mai du-te pe la meciuri si o sa vezi de ce se injura jucatorii sau suporterii adversi
pot sa spun ca am crescut pe stadion, tatal meu a fost arbitru in esaloanele 2,3,4,etc. si credema ca stiu cum era atmosfera pe stadion pe vremea aia, problema este ca generatiile care au aparut dupa revolutie si care nu prea stiu ce este bunul simt, care au inteles gresit termenul de democratie, aduc o proasta imagine fotbalului care ar trebui sa fie ca un film, un concert, o pisa de teatru, unde mergi sa te simti bine, sa te relaxezi, sa-ti inbunatatesti starea psihica, daca intelegi ce vreau sa zic.ca sa iti faci o idee cum era si cum ar trebui sa fie pe stadion am sa-ti povestesc o faza pe care am trait-o inainte de revolutie pe fostul 23 la un meci al Stelei cu Dinamo sau rapid nu, mai tin minte. am fost la meciul respectiv si Steaua a castigat meciul, in timpul acestuia am nimerit intr-un sector al galeriei adverse si m-am putut manifesta normal fara sa fiu agresat fizic sau verbal(eram un pusti si as fi putut sa-mi iau un sut in dos foate usor).cand esti invins trebuie sa poti accepta asta, azi au fost ei mai buni, poate data viitoare vom fi noi. stiu ce se intampla pe stadion, pentru. ca de asta am decis sa nu mai merg, si cred ca galeria Stelei ar trebui sa fie prima care schimba atmosfera care nu face bine nici supoterilor si nici fotbalului in sine, asta consta in scandari anti violenta, anti rasism, etc. si scandari prosteaua indiferent de scorul de pe tabela, fara a provoca galeria adversa si fara a raspunde daca suntem provocati.
cred ca totul tine de educatie si bun simt.
sper sa nu te simti lezat in vreun fel, este doar parerea mea pe care o poti lua ca un sfat sau nu, tu decizi