Nu`l mai suport pe Jiji Becali ..... X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Numai tu ?? TOATA LUMEA IL URASTE X( X( X( X( X( X(
Nu`l mai suport pe Jiji Becali ..... X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Numai tu ?? TOATA LUMEA IL URASTE X( X( X( X( X( X(
pentru a facilita pe cei care-si intocmesc un abonament ce nu se afla-n baza de date. Isi pune boul de cioban planul in aplicare?
ce intocmit de abonamente ?anul trecut s-a dat o zi si atunci oricine a putut veni la casa si lua cate abonamente dorea.Acum 2 ani a fost treaba sa te inscrii pe site si sa-ti trimita ei confirmare..
cred ca prin iulie o sa apara ceva.
in prosport scrie ca Jiji are azi, joi, o intalnire cu suporterii..
ceva detalii?
Nu vreau sa te dezamagesc , da pe mine siteul sport.ro ma dezamagit , ca debiteaza numai prostii .
OFF Topic: Danny, nu mai posta ca nebunu' pe forum. Iti presimt un BAN de 7 zile, sau chiar permanent in cel mai rau caz.
ON Topic: Nu stiu ce ar putea sa mai spuna Becali. Faptele vorbesc de la sine.
Nu va exista nici o intalnire cu suporterii,iti garantez;)
Becali nu a avut nicio intalnire cu suporterii Stelei.
Era vorba la un moment dat sa se intalneasca dl Argaseala cu cativa membri AISS dar pana la urma nu s-a mai tinut pentru ca in realitate ne chemase pentru o intalnire cu Becali...
Cand s-a aflat adevaratul motiv pentru care am fost chemati acolo, membrii AISS prezenti, au refuzat intalnirea pentru ca la o presupusa intalnire cu Becali trebuie sa fie prezenti si membrii cu putere de decizie din peluze, iar in momentul respectiv ei nu era prezenti.
Tinand cont ca oierul a iesit in presa si a facut declaratii care nu isi aveau rostul, eu nu cred ca o sa fie vreo astfel de intalnire in viitorul apropiat, nu cu Becali cel putin care a dovedit inca o data ca are un caracter de doi lei si nu poti avea incredere in el de nicio culoare.
mai bine..eu unu...nu as fi considerat benefica o astfel de intalnire....s`ar fi lasat cu amenintari din partea ciobanului...si alte de genu.sigur..
daca s`ar face ceva..as prefera sa se faca in fata presei..sa nu poata Jiji sa faca el ce vrea
Zau?Si motivul pentru care am sta de vorba cu el ar fi................????
Sa-i bagati mintile in cap , ca ciobanul asta distruge Steaua .
in caz de va exista o asa zisa intalnire..poate e bine sa se faca asa....nu pot sa iti spun acum un motiv pentru care ar trebui sa se vb cu un nebun...poate doar daca insista el ![]()
pentru ca este cazul sa se inceteze cu asa-zisul razboi dintre suporteri si oier, el este un prost si nu o sa-l schimbe nimeni indiferent ce se va face.
Eu m-am cam saturat sa vin la stadion si sa aud numai scandari impotriva lui Becali.
Sa nu uitam ca suntem stelisti nu anti-Becali.
Plus ca o astfel de atmosfera dauneaza grav imaginii clubului, iar in astfel de conditii nu se poate face performanta.
Si s-ar mai gasi cateva argumente. steagro
pentru ca este cazul sa se inceteze cu asa-zisul razboi dintre suporteri si oier, el este un prost si nu o sa-l schimbe nimeni indiferent ce se va face.Eu m-am cam saturat sa vin la stadion si sa aud numai scandari impotriva lui Becali.
Sa nu uitam ca suntem stelisti nu anti-Becali.
Plus ca o astfel de atmosfera dauneaza grav imaginii clubului, iar in astfel de conditii nu se poate face performanta.
Si s-ar mai gasi cateva argumente. steagro
de vreo doua meciuri se injura si tu,deja te-ai saturat?of of of,mai azzido repede te plictisesti
de vreo doua meciuri se injura si tu,deja te-ai saturat?of of of,mai azzido repede te plictisesti
Dar scuza-ma, in alea doua meciuri Becali a fost injurat cat pentru doua campionate.
Si da, ai dreptate.
Ma plictisesc repede cand injur anumite persoane care nu merita sa li se acorde atat de multa atentie.
Si pana la urma eu vin la stadion sa sustin pe Steaua, nu sa injur conducatori de club ca Becali.
dar ca Becali sa faca Steaua de ras nu te-ai plictisit?
Dar scuza-ma, in alea doua meciuri Becali a fost injurat cat pentru doua campionate.Si da, ai dreptate.
Ma plictisesc repede cand injur anumite persoane care nu merita sa li se acorde atat de multa atentie.
Si pana la urma eu vin la stadion sa sustin pe Steaua, nu sa injur conducatori de club ca Becali.
pai ce Steaua sustii tu? Ce mai are in comun actuala echipa care joaca pe Ghencea cu Steaua? Culorile si cam atat. pana le schimba ciobanul si pe alea. In afara lui Adrian Ilie, care cred ca a fost adus ca sa mai tempereze nemultumirea suporterilor (vezi cauzul Lacatus presedinte, de anul trecut), nici conducerea, nici lotul, nici mentalitatea cu blaturi ordinare, nu mai are nici o legatura cu fenomenul numit Steaua. Incearca sa gandesti mai profund si sa nu te lasi manipulat asa usor.
@Dan: "Mos Craciun" EXISTA - in sufletul oricarui copil! La fel cum exista binele oriunde, in cele mai neprielnice situatii, numai sa crezi si sa lupti pentru el. In Steaua de azi exista o parte din istoria care ne face sa vibram. Atata vreme cat noi, cei multi, punem suflet si ne luptam intr-un fel sau altul pentru numele, ideea, spiritul de viata stelist, acea STEA la care te gandesti tu va exista si va triumfa. Prin noi.
Numai bine.
---Sper ca nu am fost prea bombastic, am scris doar ceea ce simt---
pai ce Steaua sustii tu? Ce mai are in comun actuala echipa care joaca pe Ghencea cu Steaua? Culorile si cam atat. pana le schimba ciobanul si pe alea. In afara lui Adrian Ilie, care cred ca a fost adus ca sa mai tempereze nemultumirea suporterilor (vezi cauzul Lacatus presedinte, de anul trecut), nici conducerea, nici lotul, nici mentalitatea cu blaturi ordinare, nu mai are nici o legatura cu fenomenul numit Steaua. Incearca sa gandesti mai profund si sa nu te lasi manipulat asa usor.
Steaua de azi are in comun istoria, culorile si numele.
Pentru mine este de ajuns iar ca sa-ti raspund la intrebare, eu sustin aceeasi Steaua pe care o sustinem toti cei care intram pe siteul asta si nu inteleg ce rezolv daca il injur pe Becali non-stop.
Spune-mi, tu dupa ce il in juri pe Becali un meci intreg, te simti mai bine ?
Are Steaua ceva de castigat de pe urma acestui "protest" sa-i zicem ?
Sau ti se pare ca dintr-o data Steaua noastra este mai curata, mai aproape de Steaua pe care ne-o dorim doar pentru ca il injuram pe Becali ?
Eu unul nu inteleg...
Acum astept cu nerabdare parerile forumistilor.
Probabil ca o sa-mi spuna toti ca sunt manipulat, ca sunt fan Becali, etc
:???:
io unul sunt anti-Becali dintotdeauna si ca atare o sa l injur de cate ori o sa am ocazia
se cheama libertate de exprimare
nu e vorba de rasism sau orice alt fel de xenofobie
asa ca nu or sa ne suspende stadionu ca l injuram pe Becali
sa inchida peluza
ma mut la tribuna
Rasism?!
Si libertatea de exprimare inseamna altceva, daca-l injuri se numeste proasta crestere.
Rasism?!Si libertatea de exprimare inseamna altceva, daca-l injuri se numeste proasta crestere.
Tu nu injuri ma? Daca iti da cineva un pumn ii arati si obrazul celalalt?
Pai d-asta suntem ba, un popor de rahat, ca nu luam niciodata atitudine, Gigi ne face in toate felurile, ne ameninta, ne jigneste, ne doreste sa fim batuti de puscariasi, si tu vrei sa trecem peste nu? Ei bine unii dintre noi au o personalitate, un orgoliu, o mandrie a lor, si nu popt sa treaca peste intelegi? Inainte de a fi stelist, dinamovist, sau ce vrei tu, esti om, si nu trebuie sa accepti niciodata sa fii calcat in picioare de o mizerie ca Gigi.
@andreiasu
Bineinteles ca si eu injur, ma.
Pe mine, Gigi nu m-a calcat niciodata in picioare, indiferent ce declaratii a facut. Si tocmai pentru ca eu am o personalitate, un orgoliu, o mandrie a mea, nu-l injur, il ignor.

![]()
@andreiasuBineinteles ca si eu injur, ma.
Pe mine, Gigi nu m-a calcat niciodata in picioare, indiferent ce declaratii a facut. Si tocmai pentru ca eu am o personalitate, un orgoliu, o mandrie a mea, nu-l injur, il ignor.
Felicitari. Esti un roman autentic. Stai jos, nota 3.
@andreiasu
Sunt prea mahmur ca sa-ti raspund corespunzator.