Mi se pare un pret exagerat 30 lei la peluza la un meci cu Dacia Mioveni, de exemplu...35 lei au fost in CL cu Dinamo Kiev deci...
Mi se pare un pret exagerat 30 lei la peluza la un meci cu Dacia Mioveni, de exemplu...35 lei au fost in CL cu Dinamo Kiev deci...
Daaaa si ii pasa lu Gigi ca e biletul la un meci cu mioveni la fel ca unu de anul trecut cu Kiev...problema e ca vrand nevrand...tot ii umblem buzunarul ..ca o sa dam 30 de lei pe bilet..asa ca...
Eu zic ca 30 de lei va fi un pret prohibitiv pentru multi. 30 lei fiecare meci acasa in campionat, plus cupele europene (mai scump) plus deplasari...se anunta vremuri grele.
Cred ca o sa ma mut la T2...parerea mea...
mai bine...ne mai trebe cate o suspendare dasta...ca si asa economisim bani..si bani care nu i dam pe biletele de acasa..mergem in deplasari...asa ca baieti...hai cu planurile diabolice...sabotati clubul....
si eu o sa bifez doar deplasarile...si asta nu din cauza pretului...de care oricum nu avem nicio garantie...e vorba...ca la o deplasare , calitatea peluzei nostre e net superioara prestatie de acasa......asta si din cauza multor 'suporteri' care vin doar sa admire peisajul...asta ca sa nu zic de consumul excesiv de seminte..
)...
eh nah ....si dam exemple ca si in deplasare am avut parte de niste specimene in peluza de te lua durerea de cap..sa dau exemple ca Oradea ...Constanta ?
chiar si Petrosani.....io ma refeream la aspectul financiar decat ..
)ca e mai convenabila deplasarea...![]()
cand vrea sa puna un pret asa de mare intai sa se gandeasca la conditiile pe care le ofera de banii aia. pretul il pui in functie de ce oferi. la ce se ofera la noi 5 lei este pretul corect la peluza. nu va lasati aburiti aiurea. nu toalete, nu loc de baut ceva( dar nu ai voie sa intri cu bauturi!!!!!!) te ploua te ninge, iti rupi gatul pe scarile alea, nu jucatori de clasa mondiala; uite asa am ajuns la pretul de 5 lei ,asta daca ne referim la conditii. daca ne referim la iubirea pentru club atunci as da mult mai mult ,dar pe acesti conducatori nu trebuie sa-i intereseze lucrul asta. ei trebuie sa puna pretul corect pe produsul pe care il vand!!!!!!!!!!
este un magar si asa va fii in continuare acest Becali. eu imi permit sa dau banii astia dar pentru conditiile de acolo , ma refer strict la infrastructura si servicii dar si cele aparute mai noi acum cu sicanarile astea din partea ciobanului , NU VREAU SA DAU ACESTI BANI. nu se merita. ar insemna sa-i fac pe plac. sa intru in mizeria lui pe banii mei. nu vreau sa fac acest lucru. din pacate el se bazeaza pe faptul ca noi oricum nu avem ce face si tot langa Steaua vrem sa fim si de aceea vom plati orice pret pentru asta. il platesc doar atunci cand se merita. nu cand se fac abuzuri sau cand forteaza bunul simt si pune pumnul in gura prin masuri de tot rahatul. asta sa faca cu masa cu copii lui. eu nu am nicio legatura si deci nicio obligatie fatza de el.
OPRITI BATAIA DE JOC
probabil ma voi muta la tr2. dar pe banii mei sunt liber sa FAC CE VREAU si automat raspund pentru faptele mele. dar atat. el nu e in masura sa ma judece cu nimic sau sa ia vreo masura impotriva mea nici macar preventiv. organele abilitate ale statului se ocupa daca se incalca legea.
cand vrea sa puna un pret asa de mare intai sa se gandeasca la conditiile pe care le ofera de banii aia. pretul il pui in functie de ce oferi. la ce se ofera la noi 5 lei este pretul corect la peluza. nu va lasati aburiti aiurea. nu toalete, nu loc de baut ceva( dar nu ai voie sa intri cu bauturi!!!!!!) te ploua te ninge, iti rupi gatul pe scarile alea, nu jucatori de clasa mondiala; uite asa am ajuns la pretul de 5 lei ,asta daca ne referim la conditii. daca ne referim la iubirea pentru club atunci as da mult mai mult ,dar pe acesti conducatori nu trebuie sa-i intereseze lucrul asta. ei trebuie sa puna pretul corect pe produsul pe care il vand!!!!!!!!!!
este un magar si asa va fii in continuare acest Becali. eu imi permit sa dau banii astia dar pentru conditiile de acolo , ma refer strict la infrastructura si servicii dar si cele aparute mai noi acum cu sicanarile astea din partea ciobanului , NU VREAU SA DAU ACESTI BANI. nu se merita. ar insemna sa-i fac pe plac. sa intru in mizeria lui pe banii mei. nu vreau sa fac acest lucru. din pacate el se bazeaza pe faptul ca noi oricum nu avem ce face si tot langa Steaua vrem sa fim si de aceea vom plati orice pret pentru asta. il platesc doar atunci cand se merita. nu cand se fac abuzuri sau cand forteaza bunul simt si pune pumnul in gura prin masuri de tot rahatul. asta sa faca cu masa cu copii lui. eu nu am nicio legatura si deci nicio obligatie fatza de el.
OPRITI BATAIA DE JOC
probabil ma voi muta la tr2. dar pe banii mei sunt liber sa FAC CE VREAU si automat raspund pentru faptele mele. dar atat. el nu e in masura sa ma judece cu nimic sau sa ia vreo masura impotriva mea nici macar preventiv. organele abilitate ale statului se ocupa daca se incalca legea.
ai mare dreptate .dau un exemplu : un bilet la peluza la amicalul Barcelona - Inter este 18 euro . Un bilet la peluza la meciul Steaua - Dacia Mioveni 10 euro. Adevarul e ca suntem asemanatori cu Barcelona : aceleasi culori , acelasi palmares , stadioane asemanatoare , avem infrastructura mai buna decat pe Nou Camp. Jucatori ? Pai daca stau sa ma gandesc : Dica = Ronaldinho , Messi = Okirosii , Neaga = Eto`o , Banel = Deco , Puyol = Baciu si sa inchei zu Zaharia = Thierry Henry . Deci are dreptate Jiji sa puna preturile astea . nu? ce parere aveti
sa se duca inapoi la stana, mai nou s-a trezit sa-i dea indicatii tehnice si lui Hagi si sa-l critice pentru echipa pe care a compus-o. poate am fost eu naiv cand am crezut ca peste el n-o sa se bage.
Acu,la un o emisiune sportiva,a sunat un tip care tine cu Steaua si care zice urmatoarele:Individul si-a luat abon la Steaua,a aflat ca cei din peluze vor incerca sa provoace incidente,ca sa suspende terenul,pana ce pleaca Gigi de la Steaua.![]()
Si cum il chema pe tip? Teia Sponte ? Valentin Becali?
Moama cata crizatu e Gigi....pleaca in min 12 de la stadion....ca deh el marele conducator...acuza intr una...daca si in prima etapa faci asa e clar...pacat de Gica ![]()
Deci in primul rand NU este nimic oficial cu biletul de 30 RON la peluza, cu Dacia Mioveni. 2. Din auzite s-ar parea ca se pun abonamente la peluza. 3. Daca sa jicem Nu se pun abonamente la peluza, Jiji singur is da cu stangul in dreptul. Gandeste-te ca galeria sa stea la trib II - scandaluri cu suporterii de acolo ("suporteri" ca sa nu le zic astfel), peluzele goale, atmosfera de kakao, contestari nesfarsite. Cred ca pana la urma, daca nu pleaca de la Jiji, o sa se implice Adi Ilie si Hagi si o sa-l faca pe oier sa-si mai revina.
Ce le-ai mai pus tu cap la cap...
sabotati clubul....
Mentalitate...
ati vazut mah retarzilor ca Dinamo n are o galerie unita
..la meciu cu gloria buzau s au luat la bataie intre ei
...mai sunteti fascinati de galeria lor ?? pff..
ati vazut mah retarzilor ca Dinamo n are o galerie unita..la meciu cu gloria buzau s au luat la bataie intre ei
serios? ![]()
serios?![]()
cnct,te simti vizat de te bagi in seama?
ati vazut mah retarzilor ca Dinamo n are o galerie unita..la meciu cu gloria buzau s au luat la bataie intre ei
nu s-au luat la bataie intre ei....erau cativa fani gloria si la golu lor s-au cam bucurat excesiv :biggrin: ....si baietii au sarit pe ei...acu sincer cat de prost sa fi sa te duci 1- in galerie la Dinamo(sau alta echipa) cand ai meci acasa (poate nu erau din buzau) si 2- sa te bucuri la golu buzaului (ok trup si suflet pentru culori dar 3 contra 100 ....se complica treaba...
n-an vazut meciu cainilor..nu obisnuiesc.....dar pe gsp scrie ca s-au ciondanit cu carabinierii.. ![]()
![]()
dar sa nu fiu off-topic..sper sa puna abonamentele la peluza...sau macar sa vedem daca vor interveni nenea Ilie sau Hagi cel politicos si impartial... ![]()
L-am surprins vineri.... prea zambaret..prea politicos... prea entuziasmat de o victorie modesta cu un adversar mediocru....hm....am inceput sa cred ca e deja supra-multumit ca a ajuns la Steaua....
Sper sa gresesc ....
Astept sa merg la meciul cu Mioveni..sa vedem cum vor decurge desfasurarile razboiului ![]()
Mentalitate...
era o gluma...faza cu sabotatul...nu ai vazut ca s au facut pe aici tot felul de teorii ale conspiratiei....
Mediocra ti s-a parut tie Ceahlaul ??? Ai vazut ce achizitii au facut??? crezi ca acum mai e ca acum 10-20 de ani cand catiga doar Steaua sau Dinamo ????
Mediocra ti s-a parut tie Ceahlaul ??? Ai vazut ce achizitii au facut??? crezi ca acum mai e ca acum 10-20 de ani cand catiga doar Steaua sau Dinamo ????
Pai e chestiune de traditie.....de nume..de rezonanta.....ce achizitii a facut Ceahlaul?!!!!!? pai daca imi tremura chilotii cu mizeria aia de echipa.... atunci sa stam acasa..si sa scoatem capu' in Europa peste vreo 10 ani cand vom fi pregatiti sufleteste si accesorizati cu mentalitate de invingatori !!!!!
dar sa nu fim off-topici.....aici e o discutie despre corijarea galeriei....trebuie sa educam poporu' sa inteleaga,ca la stadion se vine pentru a canta..nu doar sa admiram ce face Sudu' , daca nordul face vreo coregrafie...daca nu stiu ce voinici de la nu stiu ce brigada se mai ciondanesc sau nu....daca avem sau nu 10 capetenii de galerie...
)) desi conceptul de galerie e prea globalizat si invechit...deci asta-i ideea de baza...
Sa cantam pana ragusim , Steaua - Ce mult te iubim !!!!
nu s-au luat la bataie intre ei....erau cativa fani gloria si la golu lor s-au cam bucurat excesiv :biggrin: ....si baietii au sarit pe ei...acu sincer cat de prost sa fi sa te duci 1- in galerie la Dinamo(sau alta echipa) cand ai meci acasa (poate nu erau din buzau) si 2- sa te bucuri la golu buzaului (ok trup si suflet pentru culori dar 3 contra 100 ....se complica treaba...
Iti garantez eu ca buzoienii nu s-r fi dus niciodata in galerie la Dinamo, pentru ca le era frica. Nu au tupeu, a fost primul meci in Liga I petru majoritatea membrilor galeriei. Aia de la Dinamo sunt niste ratati si s-au certat intre ei. Am ramas socat cand am vazut cu cat tupeu dadea un gras dinamovist intr-un jandarm. Stiu si eu acea campanie anti jandarmi, da astia de la Dinamo meritau batuti in mare fel.
Ei nu stiu sa accepte infrangerea, pentru ca totul s-a petrecut la 1-0 , dar anul acesta din pacate pentru ei, isi vor manca hainele de ciuda.