaua - Brasov va fi condusa de o brigada FIFA, cu Augustus Constantin din Ramnicu Valcea la centru.

La cele doua tuse se vor afla: Eduard Dumitrescu(Pitesti) si Adrian Vidan(Bucuresti)

Rezerva de arbitru este Ionel Ivan(Braila)

Observatorii acestei partide sunt Alexandru Boc(Bucuresti) si Stan Prodan(Alexandria)

FC Steaua Bucuresti

Khalid30.03.2010 13:30

Vad ca multi isi doresc ca Steaua sa termine pe locuri gen 6-7 ca sa plece Becali. Voi sunteti rupti de realitate, singurul lucru care s-ar intampla in cazul in care Steaua termina pe 6-7-8-9-10 este ca antrenorul si jucatorii vor fi facuti de c*c*t in presa, dati afara etc. Dupa cateva zile mai apare un antrenor care va fi salvatorul Stelei si care "nu va fi dat afara decat daca isi da demisia". Becali va renunta la Steaua in momentul in care i se va micsora averea si afacerile ii vor merge asa de prost incat nu ar putea plati suma necesara clubului per luna.

E de inteles sa-l injurati, sa-l scoateti si sa-l bagati de unde a iesit, insa cred ca cel mai important e ca Steaua sa reuseasca sa castige titlul cu numarul 24. In legatura cu meciul impotriva Brasovului e cam decisiv, daca CFR a reusit sa-i invinga acasa si noi nu reusim sa-i batem pe Ghencea campionatul e pe duca.

Catta30.03.2010 14:26
Vad ca multi isi doresc ca Steaua sa termine pe locuri gen 6-7 ca sa plece Becali. Voi sunteti rupti de realitate, singurul lucru care s-ar intampla in cazul in care Steaua termina pe 6-7-8-9-10 este ca antrenorul si jucatorii vor fi facuti de c*c*t in presa, dati afara etc. Dupa cateva zile mai apare un antrenor care va fi salvatorul Stelei si care "nu va fi dat afara decat daca isi da demisia". Becali va renunta la Steaua in momentul in care i se va micsora averea si afacerile ii vor merge asa de prost incat nu ar putea plati suma necesara clubului per luna.

E de inteles sa-l injurati, sa-l scoateti si sa-l bagati de unde a iesit, insa cred ca cel mai important e ca Steaua sa reuseasca sa castige titlul cu numarul 24. In legatura cu meciul impotriva Brasovului e cam decisiv, daca CFR a reusit sa-i invinga acasa si noi nu reusim sa-i batem pe Ghencea campionatul e pe duca.

Pai sunt micsorate afacerile ciobanului,firma de constructie este praf (li sau cerut angajatilor sa autofinanteze firma),avicola este praf si ea iar daca avea bani nu facea si el transferuri si nu lua jucatori gratis si liber de contract.singura lui sansa de supraveturire este castigarea titlului.V'P'M

saptemai30.03.2010 15:06

kla2005&khalid (k&k, daca vreti), luati-va de mana si dansati dansul prostiei.

btw, ce mv va opreste sa incurajati voi "echipa"?!

repetam a mia oara: aia care se joaca de-a fotbalul in Ghencea sunt Fc Steaua.

Fc Steaua ≠ Steaua

Fc Steaua rau = Steaua bine

spiridusu30.03.2010 15:20

khalid doar nu crezi ca dupa un an de luat **** bani o sa plece ciobanul.Nu puiule, dar sa vezi in 3-4 ani fara zecile de milioane din UCL, fara bani de pe bilete, cu zeci de amenzi, cu firme in prag de faliment, cu nepoti si veri ce nu il mai sustin, cu nevasta care il indeamna sa vinda ca numai are bani de epilat cu presa ce nu il mai pupa in dos etc etc etc.Vedem atunci cum va fi si daca va vinde clubul.

radusteaua2330.03.2010 15:47

pleaca ciobane pleaca ciobane du teeee si lasa neeee ne vedem la tribuna 2 sper sa fim multiii

Xochi30.03.2010 16:57
:hai_steaua:
ssinpadureacualune30.03.2010 17:23

Nimic despre interzisi, exact cum ma asteptam. Incearca sa o ingroape. Ar trebui mult mai multa mediatizare a problemei cu accesul la fotolii.

Acum vad ca scrie PeluzE...10 lei. Inseamna ca avem acces??? Nu mai e Peluza Sud inchisa???

Marius30.03.2010 18:01

asa scria si la meciul trecut, ba era trecut si faptul ca accesul la sud se face pe la T2.

yulyan8930.03.2010 18:44
Avand in vedere ca o sa fie Pastele, putem sa ciocnim la stadion niste oua. Ouale lui Jiji sa le ciocnim de o ranga.

genial ar fi ca la sfarsitul meciului sa se stranga cati mai multi la iesirea ciobanului din stadion si sa-l bobardeze cu zeci sau chiar sute de oua inclusiv maibach-ul......ar fi prea tare:))))

navodarean30.03.2010 19:55

Baieti , am o idee pentru un banner la meciul cu Brasov.

Asta este mesajul. As fi extaziat daca l-ati scrie. Este doar o idee. :)

" stim ce-ti da tie fiori, Gigi, vinde pleaca mori ! "

radusteaua2330.03.2010 20:09

nu prea mai poti sa intri cu nimic , ar fi ceva pus acolo la loja :))

ganjanas30.03.2010 21:08

am si eu o intrebare: de ce mortii masii nu il injuram tot nu ne lasa la sud,tot e muist,de ce mortii lui sa nu Ii DAM LA ****?????????????????????????????????????

kla200531.03.2010 05:40

din punctul unora de vedere distrugerea echipei Steaua Bucuresti inseamna distrugerea patronului...voi chiar credeti ca un afacerist de genul lui Jiji poate sa nu supravietuiasca???

asta a facut de toate in viata si un faliment nu il sperie, din contra, eu cred ca e in stare sa distruga toata echipa numai pentru a nu da satisfactie unora...

ganditi-va numai la faptul ca poate sa ii treaca prin cap sa nu o mai inscrie in campionat (putin probabil, pt ca si-ar pierde valoarea) si sa o ingroape de tot pt ca asa ii vine lui.

sunt de acord ca toti trebuie sa isi exprime opinia, chiar daca in sapatamana patimilor sunt unii care ii doresc moartea lui Jiji...si chiar de n-ar fi saptamana patimilor nu cred ca e in regula sa doresti moarte cuiva..."cel care e fara de pacat sa arunce primul piatra"

ma rog, asa cum bine a remarcat cineva e parerea mea personala

insa sa nu credeti ca voi detineti adevarul suprem

cand doi se cearta (nordul cu sudul) intotdeauna castiga al treilea (Jiji) si cel mai mult pierde echipa care se zbate ca pestele pe uscat.

sa nu va luati voi dupa presa ca e echipa de locul 10.

eu sunt convins ca daca publicul ar fi sustinut echipa acasa am fi fost iar invincibili pe Ghencea.

:steag_cruce_invers:

MoWeed31.03.2010 06:46
sa nu va luati voi dupa presa ca e echipa de locul 10.

eu sunt convins ca daca publicul ar fi sustinut echipa acasa am fi fost iar invincibili pe Ghencea.

Eu sunt convins ca daca aveam macar echipa de locul 10, mai jucam si noi ceva fotbal. Nu de alta, dar Gloria Bistrita(echipa de pe locul 10) a aratat mai mult fotbal in returul asta decat noi.

Deci suporterii au facut primul 11 la echipa, impunand nulitati ca Banel si stribindu-i autoritatea antrenorului.

Suporterii aveau in plan asta-vara construirea unei echipe din tineri ca, in iarna, sa schimbe planul complet.

Suporterii au jignit capitanul echipei si multi alti jucatori.

Suporterii au vandut toti fundasii de valoare aducand terminati din Cipru in locul lor.

Suporterii au angajat inapti sa se ocupe de gazon. Apropo, ca tot jucam cu Brasov, firma care ne-a pus noua gazonul, l-a pus si pe cel de la Brasov. Diferenta este ca, la Brasov, ei se ocupa si de intretinerea gazonului.

Eu sunt convins ca, daca aveam o conducere competenta, acum eram deja campioni

Bogdan31.03.2010 07:13

@kla2005 Gigi e perfect. A distrus un simbol, hai sa-l pastram sa nu-l distruga de tot. Sa-l pastram de frica. Tot clubul(de la conducere la jucatori cu mici exceptii) se pisa pe suporteri. Sunt doar o sursa de venit pt club..

@navodarean ai o idee nu o mai posta pe forum. Cativa metri de material (captusala se numeste) putina vopsea, putin diluant, un loc unde sa poti vopsi. Mai simplu cu spray negru. Rupi apoi mesajul in mai multe bucati, il dai la prieteni... il ascundeti si voi undeva si-l bagati in stadion.

spiridusu31.03.2010 07:21

@navodarean: de ce nu il "scrii" tu? nu vrei sa iti murdaresti mainile finute de vocsea?

Win3231.03.2010 07:29

nu se mai dau bilete gratis pt pensionari:(?

godsaveultras31.03.2010 08:34
asa scria si la meciul trecut, ba era trecut si faptul ca accesul la sud se face pe la T2.

asa au anuntat si acum

"Spectatorii sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:

5) accesul spectatorilor la Peluza II va fi facut numai pe partea tribunei a II-a."

sorin_daniel31.03.2010 08:54

pur si simplu nu ma lasa inima sa-mi doresc ca Steaua sa piarda...apropo de alte comentarii... :ce_oameni: ...sa dau si un pronostic realist 0-0

aklik31.03.2010 09:02
pacat ca joaca Steaua meciurile de acasa in Ghencea

eu cred ca daca jucau oriunde altundeva unde sa nu existe protestatari Steaua ar fi fost la cel putin 6 puncte de restul echipelor

on topic: 2-0 pt Steaua

degeaba tot protestati ca nu faceti rau nimanui altcuiva decat echipei si ii dati apa la moara la cioban sa isi mai faca reclama...si sa-l mai dea televiziunile pe sticla cum taie el si spanzura la Steaua...parerea mea.

abtinete cu astfel de pareri. nu prea intereseaza pe nimeni niste imbecilisme debitate fara a judeca. Ori esti orb ori nu gandesti prea mult, chiar nu vezi ca DA protestele il afecteaza!??? chiar nu vezi ca DA, protestand echipa nu ia puncte si automat ciobanul nu va primii bani?? DAAAAAAA!!! Protestele au efect si trebuiesc continuate neconditionat!!!

ontopic: Steaua - Brasov 0 - de la 0 in sus!!

«12346»