FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«1979899100101126»
maniacodepresiv21.07.2007 19:16

frate.. nu exista nici'o grupare NORD.. aia e o peluza ! Peluza "NORD"

IPR21.07.2007 19:16

ba yo nu inteleg o chestie daca tot sunteti voi suporterii care sustinenti echipa de pe scaun, civilizat fara injurii asupra ciobanului, de ce ***** vostri ati aruncat cu seminte,pungi si cutii cu suc in testoasele alea de jandarmi ma? Doar asa poate mai iesiti si voi in fatza, faceti si voi parte din "galerie", mama voastra de infecti ordinari....

nucu21.07.2007 19:35
din cauza acestor gen de exemplare unora ne este greu si rusine sa mergem cu prietenele respectiv familia la stadion...

in fine, revenind acum la ce sa intamplat pe stadion aseara, eram la T2 in partea opusa acelui drogat care ne-a facut de ras.

Am vazut tot momentul si am ramas cu gura cascata, prima data am crezut ca portarul a fost lovit din plin.Eram absolut stupefiat.Dar asta nu a fost absolut nimic in comparatie cu reactia suporterilor care evident ca dadeau vina si injurau fortele de ordine, nicidecum pe acel drogat.Apoi am vazut ca au sarit alti drogati in ajutorul aluia.Evident ca trebuiau calmate cumva spiritele si Bostina a procedat corect.Apoi multi de la T2 au inceput sa aplaude eliberarea drogatului.Apoi singurul lucru "placut" a fost ca cei de la T1 au scandat catre Nord "rusine sa va fie"...rusine?!?doar atat?.

Acum pentru cei care fac parte din gruparea nord si se afla pe forumul asta...mai aveti vreo scuza?Aveti vreo scuza ca primiti huligani si drogati printre voi?Si ca va faceti de rahat la toate meciurile?Si ca bateti oameni nevinovati din peluza la meciurile din campionat?Sunteti jalnici patetici si decat sa jucam cu voi in tribune mai bine (cel putin eu) prefer sa jucam fara spectatori...sau sa alungati odata drogatii din peluza.Si nu spun sa nu il injurati pe cioban...ca si eu am scandat impotriva lui...dar voi ii faceti acum pe plac, distrugeti Steaua la fel cum face si el.

Salutari.

bah baiatule... drogat esti tu mah si poate aia care te-au crescut... esti asa de civilizat tu incat vii aici si incepi si aduci injurii unor oameni pe care nici nu ii cunosti fapt ce contrazice din start apartenenta ta la o clasa sociala superioara si la un nivel de civilizatie mai ridicat

ce-ati facut voi dupa c a plecat galeria? ati stat jos si se mai auzea din cand in cand cate un "ce pasa e aia Dica?".

bah nenorocitilor la toti va creste inima si va laudati cand cineva lauda galeria Stelei si imediat va asociati cu aceasta si acu probabil ca o sa vedeti ce inseamna galeria.. atunci cand tace.. atunci cand nu face deplasari... atunci cand Steaua nu va mai fi impinsa de la spate de NORD-ul si SUD-ul minunat pe care il are... atunci o sa regretati ca nu canta ULTRASII

Unde esti tu MM sa le dai cu pumnu-n gura?

Tu te faci de rahat mah... cand iti suna rahatul in buzunare sau cand il spargi intre dinti pe stadion... si acu hai dispari ca oricum asta e primul tau post. De ce sa nu fie si ultimul?

noname_fu21.07.2007 19:39

Repet: Rog toti retardatii care se simt singuri pe forum sa nu mai generalizeze. Galeria nu insemna numai golani, baieti de cartier sau ce alte clisee adoptate de prin presa aruncati voi pe aici. Daca nu iti place sa canti pentru echipa, treaba ta. Insa nu va dati cu parerea asupra unui fenomen la care nu aveti acces si despre care puteti doar citi in ziare sau vedea la televizor. Priviti lucrurile obiectiv daca puteti... daca nu, mai bagati un show cu Gigi pe otv sa va simtiti bine. Chiar imi impusesem sa nu mai postez pe acest site pentru ca mi-e scarba de unii utilizatori dar cand vad parerile voastre aberante, frustrate si incuiate nu pot sa ma abtin. Repet, nu mai generalizati. Mori Gigi!

Recoba21.07.2007 20:55

Niste discutii interminabile vis a vis de un subiect care in 2 zile trece...Da se risca o suspendare...dar oricum faptul e consumat indiferent cat il jignim pe cel care a facuat acest gest...asa ca in loc sa bravati toti pe net...vedem ce e de facut in continuare si atat...e foarte trist cum multi necunoscatori isi dau cu parerea...totusi suntem o tara libera...da...mie rusine de rusinea voastra...

rhZone21.07.2007 20:56
bah baiatule... drogat esti tu mah si poate aia care te-au crescut... esti asa de civilizat tu incat vii aici si incepi si aduci injurii unor oameni pe care nici nu ii cunosti fapt ce contrazice din start apartenenta ta la o clasa sociala superioara si la un nivel de civilizatie mai ridicat

ce-ati facut voi dupa c a plecat galeria? ati stat jos si se mai auzea din cand in cand cate un "ce pasa e aia Dica?".

bah nenorocitilor la toti va creste inima si va laudati cand cineva lauda galeria Stelei si imediat va asociati cu aceasta si acu probabil ca o sa vedeti ce inseamna galeria.. atunci cand tace.. atunci cand nu face deplasari... atunci cand Steaua nu va mai fi impinsa de la spate de NORD-ul si SUD-ul minunat pe care il are... atunci o sa regretati ca nu canta ULTRASII

Tu te faci de rahat mah... cand iti suna rahatul in buzunare sau cand il spargi intre dinti pe stadion... si acu hai dispari ca oricum asta e primul tau post. De ce sa nu fie si ultimul?

:mellow: in afara faptului ca esti un mare idiot si nu stii despre ce vb...lasam asta la oparte

ce dreq tre sa ii cunosc personal sau ce?...stai linistit ca eu am avut abonament in peluza an de an si am vazut cu ochii mei cum bateau oameni nevinovati pana la lesin asta ti se pare normal? idiotu dreq...nu imi vorbii mie tu despre ce nu stii mai bine ca mine.Ti se pare normal ca la un meci amical un inconstient sa sara la bataie la un jucator advers ba baiatule...ca vad ca nu iti place sa il fac drogat....asa ca jet dreq si nu imi spune mie cum sa sustin echipa nenorocitule.Vad ca iti place ca nu mai e mustata...macar ala mai facea ordine prin peluza...acum au ramas oamenii singuri, sar peste garduri la bataie la jucatorii oaspeti.Nu ai decat sa fi un jegos care incurajeaza violenta si bataile pe stadion ratatule.

Extremist Stelist21.07.2007 20:58

Care Nord si Sud minunat?....ce tot va dati atata importanta?.....credeti ca se mandreste cineva cu faptul ca voi faceti scandal stadion, ca rupeti sute de scaune sau ca sunteti tari la bataie?...voi nu reprezentati decat o mica parte suporterilor stelisti ......la cum va incurajati echipa in ultimul timp n-ar fi o pierdere prea mare sa nu mai veniti la meciuri.....din 25.000 ar fi mai putin cu maxim 500, ca mai multi nu sunteti in brigazi( asta nu insemna ca toti cei din brigazi sunt ca dobitocul care a intrat pe teren si ca celelalte dobitoace care l-au urmat).....ce tot va considerati mari "ULTRASI"?....am vazut multe meciuri si din Pel 1 si din Pel 2 si cunosc cat de cat cum sta treaba cu brigazile....la ce concluzii am ajuns:.....adevarat ca cei din Peluza Sud sunt de admirat pentru ceea ce fac pe plan ultra: se canta bine, multe steaguri de fluturat si pe 2 bete,etc..

dar la Peluza Nord e dezastru......"lideri" de galerie sparg seminte meci de meci, fac bisnita cu bilete impreuna cu tiganii lor, altii din TK vand fulare intr-o dacie la poarta stadionului, batai in peluza meci de meci, se canta 5 minute pe meci, nu mai exista steaguri mari de brigada de fluturat.....doar cei din DSNT, TRIADA si brigada lui Dorin A47 se chinuie la coregrafii si l-a facut steaguri.... si toata treaba asta pleaca de la faptul ca nu existaun lider adevarat de galerie, singurii care ar merita sa fie lideri ar fi Dorin si Bogdan...parerea mea...

Recoba21.07.2007 21:08

Fiecare sustine echipa in felul lui...si isi vede de treaba lui..atata timp cat apar suferinte de care e mai mare suporter si multe alte chestii normal ca deranjeaza...extremist stelist de nu ai pus la posturi si te certi si faci legea si organizezi de parca ejti sef de competitii...du te baiatule si fa ti rost de un loc de munca la un post administrativ...a..si gandestete ca in lume in general...libertatea de exprimare e un privilegiu...foloseste o si tu cu intelepciune...

rhZone21.07.2007 21:23
Fiecare sustine echipa in felul lui...si isi vede de treaba lui..atata timp cat apar suferinte de care e mai mare suporter si multe alte chestii normal ca deranjeaza...extremist stelist de nu ai pus la posturi si te certi si faci legea si organizezi de parca ejti sef de competitii...du te baiatule si fa ti rost de un loc de munca la un post administrativ...a..si gandestete ca in lume in general...libertatea de exprimare e un privilegiu...foloseste o si tu cu intelepciune...

aha...fiecare sustine echipa in felul lui...felul meu e sa sar mort de beat din peluza sar pe un adversar sa il omor in bataie...ca poate asa mai sacapam si noi de egaluri nu?Ganditi si voi un pic inainte sa ziceti prostii.Libertatea de exprimare e un drept.Depinde cum stii sa o exprimi, si in constituie nu cred ca scrie sa sari la bataie doar pentru ca tu esti liber.Oricum e greu sa gasesti pe forumul asta oameni cu care poti avea o discutie civilizata macar.Salutari.

ps: repet...imi doresc mai mult ca orice sa dispara ciobanul din Ghencea.Si toate lucrurile vor revenii la normal in peluze...o sa vedeti.E inceputul sfarsitului pentru oier...cred ca la sfarsitul sezonului pleaca.Prefer sa avem un sezon dezastruos si sa plece oierul...as fi cel mai fericit om.

Recoba21.07.2007 21:30

Daca tu sustii echipa in felul asta...platesti....conform legii nu..asta vrem..se aplica legea in mod corect ce asa de greu...iar libertatea de exprimare ..e un drept...dar nu stiu cat de respectat e la noi in tara...iar daca depasesti limita legala..se aplica legea..sau cel putin asa pretindem....problema e in momentul cand toti debiteaza prostii...

nucu21.07.2007 22:02
aha...fiecare sustine echipa in felul lui...felul meu e sa sar mort de beat din peluza sar pe un adversar sa il omor in bataie...ca poate asa mai sacapam si noi de egaluri nu?Ganditi si voi un pic inainte sa ziceti prostii.Libertatea de exprimare e un drept.Depinde cum stii sa o exprimi, si in constituie nu cred ca scrie sa sari la bataie doar pentru ca tu esti liber.Oricum e greu sa gasesti pe forumul asta oameni cu care poti avea o discutie civilizata macar.Salutari.

ps: repet...imi doresc mai mult ca orice sa dispara ciobanul din Ghencea.Si toate lucrurile vor revenii la normal in peluze...o sa vedeti.E inceputul sfarsitului pentru oier...cred ca la sfarsitul sezonului pleaca.Prefer sa avem un sezon dezastruos si sa plece oierul...as fi cel mai fericit om.

discutie civilizata... da mah... ai dreptul sa ceri asa ceva dupa primele tale 3 posturi bv mah... tu esti un fel de Gigi... tot c spui si faci tu ti se pare corect... jet ii spui la****** (foloseste-ti imaginatia_... si nu mai injura oe forum ca un "drogat"/"golan"

stelistu1421.07.2007 22:15

ce e asa greu de inteles pe forumu asta ? De ce toata lumea se leaga de toata lumea ? Cetatenii care nu inteleg fenomenul ultra` sunt rugati sa se abtina de la comentarii stupide. Nu iau apararea celor care fac gesturi reprobabile pe stadion cum a fost vineri , acela nu este fenomenul ultra` , aceea a fost golanie pe fatza, de asta toata Europa cand aude Romania primul cuvant care le vine in minte este "tigan" (probabil se va modifica :rectific : persoana de etnie rroma). Fenomenul ultra` e legat de coregrafii , torte , clipe magice in care canti pentru a`ti inkuraja echipa. NIMENI nu intelege asta si asociaza fenomenul ultra` cu idiotii si cretinii care fara sa fie provokati de nimeni isi arata "muskii" Citeam pe un site sportiv : "Culmea ultra` : Sa ii dai un pumn unui portar , sa fii salvat de jandarmi de catre un jucator si sa ajungi vedeta TV " Toti se vad un nou "Tweety" acum, toti vor sa sara in evidenta. Sa auda lumea de ei. CETATENI intelegeti pentru totdeauna : ULTRASI NU INSEAMNA HULIGANI. si celor din galerie , nu le mai dati atentie , nu au habar ce vorbesc. Ignorati`i , sunt persoane din afara Bucurestiului majoritatea , care nu au fost niciodata in peluza si nu au simtit cum e sa iti inkurajezi echipa ku adevarat , ce sa mai vorbesc de deplasari ... Putin calm nu strica , pun pariu ca din 124 de pagini in topicu` asta , 123 sunt pline de certuri si amenintari. Parca topicu` era " Discutii despre galerie " nu " Razboi intre peluza si cetateni"

eferman22.07.2007 00:22

SUNT SCARBIT si NU SUNT CETATZEAN!!! JENANT!!! PENIBIL!!! astea nu sunt luate din presa asta am simtzit eu cand am fost la t2 ieri... imi venea ma ingrop ca fac parte din aceeashi categorie cu acea persoana... care am cunoscut-o cu ceva vreme in urma dar care nu mia lasat impresia ca poate fi atat de idiot... nu e treba mea sa il judec si incerc sa nu fac asta... tot ceea ce am scris e o parere pur subiectiva... ceea ce a facut el trebuie pedepsit, si cand spun asta nu ma refer sa fie amendat sau judecat ci ma refer la faptul ca gruparea lui trebuie sa ia unele masuri in ceea ce il priveste...

ACUM pentru CETATZENI... ceea ce a facut el nu e nici ultra nici hool... ce a facut el este o dementza... asa ca nu mai numitzi pe cei din peluze hooligani in urma acestui incident... noi ultrasi nu sarim sa batem jucatori ai echipelor adverse chiar dc cei de la Dinamo sau rapid o merita in urma unor declaratii!

CSA22.07.2007 00:54
ACUM pentru CETATZENI... ceea ce a facut el nu e nici ultra nici hool... ce a facut el este o dementza... asa ca nu mai numitzi pe cei din peluze hooligani in urma acestui incident... noi ultrasi nu sarim sa batem jucatori ai echipelor adverse chiar dc cei de la Dinamo sau rapid o merita in urma unor declaratii!

OK, total deacord, dar cum ii numesti pe cei care sar in ajutorul dementului, chiar daca dementului nu i se facea nimic anormal, nu este atacat de jandarmi ci de cei angajati de club sa mentina ordinea?

eferman22.07.2007 01:00
OK, total deacord, dar cum ii numesti pe cei care sar in ajutorul dementului, chiar daca dementului nu i se facea nimic anormal, nu este atacat de jandarmi ci de cei angajati de club sa mentina ordinea?

Tu nu potzi intzelege... jandarmii bat rau... sunt cele mai primitive creaturi intalnite de mine... un cimpanzeu e einstein in comaparatzie cu orice jandarm... si nu iti potzi lasa prietenul de o viatza pe mana unor astfel de animale... bataia doare rau dc nu shtiai... ce au facut acei baietzi e LOIALITATE... in mare masura apreciabila chiar dc unii dintre ei platesc pentru idiotzenia acelei persoane!

CSA22.07.2007 01:09

Sincer nu inteleg...

Ce a facut ala a facut cu buna stiinta, stia ca va fi prins... si pana la urma nici un organizator de meci nu-si permite sa lase ne pedepsit (amendat) un suporter care intra pe gazon.

Si sa nu uitam ca jandarmi nu au venit decat in a doua faza, la inceput cei care l-au prins erau de la Bronic.

Si in al treilea rand... in loc sa fie batut unul au fost batuti patru, si cred ca am scapat destul de ieftin, unde e logica?

razvy irr.22.07.2007 06:22

Cea mai mare gafa p care o puteam face.Asta poa' sa fie si sfarsitul nostru la nivel de peluze in razboiul cu Gigi dar si un pericol pentru fenomenul ultra' din tara ...sa nu uitam ..C legi a mai visat Mitica ...si unde acum prin gesturi copilaresti (gen Poli-Steaua cupa,Dinamo-Rapid invadarea d catre colorati a pistei ca sa ce???!!! precum si penibilul gest de vineri seara si multe altele) ii dam apa la moara lui si a altora care il aproba in acest razboi..Se mai incerca si un protest sau o strangere d semnaturi pentru a nu se aproba legea..PACAT!Ma uitam vineri seara la baieti cu ani grei in peluza ,pur si simplu isi puneau mainile in cap ,nu le venea a crede.Mentalitatea ultras mai exista?sau ne dam toti p casual si sepci in patratele?......... ...Spre mai bine!

rhZone22.07.2007 06:40
discutie civilizata... da mah... ai dreptul sa ceri asa ceva dupa primele tale 3 posturi bv mah... tu esti un fel de Gigi... tot c spui si faci tu ti se pare corect... jet ii spui la****** (foloseste-ti imaginatia_... si nu mai injura oe forum ca un "drogat"/"golan"

pentru tine toti care nu sunt deacord cu tine sunt cu Gigi ma dobitcule?Vai de tine si de pl ta.Nu imi dai tu mie lectii cum sa vb pe forum...daca esti mai vechi tre sa te comporti ca un tzaran bai ratatule.Nu mi se pare corect tot ce fac eu...e invers, tie ti se pare corect sa sari pe teren sa faci ce a facut retardatu' ala.Prost te-au mai facut parintii tai.

nucu22.07.2007 07:03
pentru tine toti care nu sunt deacord cu tine sunt cu Gigi ma dobitcule?Vai de tine si de pl ta.Nu imi dai tu mie lectii cum sa vb pe forum...daca esti mai vechi tre sa te comporti ca un tzaran bai ratatule.Nu mi se pare corect tot ce fac eu...e invers, tie ti se pare corect sa sari pe teren sa faci ce a facut retardatu' ala.Prost te-au mai facut parintii tai.

ceea ce spui tu despre mine am spus eu inainte despre tine... poate t mirai ce idee buna ai avut tu cand de fapt o citisei in postul meu anterior adresata tie... ce facem aici ne jucam ca aia mici? "esti prost! ba tu esti! nu ca eu am zis primul"? foloseste niste idei si un vocabular propriu.

nici eu nu sunt de acord cu gestul lui... m-a dezgustat mult... dar pana ai face idioti retardati si drogati mai este mult bai "golanule"... asa ca nu te mai apuca sa caracterizezi aici pe toata lumea fara macar sa cunosti persoanele acelea. sanatate si mai cenzureaza-ti putin degetele cand tastezi... adresarea injuriilor este cea mai vizibila forma de nesiguranta de sine... de aparitia unor complexe.. so las-o m moale ;) si ai grija

eferman22.07.2007 07:25

Mah asta mai taci draq...

crafft22.07.2007 07:34

replay-uri gen"daca,ala era cu o bomba in mana,daca ..."n stiu c **** mea facea...,ce se intampla?ce s-a intamplat?poate omul a fost beat ori drogat .DAR ciobanasul, a instaurat o stare,nemaiantalnita,de nervozitate maxima.***** vostri de civilizati,ce tot o dati cu civilizatia,de ce ne huiduiti?tampitilor ,poate eu nu arunc hartii pe strada,poate nu mananc pe nimeni la locul de munca,ca sa ajung superior,poate nu rumeg ,ca vaca, seminte tot meciul,poate nu injur jucatorii,poate injur ciobanul ,cand calca in picioare tot ce este sfant la Steaua,poate incurajez echipa frenetic si neincetat,cand are nevoie de mine.cu ce sunteti voi mai civilizati ca mine,ca eu il injur pe ala.ba preacivilizatilor,Steaua joaca si cu Jiul,Ceahlaul,gloria,Vaslui,Unirea,UTA etc.unde **** mea sunteti atunci?Steaua joaca si pe ploaie si vant, la ore suspect de tarzii,Steaua nu joaca doar cu Real Madrid,Lyon,Rapid,Dinamo si in ultimul meci cand castiga campinatul.cu ce drept acuzati voi ,alti oameni ,care chiar fac foarte multe pentru Steaua?bulangiilor, ati vazut in deplasare la ciori ?fara baieti,cine **** a fost?as`dori sa va vad ,ce **** mea faceti ,intr-un meci ,pe Ghencea,cu javrele, fara "huligani si derbedei"CE **** MEA FACETI?in templu sa se auda doar seminte sparte si m... Steaua,tampitilor ,ala a gresit si o sa plateasca,e problema lui,dar voi pe cine condamnati?impotriva cui va intoarceti?oitelor cititi bine ,bagati la cap si nu imi raspundeti mie ,raspundeti-va voua,pa hahalerelor si zdrentelor naibi zdrente

salve22.07.2007 08:10

Stai linistit ca daca pleaca ciobanu vine altu. Une vezi tu in Romania un presedinte de club pentru echipa? Doar bani si faima vor toti. Si nu mi-l da exemplu pe Borcea ca ala cat a vandut cu fratii Becali nu a vandut nimeni in Romania. Toti sunt o apa si un pamant.

Tibis22.07.2007 08:26

A INCEPUT RASCOALA TARANILOR, macar incerca sa loveasca un negru :))

godsaveultras22.07.2007 09:10
Care Nord si Sud minunat?....ce tot va dati atata importanta?.....credeti ca se mandreste cineva cu faptul ca voi faceti scandal stadion, ca rupeti sute de scaune sau ca sunteti tari la bataie?...voi nu reprezentati decat o mica parte suporterilor stelisti ......la cum va incurajati echipa in ultimul timp n-ar fi o pierdere prea mare sa nu mai veniti la meciuri.....din 25.000 ar fi mai putin cu maxim 500, ca mai multi nu sunteti in brigazi( asta nu insemna ca toti cei din brigazi sunt ca dobitocul care a intrat pe teren si ca celelalte dobitoace care l-au urmat).....ce tot va considerati mari "ULTRASI"?....am vazut multe meciuri si din Pel 1 si din Pel 2 si cunosc cat de cat cum sta treaba cu brigazile....la ce concluzii am ajuns:.....adevarat ca cei din Peluza Sud sunt de admirat pentru ceea ce fac pe plan ultra: se canta bine, multe steaguri de fluturat si pe 2 bete,etc..

dar la Peluza Nord e dezastru......"lideri" de galerie sparg seminte meci de meci, fac bisnita cu bilete impreuna cu tiganii lor, altii din TK vand fulare intr-o dacie la poarta stadionului, batai in peluza meci de meci, se canta 5 minute pe meci, nu mai exista steaguri mari de brigada de fluturat.....doar cei din DSNT, TRIADA si brigada lui Dorin A47 se chinuie la coregrafii si l-a facut steaguri.... si toata treaba asta pleaca de la faptul ca nu existaun lider adevarat de galerie, singurii care ar merita sa fie lideri ar fi Dorin si Bogdan...parerea mea...

dar nu ar fi mai bine bah, ca in loc sa spargi seminte pana faci febra musculara la buze sa incerci sa afli cum poti lua parte la vopsit mesaje sau la impartit cartoane??!! nume ai dat, ce ti-e asa greu sa incerci sa afli daca poti da o mana de ajutor?dar de fapt .....mai bine lasa.stai in lumea ta plina de "hotii,hotii" si de "bah banele unde ai dat pasa?" mah sa mor daca inteleg de ce dupa acel incident cand brigazile au tacut, nu ati incurajat voi echipa?sa va auda "patron"ce oite zgomotoase are pe pajiste!!! bah ai facut ceva pentru echipa asta, in afara sa te bucuri la gol? ca de certat, ii certi pe toti.mai taceti draq de cetateni samantari nesimtiti! v-a dat Dumnezeu net si stati ascunsi ca p*****e dupa monitor!cand ajungeti la stadion cascati gura si va intrebati "oare ce or mai fi pregatit astia?" si dupa aia urla mandria in voi, pe munca si realizarile altora, pe care ii faceti voi "huligani"! de fapt stii ceva...parerea voastra nici nu conteaza! bafta la concursul de spart seminte -nutline cup.

Recoba22.07.2007 09:38

Bah las o draq de treaba ...a intrat unu pe teren si sa fugarit pe acolo cu stewarzi...ce e asa de socant si gata aveti senzatia ...lucrurile astea se intamplau prin anglia prin anii 60....si noi vrem sa dam acuma legi sa starpim tot..oricum nu vom reusi.,..englezii au avut decenii de lupte contra fenomenului si tot nu l au starpit si nu vor reusi...si noi preluam modelul englez...cand la ei se dezvolta cultura punk si incepeau sa scaota capul in lume "huliganii" noi il lasam in urma pe Gheorghe gheorghiu dej si ne pregateam de un Nicolae venit de la tara...toti comparati cu marile tari ..ca uite asa e acolo ,..ca dincolo sa procedat asa...ne am gasit noi mai catolici decat papa...in danemarca la meciul cu suedia de a intrat ala sa i dea una la arbitru ...la fel ...da l au condamnat pe omu ala si atat..nu au pus garduri pe stadion...nu au scos alte legi...tine de civilizatie...asa ca...toti aia care zic moama ce i as face ce l as bate pe tricoul galben si sort portocaliu

Cati dintre voi i ati zice in fata...voi astia de la T1...si toti...asa zisi cetatenii...ca toti sunteti timorati cand intrati in stadion si va utiati la ei...si va aratati muschii pe net..cum am mai zis libertatea de exprimare..e un drept...un privilegiu...de ce va folositi de el numai pe net si nu la meci..sa va expuneti punctul de vedere?

«1979899100101126»