FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«19596979899126»
bogdan_p20.07.2007 11:49

Ma tem ca majoritatea nu se bucura de reintalnirea cu echipa,sau de debutul lui Hagi si Adi,cat se bucra ca vor injura pe Gigi.V-ati transformat in suporteri antigg,uitati pentru ce mergem la stadion in primul rand.Normal ar fi sa fiti nerabdatori sa cantati,sa facem atmosfera,sa vedem cum joaca baietii,in skimb toti abia asteapta sa injure si sa huiduie.Cred ca voi da ceva capace diseara:)))

stelistu2520.07.2007 11:56

Bogdane ati stabilit cumva unde o sa stati in stanga in dr tunelului...??

Wally20.07.2007 20:34

S-a stat in stanga tunelului...

Piece of Mind20.07.2007 20:36
S-a stat in stanga tunelului...

Macar daca-m fi putut anticipa ce s-a intamplat...poate reuseam sa prevenim porcaria asta, din care a castigat enorm ciobanul. Seara aceasta trebuia sa fie numai a lui Hagi. Mare pacat.

stelistu1420.07.2007 20:43

Vreau sa cred ca ceea ce am vazut nu a fost adevarat , ci a fost un "suporter" trimis de Jiji pentru a ne face imagine negativa . Nu vreau sa cred ca un suporter al Stelei ar putea face asa ceva si s`ar mai putea suporta pe sine. De ce intr`un amikal ???? Ce dracu` avea cu saracul portar ??? Un idiot , la fel cu cretinii de la Constanta care au ars tricoul Capitanului numai pentru a capata "publicitate si faima". Vreau sa cred ca era trimis de Jiji ( argumente : nu a luat bataia care o lua de obikei cineva care facea acest lukru ; a fost lasat de jandarmi sa se intoarca in tribuna :O ) Nu pot sa cred ca acel incompetent este suporter al Stelei.

razvan198320.07.2007 20:50
Vreau sa cred ca ceea ce am vazut nu a fost adevarat , ci a fost un "suporter" trimis de Jiji pentru a ne face imagine negativa . Nu vreau sa cred ca un suporter al Stelei ar putea face asa ceva si s`ar mai putea suporta pe sine. De ce intr`un amikal ???? Ce dracu` avea cu saracul portar ??? Un idiot , la fel cu cretinii de la Constanta care au ars tricoul Capitanului numai pentru a capata "publicitate si faima". Vreau sa cred ca era trimis de Jiji ( argumente : nu a luat bataia care o lua de obikei cineva care facea acest lukru ; a fost lasat de jandarmi sa se intoarca in tribuna :O ) Nu pot sa cred ca acel incompetent este suporter al Stelei.

Sper ca glumesti cand spui ca a fost trimis de Becali. Astia sunt huliganii din pacate, si din pacate sunt cica stelisti. Oricum stati voi linistit ca ii va fi trimisa citatia acasa, sa nu credeti ca va scapa fara nimic. Fac pariu ca se va ajunge la proces cu el, si asa ar si trebui. Clubul Steaua sa-l dea in judecata sau chiar acea mare asociatie a suporterilor Stelei, daca sunt suporteri adevararti asta ar trebui sa faca. Oricum a fost o rusine, si eu sincer cred cu tarie ca o intrece de 100 de ori pe cea cu fularul lui Dinamo la gatul lui Becali, pe care eu unul nu o condamn deloc. Omul si-a vazut interesul lui si al clubului.

Piece of Mind20.07.2007 20:58
si eu sincer cred cu tarie ca o intrece de 100 de ori pe cea cu fularul lui Dinamo la gatul lui Becali, pe care eu unul nu o condamn deloc. Omul si-a vazut interesul lui si al clubului.

Mi-ar placea sa cred ca glumesti la faza cu gestul lui Gigi. Daca nu, cred ca ai gresit site-ul si forumul.

noname_fu20.07.2007 21:02

Eram sigur ca o sa generalizeze incidentul toti retarzii care nu vad in afara cutiei. Exista oameni si oameni, peste tot, in orice asociere. Cat despre ce a facut oierul... nici nu se compara.

Gooooooolsteaua20.07.2007 21:32
Eram sigur ca o sa generalizeze incidentul toti retarzii care nu vad in afara cutiei. Exista oameni si oameni, peste tot, in orice asociere. Cat despre ce a facut oierul... nici nu se compara.

Gooooooolsteaua20.07.2007 21:41

scuze de gresala...ca multi alti suporteri anti Jiji, anti semintari dar si anti ultras-prostie...as dori un raspuns de la unul din liderii de galerie...daca este cu putinta...poate si un comunicat oficial la cele intamplate...cu respect..FORZA Steaua

razvan198320.07.2007 21:49
Mi-ar placea sa cred ca glumesti la faza cu gestul lui Gigi. Daca nu, cred ca ai gresit site-ul si forumul.

Bine ca am gresit site-ul si forumul si nu echipa. Oricum la ce "luari" de atitudine vad pe forumul asta crede-ma ca nici nu voi mai intra pe el. Daca se intampla asta intr-un meci oficial sa vad atunci ce mai ziceti. Nu cred ca ne suspenda UEFA pentru ca Becali a purtat fularul la gat dar pentru un gest d-asta sigur vom fi. Asa ca masoara tu gravitatea celor 2 fapte si daca tu crezi ca asta din seara asta e mai putin grav, asta e, nu mai am ce comenta. Fiecare cu punctul lui de vedere. Oricum intru degeaba pe site-ul asta si imi fac nervi degeaba. Oricum daca echipa se duce de rapa e din cauza huliganilor nu a altora.

G.H.O.S.T.20.07.2007 21:58

habar n-aveti ce vorbiti...

Azzido20.07.2007 22:11
Oricum intru degeaba pe site-ul asta si imi fac nervi degeaba. Oricum daca echipa se duce de rapa e din cauza huliganilor nu a altora.

Clar, huliganii sunt de vina ca ei nu mananca seminte si fac galagie cand tu vrei sa vorbesti la telefon.

Dar de idolul copilariei tale, de Becali?

Ce zici, are si el vreo vina sau e curat ca lacrima ?

catalinb2420.07.2007 23:16

Baieti, am si eu cateva nelamuriri si cum in mod evident nu am ce face in noaptea asta, m-am gandit sa le discutam impreuna; mai stiti, poate iese ceva bun din chestia asta.

1. Toata lumea l-a condamnat pe suporterul care a intrat pe teren, pe drept cuvant; ok, poate el era prost, baut, drogat, trimis de jj. Intrebarea mea este cine erau ceilalti care au sarit in apararea lui si de ce? Omul tocmai datuse dovada de o marlanie extraordinara, atacand portarul unei echipe pana la urma prietene, care a acceptat sa joace cu noi intr-o clipa de srabatoare (noul sezon, venirea lui Hagi, etc). Cine sunt cei care au sarit si de ce? Sunt ei adevarati suporteri, au facut ei ce e bine pentru echipa, sau doar pentru orgoliul neandertalian, ca sa aiba ce povesti cu baietii? Chiar l-as ruga pe unul dintre cei care au fost acolo sa ne explice si noua/mie de ce a facut asta.

2. Cand acest topic a inceput, Bogdan l-a deschis cu un apel la unitate. Unde e idealul asta? Ce s-a intam,plat in seara asta a fost groaznic, pentru ca a fost prima data de cand vin eu pe stadion cand suporterii Stelei s-au injurat intre ei. In seara asta am stat la tribuna I (de obicei stau la a II, deci sunt samantar, nu pricep spiritul de galerie, etc, etc, cum se vor grabi sa spuna imediat copii care au ani mai putini decat am eu de stadion); ei bien, tribuna I a injurat in seara asta tribuna a II!!! Nu e posibil asa ceva. Credeti-ma ca am impietrit si desi imi venea sa ii bat pe toti cei din jur (imi venea, sa nu credeti ca sunt smarandescu, sa si pot), totusi ii si intelegeam. Ei percepeau ca, galeria Stelei e mai interesata sa il injure pe jj decat sa sustina echipa. Eu stiu ca, galeria a incercat sa transmita 2 mesaje diferite, de sustinere catre echipa si de blam catre jj, dar nu stiu daca a reusit. Cum se va rezolva problema asta?

3. De cand sunt suporterii Stelei asa divizati?; in 120 de pagini ale acestui topic (le-am citit pe toate, nu inseamna ca trebuie sa postez de fiecare data cate 3 cuvinte, sa fiu in treaba), am intalnit incredibil de multe referinte de acest gen. Suporterii sunt fie din galerie, fie cetateni, iar cei din galerie sunt fie ultrasi, fie samantari fomisti care vin acolo ca e mai ieftin; nordul sunt mai tari, sudul sunt neatarnati, etc, etc. Fratilor, treziti-va! Suntem toti stelisti, toti simtim la fel, numai ca ne manifestam altfel. De ce aceste categorisiri, de ce unii sunt buni si unii rai, de ce unii inteleg "fenomenul" si altii nu si viceversa?

Fara a face referire la vremuri apuse, stiti ca era o vreme in care tot stadionul canta; cei care aveti suficienti ani in stadion stiti si cand. Si asa ajung la ultima problema care vroiam sa o prezint in acest mesaj:

4. De ce nu e galeria Stelei unita? De ce avem 7,10, 20, nu stiu cati lideri; merg de mult in deplasarile bucurestene si sunt mereu in Ghencea. Fara suparare, ca suntem intre noi, Rapid si cainii sunt mai organizati decat noi si din pacate asta sa vede. Inainte sa sara 10 pusti ca sa ma duc la ei daca nu imi convine, va spun doar atat: aceasta e ce am observat eu, opinie personala. Daca voi vedeti altfel, daca voua vi se pare ok ca in galerie sa se cante 2,3 scandari in acelasi timp, plus inca una la tribuna II si una la Peluza Sud, va respect parerea. Eu intreb insa simplu: de ce nu putem avea un singur lider, cum am avut atata timp, unul care se ne dirijeze si sa ne organizeze?; bineinteles ca el nu poate fi un factotutum, dar e oare asa de greu pentru liderii diferitelor factiuni sa lase la o parte orgoliile, pentru binele Stelei? Sau poate voi priviti problema altfel; eu zic ca ar merita discutata.

Si ca sa nu se oboseasca unii dintre voi cu presupunerile, va lamuresc de pe acum: am 24 de ani, stau pe stadion la tribuna a II, sunt stelist de cand ma stiu, il urasc pe jj, dar iubesc mai mult Steaua. Merg in deplasari, dar in cele bucurestene, am stat si eu la politie (dupa meciul cu Poli), mi-am mai luat pulane pe spate si pumni printre blocuri, dar nu frecvent. Deci stiu cate ceva despre galerie, desi nu sunt parte integranta a ei (galerie in sensul de peluza)

Eu cred ca am ajuns, ca si suporteri ai Stelei, intr-un moment greu: suntem divizati, vanati de gabori, avem mai multe suspendari ale terenului decat partide cu public. Nu credeti ca ar trebui sa facem ceva?

Catalin

godsaveultras20.07.2007 23:54
scuze de gresala...ca multi alti suporteri anti Jiji, anti semintari dar si anti ultras-prostie...as dori un raspuns de la unul din liderii de galerie...daca este cu putinta...poate si un comunicat oficial la cele intamplate...cu respect..FORZA Steaua

cum se poate??!!! au uitat tocmai tie sa-ti trimita comunicat oficial,raspuns al unuia dintre lideri??!!!ma voi ocupa personal de treaba asta si promit ca se va lasa cu penalizari! vei afla cine a planuit,autorul: cu nume prenume, serie de buletin,etc. p.s.-comunicatul sa aiba stampila si antet sau vrei doar asa...justificativ si informativ?

DuMI21.07.2007 01:11

E greu sa mai fie scris ceva printre voi ... Ati catalogat gestul suporterului fiind al unui intreg . Vad o gramada de injurii aduse peluzelor . Doamne credeti`ma e prima data cand doresc sa prinde`ti un meci fara ultrasi/hools in peluze/tribune/strazi ... cum se doreste .

Probabil in 2-3 ani o sa ne regretati si atunci o sa spune`ti ca am fost noi ... ( Trupa celebra )

(Post repetat)

benzina21.07.2007 03:39

Frate....ati luat-o razna...ce faceti atata tam tam cu incidentul asta....o sa se intample....ca s-a dus pwlii de suflet toata speranta ca o sa se renunte la legea antihuliganism...si...o sa faca garda ce o sa vrea din noi.....apropo...pe baietii de la tribuna 0 :)) cum ati putut sa huiduiti cand era contestat Becali????.....manjilor

MIREL6RADOI21.07.2007 07:08

Benzina,daca garda intra in suporteri,fara motiv..vorba ta,mai trebuia atata tam tam?!

bodanelu21.07.2007 07:22

foarte ciudat gestul acelui suporter... ceva e putred la mijloc.

chiar daca nu am fost pe stadion, gestul acelui suporter m-a facut sa trag cateva concluzi personale:

1) astfel de suporteri trebuie eliminati, si aici ma refer la voi, la grupurile organizate. individul care a intra pe teren, a produs mai mult rau decat bine, si sper ca si voi sunteti constienti de asta.

2) fara galeria organizata, fara grupurile de ultrasi, atmosfera este de C***T. si asta se vrea, eliminarea grupurilor organizate. o sa ajungem sa auzim injuraturile si sunetul semintelor :( :(

Fl0r1nsteaua21.07.2007 07:22

Din cauza lu' suporteru' ala nebun Steaua risca suspendarea terenului...

dany_621.07.2007 07:55

rusine , rusine ,rusine ....nici macar nu sa incurajat echipa steag2 steaua_ro steagsimplu steagcruce2

salve21.07.2007 08:04

Ce sa se incurajeze mai? S-au dus aia acolo sa incurajeze echipa? Ei au un razboi cu Becali sau mai stie dracu cine? Astia nu au nicio treaba cu Steaua sau cu spiritul din Ghencea. Astia sunt frustrati ca nu au bani sa iasa din Bucuresti si merg pe la meciuri sa bata portarii adversi.

Puteti sa ma injurati cat vreti dar asta e situatia..

Sa fii stelist inseamna mai mult decat sa mergi la peluze si sa-ti arati curu', nu conteaza cui.

habarnam8521.07.2007 08:46

Stati fara grije ...Tocmai NOI am aprobat legea lui mITICA! Si daca pina acum "Cetatenii" erau linistiti in lupta cu gg acum sunt impotriva noastra.

Cu alte cuvinte ne-am facut-0 cu mina noastra ...

Pe cuvint daca ma suparam daca acel suporter se ducea catre gg si ai arata ceva obscen sau isi manifesta furia si frustrarea pe problemele pe care le aveam , nu pe saracul portar! Si pe deasupra ala a scapat datorita lui Bostina si i-au luat pe altii care au sarit pentru el . Sincer sunt foarte scirbit , asa e daca nu exista respect in peluza , cel putin la SUD fiecare face ce vrea si uite ce se intimpla! HNT stiu de ce...;)

F.U.A.P.21.07.2007 08:54

bai salve, cand Becali spunea ca nu are nevoie de tine pe stadion, ca Steaua e a lui si ca poate face ce vrea, tu cum te simteai??? la finalul sezonului trecut il injurati toti, iar acum ca a adus 2,3 necunoscuti la echipa (pe care tot el ii va da afara), ii luati apararea. Tineti minte, e acelasi alienat de acum cateva luni!

Logic ca venim la stadion sa sustinem in primul rand Steaua si ca gestul de aseara e regretabil, DAR o atitudine impotriva acestui gunoi de "patron" trebuie sa o aiba cineva. Plus ca acele "atmosfere incendiare" cu care erati obisnuiti in Ghencea, tot "huliganii" astia le faceau si in niciun caz voi, semintari imputiti.

waste21.07.2007 09:12

Nu s-a scandat pro Steaua sau pro Hagi, s-a scandat anti Dinamo si anti bkl. Trist. Cand a inceput meciul, **** Dinamo. Cand creierul ala a intrat pe teren si au inceput "incidentele" (da, alea, cu glugi, sireturi si funduri drogate de 15 ani aratate tuturor), Hagi statea trantit pe scaun, resemnat si trist. Bravo! bun mod de a-l reprimi acasa.

Cu Ceahlaul nu vor fi spectatori, si probabil nici in 50% din celelalte meciuri de acasa. Da' lasa ca le vedem la kanal, cu baleanu.

Problema e ca tot protestul antibecaliot devine o actiune de mahala, si pana la urma tot ciobanul care e mai priceput la combinatii decat toate peluzele din lume o sa castige. Respect baetilor. Poate ar fi mai bine sa termine Steaua doi ani pe locul 10 si sa se mai filtreze din "suporterii" aparuti in ultimii ani. Suporteri de peluza, de tribuna, de loja si de televizor. Se cam duce dracu atmosfera din Templu.

«19596979899126»