FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«1102103104105106126»
Dj26.07.2007 06:56

ce m am amuzat cu acest despec...cel mai bun lucru la el e incapatanarea asta cu care raspunde la toate mesajele care ii sunt adresate..

bvo... nota 10 pentru rabdare..in rest... esti un alt fan Gigi si anti "golani" din peluze cum sunt multi altii care au mai scris pe acest forum

aaa si inca ceva pentru tine..ca tot ne scoti ochii cu lumea civilizata.. nu sunt membru in nici o brigada..si nici nu cred ca voi fi..dar prefer de 1000 de ori acesti golani..huligani..sau cum vrei tu sau presa sa le spui decat tribunele alea din anglia unde se sta jos la meciuri..se bea suc si se mananca alune si din cand in cand isi aduc aminte sa mai cante putin....

fotbalul se traieste...nu se priveste...dupa garduri...prin fum torte si coregrafii..

Despec26.07.2007 07:14
ce m am amuzat cu acest despec...cel mai bun lucru la el e incapatanarea asta cu care raspunde la toate mesajele care ii sunt adresate..

bvo... nota 10 pentru rabdare..in rest... esti un alt fan Gigi si anti "golani" din peluze cum sunt multi altii care au mai scris pe acest forum

aaa si inca ceva pentru tine..ca tot ne scoti ochii cu lumea civilizata.. nu sunt membru in nici o brigada..si nici nu cred ca voi fi..dar prefer de 1000 de ori acesti golani..huligani..sau cum vrei tu sau presa sa le spui decat tribunele alea din anglia unde se sta jos la meciuri..se bea suc si se mananca alune si din cand in cand isi aduc aminte sa mai cante putin....

fotbalul se traieste...nu se priveste...dupa garduri...prin fum torte si coregrafii..

Poate ca ai dreptate...si aici subscriu la anumite laturi latine...dar doar latine nu si vulgare...Daca vrea cineva sa-l traiasca atat de efervescent...sa o faca acasa...demolandu-si mobilierul..De ce sa o faca pe 50.000 la stadion? De ce este totul prost inteles si la un meci de fotbal trebuie sa te duci cu fular pe fata...lanturi...sa injuri...sa rupi...sa scuipi...sa-ti depunctezi sau suspenzi favoritii prin comportamentul tau...

Intradevar fotbalul nu este opereta..Nu la noi...Dar nici jungla nu poate fii si asta din simplu motiv ca in teren este un joc de fotbal nu o lupta de cocosi pe viata si pe moarte...

De la atmosfera taciturna pe care spui ca ai sesizat-o la tribunele din ANGLIA(pe care eu sincer,nu o cunosc),pana la cea neolitica de pe stadionul Stelei,este diferenta mare.

Nu-mi sariti in cap!! Nu am spus stadionul Stelei pentru ca doar la noi se intampla lucrurile acestea,ci pentru ca despre Steaua ma intereseaza...Si...sincer...ma doare sa vad ca dupa mai bine de 40 de ani...suporterii Stelei sunt inferiori unor galerii cu mult in urma lor pana acum ~ 2ani...

cosmin ultras26.07.2007 07:17

Bah Despec, raspunde-mi sincer la o intrebare! De ce ti-ai facut cont pe forumul asta?

Dj26.07.2007 07:28

stii cum e treaba despec..uite la poza baiatului de mai sus..Cosmin..si imagineaza ti ca el a stat o saptamana sa deseneze un steag pe 2 bete....si ca el sunt sute....asta face peluza frumoasa...asta e spiritul ultras...asta e frumusetea unei [eluze latine

nu cred ca e cineva care isi doreste ca terenul Stelei sa fie suspendat...dar prea se exagereaza...niciodata nu a fost scandal cu suporterii fara provocare...uite un exemplu: la Timisoara-Steaua pe ghiulesti..baietii au aruncat cu scaune pentru ca mizeriile alea de ciori au venit la 2 pasi de ei..fara sa fie opriti de nimeni..sincer....nu poti sta cu degetu in nas si sa te uiti cum muistii aia stau si e injura la 3 metri de tine..dai n ei cu ce ai..

Despec26.07.2007 07:35
Bah Despec, raspunde-mi sincer la o intrebare! De ce ti-ai facut cont pe forumul asta?

Iti raspund sincer,Cosmine ca nu am de ce a ma ascunde! Ti-am spus si mai sus...imipare rau de starea in care au ajuns suporterii Stelei...E razboilu lor cu Becali...E treaba lor personala ca nu au putut digera gestul aluia,dar de aici si pana la a pune piedici echipei pe care spun ca o iubesc... e cale lunga!

Ei spun ca Becali nu este al Stelei...el ca ei nu sunt suporterii Stelei.Dar noi...ceilalti,care tratam cu indiferenta ''razboaiele'' astea?! Noi ce vina avem dar jucatorii? Dar palmaresul clubului ce poate fi afectat prin lipsa performantelor? Imi par ca de data asta zicala potrivit caruia ''cand doi se bat ,al treilea castiga'',devine''cand doi se bat...Steaua pierde''. De ce nu-si iau dansii inima-n dinti si nu se prezinta frumusel la ''palatul capcaunului'' si sa-si spuna pasurile? In fond cine i-a deranjat? Becali sau Steaua?

SSK26.07.2007 07:38

Cel mai bine ar fi sa va calmati cu totii, ca ati luat-o pe aratura.

@Despec, tu o sa iei o pauza cateva zile, ca sa te-nveti sa nu mai scrii posturi doar pentru a-i incita pe ceilalti si a provoca reactii violente.

_yang26.07.2007 07:43
In fond cine i-a deranjat? Becali sau Steaua?

Dupa ei Becali, dupa cioban Steaua caci el asa se simte si acest lucru e inacceptabil. De fapt asta e si lucrul care incita cel mai mult suporterii...

cosmin ultras26.07.2007 08:46

Sa zicem ca trecem peste faptul ca tratati cu indiferenta razboaiele noastre cu Becali, dar cum tu ai intrat sa ne critici e timpul sa te critic si eu. Banuiesc ca esti tipul de suporter care sta linistit pe scaunul sau de la tribuna, de nu stiu cati ani si sa spunem ca ai vazut cum a evoluat galeria Stelei de-a lungul anilor. Acum te-ai trezit si ai intrat sa ne spui ca suntem praf, sa ne scoti ochii cu ce frumos canta fanii lui Liverpool samd. Pai daca iti place atat de mult cum canta englezii de ce nu cantati si voi in tribuna??? Doar atat va cerem! Nu iti place cand se aude tot stadionul, cand vezi fetele jucatorilor adversi cum se uita spre noi nelinistiti, uimiti de atmosfera de pe Ghencea? Uite ca acum te intreb eu, ce e cu tribunele care alta data cantau cot la cot cu peluzele? Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de peluze si tie iti recomand sa faci un site[www.cetateniidinghencea.ro] pe forumul caruia sa incerci sa mobilizezi toti cetatenii de la tribuna si sa ne lasi pe noi cu ale noastre!

eferman26.07.2007 08:53

Am si eu o rugaminte la mod-eri... cand mai vedetzi ca intra dashtia care doar se iau de ceilaltzi useri si vorbesc numai tampenii datzii afara va rog... altfel eu voi parasi acest forum ca si multzi altzii din peluza... probabil ca din acelashi motiv si Bogdan posteaza din ce in ce mai rar pe acest forum si vetzi reushi sa avetzii discutzii despre galerie fara galerie:).

cannavaro26.07.2007 09:33
Pai atunci de ce-mi raspunzi PROSTALAULE ,daca tot nu le citesti,ca nu te intereseaza parterea mea...PUSTAN CORDIT!!

Apropos...vezi ca la mare-i apa cam rece...dar pentru voie benefic dar doar daca stati 10 minute cu capul in ea...Nu va faceti griji pentru respiratie...Nu va este oricum de folos!:)))

Ehh Ma bagam si eu in seama cu tine, imi dai voie?Esti prea jmeker tu asa pentru noi, asa ca mai bine nu ti-ai mai da cu parerea pe aici si ai veni pe la meciuri ca prosti d-astia ca tine care-si dau cu parerea pe neturi gasesti peste tot.

korynna26.07.2007 12:49

Baieti se pare ca aven un nou Victor :tongue: .Daca tot mergem si noi la mare(mama we're goin' to the seaside :blink: )biletele se cumpara de acolo?Ma refer la cele destinate suporterilor Stelei,le primesc membri galeriei dinainte sau oricine isi poate lua bilet direct de la stadion?Nu de alta,dar sa nu nimeresc cu aia de la Farul sa-mi dea foc p'acolo :happy:

axl2326.07.2007 12:56

@korynna

Nu-ti da nimeni foc daca sustii Steaua la un meci cu Farul.

korynna26.07.2007 12:59

Era o gluma...speciala pentru despec care facea legatura si cu incidentul nefericit de acum cateva zile,cand a fost ars un tricou cu numele capitanului. :unsure:

eferman26.07.2007 15:26
Baieti se pare ca aven un nou Victor :tongue:

Ce avem? :)

MarkCortez26.07.2007 16:01

Tocmai ma pregateam sa scris ca Despec ala ar trebui sa ia o pauza, ca prea se cearta cu toti, dar am vazut ca a luat SSK masuri.

O rugaminte, pentru toti cei care au postat, postea si vor posta la acest topic si in general pe acest site: VA ROG TERMINATI IN A CATALOGA PE CEI CARE STAU LA trib I si II drept SAMANTARI ! Nu o sa ajungem NICAIERI ASA ! NICAIERI ! Trebuie sa incercam ,prin diferite metode sa-i atragem pe cei de la tribune sa fie alatauri de cei din peluze. Cat se poate. Dar facand misto de ei, injurandu-i, nu o sa reusim NICIODATA ! Sincer, daca ar fi dupa mine, la primul meci acasa as face un mesaj prin care sa aratam ca cei din peluze SUNT TOTAL IMPOTRIVA GESTULUI facut de acel tampit la meciul cu Charleroi si dc nu chiar sa ne cerem scuze fata de cei de la tribune. Nu ar fi umilitor, ar fi un pas pe care l-am face NOI si care sunt sigur ca ar fi apreciat. Totodata, cred ca ar treui sa o lasam mai moale cu scandarile impotriva lui Jiji. Nu de tot, dar totusi, cand joaca, motivul principal pentru care venim la stadion este sa INCURAJAM ECHIPA ! Si dupa aceea sa-l injuram pe Jiji. Nu ca al meciul cu Charleroi cand nici incepuse bine meciul si au si inceput scandarile impotriva oierului. Daca facem ceva, trebuie facut cu cap, nu asa.

Ma rog, ar fi foarte multe de spus si astept cu interes sa va aud parerile celorlalti. Chiar daca nu o sa fiti de acord cu mine, incercati pe cat posibil sa fiti coerenti si civilizati.

Sincer, ani de zile am mers in Peluza Nord si o sa merg in continuare, am participat la o gramada de chestii (nu pot detalia), dar asa dezorganizati si prost priviti nu cred ca am fost NICIODATA ! Jandarmeria nu stie ce proiecte de lege sa mai propuna impotriva suporterilor, Jiji ne injura pe unde apuca si pentru prima data in nu stiu cati ani nu mai pune abonamente la peluza si noi ce facem. NIMIC ! Sau ma rog, nimic INTELIGENT ! Ii dam la ue lui Jiji din min. 1 pana in min 90, injuram pe cei de la trib I si II ca nu canta ca si noi, mai sarim un gard, mai batem 4-5 pensiori in fata stadionului, pentru ca de bisnitari ne e frica si nu avem tupeu..Daca o sa continuam in ritmul aceste, s-ar putea sa avem surpriza ca intr-un an doi in peluza sa ramana 200-300 de oameni, si si aia de o foarte slaba calitate.

AU26.07.2007 16:30

voi , astia care combateti aceasta presupusa violenta pe stadion, vad ca tot violenta promovati cand cereti ca sa fie batuti, omorati etc toti cei care fac incidente. CATA IPOCRIZIE PE CAPUL VOSTRU.

cei care incalca legea in vigoare, cum a fost si tembelul ala, trebuie sa suporte consecintele legii. dar in lege nu scrie nicaieri ca pedeapsa este bataia. asa ca mai usor cu opiniile ca va dati de gol. fiecare trebuie sa raspunda pentru ce face.

MarkCortez26.07.2007 16:52
voi , astia care combateti aceasta presupusa violenta pe stadion, vad ca tot violenta promovati cand cereti ca sa fie batuti, omorati etc toti cei care fac incidente. CATA IPOCRIZIE PE CAPUL VOSTRU.

cei care incalca legea in vigoare, cum a fost si tembelul ala, trebuie sa suporte consecintele legii. dar in lege nu scrie nicaieri ca pedeapsa este bataia. asa ca mai usor cu opiniile ca va dati de gol. fiecare trebuie sa raspunda pentru ce face.

Si care este legatura cu ceea ce am scris eu mai sus?

nucu26.07.2007 17:05
Si care este legatura cu ceea ce am scris eu mai sus?

nu era pentru tine mah... era pentru cei ce afirma sus si tare ca pe vreamea fostilor securisti ca cei care fac ceva ilegal sau rau pe langa raspunsul in fata legii sa-si ia si bataie sora cu moartea... am scapat de un regim si tot nu ne-am lecuit... pun pariu ca despec ii aplauda pe mineri cand au venit in Bucuresti... i fine... voi astia ca si despec mai bine ati face ceva util... daca tot va pliktisiti implicati-va si voi in campania "BASARABIA PAMANT ROMANESC"

bogdan_p26.07.2007 17:25

Biletele pentru meciul cu Constanta le cumparati de la stadionul Farului,cereti bilete in sectorul oaspetilor,va sfatuiesc sa mergeti cat mai devreme la stadion,se vor vinde repede si riscati sa ramaneti fara bilet.Nu veti avea probleme cu suporterii farului,acel incidente a plecat de la un taran recalcitrant care ii tot injura si a primit ce merita.

MIREL6RADOI26.07.2007 21:48

Situatia din Romania in ceea ce priveste suporterii(cei organizati,grupari)inca e okay...am inteles ca in italia,dupa ce s-a intamplat la catania,incep sa-i toace maruntel-maruntel...se pare ca in italia,trebuie sa te prezinti la politie cu, cateva zile inaintea meciului,sa le zici ce bannere vei expune la meciul X. Sa nu devina si campionatul italian precum spaniol.un campionat cu spectatori de teatru...exceptie,baietii de la atl madrid:)

Pe 18 august,CFR Cluj -Steaua , cei de la u Cluj.abia asteapta acest meci...:)

Apropo,la primul meci de acasa al Stelei(cu spectatori) Peluza Nord si Sud se va muta tot la trib 2?

MarkCortez27.07.2007 13:22
Situatia din Romania in ceea ce priveste suporterii(cei organizati,grupari)inca e okay...am inteles ca in italia,dupa ce s-a intamplat la catania,incep sa-i toace maruntel-maruntel...se pare ca in italia,trebuie sa te prezinti la politie cu, cateva zile inaintea meciului,sa le zici ce bannere vei expune la meciul X. Sa nu devina si campionatul italian precum spaniol.un campionat cu spectatori de teatru...exceptie,baietii de la atl madrid:)

Pe 18 august,CFR Cluj -Steaua , cei de la u Cluj.abia asteapta acest meci...:)

Apropo,la primul meci de acasa al Stelei(cu spectatori) Peluza Nord si Sud se va muta tot la trib 2?

Mai terminati cu galeria la trib II...Doar in tziganime era posibil asa ceva. Galeria va sta la peluza si asta e.

George Stan27.07.2007 13:31
Mai terminati cu galeria la trib II...Doar in tziganime era posibil asa ceva. Galeria va sta la peluza si asta e.

Degeaba esti furios, este cu adevarat o problema lipsa abonamentelor la peluze. Organizarea "galeriei" va fi si mai dificila decat acum, gandeste-te doar la meciurile cu mare miza ce omor va fi la bilete sau cat de scumpe vor fi. Multi din cei ce fac parte din brigazi nu vor apuca sau nu isi vor permite bilete. Si fara membrii brigazilor se duce organizarea, se duce atmosfera ultra, atat cat era ea in peluzele noastre, cu greu mai putem vorbi de coregrafii si altele.

Mutarea la tribuna nu stiu daca este o solutie insa in orice caz, urmeaza vremuri destul de grele.

SSK27.07.2007 14:46

Umbla un zvon ca la primul meci acasa biletele la peluze vor fi...30 de lei!

CSA27.07.2007 14:55
Umbla un zvon ca la primul meci acasa biletele la peluze vor fi...30 de lei!

Deci Becali le-a facut pe plac celor mai impatimiti dintre suporteri, in sfarsit fara cetateni in peluze.

Sa va vad acum ce scuze gasiti ca nu se canta. Ne vedem la meci steaua_ro

AdiM27.07.2007 15:07

30 de lei e ok, numai sa nu le scumpeasca f mult dupa primele meciuri.

nu cred ca jj se gandeste sa faca pe plac vreunui suporter impatimit, ca ar fi insemnat sa plece.

«1102103104105106126»