FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«18283848586126»
sheva_dicanio25.04.2007 10:35
pentru deplasarea la Cluj,cei care nu ati reusit sa achizitionati bilete pana ieri,nu mai faceti deplasarea,s-au epuizat,nu mai gasiti.Au avut grija conducatorii nostri drag de la club sa trimita un fax prin care sa anunte ca suporterii nu fac deplasarea,special pentru a nu ni se pastra bilete sau a se retine acel sector pentru oaspeti.

pai si de unde s-au cumparat bogdane din Cluj sau cum ????

greco25.04.2007 12:50

Probabil ca au doar cei din Cluj care au fost si au cumparat, si vor sta amestecati cu cheferistii. Nu ca as avea o problema cu ei, dar sper macar sa nu mai aiba parte ciobandantul de baia de multime. Asta e, se pare ca ultrasii stelisti incomodeaza pe toata lumea, incepand cu Liga de fotbal, jandarmerie, CNCD si terminand cu propria noastra conducere.

F.U.A.P.25.04.2007 13:16

incredibil in ce situatie am ajuns !!! sa nu ne putem sustine echipa nici macar in deplasare din cauza unui cioban nenorocit...

alice4steauaBUC25.04.2007 18:31

Dupa bannerele, mesajele afisate in ghiulestina va asteptati la altceva? :roll: regretabil e faptul ca MM si Argaseala sunt partasi la mojicille acestui cioban infect...pacat pentru aceia care mergeau meci de meci, indiferent de oras sau tara... :sad:

phunkdoktor26.04.2007 06:46

MM si Argaseala sunt niste simplii angajati...la ce te astepti???ciobanului nu-i spune nimeni cat este de penibil pentru ca nu-si permite. trebuie sa-i explice cineva ca fotbalul se joaca PENTRU SUPORTERI in primul rand. banii vin dupa aceea. iar un finantator mai ales la banii pe care-i are ciobanu trebuie sa fie in primul rand un suporter. oricat nu pot sa-l sufar pe Borcea si de multe ori imi doresc sa-l vad lovit de un camion ,este suporter. (al unei echipe mizere). Becali e un infect. n-are ce cauta la Steaua.

eferman26.04.2007 07:26
MM si Argaseala sunt niste simplii angajati...la ce te astepti???ciobanului nu-i spune nimeni cat este de penibil pentru ca nu-si permite. trebuie sa-i explice cineva ca fotbalul se joaca PENTRU SUPORTERI in primul rand. banii vin dupa aceea. iar un finantator mai ales la banii pe care-i are ciobanu trebuie sa fie in primul rand un suporter. oricat nu pot sa-l sufar pe Borcea si de multe ori imi doresc sa-l vad lovit de un camion ,este suporter. (al unei echipe mizere). Becali e un infect. n-are ce cauta la Steaua.

In ziua meciului cu Sevilla era sa il calce trenu in Colentina pe Borcea... nu stiu ce ne-a retinut!

stelist_4_ever9026.04.2007 18:54
http://www.youtube.com/watch?v=swjLOoJ2dpo...ted&search= nu e facut de mine dar mi s-a parut interesant
ultras_andrei_i26.04.2007 19:18

ce brigazi au fost la Cluj?se pare au fost suporteri de la Bucuresti.

VaSsY27.04.2007 09:45
http://www.youtube.com/watch?v=swjLOoJ2dpo...ted&search= nu e facut de mine dar mi s-a parut interesant

Filmuletul e frumos, dar are o gresala, bataia din statia de tranvai nu erea data stelistilor..ci Inaripatilor :))

Dj27.04.2007 10:25

nu am vrut sa fac alt topic..asa ca voi intreba aici

aveti idee unde il gasesc...si programul magazinului mobil?

stiti cumva in afara de magazinul ala de pe langa universitate..si ala de la muncii..alt loc unde pot gasi tricouri..fulare cu Steaua?

din lipsa de timp...sunt nevoit sa intreb...

oare gasesc mobilul la meciul cu Otelul?

eferman27.04.2007 12:05
nu am vrut sa fac alt topic..asa ca voi intreba aici

aveti idee unde il gasesc...si programul magazinului mobil?

stiti cumva in afara de magazinul ala de pe langa universitate..si ala de la muncii..alt loc unde pot gasi tricouri..fulare cu Steaua?

din lipsa de timp...sunt nevoit sa intreb...

oare gasesc mobilul la meciul cu Otelul?

S-a deschis un magazin mare la tribuna oficiala a stadionului... il vei vedea rpd cand ajungi... nu stiu ce program are.

Dj27.04.2007 13:15

stiu ca se lucra la el..dar s-a si deschis?

SSK27.04.2007 18:57

S-a deschis un magazin si in Drumul Taberei, chiar in piata Moghioros. Gasesti fulare si tricouri replica. Tricouri originale gasesti doar la Nike. Cel de la stadion nu stiu daca s-a deschis.

cozmin27.04.2007 23:49

in preajma magazinului de la mogoros vedeti ca pe langa fulare si tricouri replica,la meciurile cu casa inchisa gasiti si bilete (la bisnitari) :)

Dj28.04.2007 06:37

perfect...la moghiros e ok

multumesc mult..vreau sa fac un cadou si nu aveam timp sa caut la fiecare magazin pe care il stiam eu...

alexh28.04.2007 07:25
in preajma magazinului de la mogoros vedeti ca pe langa fulare si tricouri replica,la meciurile cu casa inchisa gasiti si bilete (la bisnitari) :)

Da' ce, esti unul din ei?

Chiar atata nevoie de reclama au saracii , ca nu mai stiu ce sa faca? Au ramas cu prea multe bilete la meciu cu javrele?

Crezi ca nu pot fi usor recunoscuti dupa elementele distinctive?

cozmin28.04.2007 10:39
Da' ce, esti unul din ei?

Chiar atata nevoie de reclama au saracii , ca nu mai stiu ce sa faca? Au ramas cu prea multe bilete la meciu cu javrele?

Crezi ca nu pot fi usor recunoscuti dupa elementele distinctive?

am vrut doar sa fac putin haz de necaz..iarta-ma draga alexh daca te-am suparat :P

kan3028.04.2007 20:44

salut baieti, sunt nou pe forum dar fan Steaua de cand ma stiu, pe stadion nu am mai fost din 96 de la meciul Steaua-Barcelona reeditarea finalei din 86, motivul este ca sunt scarbit de ce se intampla la ora actuala in tribune(nu doar in galeria Stelei, peste tot), eu mi-as dori ca suporterii Stelei sa faca un fel de revolutie in modul de sustinere al echipei si as enumera cateva idei(nu ale mele, multi gandesc asa):

-fara injurii aduse adversarilor

-sustinerea echipei prin diverse coregrafii frumoase(am vazut cateva dar au fost stirbite de injurii, batai,etc.)

-fara injurii aduse jucatorilor nostri, etc.

tare mi-ar place ca fotbalul sa fie vazut din nou ca un spectacol asa si cum este normal, mi-ar place si la TV sa se spuna despre galeria Stelei ca este cea mai civilizata si frumoasa din europa daca nu si din lume.asta este visul meu de fan Steaua si sper ca si altii sa-si doreasca asta si chiar sa se intample.

ps-sper ca nu am deranjat pe nimeni - hai Steaua

ultras200429.04.2007 02:08

mai du-te pe la meciuri si o sa vezi de ce se injura jucatorii sau suporterii adversi

IPR29.04.2007 06:44
mai du-te pe la meciuri si o sa vezi de ce se injura jucatorii sau suporterii adversi

mai dute si tu pe la orele de gramatica ca "du-te" se scrie dute.

waste29.04.2007 06:48

Off Topic la Off Topic:

"mai dute si tu pe la orele de gramatica ca "du-te" se scrie dute."

Pe bune ? :roll:

sinnerman29.04.2007 08:18
kan3029.04.2007 08:38

pot sa spun ca am crescut pe stadion, tatal meu a fost arbitru in esaloanele 2,3,4,etc. si credema ca stiu cum era atmosfera pe stadion pe vremea aia, problema este ca generatiile care au aparut dupa revolutie si care nu prea stiu ce este bunul simt, care au inteles gresit termenul de democratie, aduc o proasta imagine fotbalului care ar trebui sa fie ca un film, un concert, o pisa de teatru, unde mergi sa te simti bine, sa te relaxezi, sa-ti inbunatatesti starea psihica, daca intelegi ce vreau sa zic.ca sa iti faci o idee cum era si cum ar trebui sa fie pe stadion am sa-ti povestesc o faza pe care am trait-o inainte de revolutie pe fostul 23 la un meci al Stelei cu Dinamo sau rapid nu, mai tin minte. am fost la meciul respectiv si Steaua a castigat meciul, in timpul acestuia am nimerit intr-un sector al galeriei adverse si m-am putut manifesta normal fara sa fiu agresat fizic sau verbal(eram un pusti si as fi putut sa-mi iau un sut in dos foate usor).cand esti invins trebuie sa poti accepta asta, azi au fost ei mai buni, poate data viitoare vom fi noi. stiu ce se intampla pe stadion, pentru. ca de asta am decis sa nu mai merg, si cred ca galeria Stelei ar trebui sa fie prima care schimba atmosfera care nu face bine nici supoterilor si nici fotbalului in sine, asta consta in scandari anti violenta, anti rasism, etc. si scandari prosteaua indiferent de scorul de pe tabela, fara a provoca galeria adversa si fara a raspunde daca suntem provocati.

cred ca totul tine de educatie si bun simt.

sper sa nu te simti lezat in vreun fel, este doar parerea mea pe care o poti lua ca un sfat sau nu, tu decizi

Bogdannnn29.04.2007 09:04

daca tot sunteti din galerie poate voi imi spuneti programul caselor de bilete de la meciul de astazi Steaua-Otelul

albanezul29.04.2007 09:23

casele de bilete sunt deschise azi de la ora 10 dimineata pana la ora meciului.mult succes in a cumpara un bilet.cat despre baiatul care ne da lectii de moralitate,se vede ca nu ai mai fost de mult pe un stadion.nu se mai scandeaza impotriva rivalilor,decat intr-un derby unde incarcatura emotionala e mult prea mare pentru a te putea abtine.in rest,doar nu le-om raspunde galatenilor,sau bistritenilor ca ne injura...atat pot ei.nu isi pot depasi conditia!(mereu mi-am dorit sa zic asta)

«18283848586126»