FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«19899100101102126»
lucvald-190222.07.2007 10:17
Care Nord si Sud minunat?....ce tot va dati atata importanta?.....credeti ca se mandreste cineva cu faptul ca voi faceti scandal stadion, ca rupeti sute de scaune sau ca sunteti tari la bataie?...voi nu reprezentati decat o mica parte suporterilor stelisti ......la cum va incurajati echipa in ultimul timp n-ar fi o pierdere prea mare sa nu mai veniti la meciuri.....din 25.000 ar fi mai putin cu maxim 500, ca mai multi nu sunteti in brigazi( asta nu insemna ca toti cei din brigazi sunt ca dobitocul care a intrat pe teren si ca celelalte dobitoace care l-au urmat).....ce tot va considerati mari "ULTRASI"?....am vazut multe meciuri si din Pel 1 si din Pel 2 si cunosc cat de cat cum sta treaba cu brigazile....la ce concluzii am ajuns:.....adevarat ca cei din Peluza Sud sunt de admirat pentru ceea ce fac pe plan ultra: se canta bine, multe steaguri de fluturat si pe 2 bete,etc..

dar la Peluza Nord e dezastru......"lideri" de galerie sparg seminte meci de meci, fac bisnita cu bilete impreuna cu tiganii lor, altii din TK vand fulare intr-o dacie la poarta stadionului, batai in peluza meci de meci, se canta 5 minute pe meci, nu mai exista steaguri mari de brigada de fluturat.....doar cei din DSNT, TRIADA si brigada lui Dorin A47 se chinuie la coregrafii si l-a facut steaguri.... si toata treaba asta pleaca de la faptul ca nu existaun lider adevarat de galerie, singurii care ar merita sa fie lideri ar fi Dorin si Bogdan...parerea mea...

Extremistule..:):))))). urecheaza-te si cerete singur afara

N-ai tu fripturi halite cata scoala am eu ! Nu mai iti da cu parerea despre acest fenomen care te depaseste..si nu mai generaliza !

Eticheteaza-ti prietenii si amicii tai de conjunctura nu necunoscutii din peluze !!!!!

Si incearca sa mergi si tu la meciuri..

E PREA TARZIU SA EDUCAM POPULATIA !

stelistu1422.07.2007 10:27
Bah las o draq de treaba ...a intrat unu pe teren si sa fugarit pe acolo cu stewarzi...ce e asa de socant si gata aveti senzatia ...lucrurile astea se intamplau prin anglia prin anii 60....si noi vrem sa dam acuma legi sa starpim tot..oricum nu vom reusi.,..englezii au avut decenii de lupte contra fenomenului si tot nu l au starpit si nu vor reusi...si noi preluam modelul englez...cand la ei se dezvolta cultura punk si incepeau sa scaota capul in lume "huliganii" noi il lasam in urma pe Gheorghe gheorghiu dej si ne pregateam de un Nicolae venit de la tara...toti comparati cu marile tari ..ca uite asa e acolo ,..ca dincolo sa procedat asa...ne am gasit noi mai catolici decat papa...in danemarca la meciul cu suedia de a intrat ala sa i dea una la arbitru ...la fel ...da l au condamnat pe omu ala si atat..nu au pus garduri pe stadion...nu au scos alte legi...tine de civilizatie...asa ca...toti aia care zic moama ce i as face ce l as bate pe tricoul galben si sort portocaliu

Cati dintre voi i ati zice in fata...voi astia de la T1...si toti...asa zisi cetatenii...ca toti sunteti timorati cand intrati in stadion si va utiati la ei...si va aratati muschii pe net..cum am mai zis libertatea de exprimare..e un drept...un privilegiu...de ce va folositi de el numai pe net si nu la meci..sa va expuneti punctul de vedere?

nu e kiar asa cum zici :) pe stadion nu le zike nimeni in fatza pentru ca daca se ia de cineva , sare toata brigada pe el si nu ar fi ceva echitabil :)) e normal sa isi exprime parerea cum poate :) . Cat despre cealalta idee a ta sunt total de acord. datorita unor tensiuni in cadrul clubului sau a unei nationale , chestii ca astea apar peste tot in lume (v. River v. hool`fight`urile din anglia v. celebrul jimmy jump. daca imi aduk bine aminte cei de la Inter au aruncat un scuter in teren , si sa ne aducem aminte de capul de porc aruncat lui Figo. Si am vazut un meci in Argentina parca unde au la sfarssitul unei partide elimnatorii din nuch`ce cupa de`a lor , echipa lor fiind eliminata , toti suporterii au intrat pe teren si iau alergat pe jukatorii adversi . Si inkei cu Turcia - Elvetia , unde stiu toti ce sa intamplat ) Acest lukru nu poate fi oprit , vom fi suspendati , vom primi amenzi ... dar nimeni nu se gandeste ca daca ciobanul ar fi facut un pas spre impakare nu se ajungea aici. Si am vazut la meciul cu Charleroi un eveniment tipik pentru starea de spirit existanta in Ghencea in ultima perioada : T1 huiduie T2 , practic ne injuram intre noi , de ce sa nu ne si batem ? Facem o bataie Nord-Sud de toata frumusetea , dupa aia T2 cu T1 , si invingatoarele joaca "finala" :))) . Glumesc... dar e grav ce se intampla :|

noname_fu22.07.2007 11:00

Chiar mi-ar placea sa vad un Dinamo-Steaua fara deplasarea galeriei... Sa se duca doar doritorii de la t1,t2 fara protectia "golanilor si huliganilor". Nu cred ca ar dura mai mult de 10 minute pana sa invete toate cantecele cainilor.

cannavaro22.07.2007 11:06

La ce ajuta discutiile despre asta, pe net?

stelistu1422.07.2007 11:37
La ce ajuta discutiile despre asta, pe net?

uitam si noi d caldura :))

benzina22.07.2007 12:05

se aprind flacari in inimele flacailor de pe internet.....mai bine fumati ceva...si va calmati.. fularsteaua2 steagsimplu

Extremist Stelist22.07.2007 12:06
Extremistule..:):))))). urecheaza-te si cerete singur afara

N-ai tu fripturi halite cata scoala am eu ! Nu mai iti da cu parerea despre acest fenomen care te depaseste..si nu mai generaliza !

Eticheteaza-ti prietenii si amicii tai de conjunctura nu necunoscutii din peluze !!!!!

Si incearca sa mergi si tu la meciuri..

E PREA TARZIU SA EDUCAM POPULATIA !

da ce scoala ai...."cerete"..forte corect scris....stai linistit ca fenomenul nu ma depaseste, am si fripturi halite, am si scoala , si merg si la meciuri de ani de zile...

Extremist Stelist22.07.2007 12:09
dar nu ar fi mai bine bah, ca in loc sa spargi seminte pana faci febra musculara la buze sa incerci sa afli cum poti lua parte la vopsit mesaje sau la impartit cartoane??!! nume ai dat, ce ti-e asa greu sa incerci sa afli daca poti da o mana de ajutor?dar de fapt .....mai bine lasa.stai in lumea ta plina de "hotii,hotii" si de "bah banele unde ai dat pasa?" mah sa mor daca inteleg de ce dupa acel incident cand brigazile au tacut, nu ati incurajat voi echipa?sa va auda "patron"ce oite zgomotoase are pe pajiste!!! bah ai facut ceva pentru echipa asta, in afara sa te bucuri la gol? ca de certat, ii certi pe toti.mai taceti draq de cetateni samantari nesimtiti! v-a dat Dumnezeu net si stati ascunsi ca p*****e dupa monitor!cand ajungeti la stadion cascati gura si va intrebati "oare ce or mai fi pregatit astia?" si dupa aia urla mandria in voi, pe munca si realizarile altora, pe care ii faceti voi "huligani"! de fapt stii ceva...parerea voastra nici nu conteaza! bafta la concursul de spart seminte -nutline cup.

bai da voi numai seminte aveti in cap....cred ca tocmai voua va plac asa de mult

crede-ma ca mi-ar face mare placere sa ajut si eu cum pot.....dar nu-mi permite timpul....

rhZone22.07.2007 12:16
...lucrurile astea se intamplau prin anglia prin anii 60....

suntem in 2007...aici ai relatat involuntar diferenta dintre Anglia si Romania din punct de vedere al sustinerii unei echipe...asta e diferenta intre noi si ei de 50-60 de ani.Nu mai am chef acum sa ma cert cu nimeni...in Romania daca nu stai in peluza si canti pentru echipa esti caracterizat drept "semintar"...dar ca bati lumea pe stadioane si te bati cu jandarmeria esti cool, esti un adevarat suporter al unei echipe de fotbal.Asta e diferenta de mentalitate dintre ei si noi.

godsaveultras22.07.2007 12:27
bai da voi numai seminte aveti in cap....cred ca tocmai voua va plac asa de mult

crede-ma ca mi-ar face mare placere sa ajut si eu cum pot.....dar nu-mi permite timpul....

pai daca asta sunteti:samantari! cum vrei sa cataloghezi un fan al produsului nutline (na ca fac si reclama gratuita),ocupant de loc la tribuna ce are ca hobby spartul semintelor???ceva mai oficial!!!si daca nu ai timp, nu poti datorita job-ului, etc nu mai cataloga si "certa"aiurea niste persoane despre care stii si tu asa...de la TV.

MarkCortez22.07.2007 13:33

Iar incepeti. De fapt, continuati ce ati inceput de mult, disputa ultrasi/samantari. Cu mici exceptii, sa zicem un 10%, cei care mai scriu aici sunt chiar ultrasi. Restul doar cred ca sunt. La fel si cu semintarii, nu toti cei care stau la trib II sunt semintarii. Merg de ani buni in Peluza Nord si m-am saturat de aceste discutii. E enervant/aberant la un moment dat comportamentul pe care il au cei de la trib I si II cate-odata (gen cu Real aplauze pentru Ronaldo si fluieraturi pentru Paraschiv). Dar tot aratandu-i cu degetul si injuradnu-i nu o sa ajungem NICAIERI ! Trebui sa ne apucam, incet incet, sa-i educam ca sa-i facem sa inteleaga care este scopul nostru, care sunt idealurile noastre. Sa nu uitam totusi ca la meciul cu Valencia sau Villareal tot stadionul a stat in picioare si a cantat. DECI S-A PUTUT SI SE POATE IN CONTINUARE !! Dar cu o astfel dde atitudine din partea noastra, nu o sa ajungem NICAIERI ! Asa ca va rog, hai sa terminam cu aceste discutii, care oricum sunt aberante, si sa ne dam cu parerea ce am putea face ca atunci cand Peluza Nord (si SUd) canta, sa avem de parte noastra intreg stadionul.

Cipy22.07.2007 13:42

Eu nu sunt nici ultras nici Peluza Nord, sud sau altele. Cred ca este de ajuns faptul ca sunt stelist, si vreau sa vad Steaua acolo unde ii este locul.

Cat despre ceea ce s-a intamplat la meciul de prezentare: RUSINE!Daca vreti sa fiti anti-Gigi e chiar treaba voastra. Pe stadion veniti pentru Steaua!

steagsimplu

Extremist Stelist22.07.2007 13:55
pai daca asta sunteti:samantari! cum vrei sa cataloghezi un fan al produsului nutline (na ca fac si reclama gratuita),ocupant de loc la tribuna ce are ca hobby spartul semintelor???ceva mai oficial!!!si daca nu ai timp, nu poti datorita job-ului, etc nu mai cataloga si "certa"aiurea niste persoane despre care stii si tu asa...de la TV.

gata .........am incercat si eu sa vb cu voi da nu se poate.....doar samantari si cetateni stiti sa spuneti...asta e ...bine sa sunteti voi mari ultrasi........

p.s. cum sa stiu de la TV?....merg de ani de zile la stadion, pel 1, pel 2, trib 2, trib 1, trib 0.....deci stiu foarte bine cum sta treaba, stiu 2-3 membri aproape din fiecare brigada, ii stiu pe asa zisii lideri de galerie, incurajez echipa cat de tare pot......si nici macar nu-mi plac semintele ca ingrasa..:)))....sal

godsaveultras22.07.2007 14:09
gata .........am incercat si eu sa vb cu voi da nu se poate.....doar samantari si cetateni stiti sa spuneti...asta e ...bine sa sunteti voi mari ultrasi........

p.s. cum sa stiu de la TV?....merg de ani de zile la stadion, pel 1, pel 2, trib 2, trib 1, trib 0.....deci stiu foarte bine cum sta treaba, stiu 2-3 membri aproape din fiecare brigada, ii stiu pe asa zisii lideri de galerie, incurajez echipa cat de tare pot......si nici macar nu-mi plac semintele ca ingrasa..:)))....sal

inseamna ca ai facut turul stadionului! pe la magazin, vestiare sau muzeu ai fost? :)))) serios acum, nimeni nu s-a dat "mare ultras" dar nu cred ca unii care se bucura doar la gol sau altii care nu-si sustin echipa locala si se dau mari stelisti ca vin pe stadion in Bucuresti pot emite pretentii sau ii pot certa pe cei care sunt dedicati mai mult decat 100 % echipei. bafta!

stelistu1422.07.2007 14:23
suntem in 2007...aici ai relatat involuntar diferenta dintre Anglia si Romania din punct de vedere al sustinerii unei echipe...asta e diferenta intre noi si ei de 50-60 de ani.

Asta e bine inseamna ca in 2057 o sa inkurajam echipa cum o fac cei din Peluza Cope :D ... si o sa cantam "Voi nu veti merge singuri niciodata" adaptat in romana bineinteles. Si o sa ajungem un exemplu de urmat pentru toate ekipele din Europa :>

Extremist Stelist22.07.2007 14:41

inseamna ca ai facut turul stadionului! pe la magazin, vestiare sau muzeu ai fost? :)))) serios acum, nimeni nu s-a dat "mare ultras" dar nu cred ca unii care se bucura doar la gol sau altii care nu-si sustin echipa locala si se dau mari stelisti ca vin pe stadion in Bucuresti pot emite pretentii sau ii pot certa pe cei care sunt dedicati mai mult decat 100 % echipei. bafta!

[/quote

n-am certat pe nimeni, mi-am spus si eu parerea.....

am fost si la magazin da la vestiare inca n-am ajuns..:)))

ar fi frumos sa avem si noi un muzeu ca orice echipa mare care se respecta....

David_Steaua200722.07.2007 14:45
suntem in 2007...aici ai relatat involuntar diferenta dintre Anglia si Romania din punct de vedere al sustinerii unei echipe...asta e diferenta intre noi si ei de 50-60 de ani.Nu mai am chef acum sa ma cert cu nimeni...in Romania daca nu stai in peluza si canti pentru echipa esti caracterizat drept "semintar"...dar ca bati lumea pe stadioane si te bati cu jandarmeria esti cool, esti un adevarat suporter al unei echipe de fotbal.Asta e diferenta de mentalitate dintre ei si noi.

Da cine a zis ca are cineve ceva cu ultrasii??(aia care chiar sunt ultrasi)Huliganii sunt problema arzatoare.Nu inteleg de ce este asa de greu sa te bati sau sa faci acte de bravada in afara stadionului!!Si acum fie vorba intre noi, cum ai vrea tu sa faci atmosfera pe un stadion doar cu galeria??Galeria este inima,motorul unui stadion,cea care da tonul si care in MOD NORMAL ar trebui sa fie urmata si de restul!!(in ultimul timp la noi nu prea a fost cazul).In fine,ce-o fi o fi!!

Forza Steaua!!

Raspunsul era pentru godsaveultras,scz,am dat quote gresit :))

karas_ultras22.07.2007 15:08

Topic "Discutii despre galerie"

Care galerie?...

godsaveultras22.07.2007 15:09
Da cine a zis ca are cineve ceva cu ultrasii??(aia care chiar sunt ultrasi)Huliganii sunt problema arzatoare.Nu inteleg de ce este asa de greu sa te bati sau sa faci acte de bravada in afara stadionului!!Si acum fie vorba intre noi, cum ai vrea tu sa faci atmosfera pe un stadion doar cu galeria??Galeria este inima,motorul unui stadion,cea care da tonul si care in MOD NORMAL ar trebui sa fie urmata si de restul!!(in ultimul timp la noi nu prea a fost cazul).In fine,ce-o fi o fi!!

Forza Steaua!!

Raspunsul era pentru godsaveultras,scz,am dat quote gresit :))

david uita-te mai sus unde a scris extremist: "bine ca sunteti voi mari ultrasi". violenta a fost si va fi atat in afara cat si in interiorul stadionului.fiecare raspunde pentru faptele sale si fiti un pic mai maturi in ceea ce priveste anumite lucruri...gen: stadionul va fi suspendat! le arunca aia la TV sau prin ziare si voi gata hop, le inghititi! cat despre galerie...tu ai spus totul:"Galeria este inima". poti sa traiesti daca nu-ti bate inima?sincer nu prea cred! numai bine..

korynna22.07.2007 15:18

@ david steaua2007

Mentalitatea ultras presupune multe,nu batai si acte de bravada.Nu sunt eu in masura sa vorbesc despre asta,dar m-am documentat cat de cat si iti sugerez sa faci acelasi lucru pentru ca o sa afli lucruri interesante.De multe ori la Steaua s-a facut atmosfera doar cu galeria si a fost urmata de restul doar la meciurile cu echipe mari sau la derby-uri asa ca totul depinde de ea,daca lipseste si galeria in mod sigur va lipsi si atmosfera ceea ce ar duce la acelasi lucru ca un meci cu terenul suspendat.

David_Steaua200722.07.2007 16:33

Doamne,nu-mi vine sa cred!!Mai exista si oameni care stiu sa vorbeasca frumos!!:)Mai rar in ultima vreme!!Mersi de efort!!Stiu ce inseamna ultras si ce presupune acest cuvant, deoarece merg de mic pe stadion(mai ales ca stau spre Prel. Ghencea) si chiar daca nu fac parte dintr-un grup organizat, am observat si eu cum stau lucrurile!!Singurul lucru care nu-mi place e ca se cearta stelistii intre ei si chiar nu vad de ce !!Noi in loc sa punem umarul la recladirea galeriei care era odata si impunea respect oriunde mergea in tara, stam si parlamentam care e stelist si care nu!!Era mai bine cand nu aveam net si nu stiam de astfel de lucruri!!Probabil erau scandaluri multe si pe vremuri, da erau aplanate si nu iesea nimic la suprafata care sa disturbe bunul mers al lucrurilor!!Nu stiu ce sa zic!!Sper sa avem momente mai bune sezonul asta!!In fine,concluzia este intotdeuna aceeasi:FORZA Steaua steag2

noname_fu22.07.2007 19:31

bine ma, hai sa punem umar la umar sa recladim galeria... fa-ne abonamente la peluza!

David_Steaua200722.07.2007 20:37

Daca ar depinde doar de mine,cu cea mai mare placere. :biggrin: Dar ... :sad2: sti foarte bine care e situatia!!

Forza Steaua!!

stelistu1422.07.2007 21:42

haideti ba baieti ca vand eu abonamente la peluza . 30 ron bucata. Banii puteti sa ii livrati in contul deskis la BCR : RO2533209834201329187 , si lasati si o adresa sa va trimit abonamentul acasa

Luati abonamente si faceti in ciuda ciobanului :)):)) :D:)

Recoba22.07.2007 21:56

Pai normal relatez diferenta...pentru ca absolut toti aveti ca termen de comparatie Anglia...care scuza ma dar sincer nu avem cum sa ne comparam...serbia si bulgaria...parca nu stiu semanam mai mult..si uitati va ce e in tarile alea...si numai plange nimeni se dau legi ..dar trebuie cativa ani sa le aplicam cum trebuie...iar ce zici tu...nu asa se face diferenta ca stai la t2 sau cine stie unde...diferenta se face in momentul cand alegi sa iei atitudine in momentul potrivit...pentru un motiv indreptatit....cand vezi ca 5 broneci sar si aleg sa il dea jos de pe gard cu cativa pumni.,.dupa il si tavalesc..si chemau si jandarmii la o runda...e perfect normal sa sari sa il aperi...asta in timp ce oamenii de la t1 si 0 tipau ...bagamias...in familia lui omorati l....asa iis zic ei pctul de vedere de dupa un gard si o tribuna...cum zici tu de mentalitatea de turma ca sar toti in caz de ceva...la asa zisi cetateni e mai rau..daca il vezi pe unu ca zice ceva...pac si altu si uite asa in mom cand baiatul ala era tavalit de broneci o intreaga tribuna 1 platitoare de bilete scumpe si plini de prostie strigau omorati l....aici iti vine sa ii iei la capace pe cetateni...si cand continua si in tupeul incredibil de a fi ei asa de solidari cu Gigi...ca multi au orgasm cand se uita asa in sus la Gigi cum le zambeste...

«19899100101102126»