Care Nord si Sud minunat?....ce tot va dati atata importanta?.....credeti ca se mandreste cineva cu faptul ca voi faceti scandal stadion, ca rupeti sute de scaune sau ca sunteti tari la bataie?...voi nu reprezentati decat o mica parte suporterilor stelisti ......la cum va incurajati echipa in ultimul timp n-ar fi o pierdere prea mare sa nu mai veniti la meciuri.....din 25.000 ar fi mai putin cu maxim 500, ca mai multi nu sunteti in brigazi( asta nu insemna ca toti cei din brigazi sunt ca dobitocul care a intrat pe teren si ca celelalte dobitoace care l-au urmat).....ce tot va considerati mari "ULTRASI"?....am vazut multe meciuri si din Pel 1 si din Pel 2 si cunosc cat de cat cum sta treaba cu brigazile....la ce concluzii am ajuns:.....adevarat ca cei din Peluza Sud sunt de admirat pentru ceea ce fac pe plan ultra: se canta bine, multe steaguri de fluturat si pe 2 bete,etc..
dar la Peluza Nord e dezastru......"lideri" de galerie sparg seminte meci de meci, fac bisnita cu bilete impreuna cu tiganii lor, altii din TK vand fulare intr-o dacie la poarta stadionului, batai in peluza meci de meci, se canta 5 minute pe meci, nu mai exista steaguri mari de brigada de fluturat.....doar cei din DSNT, TRIADA si brigada lui Dorin A47 se chinuie la coregrafii si l-a facut steaguri.... si toata treaba asta pleaca de la faptul ca nu existaun lider adevarat de galerie, singurii care ar merita sa fie lideri ar fi Dorin si Bogdan...parerea mea...
Extremistule..![]()
))). urecheaza-te si cerete singur afara
N-ai tu fripturi halite cata scoala am eu ! Nu mai iti da cu parerea despre acest fenomen care te depaseste..si nu mai generaliza !
Eticheteaza-ti prietenii si amicii tai de conjunctura nu necunoscutii din peluze !!!!!
Si incearca sa mergi si tu la meciuri..
E PREA TARZIU SA EDUCAM POPULATIA !