FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«17879808182126»
alice4steauaBUC17.04.2007 12:45

Cred ca ne luam adio de la meciul de maine...nimeni nu stie nimic de niciun bilet...vb cu cineva care zicea ca cel mai probabil nici nu s-a trimis cererea de bilete :shock: in fine...daca e o "manevra" aceea este facuta de catre conducerea Stelei...inca mai asteptam sa vedem..poate. ...poate se pun maine la ghiulestina de vanzare...daca nu...la TV :roll:

razvan7517.04.2007 14:14

doar nu credea cineva ca suporterii pot cistiga "razboiul" cu conducerea?!? :roll: Sau gg/MM "razboiul" cu suporterii?!? :roll:

In aceasta lupta nu are nimeni de cistigat, toata lumea pierde; in primul rind pierde echipa - jucatori, antrenori, apoi pierd suporterii si in cele din urma pierde si "Il Líder Máximo" chiar daca la momentul asta el se da nepasator si rece.

Nu stiu cine este de vina, sigur ca ne este usor sa zicem: noi avem dreptate, ciobanu' e vinovat hai sa-l tragem in teapa, dar stiti voi cine anume are numai certitudini. Poate ca eforturile noastre, intelectuale, vocale sau de alta natura, pe care le folosim in lupta cu "razboinicul luminii" sunt demne de o cauza mai buna. Poate ca merita sa ne concentram mai mult eforturile si analizele asupra jocului de fotbal si mai putin asupra schimbarii de antrenori - boala romaneasca veche, toti suntem mai buni antrenori/prim ministrii/presedinti/manageneri decit aia care este... Poate ca e bine sa fim stelisti si cind echipa nu are rezultate. Poate ca ar fii bine sa lasam lesele de plimbat ciinii acasa, iar la stadion sa venim pentru spectacol nu ca sa dam in cap cuiva sau sa mincam seminte. Poate ca data viitoare ar fii bine sa-i dam un capac vecinului pe care-l observam ca arunca cu obectu' in teren (stiu cam la ce nivel este spiritul civic in Bucuresti totusi asa ca nu-mi fac nici o iluzie) - in felul asta sa speram ca in campionatul viitor o sa jucam mai mult de 5 meciuri pe teren propriu.

Poate, poate, poate... sunt doar niste pareri, nu dati cu parul... nu este vorba de un apel pro ceva sau anti-cineva, sunt doar niste constatari, este drept facute cu o anume detasare pe care o am datorita distantei ce ma separa in momentul asta de Romania.

AdiM17.04.2007 14:18

comunicat FC Steaua

deci din **** bilete pentru meciu de maine. tarani mizerabili, vin de la sapa cu impresii de occidentali.

In semn de solidaritate si respect fata de suporteri cred ca ar fi mai bine ca Steaua sa nu se prezinte la acest meci.

forever_STEAUA17.04.2007 14:20

@AdiM

Glumesti, nu?

Cum poti sa spui asa ceva? E si vina conducerii Stelei pentru ca nu s-a interesat si nu a pus la punct toate detaliile...

CrAzY17.04.2007 16:56

Pentru semifinala de Cupa Romaniei, contra Politehnicii Timisoara, meci care va avea loc pe stadionul "Giulesti", Steaua va beneficia de 450 bilete la tribuna I. Jandarmeria recomanda fanilor stelisti care vor face deplasarea la stadionul echipei Rapid sa urmeze traseul: Pod Grozavesti - Sos. Orhideelor - Calea Giulesti - Pod Grant.

pff...

albanezul17.04.2007 19:43

nu forumului modern!..vrem forumul vechi inapoi.LET US LIVE THE OLD TIMES AGAIN! :mrgreen:

SSK17.04.2007 20:02
nu forumului modern!..vrem forumul vechi inapoi.LET US LIVE THE OLD TIMES AGAIN! :mrgreen:

:D :D :D

Quetzalcoatl17.04.2007 20:29

450 bilete ?!! mdea, mai bine jucam in provincie. Eu credeam ca tocmai posibilitatea suporteriilor de a fi prezenti in numar mai mare a facut CA COnducerea sa fie de acord cu jucarea in giulesti. Se mai alatura si "corul madrigal" de sub pod pt a fi alaturi de polistii

alpopa17.04.2007 21:44

Nu intzeleg cum un meci de cupa pe teren neutru se poate organiza in asemenea bataie de joc ! Nu intzeleg de ce FC Steaua n-a reactzionat mai repede ! Normal, intrucat meciul e pe teren "neutru", era ca federatzia sa imparta un numar egal de bilete celor 2 echipe, pe care acestea sa le comercializeze la casele propriilor stadioane ! si eventual, daca nu se vindeau in totalitate, sa fie vandute "neutrilor", in ziua meciului, la casele stadionului "neutru".

Cum naiba, in secolul 21, se poate organiza atat de scarbos o partida de cupa ?!!??!

gone17.04.2007 21:48
Nu intzeleg cum un meci de cupa pe teren neutru se poate organiza in asemenea bataie de joc ! Nu intzeleg de ce FC Steaua n-a reactzionat mai repede ! Normal, intrucat meciul e pe teren "neutru", era ca federatzia sa imparta un numar egal de bilete celor 2 echipe, pe care acestea sa le comercializeze la casele propriilor stadioane ! si eventual, daca nu se vindeau in totalitate, sa fie vandute "neutrilor", in ziua meciului, la casele stadionului "neutru".

Cum naiba, in secolul 21, se poate organiza atat de scarbos o partida de cupa ?!!??!

Cum nu intelegi de ce frate? MM e prea ocupat sa stea pe banca sau sa fac misto de ziaristi. Nu are el timp sa se ocupe de chestii dastia. Da Argaseala ce-o fi facut? Pt ce isi ia salariul de la club?

George Stan17.04.2007 21:53

Avand in vedere contextul, poate nu e chiar asa greu de explicat pasivitatea.

bogdan_p17.04.2007 22:01

E simplu,clubu Steaua se asteapta sa boicotam meciul de maine si prefera sa joace fara noi decat cu noi.De aceea nu avem bilete.

Pedro18.04.2007 06:10

Nu este nimic, cumparam noi :D

Dj18.04.2007 07:06
Nu este nimic, cumparam noi :D

de la stadionul ciorilor nu poti lua bilete in trib 1 unde vom sta noi..poti lua doar la peluza trib 2 si 0

poti cumpara orice fel de bilet eventual si sa speri ca te vor lasa sa intri..

stelistu1418.04.2007 10:07

steagcruce2 g

stelistu1418.04.2007 10:10

cum pana mea pun si io poza? Am pus o poza la profilu` meu ... dar nu o vede :evil: :evil: :evil:

scuze de offtopic :grin:

forever_STEAUA18.04.2007 10:13

@stelistu14

OFF TOPIC: Mergi la My Controls, in meniul din stanga cauta Edit Avatar Settings... MAi departe te descurci, nu?

AU18.04.2007 13:17
E simplu,clubu Steaua se asteapta sa boicotam meciul de maine si prefera sa joace fara noi decat cu noi.De aceea nu avem bilete.

PAI IAR TREBUIE SA RAMANEM PASIVI la bataia asta de joc. eu blamez in primul rand conducerea clubului nostru pt ca au acceptat asa ceva. daca aveau macar un dram de respect pt noi se luptau si obtineau nr normal de bilete care ar fi trebuit sa ne revina.

Bogdane voi ce ati hotarat? se merge? sau inghitim iar galusca? asa cum campionatul asta ne-am luat-o in meciurile importante . si pe Dinamo am fost putini, pe ghiulesti tot un nr infim de bilete ni s-au dat(in timp ce cainii au venit destul de multi la noi asta cu ajutorul conducerii lor care s-a implicat, la fel si l-a tigani). dar acum a pus capac la toate cu largul concurs al conducerii!! ne-au facut si taranoii astia!!!!!!!! iar noi stam cu mainile in san!!!!!!!!!!!

c.ronaldo1718.04.2007 13:28

Este si din cauza "domnului" Becale... El ar fi trebuit sa se implice mai mult, cum a facut-o si Iancu. Dar nu cred ca va surprinde cu nimic.

AU18.04.2007 13:36
Este si din cauza "domnului" Becale... El ar fi trebuit sa se implice mai mult, cum a facut-o si Iancu. Dar nu cred ca va surprinde cu nimic.

nu are nici o treaba patronul cu nr de bilete pt noi( sau are doar in cazul ca nu a vrut sa venim si a facut in asa fel sa se intample lucrul asta ). CONDUCEREA ADMINISTRATIVA este de vina , Argaseala si cu Stoica. NU SUNT LA PRIMELE ABATERI apropos de negocierile in privinta biletelor pt noi.

criminalu200518.04.2007 13:43

pt toti cei care vreti la meci mergeti si luati bilete !!!nu este nimeni la ei la stadion !!luati la tribuna 2 haideti la meci aratati ca va pasa si ca sunteti stelisti....!!!

stelistu1418.04.2007 14:02
@stelistu14

OFF TOPIC: Mergi la My Controls, in meniul din stanga cauta Edit Avatar Settings... MAi departe te descurci, nu?

Da ... mersi mult ! steagcruce2

Ultras_Fever18.04.2007 14:24
pt toti cei care vreti la meci mergeti si luati bilete !!!nu este nimeni la ei la stadion !!luati la tribuna 2 haideti la meci aratati ca va pasa si ca sunteti stelisti....!!!

du-te tu la trib a 2-a... sa ne povesteti cum a fost !!

IPR18.04.2007 15:06

sa ne astepti acolo ca venim si noi :lol: :lol:

Dj18.04.2007 20:07

am impresia ca iar a iesit scandal cu jandarmii in tribuna noastra

«17879808182126»