FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«17677787980126»
noname_fu13.04.2007 09:50

"Nu mai finanţez deplasările galeriei", a decis Gigi Becali.

"Avem destui suporteri în provincie. Nu am nevoie de astfel de suporteri care vin cu lanţuri şi cagule. Mie îmi trebuie suporteri civilizaţi. Să pot să vin cu familia la meci, fără să se înjure"

sursa: gsp

E bine ca am incheiat protestul, acum o sa ne respecte. haha :(.

Dj13.04.2007 10:34

chiar nu stiu daca Gigi chiar a finantat vreo deplasare...

:roll:

VaSsY13.04.2007 11:38
chiar nu stiu daca Gigi chiar a finantat vreo deplasare...

:roll:

mai punea la dispozitie niste microbuze ;)

stelistu1413.04.2007 12:01

"Bobina" a declarat ca a tinut de mic copil cu gruparea din Steafan cel Mare si ca a ales sa plece din Ghencea pentru ca nu a mai fost dorit de nimeni. Oprita sustine ca cea mai frumoasa galerie din tara este cea a "ciinilor". In final jucatorul ii multumeste antrenorului Mircea Rednic pentru increderea acordata si il asigura ca va da totul pe teren

"Dinamovistii sunt primii in galeriile din tara, ma refer la coregrafii, la sustinerea echipei. sunt peste tot. E o galerie frumoasa".

DECLARATIA LUI OPRITA de pe http://www.fanatik.ro/liga_i_sectiune_2/ar...tara__si__.html

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nu imi vine sa cred ce m**st

korynna13.04.2007 12:28

incearca sa se puna bine cu suporterii ca sa nu fie huiduit.ce jeg... :roll: cand ma gandesc ca i-am strigat de atatea ori numele pe stadion :evil:

gone13.04.2007 12:38
"Nu mai finanţez deplasările galeriei", a decis George Becali.

"Avem destui suporteri în provincie. Nu am nevoie de astfel de suporteri care vin cu lanţuri şi cagule. Mie îmi trebuie suporteri civilizaţi. Să pot să vin cu familia la meci, fără să se înjure"

sursa: gsp

E bine ca am incheiat protestul, acum o sa ne respecte. haha :(.

Foarte bine. Nu stiu daca facea asa ceva si nici nu ma intereseaza dar sper sa vina o zi in care sa zica si "gata, nu mai finantez Steaua, imi iau baniii mei si plec sa mulg oi la monte carlo".

bogdan_p13.04.2007 14:12

Sfat:nu plecati la Bistrita daca nu aveti acolo pe cineva care sa va ia bilete cu o zi inainte,s-ar putea sa faceti deplasarea degeaba.

outlaws_BUSU13.04.2007 16:14

am inteles ca biletele o sa coste cam 200 de mii....asa se aude pe aici?:-"

albanezul13.04.2007 19:05

mda..cam asa e.

ultras200413.04.2007 20:13

sunt curios de ce merg asa putini la Bistrita. din cate am inteles intre 80 100. inteleg ca suntem scarbiti de ce scrie presa dar nu rezolvam nimic daca stam acasa. pe urma o sa scrie ca huliganii nu mai vin pe stadione din cauza presei.

va rog din suflet

Nu le da-ti satisfactie

albanezul13.04.2007 20:42

pai hai la meci,..

outlaws_BUSU13.04.2007 20:52

ma stii cum e cu presa asta...oricum ai da-o tot nu iese bine ca facem "acte de hooliganism" sau ca dam torte si asa mai departe dar nimeni nu din presa nu apreciaza vreo data si munca depusa pt o coregrafia sau pt japoneze sau pt mesaje orele pierdute la vopsit..numia de rau se scrie asa ca deja incep sa am lehamite de presa:|

decker13.04.2007 21:08

Am si eu o intrebare...ce s-a intamplat cu grupurile fight squad si insurgentii? mai exista?

outlaws_BUSU13.04.2007 21:10

insurgentii exista cat desrpre figt sqad Bogdan trebuie sa raspunda

stelistu1414.04.2007 06:39

Partida din semifinalele Cupei Romaniei Steaua - Poli se va juka in ghiulesti ... cum comentati? in mod normal biletele ar trebui puse in Ghencea ... o sa jucam practic in deplasare, FRF nu vrea violenta dar e de acord sa puna Steaua sa joake acasa in ghiulesti :o :o 8O nu se mai poate asa ceva ... mi`e scarba de FRF de LPF de Jiji de presa .. DE TOT

forever_STEAUA14.04.2007 06:45

@stelistu14

FRF a hotarat initial ca meciul sa se joace la Piatra Neamt. La propunerea lui Iancu, acceptata bineinteles de Gigi, meciul a fost mutat in jiulesti...

stelistu1414.04.2007 07:28

idiot , cretin Jiji asta ... nu vrea violenta da pune Steaua sa joake in jiulesti dus cu capu ... ciobanu :evil: :evil: :evil: :evil:

Dj14.04.2007 09:07

vor fi mai ulti stelisti in giulesti decat la piatra neamt...mie unu imi convine..poate ajung si eu la meci ;)

forever_STEAUA14.04.2007 09:21
idiot , cretin Jiji asta ... nu vrea violenta da pune Steaua sa joake in jiulesti  dus cu capu ... ciobanu :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

La un moment dat a fost problema distantei, multora nu le convenea faptul ca se joaca la Piatra Neamt. Acum meciul se disputa la Bucuresti.. Tu unde vroiai sa se joace? Pe Ghencea eventual?!

stelistu1414.04.2007 09:27
idiot , cretin Jiji asta ... nu vrea violenta da pune Steaua sa joake in jiulesti  dus cu capu ... ciobanu :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

La un moment dat a fost problema distantei, multora nu le convenea faptul ca se joaca la Piatra Neamt. Acum meciul se disputa la Bucuresti.. Tu unde vroiai sa se joace? Pe Ghencea eventual?!

lia manoliu ... cotroceni ...

forever_STEAUA14.04.2007 09:32

@stelistu14

Tu nu ai inteles o chestie. Conditia pe care a impus-o Poli pentru a juca in Bucuresti (si nu in alt oras, cum ar fi trebuit) a fost ca partida sa se dispute pe jiulesti...

stelistu1414.04.2007 10:20
@stelistu14

Tu nu ai inteles o chestie. Conditia pe care a impus-o Poli pentru a juca in Bucuresti (si nu in alt oras, cum ar fi trebuit) a fost ca partida sa se dispute pe jiulesti...

AH , daca Poli este organizatoare am inteles. Eu credeam ca noi suntem organizatori. Scuze de neintelegere

Andreiasu14.04.2007 11:40

Acum pe giulesti in cupa, sunt curios sa vad si eu cati dintre cetatenii care ne tot acuza ca nu pot veni la meci din cauza noastra, din cauza terenului suspendat, vor fi prezenti. Va pupa unul dintre cei pe care voi ii numiti hooligani :D

ovidiu19814.04.2007 13:50

vin ei , stai fara griji ca altfel intra samantza de la stadion decat cea din fata TV-ului si se pot lauda ca au fost la meci alea alea au microbu in sange si alte cacaturi :lol: oricum scandal o sa fie in tiganie ca altfel nu se poate

alice4steauaBUC14.04.2007 19:58
Acum pe giulesti in cupa, sunt curios sa vad si eu cati dintre cetatenii care ne tot acuza ca nu pot veni la meci din cauza noastra, din cauza terenului suspendat, vor fi prezenti. Va pupa unul dintre cei pe care voi ii numiti hooligani :D

Aia care va tot acuza pe voi sunt cetateni de tribuna a 2 a, oficiale...etc......care nu au fost probabil niciodata la vrun meci pe giulesti(sau dinamu)...deci..crezi ca vor veni acum??? :roll:

«17677787980126»