doar nu credea cineva ca suporterii pot cistiga "razboiul" cu conducerea?!? :roll: Sau gg/MM "razboiul" cu suporterii?!? :roll:
In aceasta lupta nu are nimeni de cistigat, toata lumea pierde; in primul rind pierde echipa - jucatori, antrenori, apoi pierd suporterii si in cele din urma pierde si "Il Líder Máximo" chiar daca la momentul asta el se da nepasator si rece.
Nu stiu cine este de vina, sigur ca ne este usor sa zicem: noi avem dreptate, ciobanu' e vinovat hai sa-l tragem in teapa, dar stiti voi cine anume are numai certitudini. Poate ca eforturile noastre, intelectuale, vocale sau de alta natura, pe care le folosim in lupta cu "razboinicul luminii" sunt demne de o cauza mai buna. Poate ca merita sa ne concentram mai mult eforturile si analizele asupra jocului de fotbal si mai putin asupra schimbarii de antrenori - boala romaneasca veche, toti suntem mai buni antrenori/prim ministrii/presedinti/manageneri decit aia care este... Poate ca e bine sa fim stelisti si cind echipa nu are rezultate. Poate ca ar fii bine sa lasam lesele de plimbat ciinii acasa, iar la stadion sa venim pentru spectacol nu ca sa dam in cap cuiva sau sa mincam seminte. Poate ca data viitoare ar fii bine sa-i dam un capac vecinului pe care-l observam ca arunca cu obectu' in teren (stiu cam la ce nivel este spiritul civic in Bucuresti totusi asa ca nu-mi fac nici o iluzie) - in felul asta sa speram ca in campionatul viitor o sa jucam mai mult de 5 meciuri pe teren propriu.
Poate, poate, poate... sunt doar niste pareri, nu dati cu parul... nu este vorba de un apel pro ceva sau anti-cineva, sunt doar niste constatari, este drept facute cu o anume detasare pe care o am datorita distantei ce ma separa in momentul asta de Romania.