Tinere, fara suparare dar deja ai inceput sa aberezi.
Daca tu vrei sa instaurezi in Ghencea atmosfera asemanatoare cu cea de la englezi, eu iti garantez ca nu o sa reusesti.
Noi suntem latini, mai patimasi de fel.
Faptul ca se aprind torte, ca se arunca cateva petarde sau ca se face vacarm si se injura, eu zic ca nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni, pana la urma limba romana se trage din latina vulgara, deci prin definitie suntem mai vulgari.
Chestiile astea nu deranjeaza daca esti un om cat de cat mai modern si mai deschis la minte.
Daca ai copilarit in timpul comunistilor si te domina mentalitatea comunista cu siguranta ca nu o sa-ti faca placere "golaniile" astea.
In concluzie, las-o mai moale cu parerile astea demodate.
Lucrurile s-au schimbat si nu o sa mai fie niciodata cum era inainte, poate sa se dea Mitica si ai sai si cu gaoaza de pamant ca tot ca noi o sa fie.
Majoritatea decide !
PS:
GSP sucks !
Deci nu ii mai cita atat de mult, ca oricum cei de pe site-ul asta nu prea ii apreciaza.

Tinere...nu ma supar,dar de aberat nu eu sunt cel ce abereaza ,ci mataluta! Mai las-o moale cu spiritul ala latin si cu''noaua ordine''. Lumea are bazele ei bine conturate...de asemenea si ceea ce tine de educatie si bun simt,care scapate treptat-treptat din fraie degenereaza in ceea ce tu numesti''definitia vulgara''. Paote te simti sau te complaci tu in mizeria asta,dar iti garantez eu ca majoritatea gandeste altfel si..asa va fi si pe stadioane,caci altfel,neconformandu-ne si noi...''latino-vulgarii'' vom ajunge sa jucam numai intre noi ''latino-vulgarii''.
Nicaieri in lume o mana de golani nu vor face legea,decat in tarile slab dezvoltate...in enclavele de testari ale N.A.T.O...:)Englezii au tanjit ani de ile dupa fotbalul care l-au inventat,iar acum sunt bine merci pusi cu botul pe labe,iar derbedeii monitorizati si dusi aproape in lanturi la stadion...,in timp ce restul suporterilor formeaza galerii remarcabile...lucru care pe tine cu siguranta ca nu te incanta caci tu esti un ''latino-vulgar''(bulgar)
) As vrea sa-ti stiu reactia daca ti-ar venii plodul dezbracat de la stadion si speriat ca niste''latino-vulgari'' i-au luat hainele si i le-au ars pentru ca avea tricou cu Nicolita!
Bineinteles,ca in spiritul tau''latino-vulgar''...primul copil cu tricou cu Niculescu spre exemplu,va fi o victima sigura in mainile tale si ale halebardelor cu care te preumbli...
Sau,cand vei primi in casa dumitale...daca ai una de care sa te doara sufletul...o gasca de suporteri-prieteni,''latino-vulgari'',as fi curios sa-ti aflu reactia cand ti-or rupe scaunele sau ti-or pleca cu varul de pe pereti.
)Sa-i mai chemi si data viitoare,dar sa ai grija unde-ti inchizi sotia,ca...nu se stie cum e cu ''latino-vulgarii'' astia pana la capat...
Deci...tinere...fiecare dintre noi este liber sa-si aleaga''drumul''...la varsta asta nu se mai dau sfaturi,ci doar unele indrumari,apoi fiecare isi duce crucea.
Sistemul ala comunist de care amintesti tu,ai dreptate a fost inlaturat...hulit ...etc...si nu de tine ,ci de ''tinerii'' ca mine...Problema ta abea acum vine,ca te crezi liber sa te exprimi unde si cand vrei,dar asta este pe moment la noi...Ni-se vor impune niste ordini,iar''latino-vulgarii'' ce le vor incalca,vor avea amintiri de groaza din ceea ce nu s-a putut desfiinta odata cu regimul ala comunist si anume penitenciarele...Penitenciare unde ai sa gasesti libertatea ''latino-vulgara'' la care aspiri!! Una dea dreptul vulgara!
)PAZEA SPATELE!!!
)