FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«18485868788126»
stelistu1404.05.2007 13:04

ma da nu va mai certati atat.

Fanii de pe Anfield sunt renumiti pentru faptul ca incurajeaza neincetat echipa si pentru faptul ca la ei canta tot stadionul , au si acustika buna, de aceea se aude asa de frumos si totodata infricosator pentru adversari. Fiecare galerie are propriul stil , farmecu` lui (v. Boca in Argentina , Roma in Italia , Marseille in Franta si Steaua in Romania )

Nu ne putem compara cu Lpool sau cu altcineva pentru ca avem alt stil. Ce in Italia la un Roma - Lazio 1-4 spuneti ca auziti imnu Romei? Nu prea cred ... auzitii huiduieli si fluieraturi .. AR fi bine daca am invata ca nu putem numai sa castigam , sa invatam sa si pierdem.

parerea mea

stelistu1404.05.2007 13:09
noi avem mentalitate latina dar legile vor fi europene..de aia am spus ca mi-e frica sa n-ajungem ca ei.Si sincer sa fiu..faza asa..mi se pare o frustrare..cand te bate arsenal de 2 ori in 2 zile la sfarsit sa cante tot stadionu.Asa cum si la Poli la 8-1..canta tot stadionu..asa cum si pe Lyon..la noi..la 3-0 la sf i-au aplaudat toti cetatenii.Parerea mea..

parerea mea e ca iti arati atasamentul de echipa,nu canti si tii cu o echipa doar cand castiga....esti alaturi de ea , si te mandresti ca esti suporter , indiferent de rezultat. De asta sunt respectati fanii lui Liverpool , si nu numai ... englezi in general

la noi imediat ... huo huo huo ...

CebaLaur04.05.2007 14:42

La englezi doar cei de la Liverpool sunt de apreciat.La meciul de 6-3 sau cat s-a terminat de pe Anfield cand a batut arsenal,pe la 5-2 "tunari" se uitau linistiti la meci cantau MAXIM un sfer iar cei de la Liverpool cantau si nu numai imnul.Cel mai mult ma impresionat la meciul cu Chelsea,au stat in picioare tot stadionul o repriza,se vede foarte rar asa ceva nu doar in ANglia

PREOTU05.05.2007 21:31

Respect Dorin , care sa zbatut enorm pentru toti suporterii din capitala sa intre la Urziceni :(

cozmin05.05.2007 21:42

adevarat..Dorin a reusit sa-i bage pe toti cei veniti din Bucuresti care nu au mai prins bilete.Respect Dorin!

stelist_4_ever9006.05.2007 09:21

eu am reusit sa gasesc bilet la ,,baieti de la Bucuresti'' cu 30 ron. Oricum intradevar tot respectu pentru Dorin cum a incercat si a si reusit in mare parte sa faca sa cante toata peluza ajutat de Bogdan_p si de restul de lideri de la celelalte grupari.

parkeru09.05.2007 21:29

consider ca Dorin a realizat ceva foarte frumos in seara asta, si anume o colaborare superba intre cele doua peluze! BRAVO Dorin!!! atmosfera foarte frumoasa! :)

phunkdoktor09.05.2007 23:12

sper ca o sa se cante la fiecare meci impotriva mizeriei de Becali..pana o sa se sature...sa-nteleaga ca fotbalul se joaca in primul rand pentru suporteri...nu poate sa trimita bodyguarzi sa bata un stadion intreg...a intrecut orice limita ..sa plece din Ghencea...sa-l huiduim la fiecare meci

alice4steauaBUC10.05.2007 04:14

Nu stiu cat de bine s-a auzit la TV...dar cand s-a cantat 2 cuori in sincron, ambele peluze, am avut pielea de gaina pe mine...Doamne cum se auzea...foarte frumos a iesit...asa ar trebui sa fim de acum inainte..o singura voce... ;-)

stelistu1410.05.2007 08:06
Nu stiu cat de bine s-a auzit la TV...dar cand s-a cantat 2 cuori in sincron, ambele peluze, am avut pielea de gaina pe mine...Doamne cum se auzea...foarte frumos a iesit...asa ar trebui sa fim de acum inainte..o singura voce... ;-)

a fost marfa , dar inkipuieti cum ar fi fost daca toata peluza (si Nord si Sud) ar fi cantat nu doar 400-500 d oameni. in rest marfa rau cantec :!:

Dj10.05.2007 18:50

vad ca nimeni nu spune nimic despre jean pavel.

eu unul ..il sustin...ii admir curajul de a infrunta ciobanul

Quetzalcoatl10.05.2007 21:12

Tuturor comisiilor, adunarilor, organizatiilor din fotbalul romanesc si nu in ultimul rand lu' Mitica, un calduros ****...numai suspendari vedeti.

Se pot gasi si alte solutii, da' sunteti prea ingusti la minte, obtuzilor!!!!!!!! Fara suporteri, fotbalul e ZERO. Jegurilor!

Speram ca ne vor ierta sau vor gasi alte solutii dupa afluenta si spectacolul creat la meciul cu Ceahlaul, da' la ce sa te astepti de la niste cretini cu ochelari de cal..?!!

Mi-e "foame" de Ghencea, de Steaua.....si cand ma gandesc ca se termina sezonul :(

P.S. urarile de "bine" sunt adresate si celor care au pus "umarul" la suspendari. Idiotilor!

parkeru10.05.2007 21:34

Quetalcoatl, ai dreptate intr-o privinta ... intr-una, s-anume cea cu "cei care au pus <umarul> " sper sincer sa nu te referi la suporteri ... pentru ca din pacate aceia au fost provocati .... daca iti aduci tu aminte la meciul cu Dinamo nimeni nu arunca cu nimic daca M0rtii nu facea semnele acelea spre galerie!

Cat despre Jean Pavel, admir gestul lui! Il admir pe el pentru ce a facut pentru Steaua!

Quetzalcoatl10.05.2007 21:51
Quetalcoatl, ai dreptate intr-o privinta ... intr-una, s-anume cea cu "cei care au pus <umarul> " sper sincer sa nu te referi la suporteri ... pentru ca din pacate aceia au fost provocati .... daca iti aduci tu aminte la meciul cu Dinamo nimeni nu arunca cu nimic daca M0rtii nu facea semnele acelea spre galerie!

Cat despre Jean Pavel, admir gestul lui! Il admir pe el pentru ce a facut pentru Steaua!

Nici gand, eu ma refer doar la acei care au aruncat cu obiecte-n teren si sunt putini, nu-i bag pe toti in aceeasi oala. Am un mare respect pentru ultrasii, da' nu-i corect ca din cauza catorva zeci de iresponsabili sa fim privati de stadion.Avem si noi vina noastra, da' idiotii astia de la federatie, comisii, gandesc extrem de ingust. Se pot lua si alte masuri, dar ce pretenii sa am cand il vad pe jegosul asta de mitica Dragomir cand spune ca decizia de suspendare a lu' Poli pe nu stiu cate etape este exagerata, cand fratiorii polisti si milogi,au intrat pe teren, ceea ce-i mai grav.

cozmin11.05.2007 00:36

dintre toti cei peste 20 000 de oameni prezenti aseara pe Ghencea, Jean a fost singurul care a avut curajul sa se ia in piept fata in fata cu Jiji,tinand cont de foarte multi factori care l-ar fi impiedicat sa faca asta..

Quetzalcoatl11.05.2007 04:33

Mda, daca si-ar fi pus Berlusconi fularul lui Inter la gat si-ar fi facut ce-a facut ciobanul, Maiback-ul lui era bun de fier vechi [in caz c-ar fi avut maiback :))) ]. Venea la stadion cu Tab-ul

gone11.05.2007 08:54
Nici gand, eu ma refer doar la acei care au aruncat cu obiecte-n teren si sunt putini, nu-i bag pe toti in aceeasi oala. Am un mare respect pentru ultrasii, da' nu-i corect ca din cauza catorva zeci de iresponsabili sa fim privati de stadion.Avem si noi vina noastra, da' idiotii astia de la federatie, comisii, gandesc extrem de ingust. Se pot lua si alte masuri, dar ce pretenii sa am cand il vad pe jegosul asta de mitica Dragomir cand spune ca decizia de suspendare a lu' Poli pe nu stiu cate etape este exagerata, cand fratiorii polisti si milogi,au intrat pe teren, ceea ce-i mai grav.

Vina e si a noastra. Cum dracu permitem unor nenorociti sa isi bata joc de noi? Nu imi place Iancu dar respect pentru declaratiile lui. DA, cluburile trebuie sa protesteze impotriva acestor decizii pentru ca cluburile pierd bani mereu cand se joaca cu portile inchise. La Chelsea - Spurs un suporter a intrat pe teren si a incercat sa il loveasca pe Lampard. A fost stadionul lui Tottenham suspendat vreo etapa? Nici o sansa, s-ar fi iscat o revolta daca faceau asa ceva.

gone11.05.2007 08:59
Mda, daca si-ar fi pus Berlusconi fularul lui Inter la gat si-ar fi facut ce-a facut ciobanul, Maiback-ul lui era bun de fier vechi [in caz c-ar fi avut maiback :))) ]. Venea la stadion cu Tab-ul

Sa nu ne comparam noi cu Italia. Totusi, nici don Silvio nu e un neica nimeni. Mai ales ca se aude ca ar fi "connected", daca intelegi. :wink:

bodanelu12.05.2007 07:16

o mica intrebare... unde o sa fie pozitionati majoritatea suporterilor stelisti in meciul de maine?

anul trecut am stat in peluza dinspre hotel, anul asta am inteles ca sunt peluzele inchise.

astept si eu un raspuns!

multumesc :)

Dubios12.05.2007 11:03

Tribuna 2.....150 de mii biletu'....biletele se pun in vanzare maine in jurul orei 15:00

bodanelu12.05.2007 12:59

mersi Dubios!

raduku12.05.2007 20:46

deci galeria sta la trib 2 ?

cannavaro13.05.2007 21:09

Acolo a stat!

dbd14.05.2007 11:00
Insurgentii a fost ,este si va fi unul dintre cele mai importante grupuri ale peluzei nord,cu multe realizari pe toate planurile,membrii acestui grup fiind implicati in majoritatea reusitelor acestei peluze.

corect..respect...cunosc un tip deacolo...si chiar merita respect Insurgentii

cannavaro14.05.2007 15:22

Stai sa vezi ce va urma :D

«18485868788126»