FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«18687888990126»
George Stan17.05.2007 14:57

Domnule yoyoyo, ti-am citit articolul de pe blog, si tin sa-ti spun ca daca acel articol aparea aici meritai cel mai mare ban. Este in cel mai gsp-ist stil. Iei o informatie dintr-un "ziar electronic", online$port, recunoscut pentru nennumaratele inventii prin care incearca din rasputeri sa iasa in fatza, dar nu te multumesti cu atat. Intr-o tentativa de a imita jurnalismul de prost gust ce domina presa actuala, tu modifici chiar si informatiile cel putin dubioase de la online$port inventand cu totul alte lucruri, evident totul sub acoperirea "anonimatului surselor".

Va rog (ca moderator) sa nu mai comentati acest subiect pentru ca nu are nici o acoperire. Este o stire indoielnica de la un site indoielnic, modificata de un blogger cu pretentii de jurnalist tabloidist.

Daca nu veti tine cont de rugamintea mea acest topic, oricum monstruos de lung, se va bloca o perioada.

Dragoshel17.05.2007 15:02

yoyoyo daca tu vii cu dovezi clare ca un lider din NUCLEO a primit bani de la Jiji ca sa nu mai fie injurat pe stadion, io nu mai intru niciodata pe el sa postez. Pana atunci mai bine tine articole de genul asta doar pentru tine, si nu le mai face publice, doar de dragul de a avea tu comentarii pe acel blog sau alte chetii. ;)

trance_tactics17.05.2007 17:42

Nu vedeti ca cei de la Nucleo dezmint o astfel de intalnire, eu personal va spun ca Dorin nu a participat la nimic , si toti ceilalalti lideri pot confirma ca nu au participat.Faceti atata tam tam degeaba.E usor sa arati cu degetu, voi chiar nu intelegeti cate sacrificii fac oamenii astia pentru echipa asta, pentru noi cei din peluza, credeti ca ei isi vand sufletul ma ? Ce om care isi sacrifica familia ( vezi copil mic ) pentru a fi prezent tot timpu in fata , sta sa se vanda pentru niste bani amarati

noname_fu17.05.2007 18:37

Nu va dau sfaturi... dar chiar nu inteleg de ce va scuzati in fata unor forumisti ?!

cornisa5817.05.2007 18:45

Ce rugãmite am eu e mai greu dar nu imposibil !!! Caut pe cineva e suporter Stelist e din Bucuresti îl cheamã Constantinescu Gabriel stã ( stãtea) în Drumul Taberei pe Aleea Topoloveni am fost colegi de armatã in 1989 nu l-am vãzut de vreo 10/12 ani dacã cineva îl cunoaște stie ceva despre el un nr de telefon ceva aș fi foarte fericit eram prieteni foarte buni nu stiu mai nimic despre el doar atît cît am scris . STELISTI uniți vã nu am de la cine sã întreb sã caut informatii doar de la voi si nu suntem puțini. Voi sunteț singurul meu ajutor, aștept orice informație.

Un Stelist adevãrat din Tg.Mures

fular-campionii
Gezets17.05.2007 18:51
Nu va dau sfaturi... dar chiar nu inteleg de ce va scuzati in fata unor forumisti ?!

mare dreptate ai...am zis ca poate nu toti cunosc viata de peluza,a unui grup si poate vor sa afle cat mai mult...eu unu ma opresc aici.numai bine.

David_Steaua200717.05.2007 18:57
Domnule yoyoyo, ti-am citit articolul de pe blog, si tin sa-ti spun ca daca acel articol aparea aici meritai cel mai mare ban. Este in cel mai gsp-ist stil. Iei o informatie dintr-un "ziar electronic", online$port, recunoscut pentru nennumaratele inventii prin care incearca din rasputeri sa iasa in fatza, dar nu te multumesti cu atat. Intr-o tentativa de a imita jurnalismul de prost gust ce domina presa actuala, tu modifici chiar si informatiile cel putin dubioase de la online$port inventand cu totul alte lucruri, evident totul sub acoperirea "anonimatului surselor".

Va rog (ca moderator) sa nu mai comentati acest subiect pentru ca nu are nici o acoperire. Este o stire indoielnica de la un site indoielnic, modificata de un blogger cu pretentii de jurnalist tabloidist.

Daca nu veti tine cont de rugamintea mea acest topic, oricum monstruos de lung, se va bloca o perioada.

Domnule George Stan, Yoyoyo e fata ! :lol:

eferman17.05.2007 19:20

Deci... dc a existat o intalnire in care Jiji a propus bani unora din lideri nu are importantza.. important e ca nu au acceptat.

Acest lucru este evident pentru mine deoarece unul dintre cei mai puternici oameni din peluza alaturi de vechiul lider se ashteptau ca animalele lu Jiji sa vina sa ne ia la bataie... dc a fost acea intalnire cei doi cu sigurantza nu au fost la acea intalnire sau dc au fost au refuzat categoric... altfel nu se explica de ce considerau interventzia lu zmarandescu&co iminenta.. bine ca nu s-a intamplat nik pana la urma!

Andreiasu17.05.2007 20:10
Domnule George Stan, Yoyoyo e fata ! :lol:

atunci...LA CRATITAAAAAAAAAAA

albanezul17.05.2007 20:27
Ce rugãmite am eu e mai greu dar nu imposibil !!! Caut pe cineva e suporter Stelist e din Bucuresti îl cheamã Constantinescu Gabriel stã ( stãtea) în Drumul Taberei pe Aleea Topoloveni am fost colegi de armatã in 1989 nu l-am vãzut de vreo 10/12 ani dacã cineva îl cunoaște stie ceva despre el un nr de telefon ceva aș fi foarte fericit eram prieteni foarte buni nu stiu mai nimic despre el doar atît cît am scris . STELISTI uniți vã nu am de la cine sã întreb sã caut informatii doar de la voi si nu suntem puțini. Voi sunteț singurul meu ajutor, aștept orice informație.

fular-campionii

daca ati fost asa buni prieteni cum de nu ati pastrat legatura?sorry omule..nu te putem ajuta asa dupa ureche.cauta in arhivele statului in cartea de telefoane.

stelist_4_ever9017.05.2007 20:34

fular-campionii

cauta pe dc++ ca era un program al politiei din buc la care scriai numele persoanei si iti gasea toate persoanele cu numele acesta ,adresa exacta si numar de telefon. Dar cand il folosesti sa inchizi conexsiunea de la internet ca iti afla ip si te gasesc astia de la polite si dupaia o sa-ti apara la explorer sau ce browser folosesti cand il deschizi ca acel program este al politiei si bla bla conform nush ce articol sa-l dezinstalezi ca daca nu bla , bla :)

greco17.05.2007 21:31

Nu e normal sa apara acuzatii din astea nefondate, dar trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca asta e internetul. Oricine isi poate lansa cate o teorie pe mai stii unde, daca n-o face aici o face altundeva si mereu se vor gasi persoane care sa-l creada. Cine are un pic de discernamant judeca faptele, cine nu nu.

Propun si eu sa trecem la alte teme de discutie in loc sa insistam.

cornisa5818.05.2007 16:12
cauta pe dc++ ca era un program al politiei din buc la care scriai numele persoanei si iti gasea toate persoanele cu numele acesta ,adresa exacta si numar de telefon. Dar cand il folosesti sa inchizi conexsiunea de la internet ca iti afla ip si te gasesc astia de la polite si dupaia o sa-ti apara la explorer sau ce browser folosesti cand il deschizi ca acel program este al politiei si bla bla conform nush ce articol sa-l dezinstalezi ca daca nu bla , bla :)

Mersi!!

bodanelu21.05.2007 15:54

o intrebare am si eu... mai mult ca o curiozitate:

la ultimul meci din gropa, javrele au avut foarte foarte multe torte (stiu ca ei sunt prieteni cu jandarmeria, clubul etc., deci nu era o problema sa intre cu ele) dar pe ei nu-i suspenda nimeni? ca au intrat suporterii in teren? Noi anul trecut la Vaslui am fost gazati... si la ei mare mare sarbatoare.... fara nici o tenta de suspendare...

George Stan21.05.2007 17:29

Lasand la o parte ce manevre au ei, nu uita ca si noi am intrat de multe ori cu torte si nu am fost suspendati, nu trebuie sa-ti doresti sa nu se poata intra cu torte. Daca nu sunt aruncate in capul adversarilor, tortele creeaza un spectacol frumos.

bodanelu21.05.2007 17:32

George, nu am zis ca trebuie interzise. dar au intrat cu foarte multe, si nu cred ca toate au stat in peluza si nu au fost aruncate pe pista.

cannavaro21.05.2007 19:43

Tortele au fost date dupa terminarea meciului...

bodanelu21.05.2007 20:43

si, nu face parte din evenimentul fotbalistic? pun pariu ca si la noi daca s-ar da o torta la 5 min dupa meci.. tot s-ar suspenda terenul..

carnat22.05.2007 07:17

si incidentele din cupa tot DUPA meci au avut loc :(. Toate abuzurile astea sunt din cauza tridentului Georgescu-Dragomir-Becali.

George Stan22.05.2007 08:14

Lasa ca scaunele alea catre craramian nu au fost dupa meci.

ultras200422.05.2007 12:02

pentru voi s-a terminat campionatul?

nu va intereseaza cum, cu ce sau daca se face deplasarea la Petrosani??

bogdan_p22.05.2007 12:27

Ce inseamna"se face deplasarea"?Eu o fac,mai snut si altii care o fac,vrei sa iti raspunda fiecare daca face deplasarea sau nu?Urca-te in tren,microbuz,masina personala,la stadion ia-ti bilet si gata.

AU22.05.2007 12:43
Ce inseamna"se face deplasarea"?Eu o fac,mai snut si altii care o fac,vrei sa iti raspunda fiecare daca face deplasarea sau nu?Urca-te in tren,microbuz,masina personala,la stadion ia-ti bilet si gata.

e normal sa fie asa, chiar simplu.

in alta ordine de idei ,Bogdane: ce s-a decis, asta daca s-a discutat ceva in privinta asta? se continua protestul? te intreb pentru faptul ca mie mi se pare ca s-au agravat lucrurile si ciobanul a luat-o rau pe aratura impreuna cu Olaroiu (vezi declaratiile de azi, amandoi spun aceleasi lucruri , parca gandesc cu un singur creier). nu-si recunosc greselile si mai rau vad ca persista in ele. deja vad ca masuri se vor lua impotriva noastra( de parca noi suntem marea problema). dar nu ma mir , ca dupa ultimile declaratii noi am fi vinovati pentru esecurile de anul asta!?!?!?! deci E GROASA!!!!!!!

ORICUM SPER SA FIM UNITI , si asta tine si de tine bogdane . trebuie sa-i facem sa inteleaga ca nu poata sa-si bata joc la nefarsit. CONTINUAM SA PROTESTAM!!!!!!!!!!

INTODEAUNA SUPERIORI23.05.2007 15:54

am si eu o rugaminte , poate care nu are treaba cu subiectul , imi cer scuze daca o sa fiu offtopic : A RETINUT CINEVA MESAJUL ADRESAT LUI Thereau PE ACEL BANNER ? il stie careva ? astept raspuns urgent ! thx

alexh23.05.2007 16:27

Théréau toujours dans notres coeurs

Daca nu ma insel, l-am vazut pentru o fractiune de secunda in cadre.

«18687888990126»