Fiti ma seriosi!!Becali nu-si permite sa fie injurat meci de meci ca vine anul electoral acus'.Pana la urma el cedeaza in razboiul asta daca e sa fie continuat!!Voi nu va dati seama ce ar insemna sa fie injurat exact acum cand s-a omorat atat pentru a participa la alegeri??Nu-si permite sa-i fie terfelita imaginea!!Pana la urma avea dreptate cineva mai sus,ce poate sa faca?Sa ne mute la tribuna a 2-a, dar dupa aia??Cred ca pana la urma ar ceda , numai ca mai trebuie insistat putin ca sa se dea pe brazda analfabetul!
Il in injuram meci de meci, pana inchide peluzaele, dupa aia il injuram din tribune, pana le inchide si pe alea, dupa aia ne strangem in fata stadionului, si il injuram de acolo. Ce altceva am putea face?
oricum si-a mai pierdut din popularitatea pe care o avea printre tzaranii de la televizor, dupa ceea ce s-a intamplat in ultimele etape, le-a adus aminte de ceausescu, si chiar daca nu pare, oamenii nu vor un ceausescu II.
dupa ce isi pierde popularitatea, nu mai apare in sondaje, nu mai face audienta si nu mai este chemat la TV ne va vinde pentru bani, ca nu e prost sa-si piarda investitia, si atunci o vom lua de la capat cu altul care are aceleasi vise de marire.
@Bogdan p.
Au raspuns ei si pentru mine!
As mai adauga ca trebuie sa facem exact ceea ce am cerut in comunicat: sa-l taxam pe Jiji pana isi cere scuze.
Imi spui ca n-am inteles ce viteaz e Jiji, cum de injura el pe toata lumea si nu pateste nimic. Ma faci sa rad. Sunt oameni mult mai mici ca Jiji, gen ziaristii, care il injura si pe Papa de la Roma la modul cel mai serios si tot nu patesc nimic. Jiji nu e decat un circar care distreza lumea si pe care nu-l ia nimeni in serios.
Dar tu ai inteles ca prin exemplele pe care le-am dat nu am facut decat sa-ti demonstrez cat de moale e Jiji?
Vrei solutii reale pentru a scapa de Jiji? pai, nu-ti poate oferi nici nostradamus! Nimeni nu stie ce-l poate determina pe un om sa renunte. Ideea e sa ne pastram demnitatea si coerenta pentru ca noi chiar nu avem ce pierde! Sigur, o sa-mi spui ca pierde echipa; iluzii fratilor! sa nu ne amagim! nici-o galerie din lume nu poate ajuta echipa nici cu 5% si nu stiu de ce, am impresia ca pe nesimtitii nostri de jucatori chiar ii doare in cot despre pasiunea noastra, lupta noastra, prezenta noastra, pentru ca daca ar simti altfel, am vedea putina reactie!
Si-atunci te intreb ce rost isi au toate sacrificiile astea inutile?. Echipa n-o poti ajuta, iubirea nu-ti este rasplatita si apreciata ci chiar esti denigrat, greutati din partea gaborilor si mass-media intampini si dupa toate astea sa mai accept si umilinta la care sunt supus zilnic de acest oligofren. Pentru ce? pentru binele echipei pe care nu-l poate garanta nimeni?...dar cu binele nostru cum ramane?...daca agitatia noastra chiar nu conteaza si nu intereseaza pe nimeni atunci n-ar fi mai simplu sa le dam o mare palma printr-un boicot total?
O mare problema pentru multi suporteri este felul irational in care inteleg ei sa sustina Steaua. Am auzit de atatea ori fraza: pentru echipa trebuie sa acceptam orice, sa renuntam la orice. Da, cu conditia sa nu lezeze demnitatea noastra si nu in conditii de puscarie, de dictatura, de costrangere.
Daca sustinerea nu e rationala, atunci ea se transforma in sclavie si astfel suporterii sunt cei care pot fi santajati si manipulati precum copii mici: nu faci ca mine iti iau jucaria!...iar unii dintre noi chiar se tavalesc pe jos ca au ramas fara ea!