FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«18182838485126»
Radu mic20.04.2007 17:55
esti la fel de imbecil ca mitica.....unde dracu ai vazut tu ca in afara stadionului nu sunt incidente la englezi???

as roma-man utd, man utd- as roma!!! bataie si in stadion si in afara lui! si lista poate continua!

lol...sa vorbim cu MM sau Argaseala sa ne faca si noua abonamente nu mai pt meciurile din deplasare!!! ca acasa... nu ne lasa mitica !

Triphat20.04.2007 18:53

Incidente sunt in toata lumea Europa, nu doar la noi. Nu e corect sa-i dai ca exemplu pe englezi, ca si in Anglia sunt incidente (in stadione si in afara lor). Asta e fotbalu, cui nu-i place sa nu mai vina la stadion. Diferenta este ca in Anglia daca se aruncau cu scaune etc politia nu intra asa de tare in suporteri. Formeaza un cordon puternic intre suporteri, cei vinovati sunt identificati prin camere video iar cand mai dau pe la station sunt ridicati de politie si banati.

Poli o sa primeasca oare ban ? Ei merita mai mult ca noi.. si comisia asta e nebuna, nu e posibil sa banezi suporterii pt orice scandal, in ritmul asta ajungem sa ne jucam toate meciurile cu portile inchise. Jandarmii presupun ca de aia cauta scandal, sa primeasca echipa respectiva ban sa aiba ei liber sambata/duminica..

c.ronaldo1720.04.2007 19:33
Din moment ce am abonament acasa mi se pare normal sa merg la toate meciurile de acasa. Liga si Federatia aleg varianta cea mai convenabila si usoara. Sa suspende stadionul. Nicaieri in lume nu se intampla asta (ma refer la campionatul intern, nu competitii europene). In Italia a murit un om si tot nu au inchis stadioanele (ce e drept au intrat doar abonatii).

Ba da, se intampla si in alte campionate. Ultimul exemplu este chiar Real Madrid, care i-a fost suspendat terenul acum 2 sau 3 saptamani.

verdichio21.04.2007 03:23

La multzi ani Hunters .... catzi mai multzi ani pe scena romaneasca ...de unde din umbra vegheatzi tot :) steagsimplu :twisted:

souljah21.04.2007 07:15
Pai pt ce crezi ca am plecat? Nu ma mai identificam cu FENOMENUL ! Sau dupa parerea ta, nu am inteles ROSTUL. Iti placea la nebunie sa te bati nu? Tu n-ai lovit niciodata nevinovati, nu? Nu te-ai pisat niciodata in mijlocul strazii doar ca erai cu gloata si nu avea cine sa se dea la tine,huh? Ai copii? Ai curajul sa ii lasi in momentul actual sa stea in galerie sa invete cantecele? Eu nu. Si sa stii ca modul de a gandi se poate schimba, doar boul e perseverent.....

Nu e nici o jignire, e doar un punct de vedere....

steagsahmic steagcruce2

Ca o mica remarca, sa te bati orbeste, sa lovesti nevinovati, sa te pisi in mijlocul strazii sau sa furi din magazine etc...sunt teribilisme care nu fac parte din FENOMEN.Dimpotriva, oamenii cu traditie in peluze incearca pe cat pot sa le descurajeze.Partial te inteleg cand spui ca nu ti-ai lasa copilul in peluza.Un copil mai usor influentabil are mari sanse sa prinda partea neplacuta a "fenomenului", insa cu siguranta mi-as duce copilul intr-un anumit grup care pretuieste niste valori (da mai sunt si din-astea)pentru ca il va intari pentru viata,il va invata ce este demnitatea, sacrificiul, competitia si tovarasia.

IN GENERAL LUMEA NU VINE LA STADION DIN COMODITATE SI DIN NEPASARE.APOI IN IPOCRIZIA LOR SE ASCUND SPUNAND CA NU VIN DIN CAUZA HULIGANILOR.SA FIM SERIOSI...

hooltras21.04.2007 09:08
Incidente sunt in toata lumea Europa, nu doar la noi. Nu e corect sa-i dai ca exemplu pe englezi, ca si in Anglia sunt incidente (in stadione si in afara lor). Asta e fotbalu, cui nu-i place sa nu mai vina la stadion.

spune-i si lu' mitica sa nu-i mai dea exemplu pe englezi...

stelistu1421.04.2007 16:16

care vine cu mine azi la meci? :grin:

c.ronaldo1721.04.2007 16:32

Poate daca ne deghizam... :)

007 is coming...

Azzido21.04.2007 16:51
007 is coming...

007 etape de suspendare a terenului propriu ?

Se poate sa vina.

Nu e imposibil.

:-|

bogdan_p21.04.2007 21:08

O sa vedeti voi razboinicilor ca in stadion nu veti mai vedea incidente la noi.Nu se mai poate;)

ultras200422.04.2007 00:51
O sa vedeti voi razboinicilor ca in stadion nu veti mai vedea incidente la noi.Nu se mai poate;)

la pariu ca o sa mai fie??

dutzu_yo22.04.2007 08:20

la pariu ca o sa mai fie??

bogdane cred ca ti-a pus gand rau ultras2004 :)

s_spionul22.04.2007 12:24

cred ca daca ar fi ordine si disciplina in tribune si echipa va merge bine. una e sa joci cand te injura sute de oameni si altfel cand ii auzi pe toti incurajandu te :)

Te rog frumos sa-ti schimbi semnatura de urgenta, altfel nu o sa mai ai ce sa faci cu ea. Admin

ultras200422.04.2007 12:24

n-am pus gand rau nimanui, dar nu cred ca nu vor mai fi incidente pe stadion

a nu se intelege ca eu as fi unul din cei care le provoaca, dimpotriva

stelistu1422.04.2007 14:49
n-am pus gand rau nimanui, dar nu cred ca nu vor mai fi incidente pe stadion

a nu se intelege ca eu as fi unul din cei care le provoaca, dimpotriva

inkerki sa scapi acum? :grin: :grin:

phunkdoktor23.04.2007 07:50
inkerki sa scapi acum? :grin: :grin:

mda..plin de lingai pe-aici

stelistu1423.04.2007 16:41
mda..plin de lingai pe-aici

????????? ai si tu 2 posturi si intri ca musca`n lapte :| :|:|

trance_tactics23.04.2007 21:16

stelistu14 mi-e greu sa cred ca pe aici cel cu cele mai multe posturi are cel mai greu cuvant. pur si simplu ai spus ceva care a dus ca omul sa creada ca esti un lingau. acum putem sa intelegem ca numele topicului este :Discutii despre galerie ? ce ar fi sa ne rezumam la asta ?

SebaSS24.04.2007 05:32
????????? ai si tu 2 posturi si intri ca musca`n lapte :| :|:|

Da, dar el poate nu are doar 14 ani, si poate e mai copt la minte ;)

stelistu1424.04.2007 06:18
Da, dar el poate nu are doar 14 ani, si poate e mai copt la minte ;)

nici eu nu am 14 ani ;) uite`te la profil si mai vb ;) ideea e ca id`u il am de cand era Cl. Raducanu la Steaua. Ma refer la adresa de mail. Daca aveam steslitu70 zikeai ca am 70 de ani? :grin:

Dubios24.04.2007 13:27

Io nu prea postez pe forum deoarece nu prea am timp....dar tu stelistu14 cred ca esti cel mai [...] de pe forum(si cum zicea si baiatul de mai sus-este doar un lingau).....io propun ca acestui copil [...](care maxim are 14 ani) sa i se dea ban.Nu te obosi sa-mi scri sau sa-mi raspunsi ca n-o sa-ti raspund!!

Editat de moderatori! Dubios, ai avertisment.

stelistu1424.04.2007 14:39
Io nu prea postez pe forum deoarece nu prea am timp....dar tu stelistu14 cred ca esti cel mai prost de pe forum(si cum zicea si baiatul de mai sus-este doar un lingau).....io propun ca acestui copil prost(care maxim are 14 ani) sa i se dea ban.Nu te obosi sa-mi scri sau sa-mi raspunsi ca n-o sa-ti raspund!!

Iti multumesc pentru caracterizari. Daca vrei ne intalnim sa vezi cati an am. Nu mai face afirmatii pe care nu le poti dovedi. Asa pot sa zik si eu ca tu ai 14 ani sau mai stiu eu cine.

In alta ordine de idei : http://www.prosport.ro/index.php?section=a...ex&id=37281

daca mai era cazul

CrAzY24.04.2007 16:01

VoTaTil pE Nicolae Dica noMinaLizaT pentru JuCaToRuL seZoNuLuI in UCL..click http://www.UEFA.com/fanzone/pots/index.html ...scz pentru off topic :)

razvy irr.24.04.2007 16:30

Bine ar fi sa fie asa, ca prea o luasera rzana tot felu de rebeli...ce dreaq mah am ajuns sa ne batem cu scaunele? :mrgreen:

bogdan_p25.04.2007 08:58

pentru deplasarea la Cluj,cei care nu ati reusit sa achizitionati bilete pana ieri,nu mai faceti deplasarea,s-au epuizat,nu mai gasiti.Au avut grija conducatorii nostri drag de la club sa trimita un fax prin care sa anunte ca suporterii nu fac deplasarea,special pentru a nu ni se pastra bilete sau a se retine acel sector pentru oaspeti.

«18182838485126»