FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«17475767778126»
bogdan_p10.04.2007 13:13

CNCT,ce coregrafii au ridicat ei in ultima vreme?Ce coregrafie au avut la meciul cu noi?Cand vreodata au avut o coregrafie mai tare ca a noastra cu ACAB la meciul cu Kiev?Crede-ma ca sunt sub noi la fond sonor,diversitate de cantece,creatie,etc.Meciul de sambata e irelevant,pt ca in min 30 aveau 3-0,de aia nu s-a mai cantat.Il cunosti personal pe elias?Stii ca este angajatul clubului?Stii ca la fiecare meci bate lumea in peluza?Stii ca la fiecare meci cauta carcota cu cei de la sud?Daca nu esti in cunostinta de cauza,nu mai da exemple inventate.

CebaLaur10.04.2007 14:21
Cand vreodata au avut o coregrafie mai tare ca a noastra cu ACAB la meciul cu Kiev?

E cea mai frumoasa coregrafie facuta pe un stadion romanesc !!!

mesteaua10.04.2007 17:59

Ati ascultat galeriria al Dinamo la meciul Steaua-Dinamo.la sfarsitul meciul au strigat ca cainii.A furat ala din filmul 300.cam nasol nu?

Gezets10.04.2007 19:31
Ati ascultat galeriria al Dinamo la meciul Steaua-Dinamo.la sfarsitul meciul au strigat ca spurcatii.A furat ala din filmul 300.cam nasol nu?

foarte nasol...nu mai dormim noaptea..

IPR10.04.2007 19:44
Ati ascultat galeriria al Dinamo la meciul Steaua-Dinamo.la sfarsitul meciul au strigat ca spurcatii.A furat ala din filmul 300.cam nasol nu?

foarte nasol...nu mai dormim noaptea..

auuu auuu auuuu auuuu :lol: :lol: :lol:

pare mai mult a schelacait de caine

moxy10.04.2007 20:48
In primul rand tre sa recunoastem ca potaile ne dau lectii pe plan ultra nu de ieri ci de vreo 5-6 ani!!!!Introtdeauna au fost cu un pas in fata si intotdeauna au iesit cu fetele curate din derbyurile cu noi.La coregrafii anii trecuti ne-au executat constant, iar de actiuni...chiar si alea foarte putine care au fost de foarte putine ori au iesit sifonati.E diferenta enorma intre noi si ei, enorma....ei sunt putini dar UNITI, noi multi dar degeaba.Cu ce ne ajuta faptul ca suntem multi daca ne uram ca dracii, daca ne batem meci de meci intre noi?La noi sunt sute de baieti care din cauza diferitelor persoane care populeaza peluzele au ales sa isi vada de treaba lor.Au ajuns oameni ca John si Gica sa ne reprezinte...pai il putem compara pe un Elias cu un Gica?Ahahahaha sa fim seriosi.Elita la caini este cu mult peste ce avem noi in Peluza Nord acum...MULT peste.Il vedem pe Mihnea ala la TV cum vb, cum se imbraca , cum se comporta si apoi ne delectam si cu imaginea lu` John...exista comparatie?Si asa mai departe...Am vazut spurcatii in Olanda erau 50 de insi da numai unu si unu...la noi ma uit pe imaginile cu galeria la Heerenveen de anul trecut si imi e scarba,numai indieni si sarmanai ,baietii cu mentalitate ii numeri pe maxim 10 degete!!!Oricat de mult nu il inghit pe Bogdan tre sa recunosc ca el e singurul care mai poate salva ceva prin nord, in rest multa pleava, multe cuvinte mari,foarte putine fapte...

cine te-a pus **** pe tine sa postezi aici?sau ai si tu sefii tai?esti fanul lor,sau ce esti?

outlawznord10.04.2007 20:56

are putin dreptate si el,coregrafii reusite au avut si in toamna cu noi..cu cina cea de taina...si acum cu judecatorul acela..o coregrafie grea din cartoane si reusita...sa nu uitam ca si la capturi ne-au facut..asalt..de tk nu zic nimic...acum inca un steag de la desant...in schimb noi inafar de Kiev nu am prea excelat...plus cu sevilla un esec..trebuie sa ne cunoastem limitele ca sa putem progresa...

sinnerman10.04.2007 21:13

ba..voi astia care sunteti asa entuziasmati de patrupezi, va rog frumos, duceti-va la ei pe stadion si nu mai veniti in Ghencea...ca de aia nu mai e atmosfera la noi, s-a umplut de tarani din cauza rezultatelor din europa..si acuma avem noi de suferit...

sunt mai buni ca noi la coregrafii si la cantece ..nu ?

ati uitat cand am avut raspunsurile la toate mesajele lor de a innebunit saracu' elias si nu-i mai lasa sa arate nici un mesaj, sau cand nu stiau cum sa mai fuga prin romana...

si de captura lor..facuta in tur...asa se fac capturile ? cu ecusoane..sau prin fight`uri ?

bhai..reveniti-va, daca nu...lasati-ne ca nu avem nevoie de voi...duceti-va la sclavii lu` p0rcea si stati acolo...

albanezul10.04.2007 21:23

outlawz nord..iti plac coregrafiile cainilor?zi-mi si mie te rog..ce reprezenta acel mesaj"Fara tradatori la masa noastra"?

Ramon Sanchez Pizjuan10.04.2007 21:27

La nivel al coregrafiilor suntem peste ei. De fapt, la nivelul asta suntem cei mai buni din tara, fara modestie, iar meritul le apartine unora care chiar se pricep la coregrafii, nu le fac dupa ureche, au idei bune si tehnica realizarii unor coregrafii complexe, atat la Peluza Nord cat si la Peluza Sud (desi mai rare).

La fel, la nivel de colorare a peluzei, le dam clasa, avem zeci de steaguri mari de fluturat si zeci de steaguri pe doua betze, atat in Nord cat mai ales in Sud.

La nivelul vocal nu ma pronunt pentru ca in general la derby-uri nu ii aud deloc. Sincer, nici la asta nu i-am auzit decat cand ma indreptam spre iesire. La meciurile pe care le vad la TV sincer cel mai tare mi se par ca se aud ciorile pentru ca ei au o tehnica foarte simpla: maxim 3 cantece pe care le canta de 15 ani si normal ca le stie toata lumea si sunt cantate din reflex si cu acel accent specific tiganesc.

In ultimul timp in Ghencea au aparut o gramada de cantece noi si frumoase. Nu putem insa cere tuturor sa le invete pentru ca nu toti merg in deplasari si efectiv nu au cum. Asa ca, daca vrem prestatie vocala serioasa, cantecele noi trebuie intercalate cu cele vechi.

Peluza Nord trebuie sa accepte ca nu este o peluza de 5000 de oaeni, trebuie sa accepte ca multi care vin acolo habar nu au ca vin in galerie. Brigazile + admiratorii fenomenului trebuie sa stea stransi pe cate sectoare incap. Alaturi de ei vor veni cei ce vor sa cante. Chiar daca asa se vor umple doar doua sectoare sau nici atat, acele doua sectoare vor suna MULT mai bine decat o peluza intreaga dar dezorganizata.

Peluza Sud trebuie sa scape de impresia generala de "elitisti, fitosi etc". Trebuie sa inteleaga ca, desi unele cantece sunt stiute de tot stadionul, asta nu inseamna ca sunt "tzaranesti". Sunt momente cand tot stadionul canta "Ale Ale Ale Steaua ale", un cantec simplu dar ok, iar PS incearca altceva in loc sa contribuie la o voce unica. 200 de oameni nu se vor auzi daca tot stadionul canta, pot canta ei si opere de Verdi ca vor fi tot degeaba si priviti chioris.

Acu' sa nu-mi sariti in cap ca dau sfaturi asta e parerea mea si cred ca oameni cu cap de la Nord si Sud ar fi de acord cu mine.

outlawznord10.04.2007 21:33

pai da..la romana...i-am alergat..si cam atat...si mai e putin si se fac 3 ani de atunci..altceva ce a mai fost? sa nu uitam ce am patit la apaca,in special sudu...i-ai auzit pe strazi cum strigau APACA APACA ?

TK totusi e o captura..asa cum a fost ea...dar de asalt si steagul ala de la desant cu power dsnt mai poti sa zici ceva? si aici vb ce s-a intampalt intr-un an jumate...

no_problem10.04.2007 21:35

Bineinteles.

Civilizat si cu cap(chiar daca nu faci parte dintre noi cred) nu ca alti useri de aici care vor disparitia peluzelor.

dutzu_yo10.04.2007 21:47

pentru Ramon Sanchez Pizjuan : STANDING OVATIONS !!!

de oameni ca tine avem nevoie ! felicitari !

Gezets10.04.2007 22:03
pai da..la romana...i-am alergat..si cam atat...si mai e putin si se fac 3 ani de atunci..altceva ce a mai fost? sa nu uitam ce am patit la apaca,in special sudu...i-ai auzit pe strazi cum strigau APACA APACA ?

TK totusi e o captura..asa cum a fost ea...dar de asalt si steagul ala de la desant cu power dsnt mai poti sa zici ceva? si aici vb ce s-a intampalt intr-un an jumate...

frate...tu chiar esti de la outlaws???ce tot o dai cu desantu'?ai idee cum a ajuns steagul de 2 bete la ei??

eferman10.04.2007 22:20

frate...tu chiar esti de la outlaws???ce tot o dai cu desantu'?ai idee cum a ajuns steagul de 2 bete la ei??

Eu nu zi=mi si mie.. ca nu mia venit sa cred!

radical10.04.2007 22:38

outlawznord ...ai habar macar cum e povestea cu steagu` ala pe 2 bete?? eu zic sa deskizi gura abia dupa ce stii despre ce e vb ok ? nici nu ti s-a uscat bine vopseaua pe steag si vorbesti cam mult ;)

SSK10.04.2007 23:11

Perfect de acord cu RSP, mai putin la partea cu cantatul. La capitolul sustinere vocala, ambele peluze steliste stau FOARTE prost de ceva vreme. Sunt cantece frumoase, nu neg, au aparut multe cantece noi, pe linii melodice noi. Poate de-aia se si canta mai slab (lumea le prinde greu). Insa este totusi un fapt ca vocal suntem sub caini si tigani. Solutii ar fi...dar nu stiu daca are cine sa le aplice.

parkeru11.04.2007 06:48

Meciul din teren a fost foarte nasol, atmosfera a fost minunata, nu inteleg de ce se tot bate toba aiurea pe faza ca nu s-a cantat incontinuu? Cum sa canti la 4 - 1? ce sa mai zici la scorul ala?! au mai fost incercari sa se inceapa ceva ceva ... dar CUM?!?!?!?!

Pentru cei care ridica in slavi galeria spurcatilor, nu cred ca va plange cineva daca plecati din Peluza Nord/sud in galeria spurcatilor!!!

sinnerman11.04.2007 07:38

cei care sunteti asa dezamagiti ca peluzele nu au cantat, voi ati cantat ? defapt...ati fost macar pe stadion , sau...ati stat acasa sa va inrositi oole ? :lol: incercati si voi sa invatati cantecele noi...si sa le si cantati. Nu sa veniti o data pe an in peluza ca deh ,e derby...si dupaia sa vorbiti mult si prost pe forum. incercati sa faceti si voi intai..ce fac cei din primele randuri..sa cantati cat canta ei..sa aveti macar 1 din 30 un steag...si dupaia luati-va de Bogdan,Gica,John....

critic11.04.2007 07:45

Steagul de doua bete (de fapt vreo 3) ale desantului au fost "ratacite" in bataia aplicata de jandarmi dupa meciul cu Dinamo. Mai mult nu am ce comenta....

grasutzuu11.04.2007 08:05

nu freate nu e din outlaws iti spun eu sigur singuru care reprezinta grupul pe toate forumurile sunt eu si dak vreti sa vb cu cei din outlaws vorbiti cu mine!!!!

grasutzuu11.04.2007 08:06

ba cine **** mea esti cine **** te-a lasat sa scri pe forumuri .... nici macar nu sti cum se scrie outlaws in **** mea .... RATATULE pisamas pe tine si pe familia ta nu te mai folosi de numele nostru pisamas pe tine !!!!!!!~!!!~!!!!!

outlaws_b8911.04.2007 08:08

ba esti prost?cine plm e ala de se da de la outlaws???:|fmm de imbecil!

grasutzuu11.04.2007 08:08

fratilor imi cer scuze pentru ce a scris acel idiot dar el nu face parte din grupul outlaws....inca o data imi cer scuze...!!!dak vreti sa vb contactatima pe privat si va dau id`ul

grasutzuu11.04.2007 08:15

admin am si eu o rugaminte!!! baneaza si u contul acela ... pls!

«17475767778126»