FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«19495969798126»
bodanelu16.07.2007 18:02
Micodo,nu ai inteles nimic din ce am zis.Am impresia ca nu stii pe ce lume taresti,ciobanu asta nu a pirdut nici macar un proces,a adus injurii primului ministru,procurorilor,judecatorilor,tuturor oamenilor puternici din Romania si nu a patit nimic.Zi-mi u ce am putea face noi,in momentul asta in care vine si legea antihooliganism,sa scapam de el.Dar fapte reale,nu fictiuni.

de ce m-ai citat pe mine? :D ca eu doar intrebasem mai multe detalii despre cum sa-mi fac un steag :D

spiridusu16.07.2007 18:37

bogdan_p spunene si noua ce sanse sunt sa se uneasca peluzele vineri la tribuna a 2 ??? ( in pocente ) joi ma duc sa imi iau bilet si vreau sa stiu unde iau ca tare sunt nerabdator sa-l injur pe ciobanoid :laugh:

m1Tz0r17.07.2007 00:01
de ce m-ai citat pe mine? :D ca eu doar intrebasem mai multe detalii despre cum sa-mi fac un steag :D

mai bine i-ati bilet si la peluza si la tribuna sau nu-ti mai lua deloc adica tu abia astepti sa il injuri pe cioban nu ??? in loc sa zici ca abia astepti sa ii incurajezi pe baieti .. pe Gica tu mori de nerabdare sa il injuri pe cioban

mai da-l draq de cioban infect ca nu avem ce sa -i facem !

@ bodanelu :)) nu te-am citat pe tine da nush dc a aparut asa :(

bogdan_p17.07.2007 06:39

Nu e vorba de o unire a peluzelor,ci pur si simplu vrem la acest meci sa intram la tribuna 2 pentru a ii arata ciobanului,ca il contestam chiar daca inchide peluzele sau ne interzice dreptul de a intra acolo.Nu va cumparati bilete inainte,hotaram inainte de meci ce facem si intram toti in acelasi loc.Bogdanel,din greseala te-am citat:p Frate,nu ma intelegeti gresit,eu nu zic ca nu trebuie injurat,spun doar ca asta nu va aduce nimic bun pentru noi.Parerea mea,ce ar putea sa-l loveasca ar fi o anti campanie electorala,in nici un caz sa-i canti **** jj.

micodo17.07.2007 07:07
Fiti ma seriosi!!Becali nu-si permite sa fie injurat meci de meci ca vine anul electoral acus'.Pana la urma el cedeaza in razboiul asta daca e sa fie continuat!!Voi nu va dati seama ce ar insemna sa fie injurat exact acum cand s-a omorat atat pentru a participa la alegeri??Nu-si permite sa-i fie terfelita imaginea!!Pana la urma avea dreptate cineva mai sus,ce poate sa faca?Sa ne mute la tribuna a 2-a, dar dupa aia??Cred ca pana la urma ar ceda , numai ca mai trebuie insistat putin ca sa se dea pe brazda analfabetul!

Il in injuram meci de meci, pana inchide peluzaele, dupa aia il injuram din tribune, pana le inchide si pe alea, dupa aia ne strangem in fata stadionului, si il injuram de acolo. Ce altceva am putea face?

oricum si-a mai pierdut din popularitatea pe care o avea printre tzaranii de la televizor, dupa ceea ce s-a intamplat in ultimele etape, le-a adus aminte de ceausescu, si chiar daca nu pare, oamenii nu vor un ceausescu II.

dupa ce isi pierde popularitatea, nu mai apare in sondaje, nu mai face audienta si nu mai este chemat la TV ne va vinde pentru bani, ca nu e prost sa-si piarda investitia, si atunci o vom lua de la capat cu altul care are aceleasi vise de marire.

@Bogdan p.

Au raspuns ei si pentru mine!

As mai adauga ca trebuie sa facem exact ceea ce am cerut in comunicat: sa-l taxam pe Jiji pana isi cere scuze.

Imi spui ca n-am inteles ce viteaz e Jiji, cum de injura el pe toata lumea si nu pateste nimic. Ma faci sa rad. Sunt oameni mult mai mici ca Jiji, gen ziaristii, care il injura si pe Papa de la Roma la modul cel mai serios si tot nu patesc nimic. Jiji nu e decat un circar care distreza lumea si pe care nu-l ia nimeni in serios.

Dar tu ai inteles ca prin exemplele pe care le-am dat nu am facut decat sa-ti demonstrez cat de moale e Jiji?

Vrei solutii reale pentru a scapa de Jiji? pai, nu-ti poate oferi nici nostradamus! Nimeni nu stie ce-l poate determina pe un om sa renunte. Ideea e sa ne pastram demnitatea si coerenta pentru ca noi chiar nu avem ce pierde! Sigur, o sa-mi spui ca pierde echipa; iluzii fratilor! sa nu ne amagim! nici-o galerie din lume nu poate ajuta echipa nici cu 5% si nu stiu de ce, am impresia ca pe nesimtitii nostri de jucatori chiar ii doare in cot despre pasiunea noastra, lupta noastra, prezenta noastra, pentru ca daca ar simti altfel, am vedea putina reactie!

Si-atunci te intreb ce rost isi au toate sacrificiile astea inutile?. Echipa n-o poti ajuta, iubirea nu-ti este rasplatita si apreciata ci chiar esti denigrat, greutati din partea gaborilor si mass-media intampini si dupa toate astea sa mai accept si umilinta la care sunt supus zilnic de acest oligofren. Pentru ce? pentru binele echipei pe care nu-l poate garanta nimeni?...dar cu binele nostru cum ramane?...daca agitatia noastra chiar nu conteaza si nu intereseaza pe nimeni atunci n-ar fi mai simplu sa le dam o mare palma printr-un boicot total?

O mare problema pentru multi suporteri este felul irational in care inteleg ei sa sustina Steaua. Am auzit de atatea ori fraza: pentru echipa trebuie sa acceptam orice, sa renuntam la orice. Da, cu conditia sa nu lezeze demnitatea noastra si nu in conditii de puscarie, de dictatura, de costrangere.

Daca sustinerea nu e rationala, atunci ea se transforma in sclavie si astfel suporterii sunt cei care pot fi santajati si manipulati precum copii mici: nu faci ca mine iti iau jucaria!...iar unii dintre noi chiar se tavalesc pe jos ca au ramas fara ea!

stelist_4_ever9017.07.2007 08:19

Ce parere aveti o sa mai gasesc bilete in ziua meciului pe la 5? Ca nu sunt din Bucuresti si e greu sa fac 2 drumuri.

R4217.07.2007 10:40

Am 12 ani si nu merg demult pe stadion.Insa de anul acesta am inceput sa mergdin nou si sa descoper bucuria de a incuraja echipa favorita in loc sa stau in fotoliu .De aceea cred ca va trebui sa ne incurajam echipa favorita la bine si la greu .Si trebuie sa fim alaturi de echipa.Acum speram sa ne clificam in grupa steag3

spiridusu17.07.2007 10:41

bogdane cand se decide daca galeria va sta la tribuna a 2 ??? ca tare mi-e ca numai prind bilet in ziua meciului ....

ar fi ffffffffffff bine sa intram toti la tribuna a 2 ca sa se obisnuiasca ciobanoidul cu injuraturile venite din tribuna 2 .... ar fi frumos sa avem si niste bannere cu trimitere la comportamentul oierului ca vede mai bine din loja ii sar chiar in ochi :))

P.S. daca intram toti la tribuna 2 cred ca s-ar umple cam jumate ... ( ma refer la cei din galerie ) si cu ceilalti suporteri s-ar umple tribuna 2 si ar fi o atmosfera pe care ciobanoidul sa no uite :):):):):D:D:D:D:D

stelist_4_ever9017.07.2007 16:27

Parerea mea e ca nu ar tb sa mergem la acest meci cu gandul sa-l injuram pe cioban.Chiar merita atata atentzie?!Trebuie sa-i primim cum se cuvine pe noi venitzi chiar si pe Badoi sper sa nu fie huiduieli dar ma ales acesta e primul meci a lui Hagi in Ghencea ca antrenor si trebuie primit cum numai noi stim;). 1-2 mesaje si cateva injuraturi dar nu in timpul meciului ar fi de ajuns la adresa ciobanului ca oricum e prea prost si nu intzelege nimic, el crede ca in continuare e iubit dar o sa vada la alegeri si o sa-si dea seama cat de mult a gresit...

PREOTU17.07.2007 18:20

idem stelist4ever ... de la t2 ne vede mai bine ciobanu :>

nucu17.07.2007 19:26

crezi ca pe votul tau se baza el? sau tu chiar vroiai sa-l votezi si acu te-ai razgandit? nu pierde mult la alegeri stai linistit... mai merge la cativa batrani mai zice o slujba la TV si e totul ok.

Bodanel18.07.2007 06:09

@nucu

Cand o sa il huiduie tot stadionul o sa fie si multi batrani care vor zice "Maica aia 25000 n-or fi toti prosti. Stiu ei de ce il huiduie".Cred ca si ciobanu' si-a dat seama de chhestia asta. Nu uitati ce fata a facut dupa meciul cu Ceahlaul.

Stanici18.07.2007 10:52

Pana la urma, astia care mergem in peluze si nu facem parte din brigazi, cand aflam unde ne luam bilete la meciul de vineri? Avand in vedere ca unele decizii se iau intr-un "circuit inchis".

bogdan_p18.07.2007 14:21

Nu va panicati,normal ca gasiti bilete pana la ora inceperii meciului,inainte de emci cu cateva ore vom ghotara daca vom sta la peluza sau tribuna.

bogdan_p18.07.2007 14:23

Am scris in graba,scuze de greseli:p

metzzz18.07.2007 17:50

@Bogdan p

parerea mea , ca ar trebui la tribuna , ca sa vada ciobanul cati "huligani" sunt aia care il injura :D

Bodanel19.07.2007 05:37

Eu zic ca tot la peluze. Daca stam la tribuna ne pierdem in m ultime si o sa spuna ca nu am mai stat la peluze deoarece a scos abonamentele si nu avem bani de bilete pe tot sezonul asa ca la cateva meciuri vom lipsi. Eu zic sa ne mutam la tribuna abia atunci cand nu vom mai putea sta la peluze. Deocamdata se poate.

Andreiasu19.07.2007 09:05
Eu zic ca tot la peluze. Daca stam la tribuna ne pierdem in m ultime si o sa spuna ca nu am mai stat la peluze deoarece a scos abonamentele si nu avem bani de bilete pe tot sezonul asa ca la cateva meciuri vom lipsi. Eu zic sa ne mutam la tribuna abia atunci cand nu vom mai putea sta la peluze. Deocamdata se poate.

Uneori poate ca e mai bine sa te pierzi in multime ;)

Bodanel19.07.2007 09:17

@ Andreiasu

De acord cu tine ca e mai bine sa te pierzi in multime cateodata dar nu cred ca aceasta este solutia in momentul de fata. Trebuie sa vada ca suntem acolo si ca il contestam. Eu zic sa stea galeria in peluze la meciul de maine dar decizia nu o iau eu. Sper sa fie mai bine dupa meciul de maine.

bogdan_p19.07.2007 12:27

A ramas ca toti sa ne cumparam bilete la tribuna a 2-a.

Micodo,din ce spui tu acolo ar insemna sa nu mai venim la meciuri,sa nu mai facem sacrificii pentru Steaua,pentru ca ii doare in cot si oricum nu ajutam cu nimic,nu?

Frate,asta este un site al suporterilor Stelei,ce cauti aici?Intra pe mirc daca te plictisesti.Daca suporterii nu ajuta echipa,de ce echipele fara suporteri nu au performanta?De ce toti fotbalistii cand inscriu sau la sfarsitul meciului cand sunt victoriosi merg din instcint la suporteri?De ce declara mereu ca publicul reprezinta al 12-lea jucator?De ce milioane de suporteri isi urmeaza echipa preferata oriunde in lume?De ce se fac atatea sacrificii?De forma sau plictiseala?Nu ai inteles nimic din sportul asta si mai ales din viata de suporter.

micodo20.07.2007 06:09

@Bogdan

Am raspunsuri argumentate la toate intrebarile tale dar ma indoiesc ca vei intelege ceva.

Renuntarea la incurajarea echipei pe o perioada nedeterminata, face parte din viata unui suporter si este o solutie atunci cand sustinerea se desfasoara intr-un cadru de puscarie, pumn in gura, umilire...remember pitesti 1997.

pentru cei care nu stiu la aceea deplasare s-a renuntat la incurajarea echipei datorita conditiilor inumane la care am fost supusi de militieni. Solutia care s-a luat cu 2 ore inainte de meci a fost sa ne-ntoarcem la Bucuresti...erau vremuri in care aveam mai multa demnitate!

Daca ti se pare ca a insoti echipa peste tot pentru a o incuraja orbeste, (cand conducerea, gaborii sau federatia te umilesc), este cea mai mare dovada de sacrificiu, te-nseli!. Cea mai mare dovada de nebunie mi se pare sa insotesti echipa oriunde pentru a o contesta cand nu joaca (remember 99-2000, petrolul-Steaua 5-1), sau a te prezenta la meci 10 min. pentru a protesta impotriva conducerii si a parasi apoi stadionul. Sunt primul care m-as baga la asa ceva!. Iar daca nu ne tine smecheria sa procedam astfel atunci singura solutie ramane boicotul. Din pacate acest lucru este posibil oriunde in lume dar mai putin in aceasta natiune de oi!

bogdan_p20.07.2007 07:32

Ce legatura are echipa,ca sa incetezi sa o incurajezi,cu comportamentul patronului?La ce cadru de pumni in gura sau puscarie te referi?In 97 erau doar vremuri in care suporterii erau usor manipulati si ce li se zicera de catre lider aia faceau toti,crede-ma ca nu cunosti adevaratul motiv pentru care Jean Pavel a decis sa plecam inainte de a viziona meciul,desi facusem deplasarea pana la pItesti,era vorba de ambitia lui personala si de faptul ca conducerea clubului nu ii dase cati bani ceruse,iar pe noi ne-a prostit sa plecam pe motiv ca nu ne lasa militienii sa mergem sa mancam,pana atunci nu il interesase niciodata acest aspect.Decizia nu a apartinut suporterilor,ci lui,deci nici din aceasta intamplare nu ai inteles nimic si faci parte din aceasta societate de oi,ba chiar esti una dintre ele.Despre ce jmecherie este nevoie ca sa poti boicota un meci?Eu nu gasesc nimic care sa aibe legatura cu jmecheria.Ai nevoie doar de un motiv intemeiat,numai ca impotriva echipei nu avem de ce sa boicotam vreun meci,deocamdata.Iar daca mai faci pe martirul pe aici si o arzi cu atitudinea asta si ai ghinionul de sa flu cine esti,crede-ma ca te las in carucior.Numai bine.

Bodanel20.07.2007 09:10
Iar daca mai faci pe martirul pe aici si o arzi cu atitudinea asta si ai ghinionul de sa flu cine esti,crede-ma ca te las in carucior.Numai bine.

Bogdane nu crezi ca e un pic cam mult. Pana la urma e si el stelist si cred ca nu e atat de tampit incat sa nu inteleaga ce ai vrut tu sa spui in prima parte a postului. Violenta nu aduce nimic bun, mai ales ca este vorba de un stelist ca mine sau ca tine. Daca are o parere gresita cred ca e cazul sa il aducem pe calea ce buna dar nu cred ca violenta este modul prin care o putem face.

P.S. Nici eu nu cred ca ar trebui sa boicotam meciurile.

lucvald-190220.07.2007 10:45

Uneori si "urecheala" e rupta din rai..desi nu sunt de acord sa se ajunga la ea din simple contre sau speculatii...e totusi un site al suporterilor! E adevarat, si eu sunt coleric si irascibil dar incerc sa ma controlez desi nu prea cu succes.....e bine totusi sa sfidam si macar sa ne straduim sa fim un pic mai civilizati pe site, si asta nu pentru ca da bine la imagine ci pentru ca nu prea merita sa-ti faci nervi din cauza unui necunoscut sau a superficialitatii unuia....

speram sa fie lume diseara si sa aratam mizeriei de Jiji ca...noi golanii suntem pretutindeni pe stadion !

In rest pace voua si s-auzim numai de bine !

Piece of Mind20.07.2007 11:07
speram sa fie lume diseara si sa aratam mizeriei de Jiji ca...noi golanii suntem pretutindeni pe stadion !

Mi-ar placea sa cred ca diseara vii in primul rand pentru Steaua, pentru Hagi si Adi Ilie, pentru a sustine echipa intr-un moment nu foarte favorabil. Corect?

«19495969798126»