Sa ne mai surprinda?
Sa ne mai surprinda?
Am inatels ca nu au fost multi care desi aveau bilet sa intre pe stadion...ce s-a intamplat acolo? 8-O
a fost panica sa nu se intample iar k in groapa..maine o sa s posteze la rece trairile din seara asta..:-<
a fost panica sa nu se intample iar k in groapa..maine o sa s posteze la rece trairile din seara asta..:-<
ce dreq trairi ???? N`ai vazut la TV ?? daca vroiai trairi ... de ce n`ai fost in ghiulesti ieri?
Bun, dar jandarmii vinovati stii ce risca ?
Iti spun eu ce.
Niste sanctiuni de doi lei, gen "nu o sa poata sa ia prima in urmatorul an, nu pot sa avanseze in grad", etc.
Foarte grav, nu ?
Cred ca o planga doua zile saracii jandarmi.
Noi luam 3 ani iar poponarii aia de la craapid si bragadiru care au incitat, aia nici macar nu au fost retinuti.
Din nou, la fel ca si la "macelul" din Stefan cel Mare, toate incidentele au fost cauzate de incompetenta organizatorilor si a fortelor de dezordine.
Cand ma gandesc ca mi-am petrecut un an din viata langa astfel de jigodii (jandarmi), imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
Va detest din toata inima.
Intr-o transmisie in direct de dupa meci muistu de Dragomir,in momentul in care reporterii erau ingroziti de suporterii loviti,lesinati,a tipat ca trebuia sa ii bata si mai rau.Deci asteptati-va meci de meci la asa ceva daca se aproba proiectul de lege propus de jeguri si trimis in parlament.
Stati linistiti ca nu raspund nici macar material,sunt chiar binevazuti si felicitati.Sincer,daca nu va obisnuiti cu gandul ca de acum in colo,in stadion,trebuie sa stati linistiti si sa ;lasati reglarile de conturi pt afara,in maxim 2 luni toti veti avea dosare penale,ochi sparti,guri cusute,etc.Lasati scaunele unde sunt,gardurile la fel.In stadion cantati sau huiduiti,lasati celelalte manifestari pt afara stadionului.
Noi luam 3 ani iar poponarii aia de la craapid si bragadiru care au incitat, aia nici macar nu au fost retinuti.
au primit amenda contraventionala....unu a luat 1500.....si altu 6000 sau 5000 ceva de genul asta
mda ... totusi sa fim realisti, "interventia" jandarmilor de aseara a fost inutila, cum sa nu arunci cu scaune si cum sa nu incerci sa intri peste ei in stadion sa ii omori cand ciorile alea au ajuns pe stadion de parca erau la promenada, si karamian si alexa si-au aratat inteligenta intreg meciul?!?! de ce sa dai cu pulanu pana ce ramane cate unu lat?! si dupa aceea sa te duci sa-l intrebi daca are ceva!?! imi cer scuze daca m-am lasat putin dus de val si am deviat de la topic! cert este ca jandarmii ar trebui sa isi vada de ale lor, plus ca, le-a venit ideea aia smechera de a scoate "huliganii" din stadion doar pe baza de buletin! m-am simtit ca-n liceu cand puteai sa iesi doar pe baza de legitimatie!
Bogdan are dreptate! ar trebui sa ne mai calmam in timpul meciului ca nu rezolvam nimic daca chelim stadioanele de scaune si aruncam cu diverse obiecte!
l-am auzit si eu pe Dragomir cand zicea sa fie batuti mai tare. in aceiasi interventi telefonica mitica afirma ca a vazut el in anglia cum un suporter si-a aprins tigarea a fost rugat sa o stinga si pentru ca a refuzat a fost scost din stadion si batut cu bastonul in cap. d sa fim seriosi cine crede o asemenea aberatie?!? poate numai el in lumea lui de militian
de ce o tot tinem una si buna ca a zis mitica Dragomir, ca a facut mitica Dragomir, la ce va asteptati de la un militian imputit?! El toata viata lui a stiut doar sa bata ... acum cand vede jandarmii cum intra-n noi creste inima in el si ofteaza nostalgic. Ce ar mai da si imputitu un pulan pe o teasta tanara! fmm de imbecil!
stelistu14 lasa gura mica daca nu mi-ai inteles postul anterior..in timp ce tu stateai linistit in patul tau noi asteptam gaze si pulane..
cozmine ... vezi ca ai gresit persoana pe care sa o citezi ![]()
eu am fost..tu te-ai uitat la TV..asa ca ciocu mic..
asta s-a gasit...or fi mai multi pe acelasi cont
Dubla personalitate si o dezvolta pe a 3 a.
NORD+SUD=GALERIE Steaua Bucuresti ! TREBUIE SA NE INTELEGEM NOI STELISTI! INTRE NOI NU TREBUIE SA NE BATEM !SPER CA VOM INTELEGE steagcruce2 IN VIITOR
Nord + Sud = Love :lol: hahahah Ce hazliu e asta...
Pai ce ma, suntem gay? ![]()
..puneti altfel problema...CA TOTUL SA FI FOST PREMEDITAT ...adik ...suporterii rpidisto-timisoreni(care culmea nu au patit NIMIC decat 2 cu amenzi platite la comun sau de catre ...cine stie cine) sa ii provoace pe stelisti si ca acestia (mai exagerati de fel) sa provoace incidente avand drept scop suspendarea Stelei,dar si un bun motiv de a mai altoii cateva bastoane suporterilor stelisti(yo de exp am primit unu total aiurea..pt ce?? ) Uitati-va si la gesturile provocatoare ale jucatorilor lu' Poli (Kramian,Alexa,Plasan) ...
In alta ordine de idei ..rapidistii au dat iar motive ca sunt cei mai penibili si dornici de o afirmare inutila..au venit in fata noastra ca sa ce?? Se agitau si dateau din aripi in fata noastra ...dupa ce k toata lumea se ia de noi(suporterii ,indiferent de culorile pe care le apararm)fac ei pe eroii si intra pe teren k sa ce? sa arate de 2ori pumnii si sa fuga :?: :?: :?: asa au facut si dupa Dinamo-Steaua din tur..la o saptamana dupa scandal si cand toata lumea ne datea dreptate in lupta noastra impotriva abuzurilor jandarmilor ,la meciul lor cu cainii au considerat ei k da bine dk rup gardu si se duc spre PS Dinamo ...fel ..k sa ce?? :?: si apoi lumea iar :Huliganii isi dau in petec !si k am meritat-o la meci cand ne-am furat-o ...k mai recent la ultimul Rapid-Steaua ..dupa bataia de la Plaza aceasi croncanitori sa dea COMUNICAT pe site k totul a fost o bataie organizata,prima din Romania ...PENIBIL
Sincer,daca nu va obisnuiti cu gandul ca de acum in colo,in stadion,trebuie sa stati linistiti si sa ;lasati reglarile de conturi pt afara,in maxim 2 luni toti veti avea dosare penale,ochi sparti,guri cusute,etc.Lasati scaunele unde sunt,gardurile la fel.In stadion cantati sau huiduiti,lasati celelalte manifestari pt afara stadionului.
Ajung la vorbele lui Bogdan. Hai sa nu ne mai plangem aiurea.
Azi-noapte stand in fata spitalului Municipal unde prietenul meu (crunt batut de jandarmi) era analizat si "vindecat", am ajuns la o concluzie: suntem departe de ceea ce multi au impresia ca suntem.
Asta e ultraserie? Esti "tu" un huligan? pe naighba. Era tribuna plina de tarani. Degeaba incercam coregrafii, mesaje, lupte impotriva sistemului, conducerii samd. Vin niste peasanti sa arunce cu tevi de la inceputul meciului, sa arunce iar cu scaune in tinte numai de ei stiute, sa isi scoata puta la vedere. Si se duce totul in p&*(
Unde credeti ca vom ajunge? Chiar suntem chiori si nu vedem ca ei asta urmaresc? Le ridicati mingea la fileu. Si ne dau amenzi si dosare si cu dreapta si cu reverul.
Sunt multi care vor sa faca ceva pentru echipa asta. Dar nu asa frate. Daca vrei sa demonstrezi doar noilor tai prieteni ca esti un hotshot fa-o in alta parte.
Daca tu ne vrei, noi nu te vrem.
P.S. cine era tipu de pe gazon?
exact ..bine spus Tobey ..sa mai terminam cu atata VIOLENTA GRATUITA ..care nu duce la nimic bun ..sa ne concentram si sa coloram cat mai mult si mai bine peluzele ... sa scapam de unii care sunt in plus .K destul dam apa la moara la toti ....
Cel mai bun exemplu anti-violenta:campionatul englez.10 ani de neparticipare in cupele europene au pus punct violentelor pe stadion si in afara acestuia.Cat despre stadion,suporterii stau la 3 metri de tusa.Ganditi-va daca ar fi la noi asa:suporteri la 3 metri de tusa....
Cel mai bun exemplu anti-violenta:campionatul englez.10 ani de neparticipare in cupele europene au pus punct violentelor pe stadion si in afara acestuia.Cat despre stadion,suporterii stau la 3 metri de tusa.Ganditi-va daca ar fi la noi asa:suporteri la 3 metri de tusa....
bine mai ultrasule esti tare rau ..mai ai nick-ul de ultras Steaua ..si spectacolul unde ar mai fi ? sa stai k la teatru ..mai terminati dracu cu Anglia voastra ..aia au 200 de ani de fotbal si 50 de ani de violente grave ..pana s-a ajuns aici(dupa parerea mea niste suporteri roboti).Numai Anglia aveti in cap ..de ani de zile numai modelu' asta il aud ..si ati vazut cu totii ce fac cand ies din Regat ... :mrgreen:
Cel mai bun exemplu anti-violenta:campionatul englez...............au pus punct violentelor pe stadion si in afara acestuia
in stadion or fi pus capat dar in afara acestuia in nici un caz
stelistu14 lasa gura mica daca nu mi-ai inteles postul anterior..in timp ce tu stateai linistit in patul tau noi asteptam gaze si pulane..
daca ziki tu ca eram acasa ... parerea ta . eu nu vreau sa ma cert cu tine pe o kestie inutila. Toata chestia a fost ca am vazut ca ai postat "sa vedem maine reactiile" (parca asa ai zis) si eu m-am gandit ca ai postat aseara , nu m-am uitat la data. Poate ai ajuns rpd acasa aseara ... eu nu aveam buletinu` la mine ![]()