FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«196979899100126»
David_Steaua200721.07.2007 09:42

Uitati ce s-a obtinut din tot scandalul:

Jandarmeria a întocmit actele premergãtoare urmãririi penale a patru suporteri steliști care au provocat incidentul din prima reprizã și i-a amendat cu 1.700 lei pe fiecare.

"Având în vedere faptul cã suporterii grupãrilor Ultras ai echipei Steaua s-au concentrat în zona din stânga tunelului de acces spre teren, o rezerva de intervenție a Jandarmeriei București a acționat prompt pentru rezolvarea incidentului creat, reușind imobilizarea a patru suporteri, care au fost conduși prin Peluza a II – a, în afara stadionului, pentru cercetãri.

Numiților Valentin F., Paul P., Bogdan S., RÃZVAN R., ALEX. S. li s–au întocmit actele premergãtoare începerii urmãrii penale, pentru infracțiunea de "împiedicare, sub orice formã, a organului de urmãrire penalã sau de menținere a ordinii publice de a-și îndeplini obligațiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul Poliției ori al altui organ de stat, de a lua mãsurile necesare pentru menținerea ori restabilirea ordinii publice", faptã prevãzutã și pedepsitã de art. 1 pct. 4 din Legea 61/1991 republicatã și au fost conduși la Secția 22 Poliție unde au fost fotografiați și amprentați, pentru continuarea cercetãrilor.

De asemenea, cei patru au fost sancționați contravențional pentru încãlcarea obligațiilor spectatorilor conform art.10, lit. d) și g) din O.G. 11/2006, privind prevenirea violenței în sport, cu amendã în valoare de 1.700 lei fiecare.

În momentul conducerii cãtre ieșirea din stadion, suporterul care a creat incidentul, a reușit sã scape, îndreptându-se în fugã cãtre Tribuna a II - a. Acesta a fost identificat ulterior, de cadre din D.G.J.M. București, în persoana lui ALEX. S.

Totodatã, incidentul a fost înregistrat pe suport video, de cadrele specializate ale D.G.J.M. București, precum și de camerele de supraveghere ale stadionului, urmând ca materialele înregistrate sã fie puse la dispoziția organelor de anchetã, în vederea continuãrii cercetãrii și stabilirii gradului de vinovãție.

Pe timpul afluirii spectatorilor la stadion, dar și al desfãșurãrii partidei, pentru diferite fapte au fost aplicate un numãr de 2 amenzi la Legea 61/1991, în valoare de 400 RON și un avertisment.

Pentru ceilalți suporteri care au încercat sã-l ajute pe ALEX. S., în perioada imediat urmãtoare, pe baza înregistrãrilor video și dupã consultarea bazelor de date, Jandarmeria București va întreprinde mãsuri pentru identificarea, stabilirea faptelor și tragerea lor la rãspundere, conform legilor în vigoare.

Toate datele de identificare ale persoanelor care au fost legitimate, vor fi introduse în bazele de date și vor fi folosite pentru sancționarea în viitor a celor care vor produce acte de dezordine", se aratã în comunicatul Jandarmeriei.

salve21.07.2007 10:03
bai salve, cand Becali spunea ca nu are nevoie de tine pe stadion, ca Steaua e a lui si ca poate face ce vrea, tu cum te simteai??? la finalul sezonului trecut il injurati toti, iar acum ca a adus 2,3 necunoscuti la echipa (pe care tot el ii va da afara), ii luati apararea. Tineti minte, e acelasi alienat de acum cateva luni!

Logic ca venim la stadion sa sustinem in primul rand Steaua si ca gestul de aseara e regretabil, DAR o atitudine impotriva acestui gunoi de "patron" trebuie sa o aiba cineva. Plus ca acele "atmosfere incendiare" cu care erati obisnuiti in Ghencea, tot "huliganii" astia le faceau si in niciun caz voi, semintari imputiti.

Hai bai ca n-ai inteles nimic. Daca cineva condamna atitudinea huliganica din stadion ( orunde ar fi) gata, tine cu patronu. Nu sunt simpatizant Becali si niciodata nu voi fi dar intre el si huliganii care bat cu lanturi nu e nicio diferenta. Nu esti mai deshtept sau mai smecher daca asa respunzi unuia ca Becali. Nu faci decat sa te cobori la nivelul lui. Si atunci te intreb : cu ce esti mai bun decat el? Raspunsul il stie tot poporu' . CU NIMIC.

MadFroG21.07.2007 10:47

Eu n-am vazut aseara galeria Stelei . Numai "**** Gigi" si alte tampenii d'astea. Noi cand ne mai incurajam echipa ? Mi-e dor sa strig "Forza Steaua" ,insa din cate se pare n-am cu cine .

Trebuie sa revina toti fanii adevarati in peluza si sa cream din nou atmosfera marilor meciurilor . Cei care au probleme cu Gigi si vor sa-l injure non-stop sa se duca in spatele oficialei sau chiar la tribuna 0 sau 1 ,dar sa lase peluzele pentru cei care isi doresc cu adevarat sa sustina vocal echipa . Sper ca la meciul cu Zaglebie sa vad o galerie a Stelei montata si dornica de a-si relua locul printre cele mai tari galerii din Europa .

Nici mie nu-mi place cum se comporta ciobanul , cum se poarta cu oamenii si cu suporterii Stelei , e un ipocrit trebuie sa recunosc ..insa eu zic sa lasam razboiul cu el la portile stadionului. Cand incepe meciul trebuie sa fim suta la suta dedicati echipei . O putem impinge de la spate ,ca intotdeauna

CAt priveste incidentul cu acel baiat , e clar ca nu e un suporter stelist. Nu poti face asa ceva , mai ales cand stii ca Steaua va suferi prima .

ssinpadureacualune21.07.2007 11:00
Hai bai ca n-ai inteles nimic. Daca cineva condamna atitudinea huliganica din stadion ( orunde ar fi) gata, tine cu patronu. Nu sunt simpatizant Becali si niciodata nu voi fi dar intre el si huliganii care bat cu lanturi nu e nicio diferenta. Nu esti mai deshtept sau mai smecher daca asa respunzi unuia ca Becali. Nu faci decat sa te cobori la nivelul lui. Si atunci te intreb : cu ce esti mai bun decat el? Raspunsul il stie tot poporu' . CU NIMIC.

Nu ti-e mah rusine.Ce incurajat mah,dupa ce a plecat galeria dece nu s-a mai auzit nimik mah.Suporterii pi.....ii care sunteti.Nu sunteti in stare sa cantati un cantec.Nu cunoasteti 3 versuri si tot ce va doriti sa se aduca rapidu in vorba s'o bagati paia cu am avut si vom avea mereu.Nu va e rusine lesinatilor ca in repriza a doua se auzeau greierii pe iarba.Asa o sa ajungeti toti bah ca-l sustineti pe ciobanu ala gunoier.Ce admosfera sa faceti voi mah,cu ce??Cu ho-tii ho-tii sau cu Tudore sa-ti dam la...Dar sa nu uitam Forza Steaua pe care-l strigati ca la un concurs de viteza...care striga mai rpd.Nu aveti ce cauta pe stadioane mah,tu si astia ca tine nu aveti ce cauta.Sunteti o rusine pentru echipa asta la fel ca ciobanu si la fel ca toti jucatorii pe care aproape ca i-a format dupa chipul si asemanarea sa.Sunteti o rusine mai mare ca retardatu ala care a stricat prezentarea lui Radoi,cel mai prost crainic din lume.

Tine minte noi nu vom disparea niciodata,in deplasari noi suntem,acasa noi suntem in orice peluza sau tribuna.Nu aveti ce sa faceti,NU vom renunta niciodata si ne vom lupta pana la capat cu ciobanul ala infect si cu sclavii lui care-l sustin.Dece,pentru ca Steaua sa fie pura,sa fie tare,sa fie ce a fost odata,nu bun comercial,o suta de grame de parizer.pentru ca asta este acum si voi sunteti painea.

Extremist Stelist21.07.2007 11:07

acum m-am convins: asa zisa galerie a Stelei a ajuns de toata jena.....

o parte a galeriei e plina de niste ratati care vin si-si varsa frustrarile la stadion si din cauza carora Steaua are de suferit foarte mult.........de acesti RATATI si RETARDATI Steaua nu are nevoie...

si adevaratii suporteri din galerie, dar care au si ei o vina pentru ca nu iau masuri impotrica retardatilor care strica atmosfera pe stadion...

korynna21.07.2007 11:10

Poate ca ar trebui sa vedem si altfel ceea ce s-a intamplat la meciul de aseara.Este posibil ca si din cauza faptului ca o parte din galerie a stat la t2 alta la peluza sa se fi ajuns la o astfel de atmosfera.S-a incercat intr-un fel si ca cei care stau de obicei la t2 sa cante,dar se pare ca nu a iesit.Ganditi-va ca la inceput a fost un protest anti-jjj si atunci toata lumea il injura,mai putin t1 care injura suporterii,dar cand au inceput sa cante "Ce drog ciudat" cantau doar primele 5-6 randuri din stanga tunelului.Concluzia?Ne place sa-l injuram pe jjj,dar sa incurajam echipa nu.Apoi a avut loc incidentul neplacut,dupa care cei din stanga tunelului s-au retras probabil pentru a evita o eventuala altercatie cu politia pentru ca in mod ciudat se arunca cu diferite obiecte in ei nu din cele 5-6 randuri care mai devreme incurajau echipa ci mai de sus.Probabil ca s-a vrut mai intai un protest anti jjj si apoi sa fie incurajata echipa restul meciului.Dar s-a vazut cat de urat a fost dupa ce au disparut cei din galerie si nu toti sunt ca cel care nu a avut nimic mai bun de facut decat sa inrautateasca situatia suporterilor dintr-un motiv sau altul.Uitati ca si jucatorii s-au luat la bataie?Au invatat si ei ceva de la noi...

godsaveultras21.07.2007 11:32

si adevaratii suporteri din galerie, dar care au si ei o vina pentru ca nu iau masuri impotrica retardatilor care strica atmosfera pe stadion...

pai numai te prezenta la meciuri daca esti deranjat! organizeaza un protest cu trib I, ca oricum si cu voi si fara...tot aia e. se aud mai bine indicatiile lui Cernea sau al lui Radoi. p.s. cum diferentiezi tu "adevaratii suporteri din galerie" de suporterii simpli?

Wally21.07.2007 11:44

M-a deranjat gestul celor de la T1 si T0 care au huiduit suporterii de la T2 si P1 atunci cand scandau impotriva lui GG...daca nu sunt de acord cu aceste manifestari, OK dar sa nu huiduie ei ceilalti suporteri...apoi bineinteles ca s-a ripostat cu scandarea: "m*** cetateni!", de altfel justificata! Inca nu pot sa-mi dau un raspuns cum de unii INCA il mai sustun pe GG...

Extremist Stelist21.07.2007 11:51
pai numai te prezenta la meciuri daca esti deranjat! organizeaza un protest cu trib I, ca oricum si cu voi si fara...tot aia e. se aud mai bine indicatiile lui Cernea sau al lui Radoi. p.s. cum diferentiezi tu "adevaratii suporteri din galerie" de suporterii simpli?

am avut ab la trib 2, dar meciurile "tari" le-am vazut si din pel 1 si pel 2. La tribuna 1 n-am stat.

Pe langa faptu ca sunt eu deranjat, principala problema e ca Steaua suporta consecitele actiunilor acestor cretini.

Eu n-am spus ca sunt suporteri simpli, ci o parte care sunt niste nenorociti si cretini si o parte care sustin echipa fara a sari garduri, rupe scaune, arunca torte in teren, a da cu lantu, fara sa vina beti pe stadion, fara a bate oameni fara motiv( copii si femei), fara a fura din benzinarii prin deplasari...etc

Acestia din urma trebuie sa-i excluda pe cretini din randul lor pentru ca apoi lumea catalogheaza derbedei si golani pe toti suporterii Stelei.

stelistu1421.07.2007 12:00

da se pare ca aici , daca cineva isi spune ideea trebuie sa sara cineva care este total impotriva celui care spune ceva ... si bineinteles dup`aia apare unu care e impotriva celui care comenteaza , si tot asa , toti va vedeti lideri. Si as dori sa imi spuna cel care mia zis " ca nu vad in afara cutiei " (noname_fu) sa imi explike el ce ar trebui sa vad ? Tot ce vad e lipsa de unitate si dezbinarea care e din ce in ce mai aproape. asta e parerea mea , o sa se gaseasca mai mult ca sigur cineva sa ma contrazika , dar pana la proba contrarie eu asta vad , asta cred

cRiss4Steaua21.07.2007 12:02

mai bine incerca sa il loveasca pe unu d la Dinamo , rapid sau tm =)))))))

stelistu1421.07.2007 12:05
mai bine incerca sa il loveasca pe unu d la Dinamo , rapid sau tm =)))))))

glumind putem zike ca daca il lovea pe Lobont sau Coman capata si mai multa "faima" si ne suspendau in campionat , si orikum neavand abonamente nu ne`ar fi pasat :))))

godsaveultras21.07.2007 12:41
am avut ab la trib 2, dar meciurile "tari" le-am vazut si din pel 1 si pel 2. La tribuna 1 n-am stat.

Pe langa faptu ca sunt eu deranjat, principala problema e ca Steaua suporta consecitele actiunilor acestor cretini.

Eu n-am spus ca sunt suporteri simpli, ci o parte care sunt niste nenorociti si cretini si o parte care sustin echipa fara a sari garduri, rupe scaune, arunca torte in teren, a da cu lantu, fara sa vina beti pe stadion, fara a bate oameni fara motiv( copii si femei), fara a fura din benzinarii prin deplasari...etc

Acestia din urma trebuie sa-i excluda pe cretini din randul lor pentru ca apoi lumea catalogheaza derbedei si golani pe toti suporterii Stelei.

pai bah baiatule, dupa incident partea aia de "nenorociti si cretini" a plecat sau a disparut de unde stateau. de ce tu si cu ceilalti suporteri nu ati incurajat mah echipa? de ce nu ati facut voi atmosfera pe care o doriti?de ce nu preiei tu initiativa alaturi de cei care vor atmosfera de aseara?se vorbeste de unitate! pai ce unitate mah cand multi dintre "ocupantii" de la trib I le curg balele cand il vad pe cioban! se aduna dupa meci in parcare si au orgasm cand il vad pe ala ca le face cu mana! acum cea mai mare problema sunt huliganii,care de fapt coincidenta..sunt contestatarii "marelui comandant".pai huliganii au fost inainte de "era ciobanului" si vor mai fi! ce nu vad multi este ca Steaua sufera in primul rand datorita faptului ca in club nu exista o persoana cu o coloana vertebrala dreapta sa-i spunem asa.care sa nu plece capul in fata unui taran imputit ajuns peste noapte...sunt multe exemple cand in fata unor asemenea incidente oficialii unui club si-au aparat fanii, iar lucrurile au fost spalate in particular.nu prin presa din ideea de a castiga capital electoral.pana una alta insa cred ca trebuie ca la un meci important sa ramana in tribune numai astia care il sustin pe Jiji si cei civilizati, sa vedem cum vor reactiona la injuraturile rivalilor...vor deveni si ei niste "nenorociti si cretini"! p.s.- calmati-va legat de faza cu suspendarea terenului! nu e nimic adevarat si nu va fi suspendat terenul.totul nu e decat o "dezbatere" de presa!ipoteze,daca asa, daca altfel....cum draq sa nu isi dea cu parerea despre incident si kkt-ul de Rednic! ca reporterii din lipsa de idei si subiecte o sug cu intrebari despre asemenea subiecte!

maniacodepresiv21.07.2007 12:46

exact,dupa incident .. de ce nu ati incurajat voi echipa?

F.U.A.P.21.07.2007 14:52

o parte a galeriei e plina de niste ratati care vin si-si varsa frustrarile la stadion si din cauza carora Steaua are de suferit foarte mult.........de acesti RATATI si RETARDATI Steaua nu are nevoie...

bah baiatule , ce dracu' a fost in capul tau cand ti-ai ales nick-ul asta de pe forum. Noroc cu, canicula asta, ca poti sa-ti etalezi in sfarsit si tu tatuajul cu "Becali", extremist semintar ce esti.

Extremist Stelist21.07.2007 15:35
bah baiatule , ce dracu' a fost in capul tau cand ti-ai ales nick-ul asta de pe forum. Noroc cu, canicula asta, ca poti sa-ti etalezi in sfarsit si tu tatuajul cu "Becali", extremist semintar ce esti.

daca as cobori la mintea ta ar trebui sa-ti zic mai multe....da nu pot sa ma cobor la nivelul tau..........mi-e sila de astia ca tine care fac pa toata lumea samantari, cetateni....stii macar ce inseamna cetatean "bah baiatule"?.....daca nu scuipi, daca nu te bati, daca nu rupi scaune insemna ca esti samantar, cetatean?.....e adevarat unii mai sparg si seminte da si peluza e plina de oameni care sparg seminte, vin in papuci.....pana si asa zisii lideri de galerie sparg seminte la greu....asa ca vb degeaba....si pana la urma fiecare face ce vrea la stadion.....esti in galerie?, incurajezi echipa.....stai la trib 0, vezi meciul linistit....ce e asa greu de inteles?

si daca sunt impotriva huliganilor insemna ca-l apreciez pe analfabetul asta de cioban?

de unde stii tu ca am tatuaj cu Becali?, ma cunosti?..nu cred.....si eu as putea sa zic o gramada de porcarii despre tine da nu vreau pentru ca nu te cunosc si nici nu vreau sa te cunosc....

salve21.07.2007 16:41
Nu ti-e mah rusine.Ce incurajat mah,dupa ce a plecat galeria dece nu s-a mai auzit nimik mah.Suporterii pi.....ii care sunteti.Nu sunteti in stare sa cantati un cantec.Nu cunoasteti 3 versuri si tot ce va doriti sa se aduca rapidu in vorba s'o bagati paia cu am avut si vom avea mereu.Nu va e rusine lesinatilor ca in repriza a doua se auzeau greierii pe iarba.Asa o sa ajungeti toti bah ca-l sustineti pe ciobanu ala gunoier.Ce admosfera sa faceti voi mah,cu ce??Cu ho-tii ho-tii sau cu Tudore sa-ti dam la...Dar sa nu uitam Forza Steaua pe care-l strigati ca la un concurs de viteza...care striga mai rpd.Nu aveti ce cauta pe stadioane mah,tu si astia ca tine nu aveti ce cauta.Sunteti o rusine pentru echipa asta la fel ca ciobanu si la fel ca toti jucatorii pe care aproape ca i-a format dupa chipul si asemanarea sa.Sunteti o rusine mai mare ca retardatu ala care a stricat prezentarea lui Radoi,cel mai prost crainic din lume.

Tine minte noi nu vom disparea niciodata,in deplasari noi suntem,acasa noi suntem in orice peluza sau tribuna.Nu aveti ce sa faceti,NU vom renunta niciodata si ne vom lupta pana la capat cu ciobanul ala infect si cu sclavii lui care-l sustin.Dece,pentru ca Steaua sa fie pura,sa fie tare,sa fie ce a fost odata,nu bun comercial,o suta de grame de parizer.pentru ca asta este acum si voi sunteti painea.

De ce sa-mi fie ma rusine? Pentru ca sustin Steaua ALTFEL decat vreti voi, astia asa-zis marii suporteri? Pentru ca ma duc la meci pentru spectacol si nu pentru injurii? Pentru ca nu ma intereseaza nici Gigi dar nici specimene ca ala de aseara? De asta sa-mi fie rusine? NU MERCI.

Cine iti da tie dreptul sa clasifici stelistii sau sa ne acuzi pe noi, cei care mai cred in fotbalul spectacol si nu huliganul dezlantuit?

Esti tu mai mare stelist daca mergi la meciuri sa injuri si sa-ti arati c..u ?

Sa fim seriosi. Si asta e ultima replica pe care ti-o dau. Nu meriti mai mult, poti scrie ce vrei despre mine.

maniacodepresiv21.07.2007 17:41

stii ce pot scrie despre tine ?

atata timp cat tu nu te duci la meciuri, nu te duci 30 de ore intr o deplasare, nu renunti la serviciu,la familie sa sustii echipa! nu poti sa ne judeci! Fara nici un beneficiu financiar, poate doar moral asta cand mai vin si jucatorii sa ne salute..

Un om:

- Care dupa meciul de aseara spune ca echipa e perfecta si ca numai avem nevoie de transferuri (pai or sa ne dea polonezii aia 5 ma,5 ! )

- Care nu face nici un fel de investitii la echipa.. fa un mic calcul, raport bani UCL,bilete si jucatorii vanduti cu MARILE achizitii.. si mai are tupeu sa apara la TV sa zica ca l au costat 11 milioane transferurile :)

- Care zice ca la peluze e intrarea libera, si ca ne da noua "HULIGANII" bani..

Merita sa fie tratat asa !

Da aseara s'a intamplat ceva ce nimeni nu vroia sa se intample! deja faptul este consumat!

Numai generalizati!

Eu nu inteleg de ce dupa ce "HULIGANII" s-au retras din tribuna.. nu ati facut ma voi atmosfera,coregrafi,torte nebunie p stadion?!

David_Steaua200721.07.2007 17:43

Doamnee,am avut proasta inspiratie sa ma uit la stirile sportive si dupa ce ca eram dezamagit de evenimentele de aseara am vazut si pe un kkt,maimutoi,un prost(nu stiu cum sa-l numesc) care isi arata curul la televizor.Pai bai maimutoiule(poate ai net si citesti,asta daca sti sa citesti) eu daca eram acolo si aveam un pistol drept in gaoaza aia spurcata te impuscam.Cum e posibil sa faci asemenea gesturi pe stadion???Bai, daca sunteti asa teribilisti si n-aveti stare exista o gramada de sporturi pe care le puteti practica,cum ar fi:saritura cu parasuta(in cazul personajului la care m-am referit e de preferat sa nu se deschida parasuta)karate,box etc etc.Iti garantez ca astea o sa te faca sa nu-ti mai doresti sa ne expui noua partea cu care gandesti!!

ps:stiu ca o sa iau avertisment pentru asta,da nu-i nimic!Asta e viata!!

maniacodepresiv21.07.2007 17:45

Daca "erai" acolo.. uite ca nu ai fost! si stai si judeci tu p net.. dai drumu ma

David_Steaua200721.07.2007 17:53
Daca "erai" acolo.. uite ca nu ai fost! si stai si judeci tu p net.. dai drumu ma

Pai se putea??Trebuia sa-i ia cineva apararea..Problema e ca am fost tata,dar nu in dreptul lui.Daca stateam acasa il vedeam in direct nu aveam 'ocazia' sa-l vad in seara asta. Acum tre' neaparat sa ma laud si sa dau explicatii ca de cand sunt eu stelist si de cand am eu abonament??Nu cred ca e necesar!!Si da-i tu drumu!!Invata sa vorbesti si daca nu ma cunosti nu ma judeca!!Ce te-ai atacat asa??Ai fost cumva tu ala care se dadea in stamba?

The Flyer21.07.2007 18:05
Uitati ce s-a obtinut din tot scandalul:

Jandarmeria a întocmit actele premergãtoare urmãririi penale a patru suporteri steliști care au provocat incidentul din prima reprizã și i-a amendat cu 1.700 lei pe fiecare.

"Având în vedere faptul cã suporterii grupãrilor Ultras ai echipei Steaua s-au concentrat în zona din stânga tunelului de acces spre teren, o rezerva de intervenție a Jandarmeriei București a acționat prompt pentru rezolvarea incidentului creat, reușind imobilizarea a patru suporteri, care au fost conduși prin Peluza a II – a, în afara stadionului, pentru cercetãri.

Numiților Valentin F., Paul P., Bogdan S., RÃZVAN R., ALEX. S. li s–au întocmit actele premergãtoare începerii urmãrii penale, pentru infracțiunea de "împiedicare, sub orice formã, a organului de urmãrire penalã sau de menținere a ordinii publice de a-și îndeplini obligațiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul Poliției ori al altui organ de stat, de a lua mãsurile necesare pentru menținerea ori restabilirea ordinii publice", faptã prevãzutã și pedepsitã de art. 1 pct. 4 din Legea 61/1991 republicatã și au fost conduși la Secția 22 Poliție unde au fost fotografiați și amprentați, pentru continuarea cercetãrilor.

De asemenea, cei patru au fost sancționați contravențional pentru încãlcarea obligațiilor spectatorilor conform art.10, lit. d) și g) din O.G. 11/2006, privind prevenirea violenței în sport, cu amendã în valoare de 1.700 lei fiecare.

În momentul conducerii cãtre ieșirea din stadion, suporterul care a creat incidentul, a reușit sã scape, îndreptându-se în fugã cãtre Tribuna a II - a. Acesta a fost identificat ulterior, de cadre din D.G.J.M. București, în persoana lui ALEX. S.

Totodatã, incidentul a fost înregistrat pe suport video, de cadrele specializate ale D.G.J.M. București, precum și de camerele de supraveghere ale stadionului, urmând ca materialele înregistrate sã fie puse la dispoziția organelor de anchetã, în vederea continuãrii cercetãrii și stabilirii gradului de vinovãție.

Pe timpul afluirii spectatorilor la stadion, dar și al desfãșurãrii partidei, pentru diferite fapte au fost aplicate un numãr de 2 amenzi la Legea 61/1991, în valoare de 400 RON și un avertisment.

Pentru ceilalți suporteri care au încercat sã-l ajute pe ALEX. S., în perioada imediat urmãtoare, pe baza înregistrãrilor video și dupã consultarea bazelor de date, Jandarmeria București va întreprinde mãsuri pentru identificarea, stabilirea faptelor și tragerea lor la rãspundere, conform legilor în vigoare.

Toate datele de identificare ale persoanelor care au fost legitimate, vor fi introduse în bazele de date și vor fi folosite pentru sancționarea în viitor a celor care vor produce acte de dezordine", se aratã în comunicatul Jandarmeriei.

asa,si care-i problema?ca-si fac cretinii aia rost de dosare?paguba-n ciuperci!se rezolva!

Eu n-am vazut aseara galeria Stelei . Numai "**** Gigi" si alte tampenii d'astea. Noi cand ne mai incurajam echipa ? Mi-e dor sa strig "Forza Steaua" ,insa din cate se pare n-am cu cine .

Trebuie sa revina toti fanii adevarati in peluza si sa cream din nou atmosfera marilor meciurilor . Cei care au probleme cu Gigi si vor sa-l injure non-stop sa se duca in spatele oficialei sau chiar la tribuna 0 sau 1 ,dar sa lase peluzele pentru cei care isi doresc cu adevarat sa sustina vocal echipa . Sper ca la meciul cu Zaglebie sa vad o galerie a Stelei montata si dornica de a-si relua locul printre cele mai tari galerii din Europa .

Nici mie nu-mi place cum se comporta ciobanul , cum se poarta cu oamenii si cu suporterii Stelei , e un ipocrit trebuie sa recunosc ..insa eu zic sa lasam razboiul cu el la portile stadionului. Cand incepe meciul trebuie sa fim suta la suta dedicati echipei . O putem impinge de la spate ,ca intotdeauna

CAt priveste incidentul cu acel baiat , e clar ca nu e un suporter stelist. Nu poti face asa ceva , mai ales cand stii ca Steaua va suferi prima .

asta cu galeria,parerea mea,nu prea e!da' poate sunt eu timpit si galeria Stelei inca exista,da' n-o vad eu!si Jiji merita injurat la greu,aici n-am nimic de obiectat!!

altceva ce vreau sa zic,bai,daca sunt atitia "jmecheri tari in brand",de 10-18 ani,care va dati rotunzi prin imprejurimile stadionului si va bagati prin factiunile astea,de ce nu va dati la Jiji?intrati peste el si rupeti-i capul,ca in rest sinteti zmei la bere!

lucvald-190221.07.2007 18:07

F.U.A.P.

Fenomenu' Ultra Arta Pura

ai dreptate tovarase,astia fac pe comentatorii si n-au prestat cu voce in viata lot in peluza !

Dar asta e,nu-i putem educa...e cam tarziu !

CrAzY21.07.2007 18:19

nu v-ati plictisit sa vb prostii ?? mai bine spargeti niste seminte :)

rhZone21.07.2007 18:34

din cauza acestor gen de exemplare unora ne este greu si rusine sa mergem cu prietenele respectiv familia la stadion...

in fine, revenind acum la ce sa intamplat pe stadion aseara, eram la T2 in partea opusa acelui drogat care ne-a facut de ras.

Am vazut tot momentul si am ramas cu gura cascata, prima data am crezut ca portarul a fost lovit din plin.Eram absolut stupefiat.Dar asta nu a fost absolut nimic in comparatie cu reactia suporterilor care evident ca dadeau vina si injurau fortele de ordine, nicidecum pe acel drogat.Apoi am vazut ca au sarit alti drogati in ajutorul aluia.Evident ca trebuiau calmate cumva spiritele si Bostina a procedat corect.Apoi multi de la T2 au inceput sa aplaude eliberarea drogatului.Apoi singurul lucru "placut" a fost ca cei de la T1 au scandat catre Nord "rusine sa va fie"...rusine?!?doar atat?.

Acum pentru cei care fac parte din gruparea nord si se afla pe forumul asta...mai aveti vreo scuza?Aveti vreo scuza ca primiti huligani si drogati printre voi?Si ca va faceti de rahat la toate meciurile?Si ca bateti oameni nevinovati din peluza la meciurile din campionat?Sunteti jalnici patetici si decat sa jucam cu voi in tribune mai bine (cel putin eu) prefer sa jucam fara spectatori...sau sa alungati odata drogatii din peluza.Si nu spun sa nu il injurati pe cioban...ca si eu am scandat impotriva lui...dar voi ii faceti acum pe plac, distrugeti Steaua la fel cum face si el.

Salutari.

«196979899100126»