Tocmai ma pregateam sa scris ca Despec ala ar trebui sa ia o pauza, ca prea se cearta cu toti, dar am vazut ca a luat SSK masuri.
O rugaminte, pentru toti cei care au postat, postea si vor posta la acest topic si in general pe acest site: VA ROG TERMINATI IN A CATALOGA PE CEI CARE STAU LA trib I si II drept SAMANTARI ! Nu o sa ajungem NICAIERI ASA ! NICAIERI ! Trebuie sa incercam ,prin diferite metode sa-i atragem pe cei de la tribune sa fie alatauri de cei din peluze. Cat se poate. Dar facand misto de ei, injurandu-i, nu o sa reusim NICIODATA ! Sincer, daca ar fi dupa mine, la primul meci acasa as face un mesaj prin care sa aratam ca cei din peluze SUNT TOTAL IMPOTRIVA GESTULUI facut de acel tampit la meciul cu Charleroi si dc nu chiar sa ne cerem scuze fata de cei de la tribune. Nu ar fi umilitor, ar fi un pas pe care l-am face NOI si care sunt sigur ca ar fi apreciat. Totodata, cred ca ar treui sa o lasam mai moale cu scandarile impotriva lui Jiji. Nu de tot, dar totusi, cand joaca, motivul principal pentru care venim la stadion este sa INCURAJAM ECHIPA ! Si dupa aceea sa-l injuram pe Jiji. Nu ca al meciul cu Charleroi cand nici incepuse bine meciul si au si inceput scandarile impotriva oierului. Daca facem ceva, trebuie facut cu cap, nu asa.
Ma rog, ar fi foarte multe de spus si astept cu interes sa va aud parerile celorlalti. Chiar daca nu o sa fiti de acord cu mine, incercati pe cat posibil sa fiti coerenti si civilizati.
Sincer, ani de zile am mers in Peluza Nord si o sa merg in continuare, am participat la o gramada de chestii (nu pot detalia), dar asa dezorganizati si prost priviti nu cred ca am fost NICIODATA ! Jandarmeria nu stie ce proiecte de lege sa mai propuna impotriva suporterilor, Jiji ne injura pe unde apuca si pentru prima data in nu stiu cati ani nu mai pune abonamente la peluza si noi ce facem. NIMIC ! Sau ma rog, nimic INTELIGENT ! Ii dam la ue lui Jiji din min. 1 pana in min 90, injuram pe cei de la trib I si II ca nu canta ca si noi, mai sarim un gard, mai batem 4-5 pensiori in fata stadionului, pentru ca de bisnitari ne e frica si nu avem tupeu..Daca o sa continuam in ritmul aceste, s-ar putea sa avem surpriza ca intr-un an doi in peluza sa ramana 200-300 de oameni, si si aia de o foarte slaba calitate.