FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«1100101102103104126»
cosmin ultras25.07.2007 14:33
De mult timp astept o curatenie in peluza . Sa ramana doar cei care vor sa cante ,sa sustina Steaua din toata inima . Stiu ca majoritatea celor care vin in peluza <printre care si pustii astia corditi> o fac doar pentru ca biletul e ieftin si pot sa-si aduca tot neamul la meci ,dar cred ca putem face ceva pentru indepartarea lor de la Nord. Sa fie mutati la Sud, la tribune ,nu stiu ..insa ar fi pacat ca renumele pe care ni le-am facut in ultimii ani , sa fie stricat acum cand avem si o echipa pe masura -de niste teribilisti . ASTEPTAM MASURI

Nu se poate sa ii trimitem la sud pentru ca si acolo sunt brigazi care la randul lor au probleme cu samantarii si nu rezolvam nimic astfel. Zicea cineva ca acesta e momentul in care sudul sa se mute la nord. Asta ar fi, in viziunea mea, cea mai mai buna varianta, o data pentru ca astfel in locul samantarilor si a celorlalte specimene de care vrem sa scapam ar sta membrii brigazilor, care chiar au venit la stadion pentru echipa si apoi pentru ca astfel din 2 peluze s-ar forma una cu adevarat puternica. In felul asta impacam si capra si varza, cei care isi iau bilet la peluza doar ca e mai ieftin dar nu au treaba cu fenomenul sa stea la sud si ultrasii adevarati sa stea la nord. E singura solutie pe care o vad eu...

Azzido25.07.2007 14:55
.Fi-ti siguri ca vor primi sprijin de la Gigi Becali daca vor fi in stare sa alcatuiasca un grup...o galerie unita...stilata...rasunatoare si de temut nu prin vacarm,petarde,fumigene,pumni...etc,ci prin incurajari ...cantece...valuri...urale...etc...

Tinere, fara suparare dar deja ai inceput sa aberezi.

Daca tu vrei sa instaurezi in Ghencea atmosfera asemanatoare cu cea de la englezi, eu iti garantez ca nu o sa reusesti.

Noi suntem latini, mai patimasi de fel.

Faptul ca se aprind torte, ca se arunca cateva petarde sau ca se face vacarm si se injura, eu zic ca nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni, pana la urma limba romana se trage din latina vulgara, deci prin definitie suntem mai vulgari.

Chestiile astea nu deranjeaza daca esti un om cat de cat mai modern si mai deschis la minte.

Daca ai copilarit in timpul comunistilor si te domina mentalitatea comunista cu siguranta ca nu o sa-ti faca placere "golaniile" astea.

In concluzie, las-o mai moale cu parerile astea demodate.

Lucrurile s-au schimbat si nu o sa mai fie niciodata cum era inainte, poate sa se dea Mitica si ai sai si cu gaoaza de pamant ca tot ca noi o sa fie.

Majoritatea decide !

PS:

GSP sucks !

Deci nu ii mai cita atat de mult, ca oricum cei de pe site-ul asta nu prea ii apreciaza.

forzateaua

crafft25.07.2007 15:13
Abonamente nu inseamna sa intri un an de zile cu 500.000 la toate meciurile si sa-ti permiti sa rupi scaune...garduri...sa aduci suspendari echipei. Astea nu intra in pretul abonamentului si nici nu sunt stipulate in vreo intelegere club-abonat!

Sincer!! Becali a bagat o gramada de bani ca sa avem o bijuterie de stadion,cu care ne-am situat,ca si cu echipa,palmaresul si galeria,cu mult peste celelalte adversare?Am ajuns in culmea apogeului?Nicidecum!! Avem multe de invatat,chiar si din clipurile astea contestate de unii de pe GSP!

ba mor,ma disperi"bijuterie de stadion","a bagat o gramada de bani",mai mergi pe la stadion,sa vezi intrarile ,spre stadioncu ,pline de praf si pietre,toalete putine si jalnice,ne pisam prin copaci,surse de apa din p...,tasnitorile alea doua ,pentru 8000 de oameni ,sunt suficiente?,scarile sunt ca dupa bombardamente,scaunele sub orice critica,accesul se face la ingesuiala pe cateva porti,acum se va face "civilizat"monitorizand tot ce misca(deci si mai mare inghesuiala)pretul biletelor din ce in ce mai mare,pentru tribuna oficiala nu a dat un leu si a spus ca i se rupe de Steaua,o vinde daca e nevoie,pe primul plan e averea lui(AI SI UITAT?despec)a bagat bani doar in gazon,obligat fiind,dupa ce ani la rand am fost subiect de caterinca,spune tu cat a dat pe gazon si cam cat a castigat, financiar ,de la Steaua sa nu mai vorbesc de imagine,a...sa nu uit, a luat televizor,intradevar acum arata a "bijuterie de stadion",cat despre fanii lui Liverpool,sunt tari doar la anumite partide,in anumite momente(exemplu foarte concret,finala 2007 cu Milan,au tacut)si pe strazi au baieti gravi,nu te mai lua dupa televizor si presa in general,nu sunt eu atotstiutor ,da unde aberezi rau ma bag,hai noroc!

Despec25.07.2007 16:20
Tinere, fara suparare dar deja ai inceput sa aberezi.

Daca tu vrei sa instaurezi in Ghencea atmosfera asemanatoare cu cea de la englezi, eu iti garantez ca nu o sa reusesti.

Noi suntem latini, mai patimasi de fel.

Faptul ca se aprind torte, ca se arunca cateva petarde sau ca se face vacarm si se injura, eu zic ca nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni, pana la urma limba romana se trage din latina vulgara, deci prin definitie suntem mai vulgari.

Chestiile astea nu deranjeaza daca esti un om cat de cat mai modern si mai deschis la minte.

Daca ai copilarit in timpul comunistilor si te domina mentalitatea comunista cu siguranta ca nu o sa-ti faca placere "golaniile" astea.

In concluzie, las-o mai moale cu parerile astea demodate.

Lucrurile s-au schimbat si nu o sa mai fie niciodata cum era inainte, poate sa se dea Mitica si ai sai si cu gaoaza de pamant ca tot ca noi o sa fie.

Majoritatea decide !

PS:

GSP sucks !

Deci nu ii mai cita atat de mult, ca oricum cei de pe site-ul asta nu prea ii apreciaza.

forzateaua

Tinere...nu ma supar,dar de aberat nu eu sunt cel ce abereaza ,ci mataluta! Mai las-o moale cu spiritul ala latin si cu''noaua ordine''. Lumea are bazele ei bine conturate...de asemenea si ceea ce tine de educatie si bun simt,care scapate treptat-treptat din fraie degenereaza in ceea ce tu numesti''definitia vulgara''. Paote te simti sau te complaci tu in mizeria asta,dar iti garantez eu ca majoritatea gandeste altfel si..asa va fi si pe stadioane,caci altfel,neconformandu-ne si noi...''latino-vulgarii'' vom ajunge sa jucam numai intre noi ''latino-vulgarii''.

Nicaieri in lume o mana de golani nu vor face legea,decat in tarile slab dezvoltate...in enclavele de testari ale N.A.T.O...:)Englezii au tanjit ani de ile dupa fotbalul care l-au inventat,iar acum sunt bine merci pusi cu botul pe labe,iar derbedeii monitorizati si dusi aproape in lanturi la stadion...,in timp ce restul suporterilor formeaza galerii remarcabile...lucru care pe tine cu siguranta ca nu te incanta caci tu esti un ''latino-vulgar''(bulgar):))) As vrea sa-ti stiu reactia daca ti-ar venii plodul dezbracat de la stadion si speriat ca niste''latino-vulgari'' i-au luat hainele si i le-au ars pentru ca avea tricou cu Nicolita!

Bineinteles,ca in spiritul tau''latino-vulgar''...primul copil cu tricou cu Niculescu spre exemplu,va fi o victima sigura in mainile tale si ale halebardelor cu care te preumbli...

Sau,cand vei primi in casa dumitale...daca ai una de care sa te doara sufletul...o gasca de suporteri-prieteni,''latino-vulgari'',as fi curios sa-ti aflu reactia cand ti-or rupe scaunele sau ti-or pleca cu varul de pe pereti.:))Sa-i mai chemi si data viitoare,dar sa ai grija unde-ti inchizi sotia,ca...nu se stie cum e cu ''latino-vulgarii'' astia pana la capat...:))

Deci...tinere...fiecare dintre noi este liber sa-si aleaga''drumul''...la varsta asta nu se mai dau sfaturi,ci doar unele indrumari,apoi fiecare isi duce crucea.

Sistemul ala comunist de care amintesti tu,ai dreptate a fost inlaturat...hulit ...etc...si nu de tine ,ci de ''tinerii'' ca mine...Problema ta abea acum vine,ca te crezi liber sa te exprimi unde si cand vrei,dar asta este pe moment la noi...Ni-se vor impune niste ordini,iar''latino-vulgarii'' ce le vor incalca,vor avea amintiri de groaza din ceea ce nu s-a putut desfiinta odata cu regimul ala comunist si anume penitenciarele...Penitenciare unde ai sa gasesti libertatea ''latino-vulgara'' la care aspiri!! Una dea dreptul vulgara!:)))PAZEA SPATELE!!!:)))

Despec25.07.2007 16:28
ba mor,ma disperi"bijuterie de stadion","a bagat o gramada de bani",mai mergi pe la stadion,sa vezi intrarile ,spre stadioncu ,pline de praf si pietre,toalete putine si jalnice,ne pisam prin copaci,surse de apa din p...,tasnitorile alea doua ,pentru 8000 de oameni ,sunt suficiente?,scarile sunt ca dupa bombardamente,scaunele sub orice critica,accesul se face la ingesuiala pe cateva porti,acum se va face "civilizat"monitorizand tot ce misca(deci si mai mare inghesuiala)pretul biletelor din ce in ce mai mare,pentru tribuna oficiala nu a dat un leu si a spus ca i se rupe de Steaua,o vinde daca e nevoie,pe primul plan e averea lui(AI SI UITAT?despec)a bagat bani doar in gazon,obligat fiind,dupa ce ani la rand am fost subiect de caterinca,spune tu cat a dat pe gazon si cam cat a castigat, financiar ,de la Steaua sa nu mai vorbesc de imagine,a...sa nu uit, a luat televizor,intradevar acum arata a "bijuterie de stadion",cat despre fanii lui Liverpool,sunt tari doar la anumite partide,in anumite momente(exemplu foarte concret,finala 2007 cu Milan,au tacut)si pe strazi au baieti gravi,nu te mai lua dupa televizor si presa in general,nu sunt eu atotstiutor ,da unde aberezi rau ma bag,hai noroc!

Ba...nu murii,ca bag seama ca esti tinerel!! Trecu-si vrodata granitele tarisoarei astea? Alooo!! Nu la ''mamalicki''...mult mai la vest.... E cultura acolo baietel!! Nu ma crede pe mine pe cuvant...du-te si vezi daca poti!!Despre cazurile care spui tu,nu cauta nimeni sa le tina ascunse...Se stiu mai bine decat le cunosti tu si asta se cheama monitorizare...Si asta se intampla tocmai in spiritul democratiei care exista acolo,caci...in alte conditii(cum ar fi regimul de care amintea prietenul tau mai sus),ar fi fost cu totul altfel tratati...si anume exact ca ceea ce sunt...niste animale...

In rest sa stii ca pe stadioanele din Anglia si nu numai...chiar se canta tototdeauna si nu doar ca sa faca GSP vreun videoclip si sa-l dea pe site sa-l vada galeriile romane...Nu baiatu'!! Acolo si gardurile s-au scos definitiv si nu doar la meciurile televizate...Fa un pas in lumea civilizata!! Iesiti din mocirla in care va zbateti!

The_Foxes25.07.2007 17:04
cat despre fanii lui Liverpool,sunt tari doar la anumite partide,in anumite momente(exemplu foarte concret,finala 2007 cu Milan,au tacut)si pe strazi au baieti gravi,

esti patetic !!!! ai fost tu pe stadion??...ai stiut tu pe cineva care s-a dus? EH iti zic eu(am avut destui tovarasi care au mers) ca au cantat si mai aud pe unii penibili ca tine cica "ei canta la inceput si la sfarsit" fara sa stie ca asta e "ritualu " si dupa mai bagati o "mai mergeti pe stadioane si nu mai frecati aiurea vremea pe forumuri". DAr comparatia cu anglia e total aiurea noi suntem latini ,vulcanici,agresivi samd(+ zeci de ani de comunism)...

altfel e foarte buna ideea ca sudu sa vina la nord (un fel de-a spune) dar cred ca e foarte greu de realizat asta

noname_fu25.07.2007 17:21

The_foxes, despec, cunoasteti 2-3 dintre cantecele noi? Se scrie "trecusi", cu toate ca este prost folosit timpul in contextul tau, despec. Din nou, se scrie "fiti". Nici n-are rost a incerca sa va conving ca ganditi gresit, stiu deja ca nu am cu cine discuta(aici).

nucu25.07.2007 17:31
Tinere...nu ma supar,dar de aberat nu eu sunt cel ce abereaza ,ci mataluta! Mai las-o moale cu spiritul ala latin si cu''noaua ordine''. Lumea are bazele ei bine conturate...de asemenea si ceea ce tine de educatie si bun simt,care scapate treptat-treptat din fraie degenereaza in ceea ce tu numesti''definitia vulgara''. Paote te simti sau te complaci tu in mizeria asta,dar iti garantez eu ca majoritatea gandeste altfel si..asa va fi si pe stadioane,caci altfel,neconformandu-ne si noi...''latino-vulgarii'' vom ajunge sa jucam numai intre noi ''latino-vulgarii''.

Nicaieri in lume o mana de golani nu vor face legea,decat in tarile slab dezvoltate...in enclavele de testari ale N.A.T.O...:)Englezii au tanjit ani de ile dupa fotbalul care l-au inventat,iar acum sunt bine merci pusi cu botul pe labe,iar derbedeii monitorizati si dusi aproape in lanturi la stadion...,in timp ce restul suporterilor formeaza galerii remarcabile...lucru care pe tine cu siguranta ca nu te incanta caci tu esti un ''latino-vulgar''(bulgar):))) As vrea sa-ti stiu reactia daca ti-ar venii plodul dezbracat de la stadion si speriat ca niste''latino-vulgari'' i-au luat hainele si i le-au ars pentru ca avea tricou cu Nicolita!

Bineinteles,ca in spiritul tau''latino-vulgar''...primul copil cu tricou cu Niculescu spre exemplu,va fi o victima sigura in mainile tale si ale halebardelor cu care te preumbli...

Sau,cand vei primi in casa dumitale...daca ai una de care sa te doara sufletul...o gasca de suporteri-prieteni,''latino-vulgari'',as fi curios sa-ti aflu reactia cand ti-or rupe scaunele sau ti-or pleca cu varul de pe pereti.:))Sa-i mai chemi si data viitoare,dar sa ai grija unde-ti inchizi sotia,ca...nu se stie cum e cu ''latino-vulgarii'' astia pana la capat...:))

Deci...tinere...fiecare dintre noi este liber sa-si aleaga''drumul''...la varsta asta nu se mai dau sfaturi,ci doar unele indrumari,apoi fiecare isi duce crucea.

Sistemul ala comunist de care amintesti tu,ai dreptate a fost inlaturat...hulit ...etc...si nu de tine ,ci de ''tinerii'' ca mine...Problema ta abea acum vine,ca te crezi liber sa te exprimi unde si cand vrei,dar asta este pe moment la noi...Ni-se vor impune niste ordini,iar''latino-vulgarii'' ce le vor incalca,vor avea amintiri de groaza din ceea ce nu s-a putut desfiinta odata cu regimul ala comunist si anume penitenciarele...Penitenciare unde ai sa gasesti libertatea ''latino-vulgara'' la care aspiri!! Una dea dreptul vulgara!:)))PAZEA SPATELE!!!:)))

Despec tata, am impresia ca tu ori esti redus mintal ori este prost, ori ambele. Cum poti sa afirmi astfel de lucruri si sa jignesti dupa aceea pe cei ce te contrazic? Esti incapatanat in prostia si ignoranta ta. Cum poti sa crezi ca unul ca mine sau ca azzido ar lua la bataie un copil doar pentru ca ar avea un tricou cu Niculescu sau cu oricare alt rival. Si mai cred ca tu intelegi cuvantul curatenie, sau pentru cine e adresat acesta. Numai bine si mai gandeste si tu umpic inainte de a scrie.

Legat de suporteri, ultrasi sau hools, esti praf baiatule asa ca mai bine taci.

nucu25.07.2007 17:34

si ce sud la nord tot visati mah? a scris in gsp sau de unde le scoateti voi mah? sudul si nordul au locul lor si isi fac munca din ce in ce mai bine. nu mai cititi cancan, poate va informeaza gresit :))

_yang25.07.2007 17:35
Iesiti din mocirla in care va zbateti!

Da' tu de ce esti mai bun decat noi...?

Esti mai civilizat ?

Sau pur si simplu ti-a dat taticu' bani sa vizitezi Europa ?

The_Foxes25.07.2007 17:40
The_foxes, despec, cunoasteti 2-3 dintre cantecele noi? Se scrie "trecusi", cu toate ca este prost folosit timpul in contextul tau, despec. Din nou, se scrie "fiti". Nici n-are rost a incerca sa va conving ca ganditi gresit, stiu deja ca nu am cu cine discuta(aici).

ma scoti la tabla? :) la care te referi ce drog ciudat sau avem un singur scop? ntz ntz crede-ma ca nu de cantece duc lipsa (eram printre aia care nu au dat sa fuga ca niste crizati cand s-au pus gaborii in formatie ) dar vreau sa te intreb la ce te refereai ca gandesc gresit...legat de faza cu sudu ?

The_Foxes25.07.2007 17:48
si ce sud la nord tot visati mah? a scris in gsp sau de unde le scoateti voi mah? sudul si nordul au locul lor si isi fac munca din ce in ce mai bine. nu mai cititi cancan, poate va informeaza gresit :))

eu unul nu am zis ca sudul nu are "identitate" baietii chiar isi fac treaba multe steaguri, coregrafii, cateva cantece frumoase promovate doar ca pe vremea cand era AU "grupul" era mult mai puternic..in fine e doar o parere...poate gresita

noname_fu25.07.2007 17:52

www.gsp.ro/Steaua/Spectacol-cu-Gigi-Becali-pe-litoral.html?a=3147/35708

Dati play. Apoi admirati-l, el este imaginea Stelei in fata Real-ului, a Lyon-ului.

Apoi, ca Despec, sustineti-l, face mult bine Stelei! Ne aduce blaturile, stirile despre jucatori fantoma , generozitatea fata de adversar si nu in ultimul rand pune umarul la sfarsitul fenomenului.

Iubiti-l, dar nu uitati: iubiti si cainii vagabonzi, sunt mai destepti si uneori mai blonzi.

IPR25.07.2007 19:02

@despec ma ofer ca la urmatoru meci al echipei sa te iau cu mine pe Ghencea(pp ca dea-aia n-ai venit niciodata, pentru ca se iau latino-(b)vulgarii de tine) sa vezi si tu pentru prima oara un meci al Stelei pe viu si de ce nu sa vezi atmosfera de pe un stadion.

@crafft de ce esti rautacios frate? stii bine, ciobanu a mai bagat bani buni in amenajarea lojei dar mai ales a parcarii pentru maybach. Cat despre scaunele cumparate de Jiji la pariu ca au fost mocca la plasticul ieftin din care sunt facute, noroc ca unii de aici nu stau pe ele ca era si mai rau.

Radu mic25.07.2007 19:10

Despec... vorbesti mult si prost in mare parte. sincer!

Despec25.07.2007 21:44

Nu ai cu cine discuta...(aici)!? Dar unde? Imi dai intalnire in vreo sala de biblioteca,ca vad ceva placere in a aduce corecturi gramaticale,cu toate ca iti sesizes ceva lipsuri si tie!!

BAFTA LA SCOALA!!

eferman25.07.2007 21:50
Nu ai cu cine discuta...(aici)!? Dar unde? Imi dai intalnire in vreo sala de biblioteca,ca vad ceva placere in a aduce corecturi gramaticale,cu toate ca iti sesizes ceva lipsuri si tie!!

BAFTA LA SCOALA!!

Mai taci draq sinistrule.. dc nu ai nimic inteligent de spus sa shtii ca ai voie sa taci! Imi dau eu intalnire cu tine si la biblioteca si pe strada si unde vrei tu... numai sa nu te mai aud vorbind prostii pe un forum unde numai cine are ceva de spus ar trebui sa posteze!

Despec25.07.2007 21:57
Despec tata, am impresia ca tu ori esti redus mintal ori este prost, ori ambele. Cum poti sa afirmi astfel de lucruri si sa jignesti dupa aceea pe cei ce te contrazic? Esti incapatanat in prostia si ignoranta ta. Cum poti sa crezi ca unul ca mine sau ca azzido ar lua la bataie un copil doar pentru ca ar avea un tricou cu Niculescu sau cu oricare alt rival. Si mai cred ca tu intelegi cuvantul curatenie, sau pentru cine e adresat acesta. Numai bine si mai gandeste si tu umpic inainte de a scrie.

Legat de suporteri, ultrasi sau hools, esti praf baiatule asa ca mai bine taci.

''Nucu'',mama!! Nu sunt prost decat acum ca-mi pun mintea sa-ti raspund tie,dar...fiece om are o scapare-n viata lui...Nu ma raportam la tine sau la prietenul tau de ''lat®ina'',ci exemplificam stadiul de degenerare la care s-a ajuns deja si la noi.Oameni ca voi,autodeclarati''latino-nu stiu cum''...au dus si duc la extrem ,prin josnicul lor comporatment,o galerie intreaga...Eu nu vorbeam in mod explicit de galeria Stelei,ci in general de faptul ca astfel de specimene si mintile lor bolnave nu le pot fi controlate sau tinute la un anumit grad de risc...Deaceea s- ajuns la intamplarea relatata de mine...deaceea sunt devastate stadioanele...suspendate echipele...benzinariile bulgaresti...avioanele de linie...etc.Dar cel mai grav este ca din acelasi motiv IDIOT al luptei voastre pentru suprematie,ca niste babuini in toata regula ce sunteti, a dus si la uciderea unui tanar la Cluj...

In aceasta idee asteptam masuri drastice impotriva acestor maimute...masuri care sa duca la izolarea lor in jungla vietii,recte penitenciarele,unde isi pot pune in aplicare apucaturile animalice.

AICI NU ESTE JUNGLA!! AICI SE RESPECTA LEGI...OAMENI...MUNCA UNORA...BANII ALTORA...ETC.

Despec25.07.2007 22:15
Da' tu de ce esti mai bun decat noi...?

Esti mai civilizat ?

Sau pur si simplu ti-a dat taticu' bani sa vizitezi Europa ?

Nu...''yang''! Nu sunt nici pe departe atat de civilizat,stai linistit!! Mi-am iesit si eu din ''matca'' de multe ori,insa niciodata nu am pereclitat viata,integritatea,sau munca cuiva..La nervi nu am improscat scuipati ca prostul in stanga i-n dreapta si nici garduri pe strada sau scaune la meci nu rup...Ma limitez la a intoarce spatele si...eventual...la a refuza sa mai am de-a face cu cel sau cei ce m-au adus in starea respectiva...Asa si cu acesti asa zisi suporteri. De ce nu pleaca ei...caci ei sunt cei putini si nemultumiti! Ei sunt o mana de oameni...Restul asteapta linistiti evolutia echipei...Si...asta-i o dovada de civilizatie,iar din punctul acesta de vedere,daca tot mai intrebat,iti pot raspunde...DA...sunt mai civilizat ca voi...Important nu este asta,insa...persoana mea adica,ci faptul ca nu intelegeti ca cei ce pierd veti fi doar voi...Omul a evoluat...Maimutele nu mai pot fi un exemplu pentru multa lume!

Te-ai uitat vreodata cu alti oichi si alta minte la imaginile de la TV in care rupeti...incendiati...escaladati gardurile...zvarliti cu obiecte...? Incearca !! E posibil sa ai o reverie! Imagineazati copilul in situatia asta atunci cand tu vei avea ceva mai multi ani si...mai multa minte!

In ceea ce priveste banii mei de Europa...nu e cazul,dar...am sa-ti spun doar ca nu am fost si nu sunt unul dintre cei ce viziteaza muzee cand pune piciorul pe acolo..Nici pub-urilor nu le rup pragurile...Dar pentru un meci de fotbal ...ca mare microbist ce te consideri,chiar te sfatuiesc sa-ti rupi cativa euroi de la gura si sa cutezi a trai experienta...Paote ca dintr-ale culturii si civilizatiei unei tari e greu sa te pasioneze ceva,dar...ca''ULTRAS'' sau mai stiu eu ce altfel de suporter ar fi o experienta placuta sa o poti trai.Si...apropos pune pe cineva sa-ti explice ce inseamna pentru ei...SUPORTER si povesteste-le si prietenilor tai! Asta...daca ajungi pe acolo! Daca nu...fi macar mai docil si cauta sa citesti...sa te informezi...etc.Daca nici asa...Atunci...Dumnezeu cu mila!!

Despec25.07.2007 22:20
@despec ma ofer ca la urmatoru meci al echipei sa te iau cu mine pe Ghencea(pp ca dea-aia n-ai venit niciodata, pentru ca se iau latino-(b)vulgarii de tine) sa vezi si tu pentru prima oara un meci al Stelei pe viu si de ce nu sa vezi atmosfera de pe un stadion.

@crafft de ce esti rautacios frate? stii bine, ciobanu a mai bagat bani buni in amenajarea lojei dar mai ales a parcarii pentru maybach. Cat despre scaunele cumparate de Jiji la pariu ca au fost mocca la plasticul ieftin din care sunt facute, noroc ca unii de aici nu stau pe ele ca era si mai rau.

Dupa profunzimea comentariuluisi istetimea acestuia,cu siguranta imi rezerv dreptul de a trage concluzia ca varsta ta nu ti-a permis a patrunde pe stadion de mult mai multe ori decat am facut-o eu...Erau vremuri cand probabil dumneata erai inca pe masa de proiectari...:P

Despec25.07.2007 22:22
Despec... vorbesti mult si prost in mare parte. sincer!

''Radu mamii'' citesti dumneata ,flacaule,putin si prost. Stiu ca nu scriu,in mare parte pe intelesul tau si al altora,caci...eu mi-s OM dragalasule,iar voi imitati doar gesturile!!:))

bodanelu25.07.2007 22:25

@Despec

1) cum de ai aparut tu acum, dupa incidentul cu cel in slapi? inainte nu aveai net, sau nu stiai de Steaua?

2) de ce generalizezi? uscaturi are orice padure, si la noi, din ceea ce vad eu, exista un proces de taiere a lor

3) ne tot dai exemple de afara, de ce nu te muti la ei? cand o sa am salariu ca entry-level ca in west, atunci sa ceri aceasi civilizatie. la noi, inca se moare de foame...

4) ce ai facut tu concret pentru Steaua? poate acea punga de seminte aruncata catre Niculescu in meciul cu spurkys?

5) stigi in gura mare ca tineri de atunci au daramat regimul comunist, dar il pupi in fund pe Becali... oare nu se aseamana cele doua personaje?

6) esti multumit de cum a ajuns Steaua din cauza finantatorului?

Despec25.07.2007 22:29
Mai taci draq sinistrule.. dc nu ai nimic inteligent de spus sa shtii ca ai voie sa taci! Imi dau eu intalnire cu tine si la biblioteca si pe strada si unde vrei tu... numai sa nu te mai aud vorbind prostii pe un forum unde numai cine are ceva de spus ar trebui sa posteze!

''efergirl'' de ce m-as intalni cu tine? Nu sunt nici homo...nici drogat!!Si...vezi ca biblioteca este locul ala unde se itesc carti...nu unde se trage pe nas...

Auzi!? Si...inca ceva!! Tu ce mama naibi ai avut de postat atat interesant,ca vad ca te-ai limitat doar la a ma contra pe mine...CHITA!!:))

noname_fu25.07.2007 22:31

Moartea suporterului de la Cluj nu a avut nici o legatura cu afinitatile microbistice ale participantilor ( cel putin asta a fost deznodamantul anchetei efectuate de politia locala, dar sunt convins ca ti-a spus Gigi contrariul ). Se scrie "de accea". "AICI" unde? La tine in sufragerie? In mintea ta ingusta? "E posibil sa aveti o reverie"(ahahahahah). Pe langa lacunele gramaticale ai si probleme de lexic, amice. Reverie inseamna vis. Voiai sa spui revelatie probabil. Se scrie "imagineaza-ti".

Pe partea de substrat. Daca vrei sa deschizi discutii filozofice (ceea ce nu te sfatuiesc, pentru ca observ ca nu ai un fundament stabil pe care sa-ti argumentezi opiniile), pornirile atavice au fascinat, fascineaza si vor fascina mereu OMUL(cu litere mari, ca asa ii spui tu). Dorinta de a te integra de asemenea. Suntem animale sociale (zoon politikon - ai un 10 daca imi spui de unde am scos asta fara sa apelezi la google sau la mami) dar, ca o caracteristica intrinseca, nu dorim sa fim supusi. Mai ales unui oligofren (recte animal inferior, de rangul protozoarelor - Gigi). As continua dar sincer nu cred ca o sa intelegi vreodata si nici nu-ti este accesibil locul unde ai putea intelege. Poti intelege asta doar senzorial, prin experienta.

Despec25.07.2007 22:57
@Despec

1) cum de ai aparut tu acum, dupa incidentul cu cel in slapi? inainte nu aveai net, sau nu stiai de Steaua?

2) de ce generalizezi? uscaturi are orice padure, si la noi, din ceea ce vad eu, exista un proces de taiere a lor

3) ne tot dai exemple de afara, de ce nu te muti la ei? cand o sa am salariu ca entry-level ca in west, atunci sa ceri aceasi civilizatie. la noi, inca se moare de foame...

4) ce ai facut tu concret pentru Steaua? poate acea punga de seminte aruncata catre Niculescu in meciul cu spurkys?

5) stigi in gura mare ca tineri de atunci au daramat regimul comunist, dar il pupi in fund pe Becali... oare nu se aseamana cele doua personaje?

6) esti multumit de cum a ajuns Steaua din cauza finantatorului?

1.Aceeasi profunzime a gandirii tale ma face sa cred ca sunt ''aparut''mai de ceva vreme decat Maria ta!! Iar in ceea ce priveste pe cel cu slapii Gucci:),nu am nici cea mai vaga idee cine este,decat asa...la general...un DERBEDEU...un PUTOI!! Net chiar nu am idee acum decand am apasat prima data pe tasta unei tastaturi,dar...nici nu-mi bat capul cu tine.Cat priveste Steaua...pustiulica...sa fii matale sanatos...

2.Nu am generalizat deloc...ai citit tu printre randuri.Dimpotriva,am spus-o de atatea ori ca sunt doar o mana de astfel de ''uscaturi''...de derbedei si de maimute...Indepartarea lor...e benefica si...o astept!! Chiar am sa rad copios de soarta lor .

3.Nu dau exemple de afara...sunt si la noi destule,dar sunt mai la indemana alea de afara.Doar nu va lua cineva in seama Mioveniul sa spunem,in detrimentul Liverpoolului.:)De mutat la ei...unde!? La care dintre ei,ca sincer...nu ma pot hotara!Cat despre salariu...daca pui gradul de educatie si civilizatie pe seama lipsei banilor esti un om falit.Sper ca saracia nu te impiedica sa urinezi in closet,sau sa nu te scobesti in nas si sa bagi apoi in gura...E ceva asemanator...Civilizatia nu se cumpara...se preda din tata-n fiu...:)

4.Nu-ti pot spune ce am facut eu pentru Steaua,decat ca,o iubesc de foarte multi ani...practic de cand am inteles eu care-i treaba cu mingea asta rotunda si cu hexagoane...In plus am sustinut-o de fiecare data cand am putut si...chiar si cand eram in situatia expusa de tine mai sus legata de partea financiara...Cel mai important lucru care l-am facut pentru ea,insa...l-au mai facut si alte cateva zeci de mii si anume nu si-au batut joc de ea asa cum fac unii de ceva timp...Nu am pus niciodata rivalitatea mea cu cea dinamovista,mai presus de interesul Stelei...Lucru care nu este prezent acum in constiinta''uscaturilor'' ce se aduna pe la meciuri doar pentru a-si etala salbaticia si lipsa educatiei...

5.Nu am strigat in nici-un fel despre tinerii ce au daramat acel regim...Nu e un subiect care ma incanta...Ai citit iarasi printre randuri si nu ai inteles nimic...Era vorba de un sistem care infiera comportamentele de acum,cu toate ca tot latini eram si atunci,iar faptul ca nu mai exista acel sistem,nu inseamna ca s-a dat liber la salbaticie...Vei vedea ca nu-i asa.Nu-l pup nicaieri pe Becali si...cu atat mai mult in partea unde spui tu...Iar ai citit pe fuga si nu ai intes nimic...Faceam referire doar la omul de fotbal.Compara-l cu ce exista la ora actuala in fotbalul romanesc la nivel de patroni...de investitori si vei vedea,daca nu e prea tarziu in noapte acum, ca este ,pe departe cel mai benefic unei echipe...

6.DA!! Ca palmares sunt mutumit unde a ajuns Steaua datorita lui Becali!! A ajuns unde ii este locul si unde a promis ca o aduce,inca de acum 4 ani...Daca faci referire la debandada instaurata de''uscaturi'' atunci te inseli amarnic...El nu are nici-o vina,ba dimpotriva,incearca sa faca tocmai ceea ce sustii tu la ''punctul'' 2 ca s-ar face si anume...taierea ''uscaturilor''.

«1100101102103104126»