Respect ! La modul cel mai serios. Chiar daca unii ii numesc capsunari si le-a fost rusine cu ei pe bernabeu cand purtau acele coronite Wester Union.
Respect ! La modul cel mai serios. Chiar daca unii ii numesc capsunari si le-a fost rusine cu ei pe bernabeu cand purtau acele coronite Wester Union.
fara sa fiu rautacios, vreau sa spun ca daca pana si ei au inteles ce plaga pe istoria Stelei e jijel... nu e deloc momentul sa ne oprim. din ce in ce mai multa lume intelege ca Steaua nu sta intr-un monument al prostiei si trufiei ca Becali. nu zic ca trebuie injurat tot meciul, dar razboiul trebuie continuat... si poate trecut la un alt nivel.
nu inteleg ce rost ar avea o intalnire a suporterilor cu Becali... ce sa-i spunem? ca vrem sa plece? ca nu cred ca cineva din galerie poate sa creada ca ciobanul asta se poate schimba... dovada clara este si una din ultimele lui declaratii... cum ca daca nu era implicat in politica ne linistea el imediat... sau ca trebuie sa fim batuti.
PS: pe mine Gigi m-a calcat in picioare prima data... cand l-a batut pe malonga. de atunci m-am lamurit cam ce hram poarta omul asta
Haha, peste tot in Europa: NU Becali! :twisted:
Moare ciobanu:D
si ciobanul e la muntele Athos!poate face o criza de nervi si moare acolo,oricum e aproape de Dumnezeu!
respect baietilor ... o sa-i cada fata ciobanului cand o sa vada ca este contestat peste tot ...
Steaua de azi are in comun istoria, culorile si numele.Pentru mine este de ajuns iar ca sa-ti raspund la intrebare, eu sustin aceeasi Steaua pe care o sustinem toti cei care intram pe siteul asta si nu inteleg ce rezolv daca il injur pe Becali non-stop.
Spune-mi, tu dupa ce il in juri pe Becali un meci intreg, te simti mai bine ?
Are Steaua ceva de castigat de pe urma acestui "protest" sa-i zicem ?
Sau ti se pare ca dintr-o data Steaua noastra este mai curata, mai aproape de Steaua pe care ne-o dorim doar pentru ca il injuram pe Becali ?
Eu unul nu inteleg...
Acum astept cu nerabdare parerile forumistilor.
Probabil ca o sa-mi spuna toti ca sunt manipulat, ca sunt fan Becali, etc
:???:
acum serios ma,probabil ai intentii bune dar oamenii s-au riscat enorm, cand au hotarat sa-l injure,plus ca ,actiunea,venea dupa unele suspiciuni ,in ceea ce priveste PN cu conducerea,se sugera lipsa lor de atitudine,acum s-a facut acest pas,urias, spun eu si vii tu spunand ca te-ai plictisit,frate faci parte dintr-un grup(A.I.S.S.)daca se hotaraste ceva iar tu esti pur si simplu plictisit de hotarare,asta nu inseamna ca trebuie sa ii convingi si pe ceilalti sa se plictiseasca,acum nu trebuie,sa arati tu ,ca esti mai stelist ca altii,stii tu vii pentru Steaua ,noi venim sa il injuram pe ala,poate nu doresti sa arati asta dar asa se intelege,hai te rog eu ,macar astia care venit mai la toate meciurile ,sa fim deacord ,cu ce se hotaraste de catre lideri,chiar daca personl nu suntem deacord,asta e secretul unui grup unit,numai bine
eu sunt de acord cu tot ce hotarasc liderii de galerie sau cu ce comunicate da AISS, vroiam doar sa evidentiez faptul ca am inceput sa incurajam din ce in ce mai putin Steaua.
Asta e marea mea problema.
Eu am spus chestiile de mai sus pentru ca nu imi place directia in care merg lucrurile in general la noi in club.
Intentia mea nu a fost sa las impresia ca sunt mai stelist ca altii...
In fine.
Eu zic sa o lasam balta.
Era doar o parere personala si pana la urma majoritatea conteaza si in acelasi timp decide.
Numai bine ! steag1
Steaua de azi are in comun istoria, culorile si numele.Pentru mine este de ajuns iar ca sa-ti raspund la intrebare, eu sustin aceeasi Steaua pe care o sustinem toti cei care intram pe siteul asta si nu inteleg ce rezolv daca il injur pe Becali non-stop.
Spune-mi, tu dupa ce il in juri pe Becali un meci intreg, te simti mai bine ?
Are Steaua ceva de castigat de pe urma acestui "protest" sa-i zicem ?
Sau ti se pare ca dintr-o data Steaua noastra este mai curata, mai aproape de Steaua pe care ne-o dorim doar pentru ca il injuram pe Becali ?
Eu unul nu inteleg...
Acum astept cu nerabdare parerile forumistilor.
Probabil ca o sa-mi spuna toti ca sunt manipulat, ca sunt fan Becali, etc
:???:
Tu crezi ca lumea care il injura pe Becali o face din plicitseala sau la caterinca? Nu vreau sa te jignesc dar esti f. superficial. Il injura pentru ca au o mandrie si pentru ca au o pasiune, pe care Becali le terfeleste in toate felurile. De la aceste injuraturi si scandari impotriva , protestul se va extinde. din ce in ce mai mare. Pana cand Becali nu va mai rezista si va vinde Steaua. Au fost cazuri asemanatoare si in lume si in Romania, la echipe mai mici ca Steaua, cu suporteri mult mai putini. Mutra ciobanului dupa meciul cu Ceahlaul arata clar cat era de speriat si de ofticat de atitudinea suporterilor. Nu poti spune ca nu are efect. sa iti dau un exemplu. Tu daca ai avea o sora, pe care normal o iubesti mult. fata buna, isi vede de treaba, scoala etc. pe la 18 ani o iau un peste cu japca, o transforma intr-un nimic, etc. Tu nu ai incerca sa il cauti pe ala sa ii rupi capul? Sau macar sa incerci?? Ai tace din gura si ai lasa lucrurile sa se desfasoare in continuare cum vrea ala?
iti spun pentru ca ii cunosc pe baietii care au initiat protestul anti cioban. sunt baieti care vin in galerie de cel putin 15 ani. pe vremea cand ei ca pusti nebuni colindau tara dupa Steaua fara nici un ban in buzunar. ciobanul era cu oile lui in transhumanta si habar nu avea de fotbal sau de Steaua. Pe suporteri ca tine se bazeaza ciobanul. nu zic ca esti fan Becali, insa taci si inghiti fara pic de opozitie, ceea ce are acelasi rezultat.
Frate,omul are dreptate,involuntar ,acease proteste impotriva lui gg se rasfrang si asupra echipei,creeaza o anumita presiune asupra lor
Adevarat si ca nu se mai canta pentru incurajarea echipei cat despre cioban:(( si este o mare greseala.Cred ca cel mai bine ar fi sa ne facem cunoscuta pozitia,c a suntem impotriva lui si niciodata nu il vom accepta si ca Steaua sunte, noi,nu el si gata,altfel riscam sa cream o atmosfera proasta la echipa in acest inceput de campionat.
Mi-e scarba de Becali, dar imi este destul de clar ca nu suntem suficient de uniti si suficient de puternici sa castigam razboiul cu el acum. Injurandu-l la fiecare meci in loc sa ne incurajam echipa nu va rezolva problema Becali dar poate face rau jucatorilor.
Totusi cat timp acest cioban mai este la echipa, parca este ceva acolo in mine care nu ma lasa sa ma simt pe Ghencea la fel de bine ca inainte. Sper doar ca Steaua sa reziste pana cand va disparea Becali, pentru ca daca este cineva care poate distruge Steaua, ciobanul este.
si ciobanul e la muntele Athos!poate face o criza de nervi si moare acolo,oricum e aproape de Dumnezeu!
Sa ne rugam fiule sa-tzi asculte Dumnezeu ruga si sa ne izbaveasca de cel beeeeeeeeeeecaaaaaaaaaal !
GSP :
" Tamaș cãtre fanii Stelei: "De v-ar cãlca vreo mașinã!!!"
2007-06-19 13:30:00
Gabi Tamaș a avut parte de o primire mai specialã, la sosirea sa pe aeroportul Henry Coandã. Reperat fiind de cãtre un grup de suporteri steliști, fundașul spanilolilor de la Celta Vigo a fost rugat sã se transfere în Ghencea. Replica fostului dinamovist a fost un murmur dezaprobator, care printre altele a a conținut și expresia: "De v-ar cãlca vreo mașinã!" "
ce parere aveti? X( X( X( X( X( FMM de spurcat , si cica ei nu cauta violenta , ei nu instiga , noi suntem golani ca il huiduim la nationala ...
Gestul lui e de rahat dar la ce sa te astepti de la un spurkat imputit.
Totusi, ce stelist e ala care ii spune astuia pe strada "nu te transferi la Steaua?".
Asta daca ce scrie presa e adevarat, lucru indoielnic.
asta e adevarata, am auzit la TV cand i-au strigat unii in parcare langa aeroport sa vina la Steaua.
Pai va ateptatzi la o replica de bun simtz din partea lui Tamas? Nu va mai amintitzi de ispravile lui din Brasov(urbe pastorita de tac-su in treburi politzienesti? Needucat si infatuat a fost dintotdeauna.
sa dea Dumnezeu sa se joace meciul cu Olanda in Ghencea..
sa dea Dumnezeu sa se joace meciul cu Olanda in Ghencea..
daca se joaca meciul cu Olanda in Ghencea eu as vrea sa fim langa Nationala si sa o inkurajam , nu atunbci e momentul pentru micile noastre razboaie , atunci trebuie sa cantam pentru Romania , pentru tara noastra... asa [...] , da e a noastra ![]()
De`alde tamas si altii ne " okupam" in amikale ( Amikalul cu Turcia din august e f probabil sa se joake pe Ghencea >
)
Editat de moderatori! Parerile despre cat "de kkt" e tara noastra pastreaza-ti-le pentru tine!
Frate,omul are dreptate,involuntar ,acease proteste impotriva lui gg se rasfrang si asupra echipei,creeaza o anumita presiune asupra lorAdevarat si ca nu se mai canta pentru incurajarea echipei cat despre cioban:(( si este o mare greseala.Cred ca cel mai bine ar fi sa ne facem cunoscuta pozitia,c a suntem impotriva lui si niciodata nu il vom accepta si ca Steaua sunte, noi,nu el si gata,altfel riscam sa cream o atmosfera proasta la echipa in acest inceput de campionat.
Asa e, normal ca orice suporter sau ultras adevarat ar prefera sa mearga la meci si sa isi consume energia numai in folosul echipei. Insa cu Gigi proprietar, meciuri ca ultimele 6-7 din sezonul tocmai incheiat vor deveni un obicei. Mai ales la miza care e in noul campionat, cu lotul subtire si antrenorul mediocru care il avem, blaturile ordinare vor fi arma numarul unu a ciobanului. si nu e aiurea sa mergi la meci sa canti pentru echipa cand ei doar mimeaza fotbalul si rezultatul e deja stiut?
Jucatorii care sunt intr-adevar stelisti si nu mercenari sau mielusei ai lui jjjjjjj ar trebui sa se implice mai mult in creearea atmosferei la echipa si sa le explice si celorlaltzi ca nimic nu se compara cu dragostea impartasita de catre supoprteri.Atunci cand,chiar daca ai pierdut meciul dar ai jucat cu daruire si nu ai pacalit spectacolul,tribuna te aplauda si iti scandeaza numele,traiesti sentimente unice care te fac sa te simtzi implinit.Faptul de a fi aclamat de o mare de oameni este poate unul dintre cele mai frumoase lucruri care tzi se pot intampla in viatza.
Ce bine suna,dar..........![]()
Jucatorii care sunt intr-adevar stelisti si nu mercenari sau mielusei ai lui jjjjjjj ar trebui sa se implice mai mult in creearea atmosferei la echipa si sa le explice si celorlaltzi ca nimic nu se compara cu dragostea impartasita de catre supoprteri.Atunci cand,chiar daca ai pierdut meciul dar ai jucat cu daruire si nu ai pacalit spectacolul,tribuna te aplauda si iti scandeaza numele,traiesti sentimente unice care te fac sa te simtzi implinit.Faptul de a fi aclamat de o mare de oameni este poate unul dintre cele mai frumoase lucruri care tzi se pot intampla in viatza.
Un campionat intreg in care nici nu saluta galeria, chit ca e vorba de deplasari la sute de km, felul in care l-au izolat pe Elton si in teren si in afara lui, felul in care l-au facut pe Thereau "sa se acomodeze", spun multe despre caracterul si "stelismul" jucatorilor actuali. Ce jucator cu demnitate si caracter ar accepta o colaborare cu Gigi sau Olaroiu? sunt cateva exceptii, insa majoritatea nu au nici o treaba.
Postez rar ... si nu imi place deloc ce se discuta aici pe topicul de "galerie" . Vad din ce in ce mai multi suporteri de internet care nu au nici cea mai mica legatura cu stadionul . Nu am o viata de ultras adevarat dar incerc sa ma mentin . Observ ca din ce in ce mai multi suporteri contesta prestatia peluzelor si din ce in ce mai multi lauda peluza lu` Dinamo . Nu stiu de ce trebuie sa le da`ti explicatii ... sincer nu inteleg si chiar nu vreau sa citesc pareri ( aici si tu Punkere esti vizat ) .
Am inteles ca incercati sa face`ti o comunicare intre membrii peluzelor si cetateni dar chiar nu mai inteleg justificarea faptelor .
Poate bat campii ...
In 97-98 cand am inceput sa frecventez stadionul ( fiind copil ) am dat de tot felul de patenii de la cantat, afisat fularul, afisat baloane, mers in deplasari ( in Bucuresti ) ... tipand Jean la noi cand o anturam in groapa ( BAAA COPIIIII STAtI IN SPATE SA VA ASIGURAM PROTECTIE ), batai de la "aia" mai mari, ascultand de aia mai mari, respectand un cuvand de la cei care stiau mai bine ce se intampla .
Acum despre ce vorbim ? ( din ceea ce am inteles eu ) o incercare de a impaca toti suporterii Stelei indiferent de locatie ... de locatie ... de locatie ... in tara din pacate si nu in stadion . Poate ca e momentul sa ne trezim si sa nu mai o anturam aiurea incercand sa`i impacam pe toti . Exemplu` meu cred ca e cel mai bun ... Inveti viata din stadion traind`o . Nu pe net ! Am intrat pe stadion si pe la terenurile de tenis, am sarit gardul si pe la sere, am intrat si prin poligon ... am platit si bilet .
Mi`am luat si bataie, am si dat bataie, am luat parte si la coregrafii am avut si belele dar niciodata nu m-am gandit decat ca am fost la un meci al Stelei .
Hai sa ne delimitam de acesti "suporteri" ai Stelei care sustin cu LITERE MARI ca ei se "sacrifica" pentru Steaua .
Incercati viata pe stadion in Ghencea macar si apoi o sa aveti un cuvant de spus .
Bafta
Ai uitat sa spui de gaura din gardul de la terenul de rugby, de ocolit pe la sere. Erau vremuri in care lumea venea la stadion doar pentru Steaua nu pentru moda, erau vremuri cand nu ne lasau sa ne urcam in microbuze daca eram prea mici , exista respect in peluza, existau multe lucruri care s-au pierdut.
Nu inteleg de ce vorbesti de aceasta moda tocmai u care esti membru al unui grup din Peluza Sud,care a dat nastere acestei mode.