FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«19394959697126»
Tibis04.07.2007 05:32
Eu zic sa ne strangem cu totii in fata parlamentului si sa fortam intrarea....

cea mai tare faza care am auzito :))))))))

_yang04.07.2007 09:06
Eu zic sa ne strangem cu totii in fata parlamentului si sa fortam intrarea....

Asta ar mari sansele ca legea sa fie aprobata...

Elektro Inside04.07.2007 12:44

salutare...am si eu o intrebare...mai exista ca grup Sharks Ferentari? Nu am mai vazut de mult un steag de gard cu numele lor ... :huh:

Tibis04.07.2007 13:45
salutare...am si eu o intrebare...mai exista ca grup Sharks Ferentari? Nu am mai vazut de mult un steag de gard cu numele lor ... :huh:

CAUTA IN ARHIVA

nucu12.07.2007 11:07

ssshhhhttt... linisteeee

ce liniste e aici sa-nebunesc de nu :))

stelistu1412.07.2007 14:35
ssshhhhttt... linisteeee

ce liniste e aici sa-nebunesc de nu :))

asteptam abonamentele cu sufletu la gura :))))

AmuntBoy12.07.2007 15:22

fara peluze

stelistu1412.07.2007 15:26

http://www.steauafc.com/nou/index.php?cat=...ati&id=4419

abonamente la peluza din **** ... ori nu se fac ... ori....plm X( X(

stelistu2512.07.2007 15:41

merita batuti si gg si Argaseala pentru asta.... :angry:

CNCT12.07.2007 18:26

Ne-a lucrat ciobanul....iar ...si iar

bogdan_p13.07.2007 08:03

Pai nu tipa toata lumea pe aici ca e benefic sa il injuram.Unde sunt solutiile lor reusite acum?Din pacate asta este doar inceputul,cu siguranta nu va mai pune nici bilete in vanzare daca lucrurile vor continua pe aceeasi linie.

Radu mic13.07.2007 08:30

...atunci ne mutam la tribuna a IIa! old school.

eferman13.07.2007 10:14

Un lucru e clar... la stadion si Steaua nu vom renuntza... de 4 ani am abonament la nord, asta ar fi trebuit sa fie al 5lea...din pacate ciobanu asta imputzit chiar vrea ca acest conflict sa nu se termine... dc va trebui si se va decide de catre peluza sa trecem la trib2 ma voi conforma... dar pentru mine locul pe care il ocup acum pe stadion e important... la fel ca si pentru multzi altzii deci aceasta varianta e greu realizabila...

P.S.:Benzina ma uimeshte in fiecare zi cu lucruri noi... prea tare fratioare... dc e mergem doar noi doi peste porcii aia din parlament!:)

stelistu1413.07.2007 10:52

ceva trebuie sa facem , sa reactionam intr`un fel , este inacceptabil sa stam cu mainile in buzunare si sa nu ne intereseze , trebuie facut ceva . daca nu vom demonstra inca o data ca nu avem unitate si ne supunem la orice soparla aruncata de unu care a facut avere vanzand oi si branza X( X( . acum o sa se vada cine e stelist si cine nu

stelist_4_ever9013.07.2007 12:50
-----bravo Maresal, f.tare mai ales ultimele 3 minute jumate.
cae indru13.07.2007 22:06

jos palaria pentru filmuletul lui maresal! nu e primul care il vad colat de el dar cu siguranta e cel mai adevarat! tot respectul pentru munca ta si pentru profesionalism! poate ca anul asta o sa vedem mai multe realizari ca in prima parte si mai putine din cele de la sfarsit!

micodo14.07.2007 07:14
Pai nu tipa toata lumea pe aici ca e benefic sa il injuram.Unde sunt solutiile lor reusite acum?Din pacate asta este doar inceputul,cu siguranta nu va mai pune nici bilete in vanzare daca lucrurile vor continua pe aceeasi linie.

Pai si ce-ai vrea Bogdane, sa-i cerem indurare mariei sale?, sa-i cantam osanale, sau mai bine sa-i facem o mwie?...si toate astea pentru niste drepturi care ni se cuvin?!...asta niciodata!.

Continui sa cred si ma minunez ca nu intelegeti, ca singura solutie este sa-i dam cat mai multa mwie ciobanului.

Prin injuraturile noastre il vom forta sa ia decizii cat mai tampite si astfel, isi va da seama cat mai multa lume ca e un dictator.

De ce nu intelegeti ca Jiji nu e in nici-un caz cocos ci dimpotriva, e cel mai mare fatalau?

-dupa meciul cu CFR, de acum 3 ani, cand a fost injurat de tot stadionul cea facut el, Jiji-razboinicul?... a iesit curajos la TV sa declare ca nu-l afecteaza, dar a doua zi a convocat sedinta!

-dupa meciul cu Ceahlaul era zmeu-niste golani si vagabonzi, dar a doua zi ce face Jiji-razboinicul?...se razgandeste, nu mai da bani la caini!

-dupa meciul cu national, vazand ca suporterii continua sa-l injure, el Jiji-razboinicul ce declara?...sunt prea fanatici n-am ce sa le fac!

-cand a incercat sa se ia de mitica Dragomir, el Jiji-razboinicul, a cedat ca un sclav la amenintarile militeanului si...a dat-o la pace!

-cand a-ncercat-o cu vadim, el Jiji-razboinicul s-a inmuiat ca un catelus!

-cand a-ncercat-o cu ctp, idem!

-voi nu vedeti ca singurele personaje de care se ia sunt cele care nu-i raspund?...gen Copos, voiculescu!

Treziti-va odata si vedeti realitatea; Jiji este cel mai mare piz.da din Romania!

crafft14.07.2007 09:17
Pai si ce-ai vrea Bogdane, sa-i cerem indurare mariei sale?, sa-i cantam osanale, sau mai bine sa-i facem o mwie?...si toate astea pentru niste drepturi care ni se cuvin?!...asta niciodata!.

Continui sa cred si ma minunez ca nu intelegeti, ca singura solutie este sa-i dam cat mai multa mwie ciobanului.

Prin injuraturile noastre il vom forta sa ia decizii cat mai tampite si astfel, isi va da seama cat mai multa lume ca e un dictator.

De ce nu intelegeti ca Jiji nu e in nici-un caz cocos ci dimpotriva, e cel mai mare fatalau?

-dupa meciul cu CFR, de acum 3 ani, cand a fost injurat de tot stadionul cea facut el, Jiji-razboinicul?... a iesit curajos la TV sa declare ca nu-l afecteaza, dar a doua zi a convocat sedinta!

-dupa meciul cu Ceahlaul era zmeu-niste golani si vagabonzi, dar a doua zi ce face Jiji-razboinicul?...se razgandeste, nu mai da bani la caini!

-dupa meciul cu national, vazand ca suporterii continua sa-l injure, el Jiji-razboinicul ce declara?...sunt prea fanatici n-am ce sa le fac!

-cand a incercat sa se ia de mitica Dragomir, el Jiji-razboinicul, a cedat ca un sclav la amenintarile militeanului si...a dat-o la pace!

-cand a-ncercat-o cu vadim, el Jiji-razboinicul s-a inmuiat ca un catelus!

-cand a-ncercat-o cu ctp, idem!

-voi nu vedeti ca singurele personaje de care se ia sunt cele care nu-i raspund?...gen Copos, voiculescu!

Treziti-va odata si vedeti realitatea; Jiji este cel mai mare piz.da din Romania!

in sfarsit ,mai vad si oameni ,care gandesc

bodanelu15.07.2007 11:05

o intrebare pentru cunoscatori:

la ce dimensiuni sa-mi fac un steag mare pentru a fi usor de manevrat?

Piece of Mind15.07.2007 11:12

Cea mai nasoala chestie este ca toate astea pica in cel mai prost moment posibil, cand Hagi si echipa au nevoie de liniste si de incurajari. E limpede ca toata situatia asta tensionata nu are cum sa nu se rasfranga negativ asupra lor...

Dar parca nici sa ne lasam calcati in picioare in halul asta nu putem...

bogdan_p16.07.2007 13:45
o intrebare pentru cunoscatori:

la ce dimensiuni sa-mi fac un steag mare pentru a fi usor de manevrat?

Micodo,nu ai inteles nimic din ce am zis.Am impresia ca nu stii pe ce lume taresti,ciobanu asta nu a pirdut nici macar un proces,a adus injurii primului ministru,procurorilor,judecatorilor,tuturor oamenilor puternici din Romania si nu a patit nimic.Zi-mi u ce am putea face noi,in momentul asta in care vine si legea antihooliganism,sa scapam de el.Dar fapte reale,nu fictiuni.

stelistu2516.07.2007 14:50

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...ex&id=49208

Bogdane e adevarat ca se unesc peluzele vineri si vor sta la tribuna II???...nu de alta dar vreau sa stiu unde sami iau bilet

AU16.07.2007 14:51
Micodo,nu ai inteles nimic din ce am zis.Am impresia ca nu stii pe ce lume taresti,ciobanu asta nu a pirdut nici macar un proces,a adus injurii primului ministru,procurorilor,judecatorilor,tuturor oamenilor puternici din Romania si nu a patit nimic.Zi-mi u ce am putea face noi,in momentul asta in care vine si legea antihooliganism,sa scapam de el.Dar fapte reale,nu fictiuni.

ai dreptate putin Bogdane. dar noi trebuie sa ramnem mandrii si sa fim uniti. iti spun ce putem sa facem in continuare: sa mergem in primul rand cat mai multi la stadion( sa nu ii facem ciobanului pe plac si sa ne indepartam ce de altfel cauta el)

sa incurajam echipa cum am facut-o pana acum poate chiar mai intens.

sa continuam protestul impotriva ciobanului dar fara sa injuram

sa nu devenim sclavii lui acceptand sa facem pace cu el facand doar noi compromisuri.

sa ii aratam ca nu avem nevoie de el sau de banii lui pentru a ne bucura de Steaua( asa cum am facut-o cu sarbatoarea de la preoteasa).

modul de a protesta il vom alege fiecare in limita legii. DAR SA STII CA DE ACUM O SA FIE FFFFF MULTI ALTURI DE NOI SI E PACAT SA RATAM MOMENTUL. stiu ca si tu gandesti la fel dar incerci sa gasesti solutia rationala. primul pas este vineri. incercati sa anuntati si voi unde vom sta: la t2 sau in peluza etc.

astea trebuie sa facem pentru ca tot stelisti ramanem indiferent de ce s-ar intampla. NU TREBUIE SA PLECAM CAPUL. NU TREBUIE SA TACEM DIN GURA.

cum spunea un banner: PUMNII SI CU URA NU NE VOR INCHIDE GURA!!!!!!!!!

CSA16.07.2007 14:57

Il in injuram meci de meci, pana inchide peluzaele, dupa aia il injuram din tribune, pana le inchide si pe alea, dupa aia ne strangem in fata stadionului, si il injuram de acolo. Ce altceva am putea face?

oricum si-a mai pierdut din popularitatea pe care o avea printre tzaranii de la televizor, dupa ceea ce s-a intamplat in ultimele etape, le-a adus aminte de ceausescu, si chiar daca nu pare, oamenii nu vor un ceausescu II.

dupa ce isi pierde popularitatea, nu mai apare in sondaje, nu mai face audienta si nu mai este chemat la TV ne va vinde pentru bani, ca nu e prost sa-si piarda investitia, si atunci o vom lua de la capat cu altul care are aceleasi vise de marire.

David_Steaua200716.07.2007 15:35

Fiti ma seriosi!!Becali nu-si permite sa fie injurat meci de meci ca vine anul electoral acus'.Pana la urma el cedeaza in razboiul asta daca e sa fie continuat!!Voi nu va dati seama ce ar insemna sa fie injurat exact acum cand s-a omorat atat pentru a participa la alegeri??Nu-si permite sa-i fie terfelita imaginea!!Pana la urma avea dreptate cineva mai sus,ce poate sa faca?Sa ne mute la tribuna a 2-a, dar dupa aia??Cred ca pana la urma ar ceda , numai ca mai trebuie insistat putin ca sa se dea pe brazda analfabetul!

«19394959697126»