daca tot sunteti din galerie poate voi imi spuneti programul caselor de bilete de la meciul de astazi Steaua-Otelul
daca ai o pung ade seminte cu tine..cica intri gratis la peluza... :-) :-) :-) :-) :-)
daca tot sunteti din galerie poate voi imi spuneti programul caselor de bilete de la meciul de astazi Steaua-Otelul
daca ai o pung ade seminte cu tine..cica intri gratis la peluza... :-) :-) :-) :-) :-)
ba da ii strici tot cheful de meci.nu te lua dupa Dj..e rautacios.vezi ca nu stiu daca mai prinzi bilete.eu acum am ajuns acasa si era omor pe ele.abia am gasit.mult succes!
casele de bilete sunt deschise azi de la ora 10 dimineata pana la ora meciului.mult succes in a cumpara un bilet.cat despre baiatul care ne da lectii de moralitate,se vede ca nu ai mai fost de mult pe un stadion.nu se mai scandeaza impotriva rivalilor,decat intr-un derby unde incarcatura emotionala e mult prea mare pentru a te putea abtine.in rest,doar nu le-om raspunde galatenilor,sau bistritenilor ca ne injura...atat pot ei.nu isi pot depasi conditia!(mereu mi-am dorit sa zic asta)
este adevarat ca nu am mai fost demult pe stadion, dar de scandat, provocat, aruncat cu scaune ,etc se practica la greu. nu vreau sa tin lectii de moralitate, spun doar ce simt si gandesc, este cumva gresit daca si altii ar trage vreu folos din ce spun eu?nu oblig pe nimeni, fiecare face cum doreste, il taie capul si cel mai important, cum a fost educat. scuze daca am deranjat pe cineva si respect
@Bogdannnn
Cum a fost la meci ? Inghesuiala mare, nu?
Ti-a placut?
NU VREAU SA SUPAR PE NIMENI, dar am facut o constatere...Steaua joaca bine fara suporteri...
dar important e sa joace si mai bine cand sunt si suporteri pe stadion ca deaia merg la meciuri ![]()
Mai ales in deplasari ![]()
Am constatat ca milogi si javrele canta mai bine ca si noi
adk .. sunt putini .. dar CANTA TOT STADIONUL la ei .. de ex. 30 martie 2006 .. UEFA CUP : Rapid - Steaua ( 1 - 1 ) .. tot stadionul a cantat ... toti aveau steaguri si fulare .. absolut toti ... la Steaua .. suntem foarte multi .. dar toti vin cu slanina si cu semintele la meci .. in afara de cei din Nord Si Sud si inca ktiva ... ar fi excelent dk toti am canta acelasi lucru si am face coregrafi comune
steagsimplu steagsimplu steagsimplu
Ai constatat foarte prost.Steaua nu joaca fara suporteri,gg joaca in culise,nici iasul nici otelu nu au jucat nimic impotriva noastra,se pare ca impacarea cu Dragomir i-au adus lu gg cate 3 puncte pentru toate meciurile pe care le mai avem de jucat.E pe fata,blat dupa blat,mi-e rusine:(
deci la Urziceni nu se merge?
am auzit si pe unii baieti de la sud zicand ca nu vor sa mearga
la Urziceni se va merge probabil cu trenu si cu masinile personale..
la Urziceni se va merge probabil cu trenu si cu masinile personale..
ESTE FOARTE APROAPE,SE POATE MERGE CU MASINI PERSONALE,INCHIRIAT MICROBUZE,TREN ETC
NU ASTEPTATI SA VA DEA CIOBANUL MICROBUZE
Si cei care sunt din Urziceni sau din alte orase cum pot intra cu galeria??S-au pus biletele la Bucuresti in vanzare??
Da, sigur.......tu vei intra cu galeria, dar cu aripa ei dura pentru ca am vazut ca porti cagula....probabil esti rau
:grin: :grin:
ce Urziceni ma..esti din Urziceni si vrei sa stai in peluza Stelei?stai in locurile rezervate voua si sustineti-va echipa locala..
3-0 Milan ... cum isi faceau griji puricosii ca nu aveau stadion de grupe =)))))
Nefiind capi de serie , nu prea au sanse sa intre in grupe. Daca terminam pe 2 suntem capi de serie. Ce palma ar fi daca si anul` asta NUMAI NOI am juka in grupe 8->
sa-l lasam pe boarcea sa se pregateasca de Champions League :lol: :lol:
Cristi Borcea danseaaaaaaaazaaaaaaaaa.....=))
Lasati frate copilariile astea .Acum incepeti si voi cu copilarii precum faceau ei anul trecut gen I love you Boro ..Ni se rupe noua de Dinamo .Nu trebuie sa incepem si noi cu penibilitati d-astea :grin: :grin: :grin: :grin:
sa fim seriosi ... Milan si M'oboro nu se compara .. sunt multi fani Milan in Romania , si nu poate fi vorba de acelasi lucru ca la milogi ..
sa fim seriosi ... Milan si M'oboro nu se compara .. sunt multi fani Milan in Romania , si nu poate fi vorba de acelasi lucru ca la milogi ..
Cuvinte mai adevarate nu au fost rostite. steagsahmic
gone cred ca s-a bucurat dublu aseara ![]()
Eu am tinut cu Milan in primu` rand pentru Maldini. Acest mare jucator merita o sansa sa se retraga ridicand Liga Campionilor deasupra capului. Dupa cariera pe care a avut`o ar fi extraordinar sa se intample asa. La fel cum am tinut cu Liverpool pentru. extraordinarii suporteri care ii are. Nu cred ca exista cuvinte sa exprime atmosfera de la meciurile importante jukate de ei acasa. Pot spune ca s-a facut dreptate : daca vor in grupele Ligii , sa munceasca , cum am facut noi , nu sa profite de munca noastra
haideti s-o lasam o data pentru totdeauna balta cu Liverpool anglia suporterii lor..suporterii nostri..daca va plac si ii idolatrizati asa mult de ce nu va duceti sa-i sustineti pe ei..ce mandrie de stelisti aveti in voi ..ca sa nu mai zic de romani..cand toata ziua..Milan..Liverpool..lazio..roma..e frumos intradevar si la ei..dar acesta este forumul suporterilor Stelei.Eu unul n-as da coregrafiile din Ghencea si momentul cand rasuna tot stadionul..pe ceea ce se aude pe anfield road.
Mi-e teama sa nu ajungem si noi ca ei..
haideti s-o lasam o data pentru totdeauna balta cu Liverpool anglia suporterii lor..suporterii nostri..daca va plac si ii idolatrizati asa mult de ce nu va duceti sa-i sustineti pe ei..ce mandrie de stelisti aveti in voi ..ca sa nu mai zic de romani..cand toata ziua..Milan..Liverpool..lazio..roma..e frumos intradevar si la ei..dar acesta este forumul suporterilor Stelei.Eu unul n-as da coregrafiile din Ghencea si momentul cand rasuna tot stadionul..pe ceea ce se aude pe anfield road.Mi-e teama sa nu ajungem si noi ca ei..
intra si tu pe linku asta http://youtube.com/watch?v=VyKNTP1QbX4 .......a spus cineva bine la noi sunt coregrafii mijto e haos in sensu bun al cuvantului dar ai trantit-o ca nuca-n perete mai ales cu ultima parte.oricum nu am avea cum sa ajungem ca ei avem mentalitate latina.
Bai cozmin, cand Arsenal a zdrobit in decurs de cateva zile de 2 ori Liverpool pe Anfield, tot stadionul a cantat "You'll never walk alone" la final. In Templul nostru sunt personaje care la egaluri cu Brasov se trezesc trimitandu-l in UE pe Dica, si anume la Lens sau Werder Bremen.
noi avem mentalitate latina dar legile vor fi europene..de aia am spus ca mi-e frica sa n-ajungem ca ei.Si sincer sa fiu..faza asa..mi se pare o frustrare..cand te bate arsenal de 2 ori in 2 zile la sfarsit sa cante tot stadionu.Asa cum si la Poli la 8-1..canta tot stadionu..asa cum si pe Lyon..la noi..la 3-0 la sf i-au aplaudat toti cetatenii.Parerea mea..